🔰 اغتشاش ارزی، انتقام از شنبه تاریخی
🔸تحلیل ۹دی از فاز جدید پروژه آشوب برای پیوند زدن مشکلات اقتصادی به آشوب اجتماعی
🔹 چندین سال است رهبر انقلاب تعبیر جنگ اقتصادی را درباره شرایط مواجهه نظام سلطه و جمهوری اسلامی ایران به کار می برند؛ در ماجراهای اغتشاشات اخیر نیز که مفهوم جنگ ترکیبی یا هیبریدی مصداق جدید و ویژه ای پیدا کرد، می توان رد پای جنگ اقتصادی را در کنار سایر جنگهای سایبری، فرهنگی، اطلاعاتی، امنیتی و رسانه ای دشمن علیه ملت ایران مشاهده کرد. جنگی که شاید در ایام اوج اغتشاشات نمود چندانی نداشت اما این روزها هرچه فضای خیابانها آرامتر می شود، جنگ اقتصادی و ایجاد اغتشاش و تکانه ارزی و اقتصادی در بازار پررنگ تر و ملموس تر می شود.
🔹پس از شکست پروژه آشوب به ویژه با حضور خیره کننده و تاریخی مردم در راهپیمایی ۲۲ بهمن، جریان برانداز و دشمنان ایران شکست تلخی از مردم خوردند و به نوعی به دنبال طراحی انتقام از این شکست تاریخی و گفتمانی خود هستند. بر این اساس کارشناسان معتقدند پروژه و طراحی دشمن طی ماههای آینده، ایجاد آشوب های اقتصادی و اغتشاش ارزی و الحاق آن به آشوبهای پائیز ۱۴۰۱ است.
🔹راهبرد دشمن این است که اعتراضات اقتصادی را به اعتراضات اجتماعی پیوند بزند. شعار «میخواهم زنده بمانم» با رویکرد معیشتی و اقتصادی در کنار شعار «میخواهم زندگی کنم» با رویکرد اجتماعی همزمان سر داده میشود. به عقیده کارشناسان امنیتی و اقتصاد سیاسی، اعتصابات در بازار، اخلال در ترانزیت و بهم ریختگی بازار ارز و خودرو با همین هدف دنبال می شود.
🔹متاسفانه معادلات سیاسی بین المللی هم در ماجرای قیمت ارز در ایران دخیل شده و دشمن برای اینکه به ایرانیها فشار بیاورد از این جریان استفاده می کند. دلیل اصلی توقف این اغتشاشات هم از یک سو "تدابیر جامعی" بود که حکومت از یک طرف اتخاذ کرد و از طرف دیگر "خودداری مردم از همراهی با اغتشاشات" بود.
🔹اسپوتنیک فارسی در گزارشی پیرامون شرایط کنونی بازار ارز با عنوان «اغتشاشات ارزی در ایران» می نویسد: «البته دشمن هم متوجه شده که اعتراضهایی که روی آنها حساب باز کرده بود تا تبدیل به اغتشاش شود و بعد برای سرنگونی نظام جمهوری اسلامی از آن بهره ببرد پتانسیل کافی برای چنین پروژه ای را ندارد و به همین دلیل مزدوران و عوامل خود را در دو محور به حرکت در آورده. یکی در محور تخریب سیاسی و رسانه ای نظام جمهوری اسلامی از طریق راه اندازی کارناوال های تبلیغاتی بر علیه ایران در برخی کشورهای اروپایی و دیگری از طریق مطرح کردن برخی مهره هایش به عنوان اپوزیسیون و تلاش برای کسب مشروعیت برای آنها.
محور دوم فعالیت دشمن در زمینه شعله ور کردن آتش زیر خاکستر خشم درون مردم از بابت مشکلات معیشتی و اقتصادی می باشد. این محور دوم را می توان محور کلیدی ای دانست که دشمن روی آن حساب باز کرده.»
🔹نویسنده گزارش در ادامه می نویسد: «در واقع دشمن هم امروزه جنگ خود را روی جنگ اقتصادی و از طریق ارز متمرکز کرده چون وقتی قیمت ارز افزایش پیدا می کند همه قیمت ها به همان تناسب و یا حتی بیشتر بالا می رود.
نباید هم تصور کرد که با دستور العمل و نرخ های دستوری می شود بازارها را کنترل کرد تنها راه این است که متوجه شد ماجرای افزایش قیمت ارز در ایران در ادامه همان روند تبدیل اعتراض ها به اغتشاشات است و با این ماجرا هم به عنوان اغتشاش برخورد کرد و نه به عنوان امری طبیعی بابت شرایط اقتصادی مملکت.
🔹بسیاری کشورهای دیگر هستند که با مشکلات عدیده اقتصادی مواجه هستند اما چنین شرایط سقوط آزاد قیمت ارز را در آن کشورها مشاهده نمی کنیم. مقابله با این اغتشاش هم راه و چاره اش برخورد اقتصادی بر اساس ضوابط مالی اقتصادی با ماجرا است. آنکه حتی چند ترم ابتدایی در زمینه اقتصاد خوانده باشد به خوبی می داند که در اقتصاد همه چیز بر اساس عرضه و تقاضا است و بس. نرخ های دستوری هیچ وقت جواب نداده و جواب نخواهد داد.»
🔹به نظر می رسد وقت آن رسیده که حاکمیت و دولتمردان، شرایط کنونی اقتصاد و ارز کشور را در چارچوب فاز دوم پروژه آشوب، تحلیل و توصیف کنند. جنگ ترکیبی ای که از اواخر شهریورماه در یک پروژه از قبل طراحی شده با مرگ مهسا امینی کلید خورد، این روزها بعد از حضور تاریخی مردم در ۲۲ بهمن که نابودکننده همه طراحیها و هزینههای دشمن علیه جمهوری اسلامی طی ماههای اخیر بود، وارد فاز اقتصادی و معیشتی خود شده و منتظر است یک مهسای امینی دیگر با بهانه معیشتی و اقتصادی شکار کند تا دوباره کف خیابانها شاهد آشوب باشیم. اغتشاش ارزی امروز، انتقام از حضور میلیونی و تاریخی مردم در شنبه تاریخی ملت ایران است. کاش دولتمردان هم شرایط را درست تحلیل کنند و هم قدر این مردم پیچیده و عمیقا دوستدار اسلام و انقلاب را بیشتر بدانند.
رسایی_مهندسی خوب دشمن_۲۰۲۳_۰۲_۱۹_۲۳_۱۳_۳۸_۰۵۹.m4a
17.4M
♻️ #کلیپ_صوتی | ایام دهه فجر | شهرستان نیشابور | در جمع فعالان فرهنگی
🎤 سخنرانی:
حجت الاسلام حمید رسایی
مروری بر نقشه و محاسبه دشمن در اغتشاشات ۱۴۰۱
رهبر انقلاب در روز ۱۹ دی در جمع مردم قم فرمودند: چهل سال است که دشمن، با انواع طرق، علیه نظام جمهوری اسلامی تلاش میکند و چون محاسباتش غلط بوده و غلط است، تا حالا شکست خورده، در این قضیّه هم شکست خورد، در آینده هم هر وقت اقدام کند شکست خواهد خورد.
این سخنرانی به دو سئوال پاسخ میدهد:
۱. مهندسی خوب دشمن چه بود؟
۲. محاسبه غلط آنها چه بود؟
27.86M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
تبلیغ فرزندآوری به سبک مهدی رسولی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
حضرت آقا
به مسئله فرزندآوری بسیار تأکید کردند
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
"جنگ ارزی" اعتراف آمریکایی ها 👇👇
♨️وقتی برای #استقلال_اقتصادی کشورت از زیر #سلطه_دلار کمر همت ببندی دلار رو از معاملات کشورت حذف کنی و با کشورهایی همکاری کنی که اونا هم قصد دارند دلار رو از معاملاتشون حذف کنند و اقتصاد آمریکا رو یک شبه نابود کنند، مطمئناً آمریکا و همپیمانانش بیکار نمینشینند و علیه ما اقداماتی انجام میدهند با ترفندهای مختلف و با کمک عوامل جاسوس و وطن فروش و منفعت طلب داخلی...
📌 اعتراف جیمز ریکاردز، استراتژیست ارشد آمریکا در مورد #جنگ_ارزی علیه ایران!
اینم اعتراف کاملا روشن و آشکار آمریکاییهای جنایتکار در خصوص جنگ "ارزی" و جنگ ترکیبی علیه ایران.
📌امروز کسانی که در این جنگ "ارزی" با دشمن هم صدا شوند، خواسته یا ناخواسته، عملا "سرباز" دشمن هستند، و به اذن الله در آینده ای نزدیک در جنگ اقتصادی هم پیروز میدان ما هستیم 🇮🇷💪
#جنگ_ارزی
#حذف_دلار
#تروریستهای_دلاری
#دلارفروشان_وطن_فروش_نوکر_آمریکا
┄┅═✧❁💠❁✧═┅┄
🔴 برنامه زنده #ثریا | راهکارهای حفظ ارزش پول ملی و کنترل تورم
🔺 ریشهیابی عوامل اثرگذار بر افزایش نرخ ارز و کاهش ارزش پول ملی
⁉️ چه باید کرد؟!
🔻باحضور:
🔹دکتر مهدی موحدی بکنظر
▫️اقتصاددان و عضو هیئت علمی دانشگاه
🔹مهندس احمد صالحی
▫️کارشناس اقتصادی
🕰 امشب؛ یکشنبه ۷ اسفند ماه | ساعت ۲۳
📺 شبکه یک سیما
#اقتصاد
#جنگ_ارزی
🔘بعضیا با خبر دلار دارن چپ میکنن. به این ها باید گفت: بچه ها! اگر شهر سقوط کرد آن را دوباره فتح میکنیم. مراقب باشید ایمانتان سقوط نکند.
✍#شهید_جهان_آرا
جمهوری اسلامی سقوط نمیکند، مراقب باشید خودتان سقوط نکنید
.
🔴 ادعای آزادی در دولتی که رکورددار بستن دهان منتقدان بود!
💬 #کیهان
🔹روزنامه هممیهن روز گذشته گزیدهای از تیترهای روزنامه کیهان و دیگر روزنامههای منتقد در دولت روحانی را منتشر و با عنوان «روزگار آزادی حمله به دولت» تلاش نمود وضعیت مواجهه با رسانههای منتقد را در دولتهای روحانی مطلوب جلوه دهد.
🔸این ادعا در حالیست که دولت مورد حمایت اصلاحات، رکورددار برخورد با منتقدان است. طرح دهها شکایت از سوی دولت علیه مدیرمسئول کیهان و برخی رسانههای «منتقد» به دلیل انتشار «گزارشهای انتقادی»، گروگانگیری بودجه صداوسیما، قطع چندین برنامه انتقادی سیما ازجمله ثریا، صرفاً جهت اطلاع با فشار دولت، قطع یارانه مطبوعاتی رسانههای «منتقد»، عدم اجازه ورود روزنامههای«منتقد» دولت به نهاد ریاست جمهوری، عدم اجازه طرح سوال خبرنگاران رسانههای «منتقد» از رئیسجمهور و توهین به منتقدان دلسوز با برچسبهایی نظیر خشونتطلب، تندرو، افراطی و...تنها بخشی از کارنامه دولت مورد حمایت اصلاحطلبان در زمینه آزادی بیان است.
✅ به بهانه اصلاح قانون اساسی، براندازی کنیم!
روزنامه مردمسالاری در گزارش صفحه اول خود به انتشار اظهارات دبیرکل سازمان متبوع خود پرداخت و با تیتر «برای بقای نظام، اصلاح قانون اساسی اجتنابناپذیر است» به نقل از وی نوشت: «ما اولینبار نیست از بازنگری قانون اساسی میگویم، ۵ سال است از زمانی که کنگره شانزدهم مطرح شد ما طرح جمهوریت سوم را ارائه دادیم و گفتیم دو بار برای قانون اساسی همهپرسی شده است و یکبار دیگر به یک همهپرسی جدید نیاز داریم برای اینکه قانون اساسی جدید را مردم تأیید کنند و ازآنجا به بعد جمهوریت سوم شکل بگیرد.» دبیرکل حزب مردمسالاری با آسمان ریسمان به هم بافتن، ایراداتی حزبی و جناحی به قانون اساسی وارد کرده و از مرد شماره یک فرقه فتنه ۸۸ (میرحسین موسوی) درخواست کرده که او هم کمک کنند تا با اصلاح همین قانون اساسی فعلی به تمامی اهداف مردمی دستیابیم! جالبتوجه آنکه بیانیه اخیر مرد شماره یک فتنه ۸۸ که بر عبور از جمهوری اسلامی ایران و کنار گذاشتن قانون اساسی فعلی متمرکز بود، به حدی خشونت پرور و در پازل دشمن تعریف شد که بخشی از اصلاحطلبان هم به آن انتقاد وارد و حتی از آن اعلام برائت کردند. حالا دبیرکل مردمسالاری گفته که در درازمدت «کنار گذاشتن قانون اساسی فعلی»
(بخوانید رژیم چنج) میتواند موردتوجه قرار گیرد!
🔹وزیر مسکن ناکارآمد دولت روحانی کارشناس فرهنگی شد!
روزنامه اعتماد روز گذشته مطلبی به قلم عباس آخوندی وزیر ناکارآمد دولت روحانی منتشر کرد که وی در بخشی از آن مدعی شده است: «تمام کسانی که با امر آموزشوپرورش و آموزش عالی سروکار دارند، بهرغم تلاش معلمان سختکوش و استادان گرامی از وضعیت نزول شاخصهای کمی و کیفی آموزشوپرورش در سطوح مختلف و ضعف مهارت اجتماعی و فنی فارغالتحصیلان برای جذب به بازار کار و عدم تناسب مفاد آموزشی با نیازهای توسعه و تنزل مداوم کیفیت نیروی انسانی در سطح ملی نگران هستند.
🔸خمودگی فرهنگی، افسردگی عمومی و فروپاشی اجتماعی ایران بهجد نگرانکننده است. پس از بیش از ۴۰ سال، چه کسی پاسخگو است؟
آیا سیاستمداران ملی یک فهم اجماعی از بحران آموزشوپرورش به مفهوم عام آن؛ در سطح مقدماتی و عالی در ایران دارند؟»
✅ گفتنی است نگارنده این سطور از متهمان اصلی بیاعتنایی به مطالبات مشروع مردم و فردی است که در مدت ۵ سال دوره وزارت خود بر وزارت راه و شهرسازی، با بیکفایتی و ناکارآمدی افزایش سرسامآور ۷ برابری قیمت مسکن و اجارهبها را موجب شد و پسازآنکه برای پاسخگویی به نمایندگان به کمیسیون مربوطه در مجلس میرود در مقابل پرسش نمایندگان میگوید که در قبال افزایش سرسامآور قیمت مسکن وزارتخانه او مسئولیتی ندارد! نتیجه تسامح با چنین افراد بیلیاقتی که به کشور و مردم خسارات جبرانناپذیری وارد کردهاند، جز گستاخی و متهم کردن ارکان نظام به عدم پاسخگویی نیست.
💢روزنامه آرمان ملی دیروز در مطلبی نوشت: «زمانی که مسئولان سیاست خارجه یک کشور از پلنبی سخن به میان میآورند، به این معناست که در اجرای برنامه محوله به آنها موفق نبودهاند مشخصاً در موضوع هستهای پلن بیتوسط برخی از مسئولان سیاست خارجه مطرح میشود که در معنای شکست دیپلماسی هستهای است.» گفتنی است، برخلاف تحریف صورت گرفته به نفع دشمن در مطلب فوق، پلن بی نشاندهنده رویکرد هوشمندانه در سیاست خارجی است. شکست دیپلماسی وقتی بود که وزیر خارجه گفت آمریکا میتواند با یک بمب تمام سیستم دفاعی ما را نابود کند و زمانی که گفته شد اگر برجام امضا شود، فتح الفتوح رخ خواهد داد.
#سیاسی #اجتماعی
فتاح بجای مخبر راهی پاستور میشود؟!
🔺 آنچه مطرح شده این است که پرویز فتاح بهجای مخبر راهی پاستور میشود تا سِمت معاون اولی را پس از کشوقوسهای فراوان بر عهده بگیرد.
🔸تغییرات گویا به همینجا خلاصه نمیشود و از قرار معلوم زاهدیوفا نیز قرار است بعد از خداحافظیِ خودخواستهی محسن رضایی بهجای او در ساختمان معاونت اقتصادی دولت مستقر شود. این خبر را یک کانال تلگرامی منتشر کرده است. محتوای خبر البته چندان دور از ذهن به نظر نمیرسد؛ چه اینکه انتقادات درباره وضعیت اقتصادی و نوع تصمیمات دولت در این حوزه فزاینده شده است.
🔸باید منتظر بمانیم و ببینیم که آیا سید ابراهیم رییسی حاضر می شود این تغییرات احتمالی مورد خواست پایداری ها را انجام دهد یا خیر.
🔸مسعود میرکاظمی برای پیشبرد تصمیمات و ایدههایی که در ذهن دارد با مقاومت فراوانی در جناح مقابل خود در کابینه مواجه است. او تا امروز مصرانه نظریات اقتصادیاش را پیگیر بوده و در جلسات تصمیمساز تلاش فراوانی کرده تا آنها را به ثمر برساند. او اما نیاز به یار کمکی در دولت دارد تا بتواند راحتتر در سال سخت اقتصادی۱۴۰۲ تنظیمات اقتصادی را انجام دهد.
🔸نگاهی دقیقتر و موشکافانه به دولت رئیسی نشان میدهد که حلقه سیاسی پیرامون آقای رئیسجمهور به میرکاظمی نزدیکتر است؛ حلقهای که البته چندان «دوربینی» نیست. میرکاظمی به واسطه حمایت همین افراد تا امروز توانسته بر صندلی خود تکیه بزند. حالا آمدن فرد تازهای -که به این حلقه نزدیک است- به درون کابینه، جانی تازه به اراده اقتصادی او خواهد بخشید. افزون آنکه شنیده می شود تغییر دومی که در دولت رخ میدهد به نفع همین گروه سیاسی و تحکیمکننده جایگاه میرکاظمی خواهد بود؛ آمدن پرویز فتاح به کابینه آقای رئیسی.
🔸فتاح را جدای از نگرشها و جهتگیریهای سیاسیاش میتوان از جمله افراد عملیاتی و پیشرو به حساب آورد. آمدن او و معاون اولشدنش احتمالا به خاطر تسریع در پروژههای کلان دولت و پیشبرد اهدافی تعیینکننده است. رخ دادی که به یکباره مخبر را به نماد وضع موجود و رفتنش را تبدیل به نویدی برای بهبود اوضاع خواهد کرد.
🔸فتاح میتواند به برخی مباحثات و کشمکشها پایان دهد اما برای تحلیلگران مسائل سیاسی این مسئله هم مهم است که آمدن فتاح به دولت آرایش سیاسی کابینه را به چه شکل تغییر خواهد داد؛ به این معنا که وزن طیفهای سیاسی درون دولت چگونه خواهد شد.
🔸تا قبل از آنکه سید ابراهیم رئیسی گزینه پایداریها برای ریاستجمهوری باشد، همیشه پرویز فتاح در کنار سعید جلیلی محبوب و مناسب پایداریها برای حضور در انتخابات بوده است.
🔸سید ابراهیم رئیسی در انتخابات ریاستجمهوری در نهایت فرد مورد حمایت شورای ائتلاف اصولگرایان بود؛ شورایی که چند طیف از اصولگرایان در آن حضور داشتند و انتخاب افرادی چون محسن رضایی، محمد مخبر، احسان خاندوزی و... حاصل این تعاملات بود. حالا اما به نظر میرسد که دولت به نفع پایداری یکدست شده و با قدرتگرفتن پایداری افول شورای ائتلاف را شاهد خواهیم بود.
🔸باید منتظر بمانیم و ببینیم که آیا سید ابراهیم رییسی حاضر می شود این تغییرات احتمالی مورد خواست پایداری ها را انجام دهد یا خیر./نامه نیوز
🔴 تحلیل به زبان خودمونی از جنگ دلاری دشمن!
🔹دلار ابزار خوبی برای دشمنه که تاثیر و نظر خودش رو بر اقتصاد و بازار و معیشت مردم ما اعمال کنه. نبض اون هم دست آمریکاست. اینکه بارها گفته شده باید اقتصاد ما از دلار پایه بودن فاصله بگیره و نشده بماند که جای بحثش الان نیست. اما:
👈همون دشمنی که با ابزار دلار در زمانی که دولت روحانی سر کار بود با هدف تحمیل برجام ۲ و ۳ و تحقق نفوذ کامل در ایران با قیمت دلار بازی می کرد الان با همین ابزار دلار جنگ تمام عیاری راه انداخته تا دولت رو از اصلاحات اقتصادی و جدا کردن وابستگی اقتصاد کشور به دلار منصرف کنه!
📍اما فرق دولت روحانی با دولت رئیسی توی این ماجرا چیه؟
🔵 اولین فرق اینه که دولت روحانی این شرایط رو به بار آورده ولی دولت رئیسی این شرایط رو تحویل گرفته! روحانی با اعتقاد به اینکه ما باید به غرب آویزون باشیم مسیری رو شروع کرد که از روز سرکار اومدنش تا الان دیگه چیزی به اسم ثبات قیمت دلار و تورم و... کسی به چشم ندیده! بنابراین اصلاح این مسیر کار کار ساده ای نیست.
🔵 فرق دوم اینه که تفکر حاکم در دولت گذشته از گرانی دلار و بی ثباتی اقتصادی استقبال می کرد! و برای کنترل اون نه تنها کاری نمی کرد بلکه حاضر بود نخریدن واکسن کرونا رو هم به توافق های جهانی ربط بده شاید با زیاد شدن فشار بر مردم بتونه کل کشور رو به جای قوی شدن، به سمت وابسته شدن ببره! اما در شرایط فعلی تمام تلاشها برای بهبود شرایط و کمک به معیشت مردمه. از توجه به حقوق کارگرها و بازنشسته ها بگیر تا افزایش یارانه ها و...
🔵 فرق سوم اینه که تجربه توافق در دولت قبل و برجام نشون داد که حرکت به سمت وابستگی و پذیرش همه شرایط دشمن تاثیری در بهبود شرایط نداره، چون خواست دشمن اندازه ای نداره! و دیدیم که بعد از تعطیلی هسته ای، فشار دشمن چند برابر شد که سنگر بعدی رو هم بگیره و این تا تقدیم کامل کشور ادامه خواهد داشت... این تجربه به ما کمک می کنه که الان تصمیم دیگه ای بگیریم!
🔵 فرق چهارم اینه که فشار اقتصادی در دولت قبل با هدف گرفتن امتیازهای بیشتر و تسلیم کردن کامل بود، اما فشارهای اقتصادی امروز از جنس آخرین تلاش های دشمن برای متوقف کردن ایران در مسیر ایجاد بلوک قدرت جدید با شرق و خنثی کردن فشارهای اقتصادی برای همیشه است. برای همینه که بی سابقه ترین تلاش هاشون رو به کارگرفتن که این تجربه جدید رقم نخوره! از اغتشاش کف خیابون گرفته تا شایعه تو رسانه و فضای مجازی...
🔵 فرق پنجم هم اینکه برخی از وابستگان به تفکر دولت گذشته که صاحب قدرت اقتصادی و رسانه ای در داخل هم هستند توی این جنگ با دشمن هم مسیر شدند و با صرافی ها و خودروسازی هاشون می خوان اوضاع رو بدتر کنن و بگن دولت فعلی ناکارآمده و ما خوب بودیم و نهایتا منافع سیاسی خودشون رو کاسبی کنند! پس دولت فعلی باید از جنبه اقتدار و دفاع از منافع مردم یک اقدام هم علیه این جریان رقم بزنه. مثلا می دونستید صرافی های مهمی توی کشور متعلق به حزب کارگزارانه یا شرکت های خودرویی بزرگی که کارشون واردات خودرو از چینه متعلق به نزدیکان آقای هاشمی رفسنجانی و روحانی؟ دولت نباید با اینها مماشات کنه!
📍نتیجه گیری: با همه سختی شرایط اقتصادی اگه درک کنیم و بدونیم که کجای جنگ اقتصادی ایستادیم و هدف از تحمیل سختی های شدید توسط دشمن متقاعد کردن ما برای بازگشتن از راهیه که تقریبا ۹۰ درصدش رو طی کردیم، شاید جور دیگه ای رفتار کنیم. مثلا چطور انتقاد کنیم، چطور خرید کنیم، چطور تبیین کنیم یا چطور نگاه کنیم.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
منفی بافی ممنوع⛔️
🎙حجت الاسلام پناهیان