گزارش تصویری
جشن تلاش یادگیری الفبا
سه شنبه 19 اردیبهشت 1402 باغ طوبی
#کلاس_اول
#مدرسه_راه_آسمان
#جشن_تلاش_یادگیری_الفبا
رویکرد مدارس پیش دبستانی آسمانی ( ۴ )
✳️اصل بر آزادی و در مقابل محدودیت غیر مستقیم
مهم برای کودک ، آشنایی اش با جهان پیرامون است به گونه ای که خودش ساماندهی ارتباط خود را داشته باشد از اینرو کودک بر اساس جستجوگری و حقیقت طلبی به دنبال کشف عالم است و می خواهد اطلاع پیدا کند و با اطلاع خود از جهان ، خودش را توسعه بخشد که این نیاز به آزادی دارد تا با آزادی که دارد ، جهات گوناگون را تجربه نماید و خودش را وسعت بخشد و خودش را متناسب با مقطع رشد بیابد .
از اینرو مدرسه مانع آزادی او نمی شود چرا که فهم متناسب را پیدا نکرده است و بلکه در پی دستیابی به فهم متناسب است و در فرایندی است که آرام آرام فهمش را توسعه بخشد . از اینرو او را باید آزاد گذاشت تا خود به کشف عالم دست یابد . از اینرو نمی شود جهان را برای او دیکته کرد بلکه او خود بایستی به کشف جهان دست یابد از اینرو نیاز است که با آزادی ، سیری در وسعت عالم داشته باشد که در نتیجه توسعه خود را رقم بزند .
از اینرو در مدرسه بنای بر این نیست که آزادی او محدود گردد بلکه بنای بر این است که او خود با فهم متناسبی که از پی آزادی پیدا می کند ، آماده ادبی در سنین بعد از هفت سال شود که بتواند به تصحیح تعامل با عالم بپردازد
اگر جایی مدرسه آزادی او را محدود کند ، مستقیم دست به چنین کاری نمی زند که سرکوب گری او را رقم بزند بلکه غیر مستقیم آزادی را محدود می کند مثلا به جای اینکه به کودکان بگوید که به فلان وسیله دست نزنید ، وسیله را در معرض او قرار نمی دهد . از اینرو برای او مستقیما عدم محدودیت آزادی را پیگیری می کند و به طور غیر مستقیم در صورت نیاز ، محدودیت آزادی را فراهم می کند و از اینرو به دنبال ایجاد محیطی است که او بتواند آزادانه خودش را متناسب با خودش پیدا کند .
مدرسه به دنبال « خودیابی » کودک متناسب با میزان رشد است از اینرو هر چه به این خودیابی کمک کند ، ملتزم است از جمله آزادی که بسیار در خودیابی و خودشناسی کودک نسبت به خود کمک می کند از اینرو اگر در جایی نیاز شد که آزادی اش محدود شود ، غیر مستقیم آزادی اش را محدود می کند .
اگر در سنین پیش از هفت سال به جایی رسید که با آزادی به فهم متناسب رسید ، آمادگی فوق العاده برای مودب شدن پیدا می کند و بسترهای اطاعت پذیری در سنین بالاتر برای اش فراهم می شود . از این جهت مدرسه بنای بر این دارد آزادی را از او سلب نکند و تا جایی که می تواند در راستای آزادی و در حیطه انتخاب های نه چندان آگاهانه اش حرکت کند تا آرام آرام بتواند آزادی اش او را به فهم متناسب برساند و به انتخاب های از سر آگاهی های دقیق برساند . مدرسه دست به آزادی نمی زند و اگر هم ناچار شود در ابتدا غیر مستقیم روی می آورد .
#پیش_دبستان
#شکوفه_های_آسمان
#بچه_های_آسمان
#پرنیان_آسمان
رویکرد مدارس پیش دبستانی آسمانی ( ۵ )
✳️تلاش برای آماده سازی محیط سالم
مدرسه تلاش افزون دارد که محیطی سالم در پیش روی کودکان قرار دهد چرا که می داند او با آزادی قرار است با تجربه ای که از جهان پیرامون خود دارد ، به توسعه فهم و پس از آن به توسعه جان خود بپردازد از اینرو نمی خواهد تجربه کودک در ابتدا زندگی اش تلخ و زشت باشد و به گونه ای باشد که آرام آرام حجاب فطرت را نتیجه دهد بلکه چون می داند کودک باید فطرت خود را شکوفا کند از اینرو مناسبات فطرت را در ابعاد مختلف درنظر می گیرد و بستر سازی می کند که تجربه های او در راستای نیازهای فطری باشد و در تقابل با آن قرار نگیرد .
محیط ناسالم ، محیطی است که به داشته های فطری کودک اصلا توجه ندارد و بیش از آن که در خدمت شکوفا شدن آن باشد ، در خدمت به حجاب بردن و پنهان نمودن آن است و ایجاد کدورت برای روح و روان و جان است .
محیط سالم ، محیطی است که :
متوجه به حقیقت طلبی
متوجه به حسّ پرستش
متوجه به فضیلت طلبی
متوجه حس زیبایی خواهی و آفرینش زیبایی ، می باشد .
از اینرو چنین داشته هایی را نادیده نمی گیرد و بلکه در راستای شکوفایی آن گام بر می دارد .
صفاء و لطافت فطری از مقوله های بسیار مهمی است که با محیط سالم آن را دنبال می کند از اینرو مدرسه با محیط سالم خودش را در موقعیت انتظار قرار می دهد که آرام آرام شکوفایی طبیعی نه مصنوعی و تصنعی فطرت را ببیند .
مدرسه : محیطی که جان را کدر کند و حجاب ساز باشد را مخالف است
❌با محیطی که سلب آزادی می کند
❌با محیطی که تعامل اخلاق محور و فضیلت محور با کودک ندارد
❌با محیطی که اخلاق محور و فضیلت محور نیست مثل اینکه حیاء نیست ؛ همدلی نیست ؛ دروغ و کم کاری هست
❌با محیطی که خلاقیت خود محور کودک را احترام نمی گذارد
❌با محیطی که گناه آلود است و موجب تنفس کودک در فضای گناه آلود می شود
❌با محیطی که دستوری است نه طبیعی
❌ با محیطی که فقط اِعمال نظر پدر و مادر و مربی است و اصلا کودک دیده نمیشود
❌ با محیطی که در آن خبری از محبت و صمیمیت و رفاقت و مهربانی نیست
❌ با محیطی که در آن نه شناخت عالَم کودک است و نه احترام به عالَم کودک است
👈 مخالف است و کنار نمی آید .
آنچه او را می تواند به نتیجه حیات ایمانی بکشاند که ازصفاء فطری برخوردار باشد و به گونه ای حرکت کند که از کدورت ها و ناخالصی ها برخوردار نشود چرا که با وجود اینها راه برای شکوفایی فطرت باز نمی شود .
از اینرو در راستای ایجاد صفاء و لطافت فطری ، به دنبال
✅عرضه گذاری رفتار مناسب از ناحیه پدر و مادر و مربی است
✅ تعامل فضیلت محور با اوست
✅ نفس کشیدن در فضای پرستش ایجاد شده از پدر و مادر و مربی است . ( بدون اینکه به آن القاء پرستش شود )
✅ احترام به حقیقت طلب بودن و جستجو گر بودن آن است .
✅ احترام به خلاقیت خود محور کودک است
#پیش_دبستان
#شکوفه_های_آسمان
#بچه_های_آسمان
#پرنیان_آسمان
رویکرد مدارس پیش دبستانی آسمانی ( ۶ )
✳️ سقف خیالی و تخیلی کودک و تعامل با زبان کودکانه
سطح کودکِ پیش دبستانی سطحِ خیال است و سقف ادراکی و ارتباطی آن تخیّل است ، آن هم خیال و تخیّلی ضعیف ؛ از اینرو نیاز است که متناسب با خیال و تخیّل ارتباط حاصل گردد . نمی شود معانی و حقایق را که صوری و خیالی نیستند را به کودکی که در سطح خیالی است ، عرضه نمود . کودک بسیاری ازحقایق را نمی فهمد و نمی تواند هم بفهمد ؛ صداقت و مهربانی و تواضع و نعمت و لطف و ... اینها همه اش از سنخ معانی است ؛ آن بدون قالب و لباس و روپوش های محسوس نمی تواند صداقت و مهربانی و احترام و ... را فهمید ؛ آنها را اگر بخواهیم انتقال دهیم و به فهم کودک برسانیم از طریق صورت های خیالی امکان پذیر است . صورت های محسوس ، جایگاه اش خیالی و تخیّلی است از اینرو باید آن معانی به لباس صورت های خیالی در آید تا بتوانیم انتقال را تحقق بخشیم . باید مهربانی و صداقت و احترام و لطف و ... را در قالب داستان و قصه و شعر و نمایش و تئاتر و .... به عالَم خیال کودک تنزّل دهیم تا او بتواند ارتباط بگیرد . از اینرو لازم است که تعامل با کودک ، با زبان کودکانه باشد ؛ زبان کودکانه ، زبان تنزیل و تنزل از آسمان معانی به زمین محسوس است . از اینرو زبان تخییلی ، زبان تنزّل است و از اینرو لازم است که زبان کودکانه کشود . باید با داستان ، صداقت در موارد جزئی را با کودک در میان گذاشت ؛ باید با تئاتر نشان داد که مهربانی چگونه است . وقتی به کودکی محبّت داریم ، صِرف وجود محبّت در قلب برای کودک قابل ادراک نیست بلکه باید در قالب صورت محبّت خودش را نشان دهد باید خودش را در رفتارهایی همچون بغل کردن ، بوسیدن ، دست روی سر کشیدن و یا ارائۀ این رفتارها در قالب داستان و شعر و نمایش و ... باشد .
حاکمیت خیال و تخیل ، در دوره پیش دبستانی بسیار زیاد است از اینرو نیاز است که مراعات خیال و تخیل شود ؛ بسیاری از حقایق برای یک کودک پیش دبستانی قابل ادراک نیست و از اینرو باید بسیار ملاحظه خیال و تخیل کودک داشت . حاکمیت خیال و تخیل موجب فاصله بسیار با عقلانیت می شود از اینرو باید با مواظبت و مراقبت خیال و تخیل را در مسیر طهارت و پاکی انداخت تا آرام آرام در مسیر عقلانیت قرار بگیرد . باید معانی عقلانی که در این دوره قابل ادراک برای کودک در دوره پیش دبستانی نیست را تنزل داد و به سطح خیالی و صوری کشانید تا با فهمِ ضعیف از معانی ، خودش را در مسیر عقلانیت بیندازد .بسیاری از خیال و تخیل ها به جهت عدم مراعات و مراقبت ؛ و بدون ملاحظه حقایق عقلی ، در مسیر عقلانیت قرار نمی گیرد و همین باعث می شود که به عقلانیت نزدیک نگردد و دوران بلوغ اش حظ و بهره ای از عقلانیت نداشته باشدو به فهم متناسب با سن و رشدش نرسد .
باید به خیال و تخیل در دوران کودکی پیش دبستان طوری نگاه کرد که آرام آرام مقدمات شکوفایی عقل و عقلانیت فراهم آید .
1⃣بازی ها
2⃣انیمشین ها
3⃣فیلم ها
4⃣قصه و داستان ها
5⃣شعرها
6⃣نقاشی ها
7⃣آزادی های خود مختار در رفتارهای کودکانه ( بدون آزادی در رفتارهای غلطی که پدر و مادر تحمیل بر کودک کرده اند )
👆👆 همه اینها که زبان کودکانه هستند اگر در سمت و سوی عقلانیت باشد می شود محتواهای عقلانی را متناسب با فهم کودکان ، ضعیف نموده و به آنها عرضه کرد .
#پیش_دبستان
#شکوفه_های_آسمان
#بچه_های_آسمان
#پرنیان_آسمان
🔴 فرمول زیبای قرآنی 🔴
💠 با همسرم آیهی هفتم سوره ابراهیم علیهالسلام را میخواندیم:
«وَ إِذْ تَأَذَّنَ رَبُّكُمْ لَئِنْ شَكَرْتُمْ لَأَزِيدَنَّكُمْ وَلَئِنْ كَفَرْتُمْ إِنَّ عَذابِى لَشَدِيدٌ»(و به یادآورید هنگامى را که پروردگارتان اعلام کرد اگر شکرگزارى کنيد، نعمتم را بر شما میافزایم و اگر ناسپاسى کنيد، مجازاتم شديد است!)
💠 به همسرم گفتم پس اگر بخواهم کاری کنم که خوبیهای شما بیشتر شود باید از خدا بابت نعمتهایی که از طریق شما به من داده تشکّر کنم و اگر بخواهم با نق زدن و توقّعات زیاد، ناسپاسی کنم طبق فرمایش قرآن وضعیت زندگیمان عذابآور خواهد شد.
💠 با هم قرار گذاشتیم چند دقیقه به نوبت این فرمول را اجرا کنیم:
خدایا شکر که همسرم مهربان است! خدایا ممنونتم که همسرم مودّب است! الحمدلله که همسرم بدن سالمی دارد و درگیر بیماری نیست! خدایا شکرت که همسرم بچهها را خوب تربیت میکند! الحمدلله که همسرم آبروی مرا حفظ میکند! خدایا سپاس که همسرم بیکار نیست! خدایا ممنونتم که توان جسمی به همسرم دادی تا برای همسر و فرزندانش آشپزی کند! خدایا شکر که پاهای سالم به همسرم دادی تا برای خرید و امور خانه بتواند رفت و آمد کند! الحمدلله که به من چشم دادی تا از دیدن همسرم لذّت ببرم! الهی شکر که راهنماییام کردی تا به نعمتهایی که از طریق همسرم به من عطا کردی توجّه کنم! خدایا..
💠 اقرار میکنم بعد چند دقیقه، دلم چنان لطیف و رقیق شد که اشک شوق، اشک خجالت از خدا بر گونههایم سرازیر گشت و لذّت مناجات با خدا را چشیدم.
💠 فقط پنج دقیقه در روز این فرمول زیبا را تمرین کنید
~~~~🌸🍃🌸🍃🌸🍃~~~~
🔴 چوبکبریتهای_زندگی 🔴
💠 بسیاری از اشیاء کوچک در شرایط عادی، ضایعات به حساب میآیند و حتّی در سطل زباله انداخته میشوند. مثل یک میخ کوچک، سوزن سرم، یک چوب کبریت، پیچ و مهره ریز و دهها چیز بیارزش دیگر که کسی تلاش جدّی برای نگهداری آنها نمیکند. امّا گاه در شرایط سخت و حسّاس همین اشیاء بیارزش نقش حیاتی ایفا میکنند. سوزن سرم جان یک بیمار و چوب کبریتی جان انسانی را از سرما نجات میدهد.
💠 در زندگی مشترک، گاه یک رفتار یا جمله کوچک و به ظاهر ناچیز، آبی بر روی آتش دعوا و تشنّج است و از فتنهای بزرگ جلوگیری میکند. هر رفتار و جملهی سادهای که بتواند همسر را از لجبازی، عصبانیّت و جدل دور کند گوهری ارزشمند است.
💠 برای نمونه برخی رفتارها و جملات ساده و کوچک را که در حال عصبانیّت همسر کارگشاست ذکر میکنیم:
🔅بوسیدن پیشانی همسر
🔅 مالش مهربانانهی شانههای همسر
🔅سکوتِ متواضعانه به هنگام عصبانیت شدید وی
🔅آوردن آب قند برای او
🔅لبخند زدن با ژست پذیرش نظر او
🔅 جملات کوتاه مثل "خودتو اذیت نکن"، "حق با توست"، "ارزششو نداره خودتو ناراحت نکن"، "درکت میکنم"،"منو ببخش اگر ناراحتت کردم"،"طاقت دیدن ناراحتیتو ندارم"،"بیا فراموشش کنیم"،"چشم هر چی تو بگی عزیزم"،"تو جون بخواه عزیزم"،"روی حرفات فکر میکنم"،"از دستم راضی باش" و صدها رفتار کوچک و جملهی کوتاه و ساده که در بزنگاهها شما را از خطر سردی روابط نجات میدهد.
#همسرداری
#تحکیم_خانواده
~~~~🌸🍃🌸🍃🌸🍃~~~~
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔺دورغ شاخدار تو بحث تربیت فرزندان...
#تربیت_فرزند
#حجتالاسلام_قرائتی
~~~~🌸🍃🌸🍃🌸🍃~~~~
رویکرد مدارس پیش دبستانی آسمانی ( ۷ )
✳️ حاکمیّت بخشی فضیلت و اخلاق در مدرسه
مدرسه معتقد است که باید اخلاق حاکم باشد تا کودک بتواند بر جریان فطری خودش سیر نماید . سیر و سلوکِ کودک ، در صورتی است که فضای حاکمِ بر آن اخلاق باشد .
صفاء و لطافت جان کودک با اخلاق حفظ می شود و تقویت می گردد . حاکمیّت اخلاق ، بستری است که هم راه حلّ و محرِّک است و هم درمان بسیاری از معضلات و مشکلات است و با آن کودک می تواند گامی در شخصیّت یابی بردارد .
شخصیّت مقتدر هدفی است که از مدارس انتظار می رود و از جمله عوامل بسیار موثّّر ، اخلاق می باشد . رشد آموزشی و تربیتی ، منوط به تحقق چنین بستری می باشد .از جمله مسائلی که متأثر از حاکمیّت اخلاق می باشد ، تربیت ایمانی است که ایمان در جانی که اخلاق در آن نشسته است و با اخلاق ، صفاء و لطافت پیدا کرده است ، سریع و به شکل خاصّ شکل می گیرد .
مدارس آسمانی در پیش دبستانی معتقد است که :
1 ) مربّی باید متخلّق باشد و رفتار و عملِ آن ، اخلاقی باشد .
2 ) تعامل ( ایجابی و یا سلبی ) مربّی با کودک نیاز است که بر اساس اخلاق باشد و در این تعامل ، اخلاق ساری و جاری باشد و تعامل بدون اخلاق به هیچ وجه وجود نداشته باشد
3 ) آموزشِ ضمنی اخلاق در بخش هایی که محور آموزش و یا محورفعالیّت غیر از اخلاق است . مثلاً در ضمن شعر و یا داستانی که موضوع محوری آن مهارتی از مهارت ها است ، اخلاقی هم آموزش داده شود
4 ) آموزشِ محوری اخلاق که در اینجا لازم است که بسیاری از شعرها و انیمیشن ها و داستان ها و نمایش ها با محوریّت موضوع اخلاق باشد .
5 ) تعامل اخلاقی مربّی و کادر مدرسه با والدین .
مدرسه ، چون حاکمیّت را بر فضیلت و اخلاق می دهد از اینرو معتقد به شبکۀ مفهومی اخلاق است که در آن نشان دهد که چه خُلق و فضیلتی مقدّم و کدام خُلق و فضیلت موخّر می باشد و کدام خُلق و فضیلت ، ریشه و اساس است و کدام ، فرع است . مثلا برای صبر و خوشایندی و زیبابینی بسیار نقش قائل است و تأکید می ورزد .
#پیش_دبستان
#شکوفه_های_آسمان
#بچه_های_آسمان
#پرنیان_آسمان
رویکرد مدارس پیش دبستانی آسمانی ( ۸ )
✳️حاکمیّت محبّت و رفاقت و رابطۀ عاطفی میان مربی و کودک
مدرسه بر این اعتقاد است که رشد آموزشی و تربیتیِ کودک در بستر محبّت و صمیمت و رفاقت تحقّق می یابد .
تا رابطۀ عمیق و قوی رفاقت گونه و عاطفی و محبّتی در میدان مدرسه میان مربّی و کودک ظهور نیابد ، انتظار از مدرسه نباید داشت و مدرسه به هیچ وجه به عنوان جریان موثِّر نخواهد بود . مربی ، رفیق کودک است و جز در بستر رفاقت تعامل خود را شکل نمی دهد .
کودک در صورتی می تواند از مدرسه نتیجه ببیندکه با انگیزه و پُر انگیزه در صحنه حاضر شود و اگر کم انگیزه و یا بی انگیزه باشد ، انتظار حرکت و رشد از کودک نمی شود داشت .
ترکیب و امتزاج میان حاکمیّت اخلاق و حاکمیّت محبّت و صمیمیّت و رفاقت ، نتیجه های خاص اخلاقی و رفتاری را به بار می آورد که بسیاری از معضلات و مشکلاتی که مدارس با آن گریبانگیر هستند را مرتفع می نماید .
از اینرو مدرسه بر تقویت انگیزه از سرِ حاکمیّت اخلاق و حاکمیّت محبّت تأکید دارد . حاکمیّت محبّت ، رفتارهای خاصّی را از ناحیۀ مربّی و کودک شکل می دهد . از اینرو مربّی چون محبّت خودش را در نسبت به کودک فعّال ساخته است و کودک را امانتی در اختیار خود می داند از اینرو از هیچ فعالیّتی دریغ نمی کند و چنین مربّی با روحیۀ جهادی خودش را در میدان حاضر می نماید .
رابطۀ محبّت گونه و عاطفه محور بستر تعامل است که رنگ و لایه دوم آن تعامل اخلاقی است که در بستر لایه اول تحقق مییابد .
#پیش_دبستان
#شکوفه_های_آسمان
#بچه_های_آسمان
#پرنیان_آسمان
لطفا در ایتا مطلب را دنبال کنید
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔰 چرا قبل از سن تکلیف بچه ها باید نماز بخونن؟
🔻 اگر هفت سال دوم به درستی طی شود، خود نوجوان احساس نیاز به دین میکند و جشن تکلیف معنای دیگری برایش دارد.
♨️ نوجوان نیازهایی را در خودش احساس میکند که دوست و فامیل و تعاملات اجتماعی دیگر پاسخ آن را نمیدهد.
در چنین زمانی جشن میگیرد که «خداوند» او را تحویل گرفته است. بر این اساس دستورات شریعت برای هفت سال دوم نیازهای فطری انسان را احیا میکند.
🔹️ مثلاً در مورد روزه نفسِ اینکه بچهها بلند شوند و حال و هوای سحر خانواده را ببینند مهم است.
یا در مورد نماز در روایت است که در سه سالگی لا اله الا الله را به بچه یاد دهید، در ۵ سالگی وضوگرفتن، در ۶ سالگی سجده کردن و تا ۸ یا ۹ سالگی نماز کامل خواندن.
✴️ باید توجه شود فلسفه نماز خواندن در دوره تأدیب بسیار متفاوت با دوره تکلیف است.
تثبیت نماز خواندن برای کودک قبل از سن تکلیف موضوعیت دارد و فلسفه آن نه برای طی مسیر الی الله که برای احیا شدن نیازهای فطری کودک است.
هدایت شده از مهدی منصوری
25.26M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
😇کسانی که استقلال بیشتری دارند اخلاص بیشتری هم دارند.
🔗اخلاص و استقلال خیلی بهم گره خورده.
بچه های وابسته:
❌نمیتوانند اخلاص به حساب(به اندازه) داشته باشند.😔
🔥انسان های مستقل براشون مهم نیست که چطوری قضاوت می شوند.😌
👀انسانهایی که از استقلال بالایی برخوردار هستند خودشان را در نگاه دیگران تعریف نمیکنند.
💥کسانی که استقلال دارند و به فهم و درک عظمت رسیده اند از اخلاص بالایی برخوردار هستند.
📚در نظام تربیت روی استقلال باید کار کرد.
🔨💔نباید بزنیم شخصیت را بشکنیم.
‼️نباید عجز فرد را به رُخ بکشیم.
🗯استقلال را، انسان های بااخلاص پدید می آورند.
🗯همیشه فاتحان تاریخ بچه مستقل ها بوده اند.
🗯فرزندان خود را به ترس از مدرسه و معلم نکشانید.
☑️🔗استقلال،ترس و شجاعت تماما با اخلاص گره میخورد.
🎙حجت الاسلام استاد مهدی منصوری
#استقلال_اخلاص
#تربیت_ایمانی
#خلوت_انس
https://eitaa.com/joinchat/994967711C457677cd67
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📌 سفارش علامه حسنزاده آملی به فرزندش در مورد "رفتار با همسر و فرزندان"
#روابط_همسران
#تربیت_فرزند
#علامه_حسن_زاده رحمه الله علیه
🆔@MadaraneRaheAseman🌷
✨💫✨💫✨💫✨💫✨💫✨💫
💠 پیش ثبت نام آغاز شد 💠
🌸 پیش دبستان بچه های آسمان 🌸
💎 بستر سازی تجربه های جدید کودکانه با آموزش های غیر مستقیم
💎 بستر سازی نشاط کودکانه در ابعاد مختلف(اجتماعی،آموزشی و...) 😍🤩
💎 رشداستعدادها و درمان ناهنجارهای تربیتی کودکان همراه با اردو های هدفمند علمی تفریحی
💎 برگزاری کارگاههای دانش افزایی مادران
💎 تشکیل پرونده ی تربیتی متناسب با هر دانش آموز
💎سانس اختصاصی سالن ورزشی ⚽️
💎کادرمدرسه همگی آقا و مجرب🧔
💎 دارای خانه بازی مجهز 🧗♂
🔷🔶 👇 با محوریت 👇🔶🔷
🔹 تربیت ایمان محور
🔹 مدیریت خانواده محور
کسب اطلاعات بیشتر 📞☎️
09359821904
📞پاسخ گویی تماس از ساعت۹صبح الی۱۲ و عصرها۱۷ الی۲۰
📣پاسخ گویی سوالات در ایتا صبح ساعت۹ به بعد
☘️آیدی ایتا
@rezaei67
👇لینک پیش ثبت نام درسایت👇
https://mtabeen.ir/registration-of-asman-childrens-preschool/
هدایت شده از ریحانه
🔆 لوح | ساحل آرامش خانواده
حضرت آیتالله خامنهای در دیدار اقشار مختلف بانوان در دی ماه سال گذشته، با اشاره به آیه «وَ جَعَلَ مِنْها زَوْجَها لِيَسْکُنَ إِلَيْها»، آرامش آفرینی را نخستین اثر حضور زن در نقش همسری دانستند. در همین راستا «ریحانه» لوح ساحل آرامش خانواده را منتشر میکند.
#دیداراقشاربانوان_۱۴۰۱
#نقش_همسری
#سبک_زندگی
🌻 ۱۴۰۱/۱۰/۱۴
🌱 @Khamenei_Reyhaneh
May 11
98.79M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
😍جشن تلاش یادگیری الفبا😍
🌹اردوی دورهمی مادر، پســـــری #کلاس_اول
#گروه_ایمان
#گروه_همت
#گروه_دوستی
#گروه_محبت
#گروه_فداکاری
🔻🔻🔻🔻🔻
#مکان: باغ طوبی_تخت فولاد
#مدرسه_پســـــــــرانه_راه_آسمان
47.36M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#کلیپ_تصویری
💐💐اردوی بازدید از هنرستان کشاورزی شهید پارسا نجف آباد💐💐
1402/2/20
#مدرسه_راه_آسمان
#معرفی_مشاغل
#کلاس_سوم
در دنیایی که صاحبخانهها به مستاجران فرزنددار خانه اجاره نمیدهند هستند کسانیکه خانههایشان به خانوادههای پرجمعیت ارزان اجاره میدهند.
#فرهنگ
~~~~🌸🍃🌸🍃🌸🍃~~~~
https://eitaa.com/joinchat/3224633438Cc4fff994f1
🛑 سلام ندادن کودک🛑
💠فراموش کردن کودک در سلام دادن به افراد به دلیل بی ادبی و یا بی اعتناییش نبوده بلکه هجوم افکار و اطلاعات جدید به ذهن او، قدرت سلام کردن را از وی میگیرد...💠
✅نکته:وقتی کودکان سلام میکنند والدین باید او را تشویق کرده و توجهاش را به واکنشهای مثبت دیگران "لبخند، دست دادن" جلب کنند
💢سلام بزرگ تر به کودکان، عامل احساس امنیت و اعتماد به نفس کودک است.
#تربیت_فرزند
~~~~🌸🍃🌸🍃🌸🍃~~~~
https://eitaa.com/joinchat/3224633438Cc4fff994f1
🍃💧🍃💧
💧🍃💧
🍃💧
💧
تکامل
وقتی به موضوع آفرینش و سیر خلقت خداوند نگاه میکنیم میبینیم که همه چیز به سمت تکامل پیش میرود و انسان با فرزندآوری به سمت همین تکامل سوق داه میشود.
👈 این موضوع منجر به افزایش انرژی، هدف داری و اثر بخشی مادر میشود و مولد بودن و احساس جوانی و نشاط را در وی تقویت میکند.
🔸 از بعد شخصیتی مادران دارای فرزند، احساس قدرت و اعتماد به نفس بیشتری دارند.
#مادری
#فرزند_آوری
~~~~🌸🍃🌸🍃🌸🍃~~~~
https://eitaa.com/joinchat/3224633438Cc4fff994f1
15.43M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#شهادت_امام_صادق علیه السلام
🌅السلام علیک یا صاحب الزمان
🟢شهادت جد بزرگوارتان را تسلیت می گوییم.
#امام_زمان
🆔@MadaraneRaheAseman🌷
#حدیث
#اخلاق
🚫 دعوای زن و شوهر
کاری که شیطان برایش کف می زند ؛
✅ از پیامبر گرامی اسلام صلیالله علیه و آله و سلم نقل شده است: «اِذا اخَتَصَمَتْ هِیَ وَ زَوجُها فیالبَیتِ فَلَهُ فی کُلِّ زاویَهٍ مِن زوایَا البَیتِ شَیطانٌ یُصفِّقُ و یَقولُ: فَرَّحَ اللهُ مَن فَرَّحَنی!»
زمانی که زن با همسرش در منزل مرافعه و مشاجره میکند (دقیقاً) در همان زمان در هر یک از زوایای منزل یک شیطان مشغول کف زدن و شادمانی است و میگوید: خدایش خوشحال کند کسی که مرا این چنین شاد و خوشحال کرده است.
📚لئالیالأخبار، ج ۲، ص ۲۱۷
#همسرداری
#دعوای_زن_و_شوهر
#نکات_تربیتی
🆔@MadaraneRaheAseman🌷
هدایت شده از مهدی منصوری
20.24M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
بچه مستقل ها بچه هایی هستند که ؛
✅پدر،مادراشون بجای آنها فکر نمیکنند
✅پدر،مادراشون بجای آنها کار نمیکنند
🔨💔پدر و مادراشون شخصیتشان را خورد نمیکنند
❌بچه های لوسی نیستند
❌بچه های بی محبتی هم نیستند
✅بچه هایی هستند که خودشون متناسب با سنشون کارهاشون رو انجام میدهند
به جای بچه هاتون؛
❌حرف نزنید
❌سلام به دیگران نکنید
❌فکر نکنید
❌کار نکنید
✅اجازه خطا به بچه هاتون بدید
✅تا اونجایی که خطا باعث ضربه زدن بهشون نمیشه اجازه بدید بچه خطا رو تجربه کنه
✅بگذارید خودشان فکر کنند خودشان تصمیم بگیرند و خودشان بفهمند (صمدانیت و توپُری)
بچه هایی که مستقل میشوند:
☑️بخاطر دیگران کار نمیکنند
☑️بخاطر دیگران حرف بزنند
☑️بخاطر دیگران فکر کنند و تصمیم بگیرند
🔸اگر جامعه بخواد اینها رو به سمت خودش بکشاند براحتی نمیروند
🔹مُنفَعلین در جامعه مستقل نیستند
🔸حجاب باید در جنبه فعالیت قرار بگیرد اگر در جانب انفعال قرار گیرد حجاب از بین میرود.
🎙حجت الاسلام استاد مهدی منصوری
#کودک_مستقل
#تربیت_ایمانی
#خلوت_انس
https://eitaa.com/joinchat/994967711C457677cd67