▪️چرا سلیمانی توانست، تکنوکرات ها نتوانستند؟
🔻گاه بیعملی و بدعملی برخی مدعیان همراهی، چنان طاقتفرسا و مفسدهانگیز شده، که امام معصوم (ع) زبان به شکایت گشوده است. پس از ماجرای خیانتبار حکمیت میان ابوموسیاشعری و عمرو عاص، یکی از گماشتگان معاویه به نام ضحّاکبنقیس، به قافله حجّاج حمله و اموال آنها را غارت کرد.
امیر مومنان (ع) در واکنش به این خبر ناگوار فرمود «أَيُّهَا النَّاسُ الْمُجْتَمِعَهًْ أَبْدَانُهُمْ الْمُخْتَلِفَهًْ أَهْوَاؤُهُمْ. كَلَامُكُمْ يُوهِي الصُّمَّ الصِّلَابَ وَ فِعْلُكُمْ يُطْمِعُ فِيكُمُ الْأَعْدَاءَ...
🔻اى مردمى كه پیکرهاشان جمع، و خواستههاشان پراکنده است! گفتار شما، صخره سخت را نرم گرداند، و رفتارتان، دشمنان را درباره شما به طمع اندازد. در بزم، لاف میزنید و چون وقت مبارزه پيش آيد، میگویید اى جنگ از ما دور شو... تير بى پيكان را مانيد، كه آسيبى به دشمن نرساند». (خطبه 29 نهجالبلاغه).
🔻همین امام همام، وقتی در بحبوحه نبرد، شجاعت لشکریانش در عقب راندن دشمن را دید، فرمود «و قد رایت جولتکم و انحیازکم عن صفوفکم... و لقد شفی و حاوح صدری ان رایتکم باخره تحوزنهم کما حازوکم...
🔻از جای کنده شدن و بازگشت شما در صفها را دیدم. فرومایگان گمنام و بیاباننشینان از مردم شام، شما را پس میرانند، حالی که شما گزیدگان عرب، و جاندانههای شرف، و پیشقدم در بزرگواری، و بلند مرتبه و والامقام هستید. سرانجام سوزِ سینهام فرونشست که در واپسین دم دیدم، آنان را راندید، چنانکه شما را راندند، و از جای کندید، چنانکه شما را از جایتان کندند». (خطبه 107 نهجالبلاغه)
🔻ملت صاحب معیار ما، رزمندگانی را سراغ دارد که در جنگ نیابتی با آمریکا و متحدانش، سر افعی تروریسم را به سنگ کوبید. در مقابل رزمندگان ما، هم تدارکات انبوه قدرتهای فاسد بود و هم جنگجویان تخدیر شدهای که مدعی رسیدن به بهشت بودند و ظاهرا سر نترسی داشتند. مبارزه با چنان معارضان سرسختی، دشوارتر است، یا مبارزه برای برداشتن موانع رونق و سلامت اقتصاد کشور؟!
🔻چرا سلیمانیها توانستند اما برخی مدیران پر ادعا نتوانستند؟ چرا به دستاوردهایی مانند شفافیت در مصرف و سهمیهبندی بنزین، مسکن مهر، سفرهای استانی، و طرحهای مبارزه با قاچاق مانند شبنم و ایرانکد احترام نگذاشتند و به جای اینکه توان خود را بر رفع نواقص بگذارند، به سیاهنمایی مدیریت پیش از خود همت گماشتند؟
🔻چرا به جای داخل کشور، در غرب به دنبال راهحل مشکلات رفتند و کشور را از پشتوانههای عظیم داخلی محروم کردند؟
💬 محمد ایمانی
@Fars_plus
▪️تلاش معاونان پارلمانی دولت برای تاثیرگزاری بر انتخابات درونی کمیسیونها رو کم داشتیم؛ حالا خبر رسیده بعضی از نمایندگان سابق هم درحال رایزنی هستتد تا گزینههای مورد نظرشون تو کمیسیونهای #مجلس_یازدهم رای بیارند!
بزرگواران ردصلاحیتی و شکستخورده؛ بیخیال بهارستان نمیشوند!
💬علی رجبی
@Fars_Plus
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥فلاکت سیاسی یعنی اینکه وقتی همه از مردم عادی تا بعضی «مسولان رذل» آمریکا هم از ترامپ اظهار برائت میکنند، تو بیای مصاحبه کنی و دعوتش کنی به گفتگو! عبارت "تغییر رفتار بدهد" هم فانتزی بودنش واضحه.
یه سور به اون شیرین عقلی که شب ۲۲ بهمن ساواکی شده بود زدی استاد!
💬 Kian Abdollahi
@Fars_plus
▪️ تقدیر رهبر انقلاب از روحیه بالا و امیدبخش مرحوم کشاورز
🔻 چندی پیش روزنامه جامجم به مناسبت نودمین سالگرد تولد مرحوم محمدعلی کشاورز، مصاحبهای با وی انجام داد که در شماره روز ۲۶ فروردین ۹۹ این روزنامه منتشر شد.
🔻رهبر انقلاب پس از مطالعه این گفتگو به یکی از اعضای دفترشان سپردند تا با این بازیگر پیشکسوت تماس تلفنی بگیرد و جویای احوالش شده و از روحیه بالا و امیدبخش وی تشکر شود.
🔻 مرحوم کشاورز نیز در پاسخ، ضمن درخواست ابلاغ سلامش به رهبر انقلاب، از توجه و تفقد ایشان تقدیر و تشکر کرده بود.
@Fars_Plus
▪️آزادی بیان و کلا آزادی در سرزمین های اشغالی بیداد می کنه. کاش ج ا هم اینقدر آزاد بود🤦🏻♂️ یکم نفس می کشیدیم
دستگیری شهروند خبرنگار شبکه RT در اسقاطیل هنگام تصویربرداری از تظاهرات در فلسطین اشغالی
💬 mohammad
@Fars_plus
▪️باورتون میشود #شبکه_ملکه برای مخاطبان فارسی زبان خود علت آتش زدن پرچم آمریکا توسط خود آمریکایی ها در روزهای اخیر را اینگونه توجیه کرده باشد؟ 👇👇
آتش زدن یکی از محترمانهترین شیوههای پایان دادن به عمر پرچمهای کهنه در ایالاتمتحده محسوب میشود!
💬 عبدالله گنجی
@Fars_plus
▪️پس از سالها زندگی در غرب، علاوه بر معایب فرهنگ آن، مزیتهایی هم دیدهام، از جمله شروع زندگی با وسایل دستدوم در صورت نداشتن تمکن مالی. اما نمیدانم چرا برخی از هموطنان از فرهنگ غرب یکراست سراغ لجنهای آن میروند! مزایای فرهنگ غرب را ول کردهاید و فقط سگبازیاش را دیدهاید؟
💬SAEID.VGH
@Fars_Plus
▪️انقدر عرصه روزنامهنگاری کج سلیقه شده که برای نخستین واکنش به فوت یکی از هنرمندان کشورش که خالق صحنههای بینظیری بوده، کاریکاتور بره روی صفحه اول روزنامه
💬Hanie soltanpour
@Fars_plus
▪️در روزهای گذشته بیبیسی تمام سعی خود را کرد تا با القای وجود نژادپرستی در ایران، مردم ایران را به خیابانها بکشاند و باز هم ایران را تبدیل به صحنه آشوب کند.
شاید برایتان جالب باشد که اعضای یک بنیاد به اصطلاح خیریه در ایران نیز موازی با بیبیسی در حال اجرای این عملیات بودهاند!
💬amirsalehi
@Fars_plus
▪️میگویند مریم سما حرف دل مردم را میزند
حرف دل مردم امنیت است
حرف دل مردم کار است
حرف دل مردم کینه شما از ایران نیست بانو سما که با 544 رای و 700 رای تقلبی وارد مجلس شدی!
واکنش سما به انفجار دیروز کابل چه بود؟
کافیست به صفحه اش نگاه کنید
💬 نگار
▪️خانم "مریم سما" سوار بر موج بیبیسی فارسی دارد خودش را تبدیل به یک چهره خوشگل سیاسی افغانستانی میکند و حرفهای درشت درشت میزند. مسیری که در نهایت میشود: افغانستان مستعمره زیبا و صلحدوستی است.
انتهای پیشرفتش هم چندجایزه رنگی و شهرت است.
اما هیچ ویرانی آباد نمیشود.
💬 عطیه همتی
@Fars_Plus
▪️در وصف لابیگری اسدبیگی، متهم پرونده هفتتپه همین اندازه بَس که وقتی تیم بازرسی برای بررسی مدارک فساد اسدبیگی به یکی از بانک مراجعه می کند، اسدبیگی با یک تلفن، تیم بازرسی را از بانک اخراج می کند!
این مرحله از رانتخواری و لابیگری تقریبا برای بزرگترین مفسدان اقتصادی هم قفل بوده!
💬 حاج حیدر
@Fars_plus
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥تفاوت گزارش بیبیسی از وضعیت کرونا در ایران و انگلیس
در ایران؛ بحران گرسنگی است و مردم در حال مردن هستند!
در انگلیس؛ مردم برای کادر درمان دست میزنند!
@Fars_plus
▪️دلیل اصلی رشد امثال غلامرضامنصوری و #اکبر_طبری ، ضعف و عدم سعه صدر مدیرانی است که به جای نصب عناصر توانمند، انقلابی و ملتزم به قانون ، از مهرههای بله قربانگو، ضعیف و چاپلوسی بهره میگیرند که خوشایند بالادست را بر رضای الهی ترجیح میدهند تا در حاشیه امن، سوء استفاده کنند !
💬 سید محمد حسینی
@Fars_plus
▪️تاریخها واقعا عجیبه: ۷۰سال پیش (سالها بعد از جنگجهانیدوم که مثلا متفقین علیه فاشیسم و نژادپرستی هیتلر جنگیدند) بلژیک باغوحش انسان داشت که سیاهان را به نمایش میگذاشتند
@Fars_plus
▪️رئیس جمهور آمریکا دیروز بنابر رسمی قدیمی در دانشگاه نظامی وست پوینت سخنرانی داشت. تصاویر حاکی از آن است که او دست راستش را به درستی نمیتواند بالا بیاورد و از پله ها نیز به خوبی قادر به پایین آمدن نیست.
حیف است اگر به مرگ طبیعی، جان به در ببری
💬 علی صمدزاده
@Fars_plus
▪️از یک پزشک هراتی شنیدم بخش عمده پیوند عضو کشور مربوط به افغان های اروپا نشینی است که از فقر افغان های ساکن کشور سوء استفاده کرده و گرده و جگر آنها را مثل کچالو خرید و فروش می کنند! در چنین بی اخلاقی شدید. برای ایرانیان خوشحالم که قوانین مترقی و نو و در عین حال سختگیرانه ای دارند.
💬 muhammadaminbay
@Fars_plus
▪️خانم سما
شما از شهر چهارمیلیون نفری کابل تنها با 1200 رای به پارلمان رفتهاید.تازه اولش که حدود 500 رای بود بعد ناگهان به شما فضلی شد و بعد به 1200رای افزایش یافت تا بتوانید به مجلس بروید!
شوخی نیست، 1200رای از چهارمیلیون جمعیت کابل،آنهم با شبهات فراوان در خصوص امدادهای فضلی!
💬 saboonchi
@Fars_Plus
آوینی مدیا🇮🇷
💬خاطره ای زیبا از خلبان هواپیمای ایرباس درباره شهید حاج قاسم سلیمانی(قسمت اول) 🔶 خرداد سال ۹۲ قرار
💬 خاطره ای زیبا از خلبان ایرباس درباره شهید حاج قاسم سلیمانی(قسمت دوم)
...بالاخره خودشان خرطومی را جدا کردند و گفتند استارت بزن و برو عقب و موتورها را روشن کن و دنبال ماشین مخصوص حرکت کن. هرکاری گفتند انجام دادم. کم کم از محوطه عادی فرودگاه خارج شدیم، ما را بردند انتهای باند فرودگاه جایی که تا به حال نرفته بودم و از نزدیک ندیده بودم. موتورها را که خاموش کردم، پله را چسباندند. کمی که شرایط را بالا و پایین کردم به این نتیجه رسیدم که در پِیِ حاج قاسم آمده اند. به حاجی هم گفتم، رفتارش خیلی عادی و طبیعی بود. نگاهم کرد و گفت: تا ببینیم چه میشه. به امیر حسین وزیری که کمک خلبان پرواز بود گفتم: امیرحسین! حاجی مهندس پرواز و سر جاش نشسته! تو هم کمک خلبانی و منم خلبان پرواز. من که رفتم، دَرِ کابین رو از پشت قفل کن. بعد هم با تاکید بیشتر بهش گفتم: این “در” تحت هیچ شرایطی باز نمی شه، مگه اینکه خودم با تو تماس بگیرم.
از کابین بیرون آمدم. نگاهم روی باند چرخید. سه دستگاه ماشین شورلت ون، به سمت ما می آمدند. دو تایشان، آرم سازمان اف بی آی آمریکا را داشتند و یکی شان آرم استخبارات عراق را. شانزده، هفده آمریکایی و عراقی از ماشین ها پیاده شدند و پله ها رابالا آمدند و توی پاگرد ایستادند. برایشان آب میوه ریختم و سر حرف را باز کردم. به زبان انگلیسی کلی تملق شان را گفتم و شوخی کردم و خنداندمشان تا فقط حواسشان را از سمت کابین پرت کنم.
سه چهار نفرشان که دوربین های بزرگ فیلمبرداری داشتند وارد هواپیما شدند. توی هر راهرو هواپیما دو تا دوربین مستقر کردند. بعد هم یکی یکی لنز دوربین را روی صورت مسافر ها زوم می کردند.رفتارشان عادی نبود. به نظرم داشتند چهره ی مسافران پرواز را اسکن می کردند و با چهرهای که از حاج قاسم داشتند تطبیق می دادند. این کارها یک ربع، بیست دقیقه ای طول کشید و خواست خدا بود که فکرشان به کابین خلبان نرسید. آمریکایی ها دست از پا درازتر رفتند و عراقیها ماندند. تا اینکه گفتند: زود در “کارگو” را باز کن تا بار رو چک کنیم. نفسم بند آمد. خیالم از حاج قاسم تا حدودی راحت شده بود، اما با این بار ممنوعه چه کار باید می کردم؟! این را که دیگر نمی شد قایم یا استتارکرد. مانده بودم چطور رحیمی را بفرستم کارگو را باز کند؟ این جزو وظایف مهندس فنی پرواز بود، اما رحیمی که لباس شخصی تنش بود هم مثل بید می لرزید، منم بلد نبودم. دیدم چارهای برایم نمانده، خودم همراهشان رفتم. از پله ها بالا رفتم و از روی دستورالعملی که روی در کارگو نوشته بود در را با زحمت و دلهره باز کردم. یکی شان با من آمد یک جعبه را نشان داد و گفت: این جعبه رو باز کن… سعی کردم اصلا نگاش نکنم. قلبم خیلی واضح توی شقیقه هایم می زد. حس میکردم رنگ به رویم نمانده. دست بردم به سمت جیب شلوارم، کیف پولم را بیرون کشیدم و درش را باز کردم و دلارهای داخلش را مقابل چشمش گرفتم. لبخند محوی روی لبش آمد و چشمکی حواله ام کرد. نمیدانم چند تا اسکناس بود همه را کف دستش گذاشتم، او هم چند عکس گرفت و گفت بریم…
🔶روی باند فرودگاه دمشق که نشستیم، هوا گرگ و میش بود. حاجی رو به من گفت: امیر پیاده شو. پیاده شدم و همراهش سوار ماشینی که دنبالش آمده بود شدیم. رفتیم مقرشان توی فرودگاه. وقت نماز بود. نمازمان را که خواندیم گفت: کاری که بامن کردی کی یادت داده؟ گفتم: حاج آقا من ۶۰ ماه توی جنگ بوده ام این جور کارها رو خودم از برم…
قد من کمی از حاجی بلندتر بود، گفت: سرت رو بیار پایین. پیشانی ام را بوسید و گفت: اگرمن رئیس جمهور بودم مدل افتخار گردنت می انداختم. گفتم: حاج آقا اگه با اون لباس میگرفتنتون قبل از اینکه بیان سراغ شما، اول حساب من رو میرسیدند، اما من آرزو کردم پیشمرگ شما باشم…
تبسم مهربانی کرد و اشک از گوشه ی گونه هاش پایین افتاد.
♦️راوی کاپیتان امیر اسداللهی خلبان هواپیمای ایرباس شرکت هواپیمایی ماهان
نشریه اخبار و تحلیلها سهشنبه 27 خرداد.pdf
407K
🔸نشریه اخبار و تحلیلهای روزانه
📰 سهشنبه ۲۷ خرداد ماه ۱۳۹۹
✅ تیتر اخبار و تحلیلهای این فایل:
🔶 در انتظار قاطعيت و عدالت
🔷 کرونا و ضرورت قطع وابستگی به نفت
🔶 سطح ديدارهای سردار قاآنی همسطح "شهيد سليمانی" است
🔷 وکيلالدولههای ناکارآمد و ادای حقطلبی!
🔶 تئوریسازی برای راهبندان و اغتشاش
🔷 در آينده حسرت دولت روحانی را میخوريم!
✅ اخبار کوتاه:
🔸 قطعنامه ۳ کشور اروپايی عليه ايران
🔹 در آمريکا "روز حساب" فرارسيده است!
🔸 مملکتم شرف داره به همه جای دنيا
🔹 فشار دولت به صداوسيما برای سانسور حداکثری
💠🔸🔹 صبح صادق؛ ارگان رسمی سپاه پاسداران انقلاب اسلامی
🆔 @ssweekly
✅ احکام مربوط به تحلیل سیاسی
❇️ برگرفته از کتابچه «احکام هدایت سیاسی» بر اساس فتاوای حضرت امام خامنه ای(مدظله العالی)
❌ 4-حکم تحلیل هایی که منجر به تجسس در کار افراد شود، چیست؟
⭕️ جواب: تحلیلی که منجر به تجسس در احوالات شخصی افراد گردد، جایز نیست. (مستفاداجوبه، س ۱۳۹۳)
#ویژه هادیان و مسئولان سیاسی
#نشستهای بصیرتی
#طرح شهید کمالی
https://sapp.ir/meyar.pb
eitaa.com/meyarpb
اختصاصی//مولفه های امید آفرینی و یاس آفرینی
👈 رویکرد برنامه های روشنگری و بصیرت افزایی می باید بر اساس امیدآفرینی باشد، اما مولفه های امید آفرینی یا یاس آفرینی در جامعه کدام اند؟ در ذیل به مواردی از آنها اشاره می شود:
۱) واقع گویی یا خلاف گویی
۲) توجه به اولویت ها و یا حاشیه پردازی
۳) اولویت منافع ملی یا پیگیری منافع گروهی و حزبی
۴) مطالبه گری یا تخریب گرایی
۵) همگرایی و همافزایی یا اختلاف گرایی
۶ ) مبارزه با فساد یا توجیه گری خلافها
۷) اقتدار دستگاه های نظارتی یا ضعف و تضعیف آنها
۸) ساده زیستی مسئولان یا اشرافیگری آنها
۹) جهش تولید یا رکود تولید
۱۰) دیپلماسی عزتمندانه یا مواضع منفعلانه
۱۱) مبارزه با گرانفروشی یا رهاسازی بازار
۱۲ ) تاکید بر هویت دینی و ملی یا ترویج هویتهای غیر ملی
۱۳) گسترش شرکت های دانش بنیان یا وابستگی به واردات
۱۴) منزلت تولیدکننده یا جولان واسطهگری و دلالی
۱۵) اقتدار نظام مالیاتی نسبت به ثروتمندان یا فرار مالیاتی طبقه برخوردار
موارد فوق به عنوان مولفه های امید آفرینی یا یاس آفرینی مطرح است که به این لیست می توان موارد متعدد دیگری را نیز افزود.
.هادیان و روشنگران سیاسی می توانند هر یک از مولفه های فوق را به عنوان بایدها و نبایدها در رویکرد امید آفرینی مورد بحث و بررسی قرار دهند.
✅دکتر حبیب زاده. کارشناس مسایل سیاسی
#ویژه هادیان و مسئولان سیاسی
#نشستهای بصیرتی
#طرح شهید کمالی
https://sapp.ir/meyar.pb
eitaa.com/meyarpb
لطفا در ایتا مطلب را دنبال کنید
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴بخش اول
📹 #ويدئو (1)| برآورد وضعیت فرهنگی کشور
( ماهیت، رصد و سازوکار، نظام معنایی در جامعه ایران )
⭕️ دکتر صابر- کارشناس مسائل فرهنگی و اجتماعی
🆔 https://sapp.ir/meyar.pb
🆔 eitaa.com/meyarpb