❌ موانع مسیر رشد انسان
👤 نفس انسان، همان استعدادِ تحریک شونده به سوی گناه و سقوط است و قویترین مانع
👹 شیطان، عامل تحریک و وسوسه به قصد انحراف از راه حق در وجه فردی و مدعی لیاقت برای مدیریت عالم ماده
✡️ طاغوت، به عنوان اولیاء شیطان روی زمین و زمینه سازان انحراف و سنگرسازان شیاطین هستند که با ایجاد و توسعۀ تمدن مادی و طاغوتی، تداوم و تعمیق اغواء شیاطین را فراهم می آورند؛ بنابراین به عنوان خطرناکترین موانع از حیث روش، قلمداد می شوند، هرچند که از حیث قدرت، ضعیفترین موانع هستند.
📌 از این رو برای شناخت بیشتر طاغوت و کیفیت ظهور و بروزش در عالم و چگونگی پیوندش با شیطان و وظیفهٔ انسان در برابر این خطرناکترین مانع، دورههای سیر انسان در عالم به پنج بخش تقسیم میشود.
✅ در هر دورۀ تاریخی، شاخصهها و ویژگیهای اساسی آن به همراه وظایف انسان در آن عصر تبیین می شود:
🔹 دورۀ نخست: عصر انبیاء (علیهم السلام)
🔸 دورۀ دوم: عصر حضور ائمّه (علیهم السلام)
🔹 دورۀ سوم: عصر غیبت
🔸 دورۀ چهارم: عصر ظهور
🔹 دورۀ پنجم: عصر رجعت
دین فطری 👉 آموزش دین براساس فطرت
🔰 دورۀ نخست: عصر انبیاء (علیهم السلام)
📌 این عصر، عصر ظهور و بروز طاغوتهای آشکار است. عصری که ابلیس با استفاده از جلوههای پنجگانۀ عالم ماده، پنج نوع تمدن مادی را برپا میکند.
1️⃣ تمدن مبتنی بر جلوههای ظاهری، شکل، حجم و رنگ و دیگر ظواهر مادی که با کارگردانی ابلیس و شیاطین، مردم را به سمت ظواهر به عنوان تنها راه رشد بشر فرا میخواند که خداوند با بعثت حضرت نوح (علیه السلام) و طوفان فراگیر آن را خنثی کرد و کشتی نشستگان را چون اهل فضائل بودند، هدایت کرد و نجات داد؛
2️⃣ تمدن مبتنی بر جلوهی قدرت و توانایی بر پایهٔ قدرت نظامی و اسلحه و ابزار جنگی، شیاطین و نمرود با ترساندن مردم، آنها را به بردگی فرا می خواندند که خداوند متعال بهوسیلۀ حضرت ابراهیم (علیه السلام) و معجزهی سردشدن آتش نمرود، باطل بودن آن را اثبات کرد؛
3️⃣ تمدن مبتنی بر جلوه تخیل و سیاست فرعون بر پایۀ سِحر و سیاسیکاری و بردگی سیاستگران مدعی ربوبیت؛ که ید بیضاء و عصای حضرت موسی (علیه السلام) باطل بودن آن را نشان داد؛
4️⃣ تمدن مبتنی بر جلوه علمی و صنعتی یهود بنی اسرائیل که برپایۀ رشد علم و صنعت و با تدبیر شیاطین و سران یهود برای جلب توجه مردم به جلوههای صنعت و طب و… و پرستش آن صورت میگرفت و خداوند متعال با روح الهی و دمِ مسیحایی حضرت عیسی (علیه السلام) باطل بودن آن را عیان کرد؛
5️⃣ تمدن مبتنی بر فرهنگ جاهلیت بر پایهی ادبیات و شعر و موسیقی و داستان های خرافی و … که با ظهور پیامبر اعظم (صلوات الله علیه و آله) و معجزه آن حضرت (قرآن و عترت) حقیقت الهی آشکار شد.
دین فطری 👉 آموزش دین براساس فطرت
🔰 دورۀ دوم: عصر حضور ائمّه (علیهم السلام)
😈 در این دوره شیاطین با استفاده از طاغوتهای پنهان و در پوشش دین سعی در انحراف و اغواء بشر داشتند.
🌀 اگر در دورۀ انبیاء جلوههای دنیایی، به صورت آشکار در مقابل دین قرار میگرفت و بهعنوان راه رشد معرفی میشد، این بار در پوشش دین و با حیلت نفاق بر مردم مسلمان سیطره یافت و پنج تفکر و تمدن متناسب با آن شکل گرفت:
1️⃣ حاکمیت ظواهر در دین به جای فضائل (بازتولید جلوۀ بت پرستی)
2️⃣ حاکمیت قدرت و خشونت در دین به جای رأفت و رحمت اسلامی (بازتولید جلوۀ نمرود پرستی)
3️⃣ حاکمیت سیاست و ثروت در دین به جای شفافیت و شایسته سالاری (بازتولید جلوۀ فرعون پرستی)
4️⃣ حاکمیت اقتصادی در جامعه به جای توسعۀ اعتقادی (بازتولید جلوۀ روش یهود بنیاسرائیل)
5️⃣ حاکمیت فرهنگ جاهلی در جامعه به جای سیره و سنت پیامبر اعظم (صلوات الله علیه و آله) (بازتولید جلوۀ فرهنگ جاهلیت)
دین فطری 👉 آموزش دین براساس فطرت
👈 از آنجا که نباید راه دین بر روی بشر بسته باشد و زمین هیچگاه از حجت الهی خالی نیست «لَو بَقِيَتِ الأرضُ بِغَيْرِ إمامٍ لَسَاختْ»، خداوند به وسیلۀ ائمه (علیهمالسلام) نقاب از چهرۀ این طاغوتهای پنهان کنار زد؛ «وَ لِئَلّا یَزُولَ الْحَقُّ عَنْ مَقَرِّهِ، وَ یَغْلِبَ الْباطِلُ عَلی أَهْلِهِ»؛ و تمام دوران ائمه (علیهم السلام) صرف مبارزه با این طاغوت های پنهان در لباس دین شد.
📌 گرچه رسالت اصلی آنها هدایت بشر بوده است ولی با وجود این موانع، امکان انجام این رسالت وجود نداشت و ایشان رسالت خود را در این دیدند که با مبارزۀ غیرمستقیم با این جلوهها پوشش دین را از چهرۀ آنها کنار بزنند و لو اینکه مجبور باشند برای این کار به مقام شهادت هم نائل آیند «فَإِنَّ اللَّهَ قَدْ شَاءَ أَنْ يَرَاكَ قَتِيلاً»؛ تا مردم بدین بصیرت برسند که هر کسی را امام و خلیفۀ خداوند متعال نپندارند و بفهمند که ممکن است کسانی باشند که با ادعای خدمت به اسلام و مسلمین به دنبال رسیدن به مطامع و مصالح خود و بستگان خویش باشند.
🤲 باشد که این بصیرت، زمینهساز تشکیل حاکمیت جهانی مصلح کل شود تا زمینه را برای رجعت و بازگشت دوبارۀ ائمه (علیهم السلام) به حکومت آماده کنند تا رسالت اصلی خویش را به اتمام برسانند.
دین فطری 👉 آموزش دین براساس فطرت
🔰 دورۀ سوم: عصر غیبت
💢 عصر غیبت، عصر هجوم همه جانبۀ ابلیس به وسیلهٔ همۀ طاغوتهای آشکار و پنهان است که در کل تاریخ بشر به وسیلۀ آنها سعی در ایجاد تمدن مادی جهانی داشت و هیچگاه در تحقق این هدف موفق نبوده است؛ چرا که مجاهدتهای ثمربخش انبیاء و ائمه (علیهم السلام) مانعی همیشگی و بزرگ برای آن بوده است.
⚔️ عصر غیبت، از مهمترین دورههای تاریخ بشر است که انسان باید با استفاده از آموزههای انبیاء و ائمه (علیهم السلام) جلوههای پیدا و پنهان طاغوت را شناسایی کند و خود و اهلش را از عبادت آنها دور سازد و سپس به مبارزه با آنها برخیزد تا وقتی که همۀ آحاد جامعه یا اکثریت آنها در این مبارزه و جهاد شرکت کنند تا دیگر زمینهای برای حاکمیت طاغوتها باقی نماند و با آمادگی برای تشکیل حکومتی الهی، زمین، ظهور منجی کل را فراهم آورند.
دین فطری 👉 آموزش دین براساس فطرت
🔰 دورۀ چهارم: عصر ظهور
😍 عصر ظهور، عصر برچیده شدن بقایای حکومت های طاغوتی است و دورۀ برقراری عدل الهی در کل هستی است.
✅ با نابودی حکومت های طغیانگر طاغوتی زمینه برای نابودی ابلیس و شیاطین فراهم میشود و در جهادی بزرگ، برای همیشه بشر از شرّ ابلیس و وسوسههای شیاطین رهایی مییابد و تنها باید به مصاف نفس خویش برود و با رام کردن اسب سرکش این استعداد تحریک شونده به سمت غفلت و گناه و سقوط، مسیر خود را بهسمت کمال هموارتر سازد.
دین فطری 👉 آموزش دین براساس فطرت
🔰 دورۀ پنجم: عصر رجعت
❇️ عصر رجعت، عصر بازگشت معصومین (علیهمالسلام) و انسانهای صالح تمام دورههای تاریخ است.
😍 در این عصر، حاکمیت اهل بیت (علیهم السلام) جهانگیر میشود و آدمی با رام کردن نفس خویش و در پرتو هدایت الهی معصومین (علیهم السلام) به مقام خلیفهاللهی و اتصال به صفات بینهایت میرسد.
🌌 راههای آسمان بر آدمی گشوده میشود و مسیر تکامل برای او تا رسیدن به آخرین درجات و صفات الهی باز می شود.
😍 دیگر آدمی نیازمند و وابستۀ عالم مادی نیست و خداوند بشر را بر سر سفرهی رحمت بینهایت خویش در ملکوت میهمان و او را تا ابد غرق سرور و درک لذت بینهایت میکند.
دین فطری 👉 آموزش دین براساس فطرت
حُقه ای بنام سازمان ملل😢
خوب به این اسمها نگاه کنید ...
لسوتو،
بابادوس،
کومور،
موریس،
نائورو،
پالائو،
پاپوآ گینه نو
سَن مارینو،
سنت کیتس و نویس،
ساموآ،
سائوتومه،
سیشل،
سوازیلند،
تونگا،
تووالو،
وانواتو،
مالاوی،
کیپ ورد،
جیبوتی،
بنین،
بلیز،
آنتیگوا باربادو،
جزایر سلیمان،
جزایر فارور،
جزایر مارشال،
موریتانی
و بسیاری دیگر ...
اینها اسامی بخشی از کشورهایی هستند که زیر ۱۰۰ سال عمر داشته و زیر ۱۰۰ هزار نفر جمعیت دارند و کاملا برنامه ریزی شده و با سیاست های پلید آمریکا تشکیل شده و اینک عضو سازمان ملل هستند و هر کدام یک حق رای دارند !
از سال ۱۹۴۵ که سازمان ملل با حضور ۵۱ کشور تشکیل شد ، تا کنون کشورهای زیادی با هدایت آمریکا ، اصطلاحاً مستقل شدهاند و اعضای سازمان ملل را به چیزی در حدود دویست عضو (۲۰۰ کشور) رساندهاند
جالب اینجاست که به یکباره شما میشنوید که بالای ۱۵۰ کشور در سازمان ملل ایران را به نقض حقوق بشر متهم کردهاند !
یا میگویند جامعه جهانی نگران برنامههای هستهای ایران است !
اما کسی نمیگوید این جامعه جهانی چیست و چگونه تشکیل شده است !؟
کسی نمیگوید که اکثر این کشورها جمعیتشان به ۳۰۰ هزار نفر هم نمیرسد !
بطوری که جمعیت ۱۰ کشور روی هم رفته کمتر از یکی از شهرکهای کوچک شهرستانهای ایران نیست
۱. واتیکان زیر ۱،۰۰۰ نفر
۲. نائور کمتر از ۱۱،۰۰۰ نفر
۳. تووالو - کمتر از ۱۲,۰۰۰ نفر
۴. پالائو - بیشتر از ۱۸,۰۰۰ نفر
۵. سن مارینو - کمتر از ۳۴,۰۰۰ نفر
۶. لیختن اشتاین - کمتر از ۳۹,۰۰۰ نفر
۷. موناکو - کمتر از ۴۰,۰۰۰ نفر
۸. سنت کیتس و نویس - کمتر از ۵۴,۰۰۰ نفر
۹. جزایر مارشال - کمتر از ۶۰,۰۰۰ نفر
۱۰. دومینیکا - کمتر از ۷۲,۰۰۰ نفر
.........
جمعیت ۱۲۶ کشور عضو سازمان ملل فقط هفتاد میلیون نفر هست ، که بله قربان گوی آمریکا هستند .
مساحت تمامی این کشورها به اندازه ایران نمیشود
خوب حالا فهمیدید کدوم دنیا مارا به نقض حقوق بشر محکوم میکند ؟؟؟
أَفَلَا يَتَدَبَّرُونَ ...؟؟؟
#وعده_صادق۲