eitaa logo
خانواده با نشاط ما
20.9هزار دنبال‌کننده
3.1هزار عکس
1.5هزار ویدیو
0 فایل
خانواده هفت نفره ما با چهار تا دختر و یک پسر😌🌱 اینجا از تجربیات خودم حرف میزنم☺️🤍✨️ ✨️اگه کارم داشتی: @Banosiri_tabrz 🤍تبلیغات: @Baneshat ✨️کانال محصولات طبیعیمون: @SonaGal
مشاهده در ایتا
دانلود
✍پيامبر خدا صلى الله عليه و آله: ماه رمضان، ماه خداست؛ ماهى كه خداوند، حسنات را در آن، دو برابر مى كند و سيّئات را محو مى كند، ماه بركت، ماه بازگشت به سوى خدا، ماه توبه، ماه آمرزش، ماه آزاد شدن از آتش و دست يافتن به بهشت. پس، در اين ماه از هر حرامى بپرهيزيد و در آن، زياد قرآن تلاوت كنيد و در آن، حاجت هاى خويش را بخواهيد و در آن، به ذكر پروردگارتان بپردازيد و مبادا ماه رمضان نزد شما، مانند ماه هاى ديگر باشد؛ چرا كه آن نزد خداوند، نسبت به ماه هاى ديگر، حرمت و برترى دارد و مبادا در ماه رمضان، روز روزه دارى تان مثل روز خوردنتان باشد 📚فضائل الأشهر الثلاثة، صفحه 95 .
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
دعای روز هفتم‌ ماه مبارک رمضان اللَّهُمَّ أَعِنِّي فِيهِ عَلَى صِيَامِهِ وَ قِيَامِهِ وَ جَنِّبْنِي فِيهِ مِنْ هَفَوَاتِهِ وَ آثَامِهِ وَ ارْزُقْنِي فِيهِ ذِكْرَكَ بِدَوَامِهِ بِتَوْفِيقِكَ يَا هَادِيَ الْمُضِلِّينَ خدایا مرا در این روز بر روزه و اقامه نماز یاری‌ کن و از لغزش‌ها و گناهان دور ساز و ذکر دایم نصیبم فرما به حق توفیق بخشی خود ای هدایت کننده گمراهان .
پیام‌های دعا 1- ياری‌خواستن از خداوند در انجام نماز و روزه 2- دوری از لغزش‌ها و گناهان 3- درخواست ذكر دائمی‌ 4- توفيق از جانب خدا پیام منتخب در قرآن، توفیق به معنای «آسان‌کردن» است. آن‌جایی که خدا به کسی توفیق می‌دهد، به این معناست که گرایش قلبی او به سمت امور خداپسند آسان‌تر می‌شود، علل حرکت در این مسیرها برایش فراهم‌تر می‌گردد، بهتر معارف را درک و راحت‌تر عمل می‌کند. عکس توفیق، حالت بی‌توفیقی است؛ یعنی با گناه پی‌درپی، گرایش قلبی انسان به سمت امور ناپسند، آسان می‌شود. امام رضا(ع) می‌فرماید: «هرکس از خدا توفیق بخواهد، در حالی که کوشا و تلاش گر نیست، خود را مسخره کرده است.» 📗 میزان ‌الحکمه،ج ۲ ص ۸۶۲ یاری خداوند متعال در کارهای نیک، عزم و همتی استوار و جهاد خستگی‌ناپذیر از طرف بنده را هم می‏طلبد؛ چنان‌که دیگر خواست‏ها و اهداف نیز به تناسب خود، نیازمند تلاش و کوشش‌اند.
نکات کلیدی جزء هفتم قرآن کریم .
🔴 مرد راننده را دیدم که خیره شده بود به چهره زنی بسیار که از عرض خیابان رد می‌شد. با یک نگاه از ازل تا ابد او را دیدم! اسمش فرشید بود، اما به خاطر این هرزه‌گی‌ ها زندگی‌اش را از دست خواهد داد. سال بعد از زنش جدا شد. اما از آن طرف آن زن را دیدم که در محشر، به دنبال فرشید بود تا از او حلالیت بطلبد. حق الناس به گردنش بود. او باعث شد که این فرشید و صدها مثل او از زندگی با همسرشان دلسرد شوند و کارشان به طلاق منجر شود. او به تمام این مردها بدهکار بود. 📚 کتاب شنود .
✿ 🔴 فردای مردم دوست‌ دارند‌ به دنـیـا برگردنـد و یــک "لا اله الا الله" بگویند و بمیرند... ✍ آیت الله کوهستانی (ره) .
💠 برای مومن و کافر، خوب است💠 🔲شخصی از امام صادق (ع) پرسید: مرگ برای انسان کافر خوب است یا بد؟ 💢حضرت فرمودند: مرگ هم برای مؤمن خوب است و هم برای کافر پرسید: چطور چنین چیزی ممکن است؟ 💐برای مؤمن از آن جهت خوب است که چون آنچه خداوند در نزد خود برای نیکان آماده کرده است بهتر از آن چیزی است که در دنیا از آن بهره‌مند هستند. ⭕️اما برای کفار بهتر است؛ زیرا فرصت بیشتر در دنیا به ضرر آنهاست؛ ⛔️چون خداوند در قرآن می‌فرماید: کافران گمان نکنند، اینکه ما به آنها فرصت داده‌ایم به نفع آنان است، به درستی که ما به آنها فرصت دادیم که بر گناهانشان بیافزایند. و برای آنان عذاب دردناکی است.(آل عمران آیه 178) 📕تفسیر العیّاشی، ج 1، ص 206 ┈┈••••✾•🌿🌺🌿•✾•••┈┈ .
🎇 در ✨روايت داريم حق الناس در انسان را اسير مي كند مثلا يك سوم فشار قبر متعلق به غيبت است. در روايتی دیگر هست كه خداوند بر روي پل صراط كمينی قرار داده كه هر كس حق الناس بر گردن دارد، از آنجا به بعد حق عبور ندارد. 💎 (ص) فرمودند: بيچاره ترين مردم كسی است كه با اعمال خوب وارد صحراي محشر شود مثلا در نماز ، حج و ... مشكلی نداشته باشد و جز اصحاب يمين قرار گيرد اما زماني كه قصد ورود به بهشت می كند گروهی از مردم مانع می شوند . علت را جويا مي شود و می شنوند كه حقوق آنها را پايمال كرده است . در آن لحظه از فرشتگان كمك می طلبند و آنها می گويند: حلاليت بگير , يعنی قسمتی از اعمال خوب خود را به آنها بده تا حلالت كنند وقتی اين كار را می كنند متوجه می شوند ديگر هيچ چيز ندارند و نامه را به دست چپ می دهند كه از نظر بيچاره ترين بنده ها هستند. 〖از بیانات حجت الاسلام رفیعی〗 .
💠پرده‌ای از 💠 ✅ امیرالمومنین در خطبه 83 تعابیر خاصی از قیامت بیان می‌کند که ما را به حال و هوای برپایی قیامت می‌برد: ◀️ تا آنجا كه امور زندگانى پياپى بگذرد و روزگاران سپرى شود و رستاخيز بر پاگردد 💢 در آن زمان، انسان‌ها را از شكاف گورها، و لانه‏ پرندگان، و خانه درندگان، و ميدان‌هاى جنگ، بيرون مى‏‌آورند كه با شتاب به سوى فرمان پروردگار مى‌‏روند و به صورت دسته‏‌هايى خاموش و صف‏هاى آرام و ايستاده حاضر مى‏شوند، ⭕️ چشم بيننده‌ی آنها را مینگرد و صداى فرشتگان به گوش آنها مى‏رسد. ⭕️ در آنروز لباس نياز و فروتنى پوشيده و درهاى حيله و فريب بسته شده و آرزوها قطع گرديده است. ⭕️ دل‏ها آرام، صداها آهسته، عرق از گونه‌ها چنان جارى است كه امكان حرف زدن نمى‏باشد، 💢 اضطراب و وحشت همه را فرا گرفته و بانگى رعد آسا و گوش خراش همه را لرزانده و به سوى پيشگاه عدالت، براى دريافت كيفر و پاداش مى‏كشاند. 📕 نهج‌البلاغه خطبه 83 .
💠دو چیز است که گناهان را نابود می‌کند! 1- مریضی حضرت امیر المؤمنین علی علیه السلام به یکی از اصحابشان که مریض شده‌بود مؤعظه کردند و فرمودند: خدابیماری تو را وسیله کاستن گناهانت قرار داده است. آدم که تب می ‌کند کفاره گناهانش است. نـاراحـت نشید از این کـه مـریـض شدیـد، شکوه نکنید، فایده مریض شدن این است که گناهان‌را نابود می‌کند. با شکوه و گلایه کردن اجر وثواب آن را از بین می‌برید. 2- سجده در روایت داریم که آدم به‌سجده برود و مدتی بـر سجده باشـد و ستایش کـنـد. حـدیـث است کـه سجده گناهان را می ریزد، همـان طور کـه باد در فـصـل پاییز بـرگ درخت را می ریزاند. ✍ آیت الله مجتهدی (ره)
🌷 امام رضا (علیه‌السلام) : ☘ عَلَیْکُمْ بِالْقَصْدِ فِی اَلْغِنَی وَ اَلْفَقْرِ وَ اَلْبِرُّ مِنَ اَلْقَلِیلِ وَ اَلْکَثِیرِ فَإِنَّ اَللَّهَ تَبَارَکَ وَ تَعَالَی یُعْظِمُ شِقَّةَ اَلتَّمْرَةِ حَتَّی یَأْتِیَ یَوْمَ اَلْقِیَامَةِ کَجَبَلِ أُحُدٍ. ❇️ میانه‌روی را در فقر و ثروت از دست ندهید و نیکی را چه کم و زیاد فراموش ننمائید که خداوند تبارک و تعالی یک نصفه خرما را چنان بزرگ می‌نماید که روز مانند کوه احد می‌آید. 📚 بحارالأنوار ج ۷۵ ص ۲۹۵ .
✅با خدا باشیم! ✍ آیت‌الله بهجت(ره): آیا می‌شود ما با خدا نباشیم، [اما] خدا یار ما باشد، در هر جزئی و کلی، در امور داخلیه و در امور خارجیه! پس هیچ چاره‌ای از بلیّات دنیویه و اخرویه، داخلیه و خارجیه نیست، مگر خدایی بودن و با خدا بودن و با خدایی‌ها معیت داشتن و تبعیت داشتن! 📚 به‌سوی محبوب، ص۶٢ .