🔴 تحلیل به زبان خودمونی از جنگ دلاری دشمن!
🔹دلار ابزار خوبی برای دشمنه که تاثیر و نظر خودش رو بر اقتصاد و بازار و معیشت مردم ما اعمال کنه. نبض اون هم دست آمریکاست. اینکه بارها گفته شده باید اقتصاد ما از دلار پایه بودن فاصله بگیره و نشده بماند که جای بحثش الان نیست. اما:
👈همون دشمنی که با ابزار دلار در زمانی که دولت روحانی سر کار بود با هدف تحمیل برجام ۲ و ۳ و تحقق نفوذ کامل در ایران با قیمت دلار بازی می کرد الان با همین ابزار دلار جنگ تمام عیاری راه انداخته تا دولت رو از اصلاحات اقتصادی و جدا کردن وابستگی اقتصاد کشور به دلار منصرف کنه!
📍اما فرق دولت روحانی با دولت رئیسی توی این ماجرا چیه؟
🔵 اولین فرق اینه که دولت روحانی این شرایط رو به بار آورده ولی دولت رئیسی این شرایط رو تحویل گرفته! روحانی با اعتقاد به اینکه ما باید به غرب آویزون باشیم مسیری رو شروع کرد که از روز سرکار اومدنش تا الان دیگه چیزی به اسم ثبات قیمت دلار و تورم و... کسی به چشم ندیده! بنابراین اصلاح این مسیر کار کار ساده ای نیست.
🔵 فرق دوم اینه که تفکر حاکم در دولت گذشته از گرانی دلار و بی ثباتی اقتصادی استقبال می کرد! و برای کنترل اون نه تنها کاری نمی کرد بلکه حاضر بود نخریدن واکسن کرونا رو هم به توافق های جهانی ربط بده شاید با زیاد شدن فشار بر مردم بتونه کل کشور رو به جای قوی شدن، به سمت وابسته شدن ببره! اما در شرایط فعلی تمام تلاشها برای بهبود شرایط و کمک به معیشت مردمه. از توجه به حقوق کارگرها و بازنشسته ها بگیر تا افزایش یارانه ها و...
🔵 فرق سوم اینه که تجربه توافق در دولت قبل و برجام نشون داد که حرکت به سمت وابستگی و پذیرش همه شرایط دشمن تاثیری در بهبود شرایط نداره، چون خواست دشمن اندازه ای نداره! و دیدیم که بعد از تعطیلی هسته ای، فشار دشمن چند برابر شد که سنگر بعدی رو هم بگیره و این تا تقدیم کامل کشور ادامه خواهد داشت... این تجربه به ما کمک می کنه که الان تصمیم دیگه ای بگیریم!
🔵 فرق چهارم اینه که فشار اقتصادی در دولت قبل با هدف گرفتن امتیازهای بیشتر و تسلیم کردن کامل بود، اما فشارهای اقتصادی امروز از جنس آخرین تلاش های دشمن برای متوقف کردن ایران در مسیر ایجاد بلوک قدرت جدید با شرق و خنثی کردن فشارهای اقتصادی برای همیشه است. برای همینه که بی سابقه ترین تلاش هاشون رو به کارگرفتن که این تجربه جدید رقم نخوره! از اغتشاش کف خیابون گرفته تا شایعه تو رسانه و فضای مجازی...
🔵 فرق پنجم هم اینکه برخی از وابستگان به تفکر دولت گذشته که صاحب قدرت اقتصادی و رسانه ای در داخل هم هستند توی این جنگ با دشمن هم مسیر شدند و با صرافی ها و خودروسازی هاشون می خوان اوضاع رو بدتر کنن و بگن دولت فعلی ناکارآمده و ما خوب بودیم و نهایتا منافع سیاسی خودشون رو کاسبی کنند! پس دولت فعلی باید از جنبه اقتدار و دفاع از منافع مردم یک اقدام هم علیه این جریان رقم بزنه. مثلا می دونستید صرافی های مهمی توی کشور متعلق به حزب کارگزارانه یا شرکت های خودرویی بزرگی که کارشون واردات خودرو از چینه متعلق به نزدیکان آقای هاشمی رفسنجانی و روحانی؟ دولت نباید با اینها مماشات کنه!
📍نتیجه گیری: با همه سختی شرایط اقتصادی اگه درک کنیم و بدونیم که کجای جنگ اقتصادی ایستادیم و هدف از تحمیل سختی های شدید توسط دشمن متقاعد کردن ما برای بازگشتن از راهیه که تقریبا ۹۰ درصدش رو طی کردیم، شاید جور دیگه ای رفتار کنیم. مثلا چطور انتقاد کنیم، چطور خرید کنیم، چطور تبیین کنیم یا چطور نگاه کنیم.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
منفی بافی ممنوع⛔️
🎙حجت الاسلام پناهیان
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍃تقدیم به جانبازان انقلاب
30.48M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥روضهخوانی حاج محمود کریمی در مراسم وداع با پیکر شهید آتشنشان رضا دارابی
حداکثر حقوق در سال ۱۴۰۱ بوده ۳۹ میلیون تومان
اما حداکثر حقوق در سال ۱۴۰۲ شده ۵۵ میلیون تومان!
افزایش حقوق برای سال اینده بیست درصد اعلام شده
بیست درصد ۳۹ میلیون تومان میشه هفت میلیون و هشتصد هزار تومان
یعنی حداکثر حقوق باید میشده ۴۶ میلیون تومن
سوال اینجاست اقایون بودجه نویس مبناشون برای اینکه حداکثر حقوق رو ۵۵ میلیون تومن اعلام کردند چی بوده؟
۵۵ میلیون تومن برای حداکثر حقوق یعنی افزایش حقوق برای مدیران ۴۰ درصد اما برای کارمندانی که حداقل حقوق رو میگیرن فقط ۲۰ درصد اضافه میشه!
دولت انقلابی مون پاسخ بده مبنای محاسبه اش چی بوده؟
و چرا افزایش حقوق رو پلکانی اعمال نمیکنه؟
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
انتقاد مجری برنامه ثریا از نحوه اضافه کردن میزان دستمزدها در دولت
واقعا زندگی با ۷ یا ۸ میلیون تومان در این شرایط کار مشکلی است. بارها پیشنهاد داده ایم که به جای افزایش درصدی، کف حقوق را به یک مبلغی مثلا ۱۰ میلیون تومان بالا بیاورند.
در این جنگ اقتصادی مسئولین کمی به خودشان سختی بدهند و سقف حقوق را در ۳۰ میلیون تومان نگه دارند و بالاتر نبرند که بشود کف حقوق ها را افزایش داد.
🔻عقبنشینی ارزشی به بهانهی شبهاقتضائات
🖊 مهدی جمشیدی
گذشته از اینکه بیش از یک سال تعلل رئیسجمهور در تغییر دبیر شورای عالی فضای مجازی، فرصتسوزی و خطای راهبردی بوده، ایشان در بند یازدهم از حکم انتصاب دبیر جدید چنین نگاشته است:
«بازنگری در سیاستهای مسدودسازی فضای مجازی با تأکید بر ارزشهای دینی و انقلابی و توجه به اقتضائات نوین فضای مجازی.»
در این باره باید به صراحت گفت:
۱. «بازنگری» یعنی کنار نهادن و عبور. یعنی دورهی فیلترینگ تمام شده. یعنی دیگر این رویکرد، کارآمد نیست. یعنی سلب و نفی، بدنهی اصلی سیاست رسانهای نظام بوده است و اکنون باید این سیاست را رها کرد. یعنی دورهی تجدیدنظرطلبی آغاز شده است.
۲. و اعتراف تلخ این است که به جای «شبکههای اجتماعی غربی»، نوشتهاند «فضای مجازی». گویا نظام با اصل فضای مجازی مشکل داشته است.
۳. عبارت «تأکید بر ارزشهای دینی و انقلابی» هم تعارف و رندی هست، وگرنه روشن است که مرزبندی با دشمن، ذات نگاه دینی و انقلابی است. وقتی عنصر ذاتی و جوهری را انکار میکنید، دیگر تأکید بر آن معنا ندارد. «نفی» میکنید و بعد بر امر معدوم، «تأکید» میکنید؟!
۴. و البته عبارت «توجه به اقتضائات نوین فضای مجازی» نشان میدهد که کفهی «عملگرایی» سنگینی کرده و «موقعیت» بر «ارزش»، غالب شده است. «اقتضائات»، همان «واقعیتها»یی هستند که در این روایت، «آرمانها» را به عقب سوق میدهند. «اقتضاء» یعنی دیگر نمیتوان کاری کرد و باید پذیرفت. یعنی «ضرورت» است و جای انتخاب نیست.
۵. نقطهی کانونی این حکم، همین بند است و به همین دلیل، جریان غیرانقلابی این بند را برجسته کرده است. در واقع، دریافته که لابلای بندهای صوری و فرعی، این بند گویای «چرخش ایدئولوژیک دولت» در این زمینه است.
۶. رفع انسداد از شبکههای اجتماعی غربی، دو نتیجهی مستقیم و قهری دارد: نخست اینکه دشمن به زودی از همین شبکهها «حملهی سختتر»ی خواهد کرد، دیگر این که «رونق شبکههای اجتماعی بومی» از میان خواهد رفت.
۷. از قبل هم قابل پیشبینی بود که اگر صاحبان فکر در جبههی انقلاب، دولت را به حال خویش رها کنند و بر اساس اعتماد مطلق، از «نقادی» غفلت نمایند، تجربهی دولت احمدینژاد تکرار خواهد شد. در تمام جمهوری اسلامی، فقط باید به یک نفر اعتماد مطلق داشت و آن شخص رهبر انقلاب است. باقی را اگر متفکران و اندیشهورزان جبههی انقلاب، رصد و مراقبت نکنند، سستی و نشتی ایدئولوژیک خواهند داشت.
۸. امثال حقیر، بیش از برخی از مشاوران محافظهکار و بینابینی این دولت، از آداب و قواعد روشنفکری شبهدینی باخبریم و صد مرتبه بهتر میتوانیم «لیبرالیسم ارتباطی» را با «سس انقلابیگری» تزیین نماییم، اما چه کنیم که هنوز تصویر پیکر خونآلود شهید آرمان علیوردی را از یاد نبردهایم که چگونه «کلونیهای اینستاگرامی» و «گروهکهای واتسآپی»، همچون گلههای گرگ و کفتار از فضای مجازی بیرون آمدند و در وسط شهری که امالقرای جهان اسلام است، ذرهذره جانش را ستاندند. و نهفقط او را، بلکه روحالله عجمیان را. چه آسان، اقتضائات خط شهدای مظلوم، به فراموشی میسپرند، و چه بیپروا، پنجرههای دعوات شیطان را به روی جامعه میگشایند.
این «زاویهها» حتی در آغاز هم بسیار بزرگ هستند. پس نباید در انتظار آینده نشست.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
لحظاتی با استاد نادر_طالب_زاده
❇️ مسجد محل تفکر است، مساجد باید از قبل از اذان صبح تا آخر شب باز باشند.
⭕️ مسجد را اگر بستید، جلوی خلاقیت را گرفتید.
تنها کشوری هستیم در دنیا از کشورهای اسلامی که مساجد مان درش بسته است،اگر کسی ساعت ۱۰ یا ۱۱بخواهد در مسجد بیتوته کند ، این همه مستحب است در مسجد بنشینید فکر و اندیشه کنید.
🔺 هیچ مسجدی در ایران اینکار را نمی کند.
مسجد باید باز باشد ، چرا هیئت امناها همکاری نمیکنند ؟خادم میخواهد ،سه شیفت خادم بگذارید.از صبح تا شب
چرا بعد از نماز وقرآن مردم رابیرون و مسجد را قفل میکنید.
یک مقایسه کنید با تمام مساجد دنیا.........
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
شاکری: در دلار ۲۸۵۰۰ تقریبا همه تجارب ۴۲۰۰ را دوباره تکرار کردیم
مجید شاکری، کارشناس اقتصادی: تمام آن لحظات اردیبهشت ۹۷ به معنایی دارد تکرار میشود.
وقتی اعلام این قیمت اعلام شد فردا صبح، تعداد تقاضا در نیما ۳ برابر شد./۱
برنامه ثریا ۱۴۰۱/۱۲/۵
4_6039802192406253481.mp3
49.2M
📌توییت مدیرعامل اندیشکده FDD ایالات متحده آمریکا که ثابت میکند جریان افزایش قیمت دلار یک پروژه هدایت شده برای به زانو درآوردن جمهوری اسلامی است. این شخص فارغالتحصیل دانشگاه عبری اسرائیل میباشد.
#دلار
#ارز
#جنگ_اقتصادی
سفر هیئت های پارلمانی ۸کشور عربی به سوریه و فراهم شدن مسیر بازگشت سوریه به اتحادیه کشور های عرب خبر مهم و خوبی برای ایران است.
حضور پرقدرت سوریه با توجه به پذیرش تلویحی شکست از سوی سعودی و مصر در اتحادیه کشورهای عربی موضع ایران را تقویت خواهد کرد.
«قیس قریشی»
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
سردار قاآنی: دشمن پس از شکستهای متعدد به جنگ ترکیبی روی آورده
✅رای الیوم: ایران قدرت منطقهای و عضو باشگاه هستهای است
روزنامه رای الیوم نوشت:
🔹ایران از مرحله کشورهای در آستانه هستهای شدن عبور کرده و وارد باشگاه کشورهای هستهای جهان شده است.
🔹جمهوری اسلامی ایران عملا توانسته است که برنامه موشکهای بالستیک مافوق صوت خود را توسعه داده و پهپادهای مختلف تولید کند که جدیدترین تحول در سراسر جهان به شمار میرود.
🔹سازمان های اطلاعاتی آمریکایی و اروپایی از توانمندیهای ایران در این زمینه به خوبی آگاه هستند.
🔰 لوح | بصیرت خرازی
🔻رهبر انقلاب: شهید خرازى به رفقایش گفته بود:«من اهمیت نمىدهم درباره ما چه مىگویند؛ من مىخواهم دل ولایت را راضى کنم.» او مىدانست که آن دل آگاه و بصیر، فقط به ایران، به جماران، به تهران و به مجموعهی یک ملت نمىاندیشد؛ به دنیاى اسلام مىاندیشد و در وراى دنیاى اسلام، به بشریت. عزیزان من! این بصیرت چگونه حاصل مىشود؟ بر اثر گذشتن از خود؛ همین یک کلمه آسان، اما در عمل، آنقدر مشکل که اکثر انسانها در همین دو قدم این یک کلمه، درجا زده و ماندهاند! ۱۳۸۰/۸/۹
#بازنشر بهمناسبت سالروز شهادت سردار حاج حسین خرازی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌹 می دونستین که ؛
یک نفر از سپاه فرعون غرق نمیشه!؟!؟!
میدونید چه کسی بود !
و چرا غرق نشد؟؟؟
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📹 نماهنگ | رهبرانقلاب: شهید آوینی و مرحوم سلحشور،پیشروان کار انقلابی در این کشورند
🌟 اینها را باید گرامی داشت
⚠️ کار وقتی با روحیه انقلابی شد،پیشرفت خواهد کرد
🌹 انتشار به مناسبت سالروز وفات مرحوم سلحشور
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 فیلمی مصاحبه میدانی با شهید حسین خرازی:
👤 فیلمبردار: سلام جناب آقای خرازی ... حال شما خوبه؟
- شهید خرازی: سلام علیکم ... خدا رو شکر
- فیلمبردار: ممکنه کمی درباره عملیات صحبت کنید؟
- شهید خرازی: نه! جنگه...
❗️رسانه ها در این جنگ ترکیبی، چگونه عمل میکنیم!؟
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
⭕️ هاشمی رفسنجانی در پاسخ به سوال حسین شریعتمداری درباره رابطه با آمریکا: بحث لجبازی که در سیاست خارجی نیست، ما باید مصالح نظام را در نظر بگیریم
فیلم دیده نشده از مصاحبه قدیمی آیت الله هاشمی رفسنجانی با مدیران رسانه ها:
🔹اگر آمریکا بتواند ثابت کند علیه ایران خصومت ندارد و مانند سایر کشورها، با ما رفتار متعادل داشته باشد، میتوانیم در مورد رابطه مذاکره کنیم. ما در سیاست خارجی دست خودم را نمی بندیم و باز می گذاریم .
🔹 اگر به مصلحت خودمان دیدیم استفاده میکنیم و اگر نبود استفاده نمی کنیم.
شریعتمداری کیهان: آیا بهتر نیست با آمریکا مقابله به مثل کنیم؟
🔹 بحث لجبازی که در سیاست خارجی نیست. ما باید مصالح نظام را در نظر بگیریم و در هر مرحله ای، محاسبه کنیم که چه تصمیمی باید بگیریم.
مسیح مهاجری، فریدون وردینژاد، سید محمود دعایی و غلامحسین کرباسچی هم در این مصاحبه حضور دارند/سال ۱۳۷۴
و شَـهـــــادَت هُنــرِ مَــردانِ خداســـت.🕊
⚫۸ اسفند ماه ماه سالروز شهادت
حاج حسین خرازی فرمانده دلاور
لشگر ۱۴ امام حسین (علیهالسلام)
را گرامی میداریم.
#لبیک_یا_خامنه_ای
#امام_زمان
شهید آوینی درباره حاج حسین گفته بود: آن آستین خالی که با باد این سو و آن سو میشود، نشان مردانگیست. گاهی باد باید فقط به افتخار حسین خرازی بوزد تا نامردهای روزگار رسوا شوند.
#لبیک_یا_خامنه_ای
#امام_زمان
📎🇮🇷
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
♦️ ️زمینهای گرانقیمت دولتی که خاک میخورد.