ما برای تابستون، درحال برنامهریزی برای یه دوره خیلی جامع پایتون و هوش مصنوعی هستیم که از صفر شروع میشه و تا بازار کار ادامه داره. ظرفیت حدود ۵۰ نفره. اگر آماده شروع هستی، پیام بده.
شرایط واقعا ایدهآل تعریف شده.
من امروز متوجه شدم اینقدر روی آینده تمرکز کردم که یادم رفته الان وسط موقعیتی هستم که قبلا آرزوشو داشتم.
پولی که جمع کرده بودم باهاش آیفون ۱۶ بخرم رو برداشتم ۱۶-۱۷ روز رفتم ارمنستان و گرجستان سفر؛ میزان امیدم به زندگی هزار برابر شد و آیفون ۱۱یِ باتری خرابشدهی نازنینم رو نگهداشتم روی تخم چشمام 💞
خسته شدم انقدر تو هر جمع و رستوران و مهمونی و سفری که میرم، مثل کسی که کار اشتباهی کرده باید شرمنده باشم و به همه توضیح بدم که چرا ماهی و میگو و صدف و کالاماری و لابستر دوست ندارم و باز قانع نشن و هی اصرار کنن که امتحان کنم!
امروز گفتم به غذای دریایی آلرژی دارم و چه راحت بودم🫠
تحمل میکنی
تحمل میکنی
تحمل میکنی
یهو که آستینت به دستگیره در گیر میکنه
میزنی زیر گریه
و
آدما
فکر میکنن دیوونه ای
دختر بودن اونقدرا هم آسون نیست.
تصور کن منتظر جواب یه پیامی بدون اینکه اصلا پیامی فرستاده باشی :))))
روانشناسی میگه،
هیچ موقع به آدمی که بیشتر از دو دفعه ناامیدت کرده اعتماد نکن. اولین دفعهش یهجور اخطار بوده، دومین بارش درس عبرت بوده و چیزی بیشتر از اون به سادگی میشه سوءاستفاده کردن!
این خیلی مهارت باارزشیه که تشخیص بدی کی باید رها کنی و کی باید صبور باشی و ادامه بدی.