eitaa logo
برادرانه
219 دنبال‌کننده
26.8هزار عکس
10.9هزار ویدیو
323 فایل
حسین برادران پرسش سوالات دینی @Hossein_baradaranh
مشاهده در ایتا
دانلود
💠وَمَا أَدْرَاكَ مَا لَيْلَةُ الْقَدْرِ (2) لَيْلَةُ الْقَدْرِ خَيْرٌ مِّنْ أَلْفِ شَهْرٍ (قدر/3) و تو چه دانى كه شب قدر چيست؟ شب قدر از هزار ماه بهتر است. ✳️نکته ها : ✔️بيدار بودن شب قدر و احياى آن با دعا و نماز و قرآن، مورد سفارش پيامبر و اهل بيت آن حضرت بوده است و در ميان سه شب، بر شب بيست و سوم تأكيد بيشترى داشته اند. چنانكه شخصى از پيامبر پرسيد: منزل ما از مدينه دور است، يك شب را معيّن كن تا به شهر بيايم. حضرت فرمود: شب بيست و سوم به مدينه داخل شو. ✔️امام صادق عليه السلام در حالى كه بيمار بودند، خواستند كه شب بيست و سوم ايشان را به مسجد ببرند و حضرت زهراعليها السلام در اين شب، با پاشيدن آب به صورت بچه ها، مانع خواب آنها مى شدند. ✔️در روايات آمده است كه دهه آخر ماه رمضان، پيامبر بستر خواب خود را جمع نموده و ده شب را احيا مى داشت. ✔️از وقايع عجيب تاريخى، ضربت خوردن حضرت على عليه السلام در شب قدر، در محراب عبادت و به هنگام نماز است. آرى، اشرف خلق خدا، در اشرف مكان ها و اشرف زمان ها، در اشرف حالات، شهيد شد. ✔️شايد رمز اينكه شب قدر مخفى است، آن باشد كه مردم شب هاى متعدّد را به عبادت بپردازند، كسانى كه يك شبِ آنرا درك كردند مغرور نشوند و كسانى كه آنرا درك نكردند، از باقى شب ها مأيوس نشوند. ✔️در روايات آمده است: كار نيك در شب قدر، بهتر از كار نيك در هزار ماه بدون شب قدر است. ✳️پیام ها : ✔️1- براى امور مقدّس، زمان مقدّس انتخاب كنيد. «ليلة القدر خير من الف شهر» ✔️2- زمان ها يكسان نيست، بعضى زمان ها بر بعضى ديگر برترى دارد. «ليلة القدر خير من الف شهر» ✍تفسیر نور . ذیل آیه شریفه
🌸  الإمام زين العابدين عليه السلام  :    أمَّا صَومُ التَّأديبِ فَأَن يُؤخَذَ الصَّبِيُ إذا رَاهَقَ بِالصَّومِ، تَأديبا و لَيسَ بِفَرضٍ .    امّا روزه آموزشى اين است كه وقتى كودك ، نزديك بلوغ رسيد ، براى تربيت ، و نه آن كه واجب باشد ، به روزه گرفتن ، وا داشته مى شود .  الكافي : ج 4 ص 86 ح 1.
💖همسران نمونه (قسمت چهارم) 💝دلجويي و دلداري حضرت زهرا(سلام الله علیها) پس از رحلت رسول مكرّم اسلام(صلی الله علیه و آله) وقتي «فدك» را به ناحق از او گرفتند،‌ براي دفاع از حقّ خويش و بازگرداندن آن، نزد خليفه وقت رفت؛ امّا با استدلالهاي منطقي، موفق نشد آن را بستاند . بنابراين با ناراحتي و تأثر شديد، وارد منزل شد و اظهار ناراحتي كرد . حضرت زهرا(سلام الله علیها) به شوهرش علي(علیه السلام) گفت:.....  هيچ‌كس از من، دفاع و از ظلم آنها جلوگيري نكرد . خشمگين از خانه بيرون رفتم و پريشان و افسرده بازگشتم، و تو اين‌گونه پريشان نشسته‌اي! تو همان بودي كه گرگهاي عرب را صيد مي‌كردي و اكنون زمين‌گير شده‌اي! يا علي! نه گويندگان را مانع هستي و نه ياوه‌گويان را دافع! اختيار از كفم رفته .  .  . ؛ از اينكه با تو اين‌گونه سخن مي‌گويم از خدا عذر مي‌خواهم، خواه مرا ياري كني يا واگذاري! اي واي بر من در هر صبح و شام كه تكيه‌گاهم از كف بيرون رفت و بازويم بي‌رمق شد . حضرت علي(علیه السلام) با لحني محترمانه،‌ همسر مهربانش را دلداري داد و فرمود: «لَا وَيْلَ لَكِ بَلِ الْوَيْلُ لِشَانِئِكِ نَهْنِهِي عَنْ وَجْدِكِ يَا بُنَيَّةَ الصَّفْوَةِ وَ بَقِيَّةَ النُّبُوَّةِ فَمَا وَنَيْتُ عَنْ دِينِي وَ لَا أَخْطَأْتُ مَقْدُورِي؛ واي بر تو مباد، بلكه واي بر دشمنان تو باد! اي دختر برگزيده خدا و يادگار نبوت، از اندوه و غصه، دست بردار . به خدا سوگند! من در انجام وظيفه، سستي نكردم و آنچه قدرت و توان داشتم، انجام دادم» احتجاج، طبرسي، ج‏1، ص‏108. 💞 پرستاري از همسر هنگامي كه زمان ارتحال حضرت زهرا(سلام الله علیها)نزديك شد، درباره تشييع بدن،‌ محلّ دفن و چگونگي غسلش به شوهرش علي(علیه السلام) سفارشهايي كرد . آن حضرت نيز وصيتهاي همسر خويش را انجام داد . همچنين علي(علیه السلام) هنگام بيماري همسرش، مانند پرستاري دلسوز از او مراقبت مي‌نمود . امام سجاد علیه السلام از پدرش امام حسين(علیه السلام) نقل مي‌كند: وقتي حضرت زهرا(سلام الله علیها)بيمار شد، به علي(علیه السلام) سفارش كرد جريان كسالت او را به كسي خبر ندهد . علي علیه السلام نيز چنين كرد و كسي را در جريان كسالت زهرا(سلام الله علیها)قرار نداد و خود آن حضرت، پرستاري و مراقبت از همسرش را عهده‌دار شد و اسماء نيز به او ياري مي‌رساند . وقتي هنگام ارتحال فرا رسيد حضرت زهرا(سلام الله علیها)به شوهرش سفارش كرد كه او عهده‌دار مراسم تجهيز و دفنش شود، شبانه او را دفن نمايد و محلّ‌ دفن را پنهان نگه دارد . علي(علیه السلام) نيز چنين كرد؛ امّا پس از دفن آن حضرت، حزن و اندون فراوان، وي را فرا گرفت و اشكهاي مباركش بر گونه‌هايش جاري شد، سپس به مرقد مبارك پيامبر(صلی الله علیه و آله)رو كرد و فرمود: «السَّلَامُ عَلَيْكَ يَا رَسُولَ اللَّهِ عَنِّي وَ عَنِ ابْنَتِكَ النَّازِلَةِ فِي جِوَارِكَ وَ السَّرِيعَةِ اللَّحَاقِ بِكَ قَلَّ يَا رَسُولَ اللَّهِ عَنْ صَفِيَّتِكَ صَبْرِي وَ رَقَّ عَنْهَا تَجَلُّدِي  .  .  . لَقَدْ اسْتُرْجِعَتِ الْوَدِيعَةُ وَ أُخِذَتِ الرَّهِينَةُ أَمَّا حُزْنِي فَسَرْمَدٌ وَ أَمَّا لَيْلِي فَمُسَهَّد؛ سلام و درود من بر تو اي رسول خدا! و سلام دختر عزيزي كه پس از رحلت به سرعت به تو پيوست! يا رسول الله! بر اثر مفارقت زهرا، توانم به ناتواني و صبرم به كم‌صبري تبديل شده . يا رسول الله! امانت از من گرفته شد! امّا بدان كه پس از اين، ديگر حزن و اندوه من هميشگي است و شبها از فراق فاطمه، خواب به چشمم نخواهد آمد . »  نهج البلاغه، سیر رضی، خطبه 202.
فداکاری حضرت خدیجه(س).mp3
1.35M
◼️ به مناسبت سالروز وفات حضرت خدیجه(سلام الله علیها) 📢 | مقاومت و فداکاری حضرت خدیجه(سلام الله علیها) برای اسلام
🔵 امیرالمؤمنین علی عليه السلام می فرمایند: روزی خواهد امد که فحشا زیاد می شود و محارم هتک می شوند و زنا آشکارا انجام می شود ، غصب اموال ایتام حلال می شود ، ربا خواری رواج می یابد ، کم فروشی باب می شود ، شراب جو حلال می گردد ، رشوه را با نام هدیه پرداخت می کنند ، خیانت در امانت می کنند ، مردان خود را به شکل زنان و زنان خویش را به هیئت مردان در می آورند ، نماز سبک شمرده می شود ، مردم برای غیر از خدا حج به جا می آورند . وقتی آن روز فرا رسد گاهی هلال روز اول ماه بزرگ تر می شود به نحوی که مردم در دو شب آن را می بینند و گاهی ناپدید می شود به حدی که مردم روز اول ماه را روزه نمی گیرند و روز عید فطر را به نیت روز آخر ماه رمضان روزه دارند. آگاه باشید ، آگاه باشید زمانی که از خدا غافل شوید مرگ های ناگهانی زیاد می شود به شکلی که مرد روز سالم و سلامت از خواب بیدار می شود ولی شب در قبر می خوابد و یا شب سالم سر بر بالش می گذارد ولی دیگر بیدار نمی شود. وقتی آن زمان رسید باید انسان قبل نزول بلا وصیت نامه اش را نوشته باشد و واجب است نماز را از ترس فوت نماز در آخر وقتش ،در اول وقتش برپا دارد. هر کس آن زمان را درک کرد شب با وضو به بستر رود و اگر امکان داشت همیشه با وضو باشد این کار را انجام دهد زیرا او همیشه در ترس است و نمی داند که چه زمانی ملک الموت برای قبض روح ، سراغش می آید. خداوند در قرآن کریم می فرماید : کسی که از دینی غیر از اسلام پیروی کند اعمالش پذیرفته نمی شود و او در روز قیامت از زیان کاران است] .آل عمران:85. 📚 بحار الانوار: 93/303، ح19، 📚 فضائل الاشهر الثلاثه للصدوق: 91، ح70
🕊 مگر می‌شود چیزی از تو پنهان باشد؟! «وَكَانَ اللَّهُ بِكُلِّ شَيْءٍ عَلِيمًا» تَوَکّلم به تو از همینست که می‌دانی؛ «از آتش ظلم و دود مظلوم احوال همه تُراست معلوم هم قصه نانموده دانی هم نامه نانوشته خوانی» خدایا من‌که میدانم که میدانی چه میخواهم؛ فقط برای اینکه آرام بگیرم، رازونیاز می‌کنم. آرامشم، انیس وقت تنهایی، مرا حاجت روا فرما که بر هر چیز دانایی... "یاسامع الاصوات.."
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 تحلیلگر عرب: 🔹ایرانی‌ها با خلق ماهواره نور جهان را غافلگیر کردند؛ ببینید صهیونیست‌ها چگونه ترسیده‌اند! 🔹پرتاب ماهواره پیام مهمی دارد، اینکه ملت ایران، رهبری ایران و هوش ایرانی، ماهواره "نور" را خلق کرد، اما آمریکا در بحران کرونا دست و پا می زند!
❌ متن شایعه : 💠 محمدرضاشاه با اقتدار توانست نفت را چهار برابر گران کند. مساله ای که به افزایش درآمد ایران و ناراحتی غرب از او انجامید. در نتیجه، غربی ها از او کینه به دل گرفته و با شکل دادن به انقلاب از او انتقام گرفتند!!!😳 ✅ پاسخ شایعه : 1️⃣ واقعا باور کنیم که یک کشور به تنهایی می تواند نفت دنیا را گران کند؟ اوپک و عربستان، امارات و قطر و خریداران نفت هیچ نقشی در تعیین قیمت نفت نداشتند؟ 2️⃣ اگر شاه بصورت مستقل و علیه غربی ها نفت را گران کرد، چرا غربیها ایران را تحریم نکرده و یا شکایت نکردند. چرا لااقل از عربستان و دیگر کشورهای دارای نفت نخواستند که نفت ایران را جبران کنند؟ اتفاقا غربیها همکاری خود با شاه را بیشتر کردند. 3️⃣ چطور استقلال شاه در گران کردن نفت را باورکنیم در حالیکه با یک سوال اساسی مواجه هستیم: شاه در نهضت مردمی ملی شدن صنعت نفت در کجا ایستاده بود؟ طرف مردم یا سازمان سیای آمریکا حالا چطور یک دفعه مستقل شد.؟ 4️⃣ گران شدن نفت تنها در راستای اجرای دکترین دو ستونی نیکسون رئیس جمهور آمریکا بود. این دکترین میگفت آمریکا باید بجای حضور مستقیم نظامی هایش در کشورهای مختلف و تحمیل هزینه های نظامی بر آمریکا، به کشورهای پیرو خودش سلاح بفروشد تا آنها خودشان محافظ منافع آمریکا باشند. بدین منظور باید قیمت نفت را افزایش داده و از درآمد آن،ق هزینه سلاح ها تامین شود. 5️⃣ بر اساس دکترین نیکسون، قیمت نفت یکباره چند برابر شد و طبیعی بود که آمریکایی‌ها نخواهند بصورت آشکار از گران شدن نفت حمایت کنند چون این گرانی نفت فشار شدیدی روی برخی کشور‌ها نظیر ژاپن، چین، هند و نیز اروپا وارد کرد و در واقع علاوه بر تامین هزینه سلاح هایی آمریکایی، رقبای آمریکا را هم زمین گیر کرد. 6️⃣ آمریکایی‌ها به شاه اجازه دادند تا حرف‌های تبلیغاتی و ضد غربی بزند تا شریکان آمریکا خیال نکنند که خود آمریکا مقصرگرانی نفت و ضربه شدید به اقتصاد این کشورهاست اما در عمل شاه حتی حق اعتراض نداشت که چطور اف16 را که طبق قرارداد 5/6 میلیون دلار خریده بود، حالا 18میلیون دلار حساب میکنند. (خاطرات اسدالله علم،ج6،ص236) 7️⃣ حالا همه این پاسخ ها به کنار، آمریکا اگر بخاطر نفت میخواست از شاه انتقام بگیرد، چرا همان زمان نگرفت و گذاشت تا سال 57 چطور ممکن است که انقلاب اسلامی آنهم پس از4-5 سال، واکنش تنبیهی غرب در برابر شاه باشد؟ اتفاقا دو سال قبل از انقلاب سال 55 ، قیمت نفت کاهش یافت و بهانه ظاهری غرب هم از دست شان خارج شد. 8⃣ اندک اطلاعی از دست نشاندگی شاه درکودتای 28مرداد، خیانت جدایی بحرین بدستور انگلیس و تحمیل کاپیتولاسیون آمریکایی، هیچ شکی در عمق وابستگی شاه به غرب باقی نمی گذارند.
🔑 کلید گرانی و ارزانی نفت.. 🎙اسدالله علم: ما تسلیم نظر عربستان( در حقیقت کارتر رییس جمهور آمریکا) شدیم که قیمت نفت را افزایش ندهیم. الحکم لمن غلب ( حکم و دستور برای کسی است که غالب و مسلط است )❗️ 🔻حتما شنیده اید که «شاه بخلاف خواسته های آمریکا، نفت را گران کرد؛ آمریکا هم عصبانی شد و گفت ای پسر بد! انقلاب میکنم تا حالت جا بیاد!» 🔹 این ادعای تخیلی را بگذارید کنار خاطره شفاف اسدالله علم؛ محرم اسرار و مورد اعتماد شاه که صریحا می نویسد که به خواست آمریکا نفت را گران کردیم! یعنی ارزانی و گرانی نفت در دست آمریکا بود.. 🌐 شاه اگر بخلاف خواست آمریکا نفت را گران کرده بود، چطور عربستان و امارات و سایر وابسته های آمریکا، با افزایش تولید، نفت را ارزان نکردند؟ چطور همه وابسته های آمریکا با هم نفت را گران کردند؟ همراهی همه این کشورها نشان میدهد که خود آمریکا طراح گرانی نفت بوده است. 💡 راستی؛ شاه پهلوی که تاج و تختش را مدیون آمریکا می دانست (بخاطر کودتای 28مرداد) و تمام ارتش و سلاح هایش هم وابسته به آمریکا بودند و 45 هزار مستشار آمریکایی در همه امور کشور نظارت و دخالت داشتند ، چگونه و با کدام پشتوانه مستقلی می توانست اقدام ضدآمریکایی کند و نفت را گران کند ؟!!
✅ به راستی که امروز با خود فکر میکردم... چقدر جالب و مثال زدنیست حال و روز برخی روشنفکران وطنم! ❌عکس محمد رضا شاه را بر روی پروفایل دارند،از قانون چند همسری و زنبارگی در اسلام انتقاد میکنند!😧 ✔️بماند که رضا شاهِ پدر ۴ همسر و محمد رضا شاهِ پسر خود ۳ همسر داشته! ❌ عکس محمد رضا شاه را بر روی پروفایل دارند،از عرب زدگی ما ایرانیان صحبت میکنند!😳 ✔️بماند که اولین همسر محمدرضا شاه " فوزیه ابن ملک فواد" خود دختر زیبای یکی از سران عرب بود!😐 ❌ عکس محمد رضا شاه را بر روی پروفایل دارند،حج رفتن و طواف ما را بت پرستی و عرب پرستی مینامند!☹️ ✔️بماند که محمدرضا شاه خود اهل حج و طواف بود و از دلاوری اعراب عربستان در خاطراتش نگارش داشته😄 ❌ عکس محمد رضا شاه را بر روی پروفایل دارند،ایرانیان را به نهادن نام های عربی محکوم میکنند!😎 ✔️بماند که کل خاندان پهلوی از رضا شاه تا شاهزاده رضا"فرزند محمدرضا" نام رضا و محمد را با خود داشتند😒 ❌ عکس محمد رضا شاه را بر روی پروفایل دارند،از خرج های به قول خودشان بیهوده در مراسم عاشورای حسینی که از جیب مردم است انتقاد میکنند!😳 ✔️بماند که هزینه جشن های ۲۵۰۰ ساله آن موقع ۳۰۰ ملیون تومان به پول وقت از هزینه خزانه مردم بود‌😤 ❌ عکس محمد رضا شاه را بر روی پروفایل دارند،از نبود آزادی در حکومت اسلامی دم میزنند!😂 ✔️بماند که زمانی با کاپیتولاسیون ارزش یک ایرانی برابر سگِ آمریکایی 🐶 بود و یک سرایدار بدون اجازه مستشاران امریکایی عوض نمیشد ❌ عکس محمد رضا شاه را بر روی پروفایل دارند،از ابهت ایشان و دستبوسی اعراب به ایشان،برایمان میگویند! ✔️بماند خود آن مرحوم مجبور بود دست ملکه دانمارک و انگلیس را برای دوام حکومتش ببوسد! و بحرین استان چهاردهم ایران را به آنها ببخشد!😞 🔶 خلاصه که اگر بخواهیم از حال و روز روشنفکران امروزی بگوییم،سالها حرف برای گفتن هست! و چه جالب است.. وقتی که بام همان بام باشد،اما هوا دوتا... 🔶 وقتی که کشورم تر باشد اما به جرم در تحریم و نقد باشد... 🔶 جاهلان بدانند استقلال و عزت کشورم را با ذلت و تحقیر عوض نخواهم کرد
🌸 امام باقر عليه السلام  : إنَّ مِن رَوحِ اللّه ِ ثَلاثَةً : التَّهَجُّدَ بِاللَّيلِ و إفطارَ الصّائمِ و لِقاءَ الإخوانِ ؛   سه چيز نشانه رحمت خدا است: عبادت شبانه ، افطار دادن به روزه دار ، ديدار با برادران . الأمالى ، طوسى ، ص 172 .