38.31M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
اسمیت و تناقضات مکانیسم بازار!
https://eitaa.com/BBCNEWS1
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
نره خر آوردم براتون...
روزگار غریبیست...😐
♦️تایید توقیف نفتکش آمریکایی توسط نیروی دریایی ارتش
🔹 نیروی دریایی ارتش جمهوری اسلامی ایران از توقیف یک نفتکش آمریکایی با حکم قضایی در آبهای دریای عمان خبر داد.
https://eitaa.com/BBCNEWS1
ایران امروز یک کشتی را توقف کرده است / این تصویری است که گفته می شود مربوط به توقیف نفتکش توسط تکاوران نیروی دریایی ارتش است.
https://eitaa.com/BBCNEWS1
5.98M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
پول ایران دست اسرائیل....
@haghighatt_ttallkh
🇱🇧🇮🇷🇮🇶BBCNEWS1🇵🇸🇸🇾🇾🇪
نیروهای مسلح یمن حملات گسترده دیشب به ناوهای امریکایی رو تایید کرد https://eitaa.com/BBCNEWS1
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🚨 | #الله_اکبر | اولین تصاویر از حمله موشکی و پهپادی حوثی های یمن به ناوشکن آمریکایی منتشر شد |
🔹انصارالله با چندین فروند موشک بالستیک و پهپاد انتحاری به این ناو امریکایی حمله کرده بود، آمریکا سعی در سانسور این عملیات یمنی ها دارد.
https://eitaa.com/BBCNEWS1
🇱🇧🇮🇷🇮🇶BBCNEWS1🇵🇸🇸🇾🇾🇪
⭕️ امروز محاکمه رژیم صهیونیستی برای نخستینبار در دادگاه لاهه 🔸این دادگاه بنا به شکایت آفریقای جن
🚨نماینده رژیم تروریستی اسراییل در دادگاه لاهه:
افریقای جنوبی مزدور جمهوری اسلامی ایران است
😂😂
https://eitaa.com/BBCNEWS1
21.27M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
3دقیقه طوفانی در تشییع مراسم شهیده کرمان
♨️ وقتی #قالی_منطقه به دست رهبر ایران بافته میشود!!!
🔹 شهیده #فاطمه_دهقانی، مادر کوچکترین جانباز فاجعه کرمان که مادرش نیز به شهادت رسید
🔰 برشی از سخنرانی #حجت_الاسلام_راجی
💠 اندیشکده راهبردی #سعداء
🆔 @soada_ir
📌سید عبدالملک الحوثی رهبر انصارالله یمن: حمله به ناو آمریکایی با ۲۴ پهپاد و چندین موشک انجام شد
هیچ حمله آمریکایی بدون پاسخ نخواهد بود و چنین پاسخی قدرتمندتر از پاسخ های قبلی خواهد بود.
https://eitaa.com/BBCNEWS1
36.66M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎬 افول امپراطوری استکباری آمریکایی
🔹نمودار رویارویی میان حق و باطل
در جبهه حق رو به بالا است
و در جبهه باطل رو به پایین است
حقیقت این است..
🔹عراق - بغداد | 08/10/1402
https://eitaa.com/BBCNEWS1
🇱🇧🇮🇷🇮🇶BBCNEWS1🇵🇸🇸🇾🇾🇪
ایران امروز یک کشتی را توقف کرده است / این تصویری است که گفته می شود مربوط به توقیف نفتکش توسط تکاور
🛑توقیف نفتکش st nicholas توسط ارتش چه پیامی دارد ؟
#علیرضا_تقوی_نیا
شرکت Empire navigation که یک شرکت حمل و نقل نفتی متعلق به یونان است ، در یک اقدام ناجوانمردانه و خلاف توافقات،سال گذشته محموله نفتی جمهوری اسلامی ایران را که توسط یکی از نفتکش های خود با نام suez rajan را در اختیار آمریکا قرار داد و آن محموله در بندر هیوستون تگزاس تخلیه شد.
🔸️پس از این سرقت نفتی ، شرکت مزبور نام نفتکش را به St nicholas تغییر داد و این شناور در روزهای گذشته نفت عراق را بارگیری کرده بود که امروز توسط ارتش جمهوری اسلامی ایران و البته با حکم قضایی توقیف شد.
🔸️در این خصوص چند نکته باید ذکر شود.
1️⃣ ایران تسلط کامل بر خلیج فارس و دریای عمان دارد و هرگاه اراده کند می تواند در این آب ها بر اساس منافع خود اقدام نماید.
2️⃣ هدف ایران از اقدام امروز مخابره این پیام به دنیاست که شرکت های بین المللی کشتیرانی اگر با آمریکا همکاری نمایند و منافع ایران را نادیده بگیرند، نمی توانند از تیر خشم و انتقام نیروهای نظامی جمهوری اسلامی در امان بمانند و در زمان و مکان مناسب خیانت آنها پاسخ داده می شود.
3️⃣ ارزش محموله نفتی این نفتکش ۷۵ میلیون دلار است که احتمالا به جای نفت سرقت شده ایران مصادره می گردد و نفتکش متخلف نیز به شرکت Empir navigation تحویل نمی شود و بعید نیست جمهوری اسلامی در اینده آن را به عنوان یک ناوبندر نظامی به کار گیرد.
4️⃣ عملیات امروز نیروهای ارتش جمهوری اسلامی نشان داد ایران می تواند بازدارندگی لازم را برای مصونیت یافتن محموله های تجاری خود را سرتاسر جهان ایجاد کند و کشورهایی که احیانا قصد اقدام خصمانه علیه کشتی های ایرانی داشته باشند، واقعه امروز را در نظر می گیرند و بعید نیست در رفتارهای احتمالی خود تجدیدنظر کنند.
5️⃣ ائتلاف دریایی آمریکا که قصد داشت در خلیج فارس و دریای عمان از آنچه که آنها اقدامات مخرب ایران می نامیدند جلوگیری کند ، نتوانست کار خاصی انجام دهد و ظاهرا برای توقیف هر کشتی تنها اراده سیاسی و دستور قضایی مقامات ایرانی کفایت می کند.
6️⃣ ایران به عمد این نفتکش را در خلیج فارس توقیف نکرد و در دریای عمان کنترل آن را به دست گرفت و همین نوع اقدام، پیام امنیت و ثبات شاخاب پارسی را به کشورهای حاشیه جنوبی این آبراه مخابره کرد.
7️⃣ در نهایت باید گفت عملیات امروز ارتش ایران هر گونه اقدام عداوت آمیز علیه جمهوری اسلامی در زمان و مکان مناسب پاسخ داده می شود و تهران اعمال دشمنانش را فراموش نکرده و در فرصتی مناسب و با در نظر گرفتن جوانب، آنها را تلافی تلافی می کند.
https://eitaa.com/BBCNEWS1