♦️طعنه یک کاربر به مهرعلیزاده؛ مدرک دکتری خاتمی و هاشمی را یادتان هست؟
🔹شخصی که #رئیسی رابا ادعای داشتن تحصیلات حوزوی صرف برای مدیریت کشورنامناسب میداند یادش رفته الگوی زندگیش آ خاتمی دکترای افتخاری ازدانشگاه اصفهان راحین ریاست جمهوری گرفت، مرحوم هاشمی درانتهای دوران ریاست جمهوری دکترای افتخاری تکنولوژی ازقرقیزستان گرفت، دکترای روحانی هم که مشهوراست.
#وقاحت #فریب
⚠️رای خواهیِ هرمی همتی !!!
♨️همتی: به من رای دهید و از 10 نفر بخواهید به من رای بدهد!
#وقاحت
#بانی_وضع_موجود
#دولت_سوم_روحانی
▪️با توسل به هر ابزار و وسیلهای انقلاب و انقلابیها رو مانع پیشرفت زن معرفی میکنند.
غافل از اینکه انقلاب بستر رشدِ امثالِ ریحانه سادات رئیسی است. زنی که مادر ۳ فرزند است و استاد دانشگاه، دارای دو مدرک کارشناسی ارشد، دانشجوی دکتری جامعه شناسی و فعال اجتماعی است.
💬 سیده فاطمه ساجدی
@Fars_Plus
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
▪️باورتون میشه فاصله زمانی بین این دو ادعای همتی همش ۳۶ روزه؟! باز لااقل روحانی هر چندماه یکبار حرف قبلیشو تکذیب میکرد!
💬 آدم
@Fars_Plus
▪️گفتن #رئیسی اقتصاد نمیدونه، اما در یک فرصت بسیارکم چندین آسیب شناسی از بورس، راهکار و برنامه برای بورس ارائه داد.
وقتی از اون بنده خدا که اقتصاد دان هست راجع به بورس پرسیدن فقط گفت حرفها و برنامه های زیادی دارم!!
💬 مصطفی سیاوشی
@Fars_Plus
📢 اگر کاندیدایی نمیتواند کشور را به سمت عصر ظهور ببرد، نباید نامزد انتخابات شود
◀️ حجت الاسلام سید محمد مهدی میرباقری مسئول فرهنگستان علوم اسلامی و عضو مجلس خبرگان گفت: اگر کاندیدایی در خود این شایستگی را نمیبیند و نمیتواند کشور را به سمت عصر ظهور ببرد، نباید نامزد انتخابات شود. این نکتهای است که هم رهبری و هم امام بر آن تاکید دارند. امام میفرمایند: «اگر مسئولان جمهوری اسلامی به فکر ایجاد حکومت جهانی امام زمان«عج» نباشند، خائن و خطرسازند حتی اگر به مردم خدمت کنند.
عملکرد لیبرال ها (جریان هاشمی و اصلاحات)
در سی سال حاکمیت بر ایران :
مافیایی و رانتی کردن عرصه های گوناگون اقتصادی، اجتماعی، فرهنگی و آموزشی( بانک ها، مسکن، آموزش و پرورش، کنکور، دانشگاهها، خودروسازی، خصوصی سازی).
نگاه دلالی، سوداگرانه، سودجویانه و درآمدزا به همه امکانات، عرصه ها و ظرفیتها و منابع عمومی کشور .
خصوصی سازی های رانتی و سیاه کارخانه ها و منابع عمومی.
خودروسازی فاجعه بار و قهقهرایی.
خصوص سازی اموزش و پرورش رایگان.
تمرکزگرایی اقتصادی در کلان شهرها و اجبار میلیونها نفر به مهاجرت به کلان شهرها و ترویج حاشیه نشینی.
ایجاد شکاف طبقاتی زیاد.
دلالی کردن مسکن.
سانسور و پنهان کاری و فراری از شفافیت در عرصه های مختلف .
روحیه تکبر و تفرعن و سرکوب در مقابل انتقاد، پاسخگویی، نظارت همگانی و مردمی بودن.
مخالفت با ساده زیستی و مردمی بودن مسئولین و
ترویج اشرافیت و عادی کردن حقوق های نجومی مسئولین و دادن امتیازات گسترده و حرام به انها و تافته ی جدابافته کردن انها.
بانک داری و بانک سازی افراطی و سرمایه داری گسترده ی بانکها و بی توجهی انها به رونق تولید.
بی توجهی حداکثری به کارگران و حقوق و سرنوشت انها.
ترویج فرهنگ مصرف گرایی افراطی و حرص و طمع مال اندوزی و چشم و هم چشمی و زرق و برق ها در جامعه.
مخالفت با ترویج احکام و ارزشهای دینی.
بی توجهی به تهاجم فرهنگی غرب و ترویج بدحجابی، دختربازی، رواج ماهواره، ابتذال در سینما.
رحمت خدا بر مردم عزیز قوم ترک ما؛ آذریهای قهرمان ما. از دیشب تا حالا علیه قومیتگرایی #مهرعلیزاده و #همتی چقدر موضع گرفتند. این جماعت که هم اخلاق را باختند هم طرح و برنامهای برای مدیریت کشور ندارند قصدشان بر این است که با اهانت و تحریک قومیتگرایی خودشان را مطرح کنند ولی الحمدلله مردم ما بیدارند!
#انتخابات مجال انتخاب بر مبنای شایستگی و داشتنِ برنامه و قدرت مدیریت است نه بر مبنای قومیت!
✅ #داود_مدرسی_یان
⭕️ چند ملاحظه درباره مناظره اول
🔺به گزارش مشرق محمد ایمانی در کانال تلگرامی خود نوشت:
🔹 ۱- مناظره اول هفت نامزد به پایان رسید. "تا مرد سخن نگفته باشد، عیب و هنرش نهفته باشد". آنها باید قبل از هر چیز، ادب و اخلاق خویش را نشان می دادند و دادند. امروز یک کلاس درس ملی و عملی بودکه "ادب مرد به ز دولت اوست"، یعنی چه؟ برخی نامزدها همین جا رفوزه شدند.
🔸 ۲- "برنامه"، انتظار مردم و کارشناسان از نامزدهاست. امروز قرار بود درباره مشکلات و برنامه های اقتصادی سخن گفته شود اما برخی نامزد ها از همان آغاز کوشیدند بحث را سیاسی و مجادله ای کنند. چرا؟ اگر آقایان همتی و مهرعلیزاده برنامه قابل دفاعی داشتند، چرا از بحث اقتصادی و ارائه برنامه گریزان بودند و بنا را بر توهین و تهمت و عصبانی کردن دیگر نامزدها گذاشته بودند؟
🔸 ۳- نکته کلیدی همین جاست. "برنامه" مهم است، اما نه به اهمیت "کارنامه". کارنامه، ابزار مهم راستی آزمایی دعاوی نامزدهاست. نامزدهایی که خود و ائتلاف متبوع آنها به عنوان ائتلاف حاکم بر دولت، بخش اصلی صورت مسئله و گرفتاری مردم هستند، چگونه وعده جدید بدهند و چه کسی از آنها، چک های برگشت خورده را دوباره و سه باره قبول می کند ؟
🔸 ۴- بی ادبی و بد اخلاقی و پنجه کشیدن به صورت دیگر نامزدها، از همین جا آغاز می شود؛ حمله به نامزدهایی که کارنامه دارند و در میان مردم درخشیده اند. در حالی که رای آقایان همتی و مهرعلیزاده
🔸 در نظر سنجی های دولتی مختلف، زیر دوتا سه درصد و بعضا زیر یک درصد بوده، رای آقای رئیسی بالای چهل درصد است. برخی سیاست بازان معتقدند وقتی چیزی برای اثبات خود نداری، سیمای دیگران را بخراش و زشت منظرشان کن! مردم اما تفاوت ها را کنندگان یا تعطیل کنندگان واحد های تولیدی را با احیا کنندگان این واحد ها می فهمند.
🔸 ۵- متاسفانه دو نامزد ائتلاف حاکم بر دولت، اختیار خودشان را ندارند، به همین دلیل هم طبق دیکته پدرخوانده ها و اتاق های جنگ روانی، وسط مناظره اقتصادی، دیکته های سیاسی را روخوانی کردند بی آن که مثلا آقای همتی، چند جمله هم درباره کارنامه خود در ریاست بانک مرکزی، هفت برابر شدن نقدینگی، چهار برابر شدن قیمت ارز در دوره وی، یا جابجایی رکورد های تورم و بیکاری و ضریب جینی و رشد منفی اقتصادی یا زبان بی سابقه سهامداران بورس در دولت متبوع خود سخن بگوید!
🔸 ۶- آقای مهرعلیزاده، طوری از رشد و رونق اقتصادی در دولت خاتمی، سخن گفت که انگار مردم در انتخابات سال ۸۴، بر علیه عملکرد ائتلاف دیگری جز ائتلاف حاکم بر دولت اصلاحات، قیام کردند و جز همین مردم، دست رد به سینه هاشمی و معین و کروبی و مهر علیزاده زدند. آن روز، مردم از ائتلاف اشرافی کارگزاران و مشارکت و مجمع روحانیون (ائتلاف خاتمی و هاشمی) به ستوه آمده بودند که دست رد به نامزد های آنان زدند و به نظر می رسد امروز هم بسیج ملی مشابهی برای گذاشتن نقطه پایان بر مدیریت اشرافی مدعیان اعتدال و اصلاحات در حال شکل گیری است. همین هم موجب شده تا پدرخوانده ها، نامزدهای پیاده خود را وادار به انتحار برای زدن نامزدهای دارای کارنامه و برنامه کنند. اینها بشارت پیروزی طیف خدمتگزار و مومن به توانمندی های مردم است.