فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔰 خبر ممنوعیت عزاداری محرم توسط طالبان دروغ است
🔻 ساعتی قبل برخی رسانه ها مدعی شدند که طالبان عزاداری محرم در افغانستان را ممنوع کرده است اما این خبر جعلی و دروغ است و بر خلاف این ادعا 👈 روز گذشته ذبیح الله مجاهد سخنگوی دولت طالبان در گفتگو با رسانه های افغانستان اعلام کرده بود که تامین امنیت برگزاری مراسم عزاداری محرم یکی از برنامه های جدی آنان است👉
🔻ماجرای ادعای دروغ تخریب منازل مردم در روستای کلاهی هرمزگان
🔹کشف بیش از ۳۰۰ هزار لیتر گازوئیل و انهدام خط لوله ۵۰ کیلومتری انتقال سوخت قاچاق/۱۵۰ نفر از اتباع خارجی دخیل در امر قاچاق سوخت دستگیر شدند
🔹در روزهای گذشته فیلمی در فضای مجازی منتشر شده است که براساس این فیلم ادعا شده است در روستای کلاهی استان هرمزگان خانههای مردم به بهانه مبارزه با قاچاق سوخت در حال تخریب است.
🔹رئیس کل دادگستری استان هرمزگان: تصاویر منتشر شده مربوط به تخریب ۵ دیوار تصرفی در بندر کلاهی است که محل استقرار و نگهداری مخازنی با حجم میلیونها لیتر سوخت قاچاق بودهاند.
🔹محلهای تخریبشده نه تنها مسکونی نبودهاند بلکه اراضی و چهاردیواریهای تصرف شده توسط قاچاقچیان هستند.
🔹در پی مطالبات مردمی با توجه به وقوع حوادث دلخراش جادهای در محورهای مواصلاتی شرق استان که در نتیجه تردد بیضابطه خودروهای قاچاقچیان سوخت به جانباختن و مصدومیت تعداد زیادی از هموطنان عزیزمان منجر شده است، طرح ضربتی پاکسازی مناطق آلوده به قاچاق سوخت اجرا شد.
🔹۵۵۰ عدد انواع مخازن حاوی بیش از ۳۰۰ هزار لیتر سوخت قاچاق کشف و ضبط شد.
8.57M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
⭕ روز مباهله روز فضیلت امیرالمومنین(ع)
♦اگر غدیر عید ولایت است مباهله عید فضیلت است. چون بزرگترین فضیلت علی(ع) در روز مباهله و آنهم صریحاً در قرآن کریم بیان شده.
♦امام رضا(ع) به مأمون فرمودند: بالاترین فضیلت علی(ع) آیۀ مباهله است. چون در این آیه علی(ع) نفس پیامبر(ص) اعلام شده است. باید غربت مباهله برطرف بشود، این خیلی مهمتر از بسیاری دیگر از ایام الله است.
🌸روزمباهله گرامی باد🌸.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
پاستا و نان با طعم جیرجیرک
گزارش بی بی سی فارسی از غذاهای جدید مردم نایس اروپا🤮🤢
🔴کشف ارتباط سازمان جاسوسی رژیم صهیونیستی با عنصر هتاک به قرآن مجید
وزارت اطلاعات:
🔹جنایت اخیر هتاکی به قرآن که در کشور سوئد و با حمایت تشویقآمیز پلیس آن کشور صورت گرفت، ابعادی فراتر از موارد مشابه پیشین داشت.
🔹بر این مبنا سربازان گمنام به واکاوی اطلاعاتی در چند و چون آن اقدام پلید و تلاش برای شناسایی عناصر پشت صحنه آن پرداختند.
🔹بر مبنای اطلاعات موثق به دست آمده، «سلوان مومیکا» فرد هتاک به ساحت قرآن کریم، متولد سال ۱۹۸۶ در عراق بوده و در سال ۲۰۱۹ به استخدام سرویس جاسوسی رژیم صهیونیستی درآمده است.
🔹او که در منطقهی محل اقامت پیشین خود در عراق به بدنامی اشتهار داشت، همان بدنامی و سوابق سوء خود را بهعنوان کارنامهی مطلوب صهیونیستها ارائه میکند و مورد قبول و استقبال آنها قرار میگیرد.
🔹نامبرده پس از آن، نقش عمدهای در جاسوسی از جریان مقاومت و پیشبرد پروژه تجزیهی عراق ایفا مینماید.
🔹اقامت در سوئد را بهعنوان دستمزد خیانتهایش به ملّت عراق و امّت اسلام، از صهیونیستها مطالبه و دریافت میکند.
🔹پس از اقامت در سوئد، مزدوری خویش برای رژیم غاصب را در قالب مأموریتهای متناسب با شرایط و دسترسیهای جدیدش ادامه میدهد.
🔹در هفتههای اخیر و بهدنبال برنامهریزی رژیم صهیونیستی برای سرکوب مقاومت مشروع مردمی در مناطق اشغالی ۱۹۶۷ و ساحل غربی رود اردن، همزمان این عنصر خیانتپیشه، پروژهای سیاه و ملحدانه را به اجرا میگذارد.
🔹برگزاری نمایش شوم هتک حرمت از مصحف شریف، با هدف ایجاد موج رسانهای غالب و به حاشیه راندن اخبار جنایات هولناک و گستردهی رژیم صهیونیستی در ساحل غربی بهویژه جنینِ مظلوم و سرافراز طراحی و اجرا شد.
🔹در آینده اسنادی پیرامون این عنصر خبیث منتشر خواهد شد. آمران و عاملان این جنایت سازمانیافته نیز بنا بر سنت محتوم الهی، تاوان عمل خود را خواهند پرداخت.
🔹در جغرافیای سوئد نیز گرچه پیش از این شاهد حضور پر رنگ و فعالیتهای اطلاعاتی بدون محدودیت رژیم صهیونیستی بودهایم، با این حال انتظار میرود از این پس دولت سوئد در رویهی کنونی تجدید نظر نماید.
🔴آخه آفریقا چی داره که رئیسی رفته اونجا؟!
♦️ ۹۶ درصد الماس، ۹۰ درصد کروم، ۸۵ درصد پلاتین، ۵۰ درصد کبالت، ۵۵ درصد منگنز، ۴0 درصد بوکسیت، ۱۳ درصد مس، ۵۰ درصد فسفات، ۶۵ درصد طلا و ۳۰ درصد توریوم و اورانیوم جهان به صورت طبیعی در قاره آفریقا ذخیرهشده است!
♦️همچنین این قاره از نظر دارا بودن فلزات ارزشمندی چون آهن، قلع، روی، سرب، زغالسنگ، سنگهای قیمتی و نیکل در جایگاه ممتازی قرار دارد و ۱۰ کشور این قاره از صادرکنندگان نفت به سایر نقاط جهان هستند.
Tafsir E Hamd 26_برش.mp3
4.34M
تفسیر سوره حمد 26
آیت الله جوادی آملی
💜بخش اول
حجم : ۴:۰۵مگابایت
زمان : ۱۸دقیقه
Tafsir E Hamd 26_برش_1.mp3
4.56M
تفسیر سوره حمد 26
آیت الله جوادی آملی
💜بخش دوم
حجم : ۴:۱۳مگابایت
زمان : ۱۹دقیقه
╲\╭┓
╭ 🍃🌺﷽🌺🍃
┗╯\╲
🔴 جلسه 26
🔵 بخش اول
اعوذ بالله من الشيطان الرجيم
بسم الله الرحمن الرحيم
تفسیر آيهٴ مباركهٴ
«اهدنا الصراط المستقيم»﴿1﴾
از اينكه همگان هدايت را ميخواهيم ميگوييم اهدنا= ما را هدايت كنيد.
براي اينكه انسان وقتي ميتواند در يك جامعهٴ امن زندگي كند كه همه از هدايت برخوردار باشند. اگر همه به يك سمت حركت كنند در رفاه و آسايشند. و اما اگر راهها گوناگون باشند، اگر بعضي در مسير مستقيم باشند بعضي در مسير انحرافي، اين دار، دار زحمت است. وقتي انسان ميتواند به سلامت به مقصد برسد كه مانعي در بين راه نباشد.
راهيان صراط مستقيم، رفيق حسن
راهيان اين راه نه تنها مزاحم هم نيستند بلكه رفيق خوب يكديگرند. خدا از راهيان صراط مستقيم به عنوان رفيق حَسَن ياد ميكند. ميفرمايد «و حسن اولئك رفيقا»﴿2﴾. اينها همسفران خوبي هستند. همه به فكر هم هستند نه تنها مزاحم هم نيستند همه در سرعت و سبقت يكديگر كمك ميكنند، همه معين يكديگرند. همه دعاگوي يكديگرند همه معاون يكديگرند. اين صراط مستقيمي كه بسترش نه تخلف دارد و نه اختلاف راهيان او نه تنها به سهولت اين راه را طي ميكنند و هيچ كسي مزاحم ديگري نيست، بلكه همسفران خوبي هم هستند. كه فرمود «من يطع الله و الرسول فاولئك مع الذين أنعم الله عليهم من النبيين و الصديقين و الشهداء و الصالحين و حسن اولئك رفيقا»﴿3﴾ اينها همسفران خوبياند. اينها با رفق اين قافله را اداره ميكنند.
╲\╭┓
╭ 🍃🌺﷽🌺🍃
┗╯\╲
🔴 جلسه 26
🔵 بخش دوم
عالم طبيعت، دار تزاحم
جواب: چرا ديگر در هدايت تكويني در جهان ماده مزاحمت هست خداي سبحان «ربنا الذي اعطي كل شيء خلقه ثم هدي»﴿4﴾. همه را هدايت كرده است و همه هم دارند در مسير خودشان ميروند و چون در عالم طبيعت هست، دار، دار تزاحم است. آن نسيم ميخواهد به صورت تند باد در بيايد. آن درخت هم حركت كرده ميخواهد گل بكند و شكوفه بشود و ميوه بدهد. آن به اين ميزند شكوفهاش از بين ميرود. همه در حركتند و تزاحم پيدا ميشود. آن باران ميخواهد ببارد خب يك كسي هم بيمار ميشود. يكي كسي هم سُر ميخورد، برف نيايد كه نميشود. انسان هم كه نرود دنبال كارش كه نميشود. سر خوردن و افتادن توش هست. اين جهان، جهان تزاحم و تكوين است البته اين تزاحمها براي ايجاد قسط و عدل در نظام كلي است. اما در صراط معنويت برخوردي نيست. حركت معنوي با برخورد همراه نيست. همهٴ اعضاء اين قافله رفقاي خوبند براي يكديگر كه «حسن اولئك رفيقا»﴿5﴾.
ظاهراً بحث ديگري دربارهٴ كلمهٴ اهدنا نخواهيم داشت، با آن بحثهايي كه قبلاً گذشت و روشن شد كه اين هدايت، هدايت مرحلهٴ بقا است و تكويني است. اگر عدهاي تفسير كردهاند اهدنا يعني ادمنا علي الصراط به همين معناست. ثبتنا به همين معناست و مانند آن.
سؤال...
جواب: بله هدايت تشريعي آن است كه خداي سبحان قوانين را به اطلاع همه برساند. براي انسانها قانون تعيين كند و قانون را هم ابلاغ كند.
سؤال...
جواب: در همهٴ مراحل تكوين انسان نياز دارد به قانون. اين درست، اما گاهي هدايت تشريعي هست گاهي هدايت تكويني نيست. مثل اينكه خداي سبحان همه را هدايت كرده است. «انا هديناه السبيل اما شاكرًا و اما كفورًا»﴿6﴾. آنكه شاكر هست اين راه را طي ميكند، از هدايت تكويني در مرحلهٴ بقاء برخوردار است. آنكه كافر است اين راه را پشت سر ميگذارد راه ديگر انتخاب ميكند از هدايت تكويني برخوردار نيست.
سؤال
اختصاص هدايت تكويني خاصه به مؤمنان
جواب: هدايت تشريعي انجام ميشود به همگان خداي سبحان هدايت تشريعي كرده. اما هدايت تكويني يعني توفيق دادن كه اين راه را طي بكند مخصوص يك عده است. فقط مؤمنين را خدا فرمود من هدايت ميكنم. فرمود در سورهٴ حج كه بعضي از آياتش گذشت آيهٴ 54 سورهٴ حج اين است كه «و ان الله لهاد الذين آمنوا الي صراط مستقيم»﴿7﴾ خدا فقط مؤمنين را هدايت ميكند يا در سورهاي كه به نام رسول خدا (صلي الله عليه و آله و سلم) بود يا سورهٴ فتح در آنجا، در سورهٴ فتح «انا فتحنا لك فتحاً مبينا ليغفر لك الله ما تقدم من ذنبك و ما تأخر و يتم نعمته عليك و يهديك صراطا مستقيما»﴿8﴾ خدا ميخواهد تو را به صراط مستقيم هدايت بكند. نه هدايت كند يعني يبين لك الاحكام الالهيه، احكام الهيه را براي همه بيان كرده. بيان احكام الهي هدايت تشريعي است. «اقيموا الصلاة»﴿9﴾ را به سمع مردم رساندن هدايت تشريعي است. و قرآن از نظر هدايت تشريعي جهاني است چون «هدي للناس»﴿10﴾ است. از نظر هدايت تكويني لطف خدا مخصوص كساني است كه چند قدمي اين راه را طي كردهاند.
سؤال...
جواب: نه اول هدايت تقسيم ميشود به تشريع و تكوين. آنگاه هدايت تكويني احكامي دارد، تشريعي احكامي دارد. آن هدايت عامه كه «ربنا الذي أعطي كل شيء خلقه ثم هدي»﴿11﴾ او كه عام است. او همگان را شامل ميشود. حتي «فاهدوهم الي صراط الجحيم»﴿12﴾ هم بر اساس همان هدايت عامه است و مانند آن. اما اين هدايتي كه مؤمنين از خداي سبحان مسئلت ميكنند، هدايت تكويني است در بُعد #خير. ميگوييم خدايا وسايل پيمودن راه حق را به ما بده. آن #علمش را بده #آگاهيش را بده. آن #بينش را بده آن #علاقه را بده. #موانع را بر طرف كن كه ماهم اين راه #خير را #طي كنيم.