eitaa logo
آسمانی ها
694 دنبال‌کننده
4.4هزار عکس
1.8هزار ویدیو
19 فایل
مجموعه مدارس آسمانی https://eitaa.com/joinchat/3224633438Cc4fff994f1 آسمان فرصت پرواز بلندیست ولی ..... قصه این است چه اندازه کبوتر باشی
مشاهده در ایتا
دانلود
مهمترین عوامل مؤثر در تربیت و تعادل روحی فرزند 🔻تعادل روحی و روانی به عوامل زیادی ربط پیدا می‌کند اما دو تا از کلیدی‌ترین عوامل تعادل روحی فرزندان در خانواده عبارتند از اینکه: «رابطه پدر با مادر از سر محبت و رحمت باشد» و «رابطه مادر با پدر سرشار از تواضع و احترام باشد». البته هر دو خوب است به یکدیگر احترام و محبت داشته باشند ولی بر اساس اقتضائات خاص روحی زن و مرد احترام برای مرد و محبت برای زن اولویت پیدا می‌کند. وقتی بچه ها اینگونه روابطی را می‌بینند گویی هر چیزی سر جای خودش قرار گرفته و تعادل در خانه برقرار خواهد شد. 🔻بچه‌ها وقتی در خانه تعادل روحی پیدا می‌کنند که ببینند «پدر "ستون" خانه است و مادر "زیبایی" خانه» به تعبیر دیگر، پدر رئیس حقوقی خانه است و مادر رئیس عاطفی خانه است. خانم باید مراقب باشد که غرور شوهرش را نشکند و به فرزندانش هم یاد بدهد که غرور پدرشان را نشکنند و به او احترام بگذارند. مرد هم باید مراقب باشد که دل همسرش را نشکند و به فرزندانش یاد بدهد که دل مادرشان را نشکنند. در این خانواده هر چه مادر دوست داشته باشد و هر چه پدر فرمان بدهد، بچه‌ها طبق آن عمل خواهند کرد و به این ترتیب تعادل در خانه برقرار خواهد شد. چون این دو رفتار مطابق فطرت و طبیعت پاک انسان است و دختر و پسر در چنین خانواده‌ای پاسخ‌های طبیعی اقتضائات روحی خود را می‌بینند و محیط خانه برای آنها آرامش‌بخش می‌شود.
4_5837184601956554551.ogg
334.2K
| من از تو نسلی می‌خوام گریه کن و سینه زن / تا وقف راهت بشه یک لشکر از خونِ من ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــ امام صادق در ضمن حدیثی بسیار گویا فرمودند: «ثَلاَثَةُ أَشْيَاءَ فِي كُلِّ زَمَانٍ عَزِيزَةٌ اَلْأَخُ فِي اَللَّهِ وَ اَلزَّوْجَةُ اَلصَّالِحَةُ اَلْأَلِيفَةُ فِي دِينِ اَللَّهِ وَ اَلْوَلَدُ اَلرَّشِيدُ وَ مَنْ أَصَابَ أَحَدَ اَلثَّلاَثَةِ فَقَدْ أَصَابَ خَيْرَ اَلدَّارَيْنِ وَ اَلْحَظَّ اَلْأَوْفَرَ مِنَ اَلدُّنْيَا» سه چیز در هر زمان، بسیار عزیز و کم‌یاب است: یکی برادر‌در راه خدا، دوم همسر صالحی که انیس انسان در دین خدا باشد و سوم فرزند رشید صالح و هر کسی که به یکی از این‌ها دست یابد به خیر دو دنیا می‌رسد و بهره فراوان از دنیا دست یافته است. فرزند را باید این‌گونه نگاه کرد، قیمتی و ارزشمند. کتاب منبر «سر سفرهٔ بچه‌هام!» جلسه دوم ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــ
❓چگونه می توانم شنونده ی خوبی برای نوجوانان باشیم؟ گوش کردن نیز از نصیحت کردن بهتر است. نصیحت کردن نوجوان باعث می شود او یا به ما متکی شود یا دیگر خط ما را نخواند . وقتی به نوجوان ، واقعا گوش می کنیم به او فرصت فکر کردن می دهیم . پژوهش ها نشان می دهد نوجوانانی که احساس می کنند والدینشان به آن ها گوش می کنند ، از نظر عاطفی به آن ها نزدیک ترند و در بزرگسالی ، مشکلات کمتری پیدا می کنند . وقتی ناراحت هستید ، ممکن است با یکی از دوستانتان صحبت کنید. و انتظار دارید او به احساسات شما توجه کند، آن را بفهمد و بپذیرد . نوجوانتان هم چنین توقعی دارد . ✅به احساسات نوجوانتان گوش کنید. ❓چرا گوش کردن به احساسات نوجوانان مهم است؟ زیرا کمک می کند که احساس کنند دیگران آن ها را می فهمند و باعث می شود به احساسشان و دلیل آن فکر کنند. گوش کردن به احساسات نوجوانان ضمن اینکه  به آن ها کمک می کند درباره ی مشکلشان فکر کنند برای آن ها فرصتی به وجود می آورد که بدانند صحبت کردن در مورد احساسات هیچ ایرادی ندارد .
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
قال علی ابن الحسین(ع): «عَجَباً کُلّ الْعَجَبِ لِمَنْ عَمِلَ لِدارِ الْفَناءِ وَتَرَکَ دارَ الْبقاء» بحارالانوار ج ۷۳ ؛ (بسیار عجیب است از کسانى که براى این دنیاى زودگذر و فانى کار مى کنند و خون دل مى خورند ولى آخرت را که باقى و ابدى است رها و فراموش کرده اند). شهادت جانگداز سیدالساجدین، امام العارفین، حضرت امام زین العابدین(ع)(۹۵ ه.ق) را تسلیت عرض می نماییم.
بصیرت افزایی مادران - 07.mp3
24.41M
محبت کنید به موقع گوش دهید و جزوه برداری فرمایید🌷🌷🌷 ٧ از ١١
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
آسیب های خانواده سخت گیر یا مستبد : خصوصیات فرزندان این خانواده👇 خلاقیت کم متکی به دیگران اعتماد بنفس پایین این کودکان معمولاً در کارهای گروهی شرکت نمی کنند چون اعتماد بنفس ندارند . از قبول مسئولیت خودداری می کنند چون خلاقیت ندارند. این نوع از تربیت خود مهارگری را در این کودکان کاهش می دهد. یعنی همیشه باید یک عامل بیرونی باشد تا اینها را کنترل کند. کودکان این خانواده از اراده قوی برخوردار نبوده و نمی توانند در برخورد با محرکهای تحریک کننده بیرونی خود را کنترل کنند و به راحتی دچار آسیب های اجتماعی می گردند.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎞 چگونه فرزندانی مؤمن تربیت کنیم؟ ➕چند روش و تکنیک برای افزایش ایمان کودکان
دنياي كودكان با دنياي بزرگسالان متفاوت است. دنياي كودكان، بازي، خلاقيت، تخيل، فعاليت، پر انرژي بودن و كشف دنياي پر راز و رمز اطراف و قوانين طبيعت است. دنياي بزرگسالان اما پر از بايدها و نبايدها، قوانين خشك و پيچيده است. ما كودكانمان را به دنياي خودمان ميبريم و انتظار داريم تمام قوانين ما را درك و اجرا كنند، در حاليكه در بيشتر مواقع ما هيچ دركي از دنياي كوچك آنها نداريم.
10-شور.mp3
16.63M
بهت بدهکارم.... 😭😭😭 دلتنگم.... 💔💔💔
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
یکی از لوازم آزادی کودک، ریخت و پاش هایی است که به صورت طبیعی ایجاد میشود. 📚 کتاب
خانه را برای فرزندان امن جالب و دوستانه درست کنید. فضای خانه باید به‌گونه‌ای باشد که مجبور نباشید مرتب تذکر بدهید. در عین حال برای او اسباب بازی‌های گران قیمت تهیه نکنید تا نگران خراب شدن‌شان نشوید.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
💌 | محبوب‌های ما چگونه هستند؟
نوشته شده توسط مادر محترم آقا محمد اسحاقی 🌷
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
والدینی که در تربیت فرزند مدام داد و بیداد می کنند، بدانند که کودک تا جایی مجبور به تحمل است و بعد از آن دیگر مجبور به تحمل نیست. داد و بیداد امنیت و آرامش را از دیگران میگیرد. مهمترین امنیت، آرامش کلامی و رفتاری والدین است. و این امنیت ، از نیازهای کودک است 🌺@talim_tarbiatt
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
📖 بزرگترین ظلم در تربیت فرزند! 🔸اگر به بچه غذا ندهید ستمی به او رفته اما نه ستمی بزرگ. اما اگر فضای آزاد زیستن را از او گرفتید بزرگ‌ترین ستم را به او کرده‌اید، چراکه انسانیت او را در معرض خطر قرار داده‌اید. 🔹بزرگ‌ترین ویژگی انسان از دیدگاه اسلام این است که جانداری است آگاه اندیشمند و مختار. این‌که آدم بچه را طوری بار بیاورد که با یک تشر با یک «گم شو» حساب خودش را بکند، خیلی مشکل نیست! ولی این‌که انسان بخواهد بچه را طوری بار بیاورد که «گم شو» در او خیلی اثر نکند اما محاسبه نفس در او اثر بکند و از بچگی شروع به حساب‌کشی از خویشتن کند خیلی دشوار است! 🔸خیلی صرف وقت می‌خواهد، خیلی مهارت می‌خواهد. ممکن است کسانی بگویند: «کو وقت این حرف‌ها!؟ کو حوصله این حرف‌ها!؟» 🔹درست می‌فرمایید! ولی اگر چنین نکنیم بعد باید بپرسیم؛ «کو آن جوانان رشید آزاد و آزاده که بتوانند پاسدار حق و حقیقت باشند!». ✂️ : نقش آزادی در تربیت کودکان، ص ۱۹ 👤 شهید آیت الله دکتر بهشتی
3736895614 1.mp3
6.39M
•°🌱 دل دیوونه ای که توی سینمه ، داره رسوای زمونم می کنه 😭😭😭 محمد فصولی الکربلایی و محمد حسین دامنی
🔶سئوال... سلام. من مادر یکی از بچه های شکوفه های آسمان هستم. حاج‌آقا منصوری گفتن آزادی دادن به جا به بچه ها خیلی مهم هست و آزادی بچه ها در هرسنی متفاوت هست و یکی از دلایلی که پدران و مادران به فرزندان آزادی نمیدن جهل به این موضوع هست؛ من از شما می‌خواهم خواهش کنم در گروه در رابطه با آزادی کودکان در هر سنی توضیح بدید. خود من با این موضوع مشکل دارم که الان باید تو فلان موضوع به دخترم آزادی بدم یا نه، گاهی نظر اطرافیان هم خیلی متناقض هست گاهی سر آزادی دادن سر یک موضوع یک نفر بهم میگه داری لوسش میکنی و یه نفر دیگه میگه اگر اینکارو انجام ندی آزادی رو ازش سلب کردی و این ها باعث سردرگمی من شده 🔷 پاسخ... سلام علیکم. بچه شما در ٧ سال اول است پس باید بازی کند و آزادانه هم بازی کند که البته سه جا استثناء دارد. ١. کارهای خطرناک ٢. کارهای زشت. ٣. ضرر به اموال مردم.... در این سه مورد هم راهِ باز داشتن بچه دعوا نیست، بلکه باید از روش حواس پرتی استفاده کرد و او را خیلی با محبت از کاری که جز این سه مورد است، باز داشته شود. 🔶 لوس کردن یعنی شما در مورد چیزی که بچه نیاز ندارد ازادی بدهید ولی بازی که نیاز اساسی بچه است هیچ لوس کردنی وجود ندارد... 🔶 یکی از روش هایی که زمینه آزادی کودک در خانه را فراهم می کند تغییر چیدمان خانه و حذف وسایل خطر ناک و شکستنی و آسیب پذیر از جلوی دید کودک (نه صرفا خارج از دسترس او)
يادمان باشد... دادن آزادي به كودك در بازی، جنب و جوش و تخلیه انرژی، به او پر پرواز خواهد داد. مدام به بچه ها تذکر ندهیم که _ ندو _ساکت باش _دست نزن بااین کارها فقط مانع رشد آنهاییم
یک نکته اساسی در تربیت فرزندتان احساس ازادي و راحتي به كودكانمون استقلال ميده فرصت رشد و انتخاب ميده اشتباه هم بكنن ازش ياد ميگيرن و مي اموزند زندگي لج و لجبازي نيست. روزي كه من دو دفعه به خواسته هاي كوچك فرزندم گوش بدم حتي اگر اشتباه باشه احتمال انكه او كم كم توجهي به حرفاي من بكنه و من بتونم اونو براه بيارم به مراتب خيلي بهتر از لجبازيه. كودكانمونو در بزرگسالي تبديل به برده نكنيم. كودكان حرف گوش كن در بزرگسالي از حق و نظر خودشون نميتونن دفاع كنند.
🔴 💠 مهم نیست که چند وقت از شما می‌گذرد، و به هم گذاشتن هرگز ضد هم نیستند.  💠 در گفتگوهای خود از کلماتی مانند: لطفاً، متشکرم، متأسفم، ببخشید و کلماتی که نشانه‌ی احترام گذاشتن است استفاده کنید.  💠 در رفتارهای خود، احترام به همسرتان مشهود باشد. 💠 طرز و شما نشان می‌دهد چقدر برای همسرتان قائل هستید و به او احترام می‌گذارید. 💠 نتیجه و احترام به یکدیگر، افزایش و صفات خوب و کمرنگ شدن صفات رذیله در انسان است. 💠 همیشه برای همسرتان یک همسر بانشاط و گرم و صمیمیِ باشید تا محبوبیت و جاذبه‌ی شما روز به روز بیشتر شود.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
هدایت شده از مدرسه راه آسمان
🎉این سری گفت و گو ها از این جهت ویژه هستن که1️⃣ یک طرف گفت و گو خود استاد هستن 2️⃣و یژگی دیگر جمعیت محدود هر گروه است که حدود ده نفر می باشند و بصورت تلفنی📞 دعوت میشن ، 3️⃣با این حساب مشارکت 🎤در بحث خیلی خوب و به راحت انجام میشه و در نتیجه نسبت به جلسات عمومی خانواده 4️⃣مباحث بصورت جزئی تر و تخصصی تر مطرح خواهد شد و 5️⃣این امکان وجود داره که شخص دغدغه های شخصی خود را مطرح کند.