eitaa logo
آسمانی ها
651 دنبال‌کننده
4.3هزار عکس
1.7هزار ویدیو
19 فایل
مجموعه مدارس آسمانی https://eitaa.com/joinchat/3224633438Cc4fff994f1 آسمان فرصت پرواز بلندیست ولی ..... قصه این است چه اندازه کبوتر باشی
مشاهده در ایتا
دانلود
Aghar Madaram Nabodi{webahang.ir}_۲۰۲۱_۰۸_۲۸_۲۰_۵۵_۰۱_۳۹۷.mp3
3.42M
دلتنگی‌ها‌دوباره‌اومده‌سراغم دوباره‌تازه‌میشه‌داغم ببین‌که‌خسته‌از‌فراقم...😭😭😭 .
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فرزندم از حمام بدش می آید چند راه حل ساده👇👇 1⃣مکان حمام را تبدیل به محل بازی کنید 2⃣رنگ انگشتی ها را امتحان کنید که روی دیوار نقاشی بکشد و با آب پاک کنید 3⃣ خودش،خودش را بشوید 4⃣ با او آب بازی کنید و به یکدیگر آب بپاشید.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
Clip-Panahian-VijegyNabTareenEnsanHa.mp3
2.17M
🎵 ویژگی شخصیتی ناب‌ترین انسان‌ها
...🌹 ✅10 ویروس نابودگر کلامی در پرورش فرزندان 1. نصیحت تکراری 2. تذکر مداوم 3. سرزنش 4. منت گذاشتن 5. مقایسه کردن 6. جرو بحث کردن 7. برچسب منفی زدن 8. پیش بینی منفی(نفوس بد) 9. گله و شکایت مداوم 10. متهم کردن این ده ویروس چه "توسط والدین چه مربیان ومعلمان " اعمال گردد، تضعیف کننده فرزندان شماست.
در صورتی‌که کودک تلاش می‌کند شما را عصبانی کند، بهترین توصیه این است که بی‌تفاوت باشید و به او توجهی نکنید، سپس در فرصتی مناسب درباره این موضوع با کودک‌تان حرف بزنید. به چشمانش نگاه کنید، سپس به او بگویید: «هر وقت رفتارت خوب باشه، مامان خوشحال می‌شه.» ↩️ وقتی هم که کار خوبی انجام داد، او را کنید. ✅ الگوی رفتاری خوبی باشید. زمانی که نمی‌توانید با همسرتان بالغانه صحبت کنید انتظار نداشته باشید که کودک هم با ادب باشد.
ساز و کار تربیت در ساز و کار تربیت دینی، به پدر و مادر توصیه می‌شود که با فرزند، ارتباط شدید عاطفی برقرار کنند. نتیجۀ این ارتباط عاطفی، تعلّق روحی میان پدر و مادر با فرزند می‌شود. به صورت طبیعی، وقتی پدر و مادری که فرزند به آنها تعلّق عاطفی دارد، با او قهر می‌کنند، از نظر روحی، فشار سنگینی بر فرزند، وارد می‌شود. پس نباید قهر، طولانی شود تا این فشار، موجب وارد شدن آسیب روحی به فرزند نشود. تحلیل فرزند از قهر پدر و مادر با او، بسیار مهم و تأثیرگذار است. (استاد عباسی ولدی)
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
🌸بچه‌ها بدون بازی، مغزشون رشد نمیکنه ! ▫️بچه‌ها با بازی روابط بین پدیده‌ها رو کشف و نسبت به دنیای اطرافشون شناخت پیدا میکنند ▫️بدون دخالت‌های مستقیم در بازیشون و امر و نهی‌های مکرر، این زمینه رشد رو واسشون فراهم کنید. @MadaraneRaheAseman
🔴 بیخودی غُر نزنید! خیلی وقت‌ها حواس والدین به چیزهایی که می‌گویند نیست.  در حالی که بچه‌ها مثل یک اسفنج که آب را به خودش جذب می‌کند، حرف‌های مادر و پدرشان را جذب می‌کنند و توی ناخودآگاه‌شان قرار می‌دهند.  اگر مادر یا پدری هستید که بخشی از شخصیت شما شده است، لطفا جلوی بچه‌ها مراقب باشید.  قرار نیست آن‌ها از شما یاد بگیرند که زل زدن به نیمه خالی لیوان کار خوبی است، بلکه قرار است کاملا خلاف آن را یاد بگیرند.  بنابراین از حالا به بعد به جای اینکه در مورد سختی‌های کارتان غر بزنید، روی نکات مثبت تمرکز کنید، مثلا بگویید: «روز خسته کننده‌ای داشتم ولی بالاخره پروژه‌ام را تمام کردم!»
𑁍 @hoosseinsibsorkh1350_۲۰۲۱_۰۸_۲۹_۱۹_۴۳_۱۴_۸۲۱.mp3
5.21M
°•🌱 🎧•باتو‌خوشم‌تو‌ڪه‌دنیای‌منۍ‌حسین‌ع 🎙|↫
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
ما اصرار داريم فرزندانمان را تغيير دهيم تا شبيه آنچه ما ميخواهيم بشوند. ما فكر ميكنيم ما بهتر از آنها ميدانيم انجام كار درست چيست. اما گاهي بايد توقف كنيم، به آنها نگاه كنيم، آيا ما بايد به زور آنها را تغيير دهيم يا اين ما هستيم كه بايد تغيير كنيم و از آنها بياموزيم. كودكان گاهي بهتر از ما ميدانند چگونه بايد زندگي كرد: - اول اینکه ''بی دلیل و با كمترين دليل شاد هستند. - دوم اینکه همیشه سرشان به کاری مشغول است . - سوم ... وقتی چیزی را میخواهند تا بدست نیاورند دست از اصرار بر نمی دارند. چهارم اینکه براحتی می بخشند و آشتی می کنند - و سرانجام اینکه .....'' براحتی گریه می کنند.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
🌸 هیچ کس دیگر نمیتواند این کار را بکند... ✅ شما اگر بچه‌ی خودتان را در خانه تربیت نکردید، 🔻یا اگر بچه نیاوردید، 🔻یا اگر تارهای فوق‌العاده ظریف عواطف او را - که از نخهای ابریشم ظریف‌تر است - با سرانگشتان خودتان باز نکردید تا دچار عقده‌ی [عاطفی] نشود 💢 هیچ کس دیگر نمیتواند این کار را بکند ✅ نه پدرش، و نه به طریق اولی دیگران فقط کار مادر است. ✅ این کارها، کار مادر است؛ اما آن شغلی که شما بیرون دارید، اگر شما نکردید، ده نفر دیگر آنجا ایستاده‌اند و آن کار را انجام خواهند داد. 💟 بنابراین اولویت با این کاری است که بدیل ندارد؛ تعیّن با این است.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔰 راهکار معتاد نشدن بچه ها به رسانه 🔻 متاسفانه سرگرمی بیش از حد رسانه‌ها و رعایت نکردن مقدار و زمان استفاده از آن آسیب جدی به بچه‌ها می‌زند و فرصت تفکر و تحلیل را از آنها می‌گیرد، چون دچار اضافه بار اطلاعاتی می‌شوند. حتی ما بزرگترها هم دچار این آسیب هستیم که بسیار بیشتر از آنکه بتوانیم تحلیل کنیم، اطلاعات دریافت می‌کنیم. مثلاً در ۱۰ کانال خبری عضو هستیم، یا باید همه وعده‌های خبری را ببینیم با اینکه خبرها تکراری است! این اتفاقی است که در عصر رسانه برای ما افتاده و فکر می‌کنیم چون دسترسی داریم باید مصرف کنیم. چنین رفتارهایی اثر القایی روی بچه ها می‌گذارد. برای درمان این اعتیاد، مثلا باید سر ساعت مشخصی تلویزیون را روشن کنیم و وقتی برنامه مورد نظرمان تمام شد، آن را خاموش کنیم و مثلا ۱۰ دقیقه بعد برنامه مورد نظر فرد دیگر خانواده شروع می‌شود، تلویزیون را روشن کند و بعد از پایان برنامه خاموش کند. گاهی لازم است به این شکل رفتار کنیم تا به بچه‌ها نشان دهیم، این ما هستیم که تلویزیون را کنترل می‌کنیم نه او! اگر این مسائل را رعایت نکنیم بچه‌ها دچار اعتیاد مصرف رسانه می‌شوند. استاد حسین غفاری
هفت اشتباه رایج مادران 1. اجازه نمی‌دهید دیگران مراقب فرزندتان باشند(اوراشدیدا به خود وابسته میکنید. بعد از یکی دوسالگی کودک را می توان چند ساعتی به اقوام نزدیک مورد اعتماد سپرد. 2. فرزندتان را در سنین بالا روی تخت خود می‌خوابانید 3. برای کودکتان هزاران اسباب بازی می‌خرید 4. از خواب کودک برای استراحت استفاده نمی‌کنید 5. می‌خواهید از فرزندتان انیشتین بسازید 6. کودکتان را با بچه‌های دیگر مقایسه می‌کنید 7.همسرتان را فراموش می‌کنید. به خصوص مورد هفتم را جدی بگیرید.
نوشته شده توسط مادر محترم آقا سهیل جعفری🌷