eitaa logo
برادرانه
219 دنبال‌کننده
26.8هزار عکس
10.9هزار ویدیو
323 فایل
حسین برادران پرسش سوالات دینی @Hossein_baradaranh
مشاهده در ایتا
دانلود
7⃣1⃣7⃣ 🔆 «فریب برای گران‌سازی»! ✍ رییس پژوهشگاه سیاستگذاری شریف میگوید برخلاف بیشتر کشورهای دنیا مثل چین، مصرف مردم ما افزایشی است! اما طبق گزارش رسمی توانیر،علیرغم رشد تعداد مشترکین خانگی؛ امسال ۲۰۸میلیون کیلووات ساعت از پارسال مصرف کردند! او ادعا میکند رشد اقتصادی ۲درصد اما رشد مصرف انرژی ۷درصد است! درحالیکه باز هم طبق آمار، رشد اقتصادی در تابستان اخیر به بیش از ۷درصد رسید اما رشد مصرف برق نسبت به پارسال ۳.۳درصد و نسبت به ۱۲سال قبل فقط ۵.۲درصد است! تازه این رشد هم درحالی بوده است که جمعیت کشور، تعداد مشترکین برق و نیز تولید کشور قابل مقایسه با ۱۲سال پیش نیست. درباره کشورهای خارجی نیز آمار اشتباه است. در پایان اما پس از بیان این آمارهای میگوید این موضوع معلول قیمت‌های ارزان انرژی در ایران است! اما سوال ما این است که هدفتان از بیان این حرف‌های از اساس نادرست چیست و دقیقا از جان مردم چه می‌خواهید؟!! ✍سیدامیرحسین حسینی 📌 بازنشر کلیه مطالب جهت روشنگری عموم مردم ، با ذکر ، بدون ذکر منبع هم مجاز است.
🇮🇷 ☫ 🏆 🔆 تولید انواع غلتک نورد با تناژ بالا توسط یک شرکت دانش‌بنیان ✍ متخصصان یک شرکت دانش‌بنیان توانسته‌اند با بهینه‌سازی آلیاژ و هندسه غلتک، غلتک‌هایی با تناژ بالا تولید کنند که حاصل این کار در ژورنال‌های معتبر بین‌المللی نیز ارائه شده ... 🌐isti.ir/Zw3x 📌 بازنشر کلیه مطالب جهت روشنگری عموم مردم ، با ذکر ، بدون ذکر منبع هم مجاز است.
🔆 قدر رای‌هایی که می‌دهید را بدانید پهلوی‌های مدعی آزادی، زمانی که کشور دستشان بود مردم ایران را لایق انتخابات دموکراتیک نمی‌دانستند ✍ «آموزگار سپس در مورد موضوع دیگری گفتگو کرد که زمانی که خود وی از آمریکا بازگشته بود بدانها فکر می‌کرد مبنی بر این که بایستی در ایران آزادی انتخابات، آزادی سیاسی و غیره وجود داشته باشد. او اضافه کرد که دانشجویان اکثرا متأثر از دمکراسی در آمریکا به ‌ایران باز می‌گردند، لیکن اکثراً نمی‌فهمند که در آمریکا دموکراسی چگونه به اجرا گذارده می‌شود... او اغلب به افرادی که می‌توانند دانشجویان را تحت نفوذ خود قرار دهند می‌گوید که‌ایران هنوز آماده برای انتخابات آزاد کامل و تمام عیار نمی‌باشد، او در خصوص گفتگو با دانشجویان در مورد این موضوع بسیار ملاحظه کار است، زیرا نمی‌خواهد به عنوان افشاءکننده اسرار دولتی شناخته شود.» 👈 به عبارت دیگر آنها انقدر دز تحقیر ایرانیان را زیاد می‌کردند حتی کسانی که در غرب تحصیل کرده بودند و باید ایران را دموکراتیک میکردند، معتقد بودند ایران نمیتواند مثل اروپا متمدن و مردمش صاحب رای باشد. 📚منبع:۱_دانشجویان مسلمان پیرو خط امام، اسناد لانه جاسوسی آمریکا - جلد هشتم، تهران، موسسه مطالعات و پژوهش‌‌‌های سیاسی، 1386، ص 171 ۲_کافه تاریخ‌ 📌 بازنشر کلیه مطالب جهت روشنگری عموم مردم ، با ذکر ، بدون ذکر منبع هم مجاز است.
⁉️ پرسش: کدام آیات قرآن کریم به ولایت و فضائل امیرالمومنین علی علیه السلام اشاره دارند؟ 📌 بازنشر کلیه مطالب جهت روشنگری عموم مردم ، با ذکر ، بدون ذکر منبع هم مجاز است.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔆 سخنان استاد فاطمی‌نیا درباره شهید سلیمانی ✍ اینکه انقدر مردم احترامت می‌کنند به خاطر این است که شیعه امیرالمؤمنین علیه‌السلام هستی. 📌 بازنشر کلیه مطالب جهت روشنگری عموم مردم ، با ذکر ، بدون ذکر منبع هم مجاز است.
📸 آخرین سلفی با پدر ... 🌷 وداع فرزند شهید " حسین محمدی" در معراج شهدا 📌 بازنشر کلیه مطالب جهت روشنگری عموم مردم ، با ذکر ، بدون ذکر منبع هم مجاز است.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 ⚠️ بر پایه اسلام ➕هر هفته یک از امام خمینی(رحمت الله علیه) به اشتراک بگذارید... 📥دریافت سایر کیفیت ها👇 http://emam.com/posts/view/28962@EMAM_COM
12.64M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🟢 چرا امیرالمؤمنین علی(علیه السلام) چنین د‌ل‌آشناست و فراموش‌شدنی نیست؟ 🌹سالروز ولادت آیت کبرای الهی، مولای متقیان و امیر مؤمنان مبارک باد! 🔻 کانال رسمی «بنیاد شهید مطهری» در ایتا، تلگرام و سروش👇 eitaa.com/motahari_ir t.me/motahari_ir sapp.ir/motahari_ir
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
🔆 گنه کرد در بلخ آهنگری به شوشتر زدند گردن مسگری ✍ طرف تو غزه 30000زن و کودک کشته علیه ایران دعوی نسل کشی میکنه. 📌 بازنشر کلیه مطالب جهت روشنگری عموم مردم ، با ذکر ، بدون ذکر منبع هم مجاز است.
💬 در هنگام نماز، انحراف عمدی از قبله، تا چه درجه‌ای جایز بوده و موجب باطل‌شدن نماز نمی‌شود؟ 🔹 رهبر معظم انقلاب: با علم به جهت قبله، انحراف از قبله هرچند به مقدار کم، جایز نیست. 🔹 آیت‌الله‌ سیستانی: اگر فرد در موقعیّتی قرار دارد که جهت قبله‌ی حقیقی را با مشاهده تشخیص نمی‌دهد، مانند کسی که از مکان کعبه دور است، چنانچه طوری بایستد که عرفاً بگویند: «رو به قبله نماز می‌خواند»، یعنی مراعات جهت قبله عرفی را بنماید، کافی است و لازم نیست با استفاده از ابزار و وسایلی مانند قبله‌نما یا GPS و یا تحقیق و پرسش، جهت قبله‌ی حقیقی را بیابد؛ ولی درصورتی‌که تحقیق نموده و مطّلع شود قبله‌ی حقیقی چنددرجه‌ای به سمت راست یا چپ انحراف دارد، مثلاً بداند که قبله‌ی حقیقی ۱۵ درجه به راست انحراف دارد، وی نمی‌تواند بااین‌حال رو به جهت مستقیم نماز بخواند، هرچند در عرف، ایستادن مستقیم را رو به قبله به‌ حساب آورند. 🔹 آیت‌الله‌ مکارم: اگر پشت به قبله کند یا کاملاً به‌ طرف راست یا چپ قبله برگردد، خواه از روی عمد باشد یا فراموشی، همچنین اگر عمداً به‌قدری منحرف شود که نگویند رو به قبله است، نمازش باطل است. 📚 منابع: استفتا از دفتر رهبر معظم انقلاب، توضیح‌المسائل جامع آیت‌الله سیستانی، ج۱، ص ۳۹۷، م ۹۹۶، پایگاه اطلاع رسانی رسمی آیت‌الله‌ مکارم، بخش استفتائات 🌿🌹🌿🌹🌿🌹🌿🌹🌿🌹🌿 👥💬🗣 رسانه باشید و این مطلب را با دوستان خود به اشتراک بگذارید.