eitaa logo
برای توجّه
535 دنبال‌کننده
5.9هزار عکس
7.4هزار ویدیو
31 فایل
بِسمِ اللهِ الرَّحمنِ الرّحیمِ لاحَولَ وَ لاقُوَّه اِلّا بِاللّهِ العلیِّ العظیم و صلّی اللهُ علی محمّد و الهِ الطّاهرین کپی مطالب کانال بدون ذکر لینک کاملاً جایز است اما مطالبی که دارای نام یا لینک سایرکانالهاست لینک و نامشون رو حذف نکنید @barayetvajoh
مشاهده در ایتا
دانلود
14.61M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
صحبت های مهم استاد عالی درمورد شرکت با تمام قوا در انتخابات ، تصفیه ی انقلاب و حمایت از ولایت فقیه ...
🔻 راه برون رفت از اغوا شدن توسط خواص چیست؟ 🔹 مقام معظم رهبری راهکار رو هم ارائه میدهند و میفرمایند: "شما خودتان را در صحنه‌ای که از صدر اسلام تبیین می‌کنم، پیدا کنید. یک عدّه جزو عوامند و قدرت تصمیم‌گیری ندارند. عوام، بسته به خوش طالعی خود، اگر تصادفاً در مقطعی از زمان قرار گرفتند که پیشوایانی مثل امام امیرالمؤمنین علیه‌السّلام و امام راحل ما رضوان‌اللَّه تعالی علیه، بر سرِ کار بودند و جامعه را به سمت بهشت می‌بردند، به ضربِ دستِ خوبان، به سمت بهشت رانده خواهند شد. اما اگر بخت با آنها یار نبود و در مقطعی قرار گرفتند که «وَ جَعَلْنا هُمْ اَئِمّةً یَدْعُونَ اَلَی‌النَّارِ» و یا «اَلَمْ‌تَرَ اِلَی‌الَّذِینَ بَدَّلُوا نِعْمَةَاللَّهِ کُفْراً وَ اَحَلُّوا قَوْمَهُمْ‌ّ دارَالْبَوارِ. جَهَنَّمَ یَصْلَوْنَها وَ بِئْسَ الْقَرارِ» به سمت دوزخ خواهند رفت. پس، باید مواظب باشید جزو «عوام» قرار نگیرید." 🔸 راه برون رفت از تاثیرپذیری از خواصی که توسط دشمن اغفال شده اند این است که ما جزء عوام قرار نگیریم. در خودمان بصیرت و آگاهی و شناخت رو افزایش بدیم، تحلیل سیاسی مون رو تقویت کنیم و ... 🔸 اگه میخوایم مثل مردم کوفه نباشیم لاجرم باید مثل حبیب بن مظاهر و مسلم بن عوسجه بشیم. عملیاتی کردن شعار "ما اهل کوفه نیستیم علی تنها بماند" متضمن این هست که ما عوام نباشیم.
🔻 عوام یعنی چی؟!!! آیا راه خروج از جرگه عوام، ورود به ورطه خواص هست؟! 🔹 اینجا هم مقام معظم رهبری میفرمایند: "جزو «عوام» قرار نگرفتن، بدین معنا نیست که حتماً در پی کسب تحصیلات عالیه باشید؛ نه! گفتم که معنای «عوام» این نیست. ای بسا کسانی که تحصیلات عالیه هم کرده‌اند؛ اما جزو عوامند. ای بسا کسانی که تحصیلات دینی هم کرده‌اند؛ اما جزو عوامند. ای بسا کسانی که فقیر یا غنی‌اند؛ اما جزو عوامند. عوام بودن، دستِ خودِ من و شماست. باید مواظب باشیم که به این جَرگه نپیوندیم. یعنی هر کاری می‌کنیم از روی بصیرت باشد. هر کس که از روی بصیرت کار نمی‌کند، عوام است. لذا، می‌بینید قرآن درباره‌ی پیغمبر می‌فرماید: «اَدْعُوا اِلَی‌اللَّهِ عَلی بَصِیرَةٍ اَنَا وَ مَنِ اتَّبَعَنِی.» یعنی من و پیروانم با بصیرت عمل می‌کنیم، به دعوت می‌پردازیم و پیش می‌رویم. پس، اوّل ببینید جزو گروه عوامید یا نه. اگر جزو گروه عوامید، به سرعت خودتان را از آن گروه خارج کنید. بکوشید قدرت تحلیل پیدا کنید؛ تشخیص دهید و به معرفت دست یابید." 👈 مشکل ما اینه که به جای اینکه دنبال آقا باشیم و از چراغ های هدایت آقا بهره ببریم، دنباله روی فلان استاد و دکترو حاج آقایی هستیم که هنوز در خم کوچه اولِ ولایتمداری و انقلابیگری گیر کرده است.😔
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
7M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🛑تصاویر ماهواره‌ای که حجم ویرانی در غزه را آشکار می‌کنند
۲۱۳ گلوگاه مهم فساد در کشور شناسایی شد رئیس‌ سازمان بازرسی: 🔹پیش از این بیشتر پرونده‌های موجود، با مهر محرمانه مواجه می‌شد اما بعد از اعلام رئیس قوه قضائیه این موضوع منتفی شد. 🔹سال گذشته یک آسیب‌شناسی کاملی صورت گرفت که بیش از ۲ هزار مسئله شناسایی شد و در مراحل بعدی این مسائل مورد سنجش و ارزیابی قرار گرفت. ۲۱۳ گلوگاه مهم فساد در کشور شناسایی شد و در سال جاری ۵۳ موردش را در دستور کار قرار دادیم. 🔹پیشگیری و جلوگیری از فرار مالیاتی، خروج نظارت بر اجرای قانون ماده ۱۶ و ۱۷ قانون رفع موانع تولید، خروج بانک‌ها از بنگاه‌داری، اعطای وام به افراد ذینفع، بخشی از این موارد است.
⭕️ ۷۵۰۰ کارخانه تعطیل و نیمه تعطیل از زمان شروع فعالیت دولت سیزدهم تاکنون در کشور احیا شده است. ✍🏻 اگه در هر کارخانه ۵۰ نفر به کار برگشته باشند ( که قطعا بیشتر بوده) در مجموع ۳۷۵ هزار نفر شاغل شده اند.
❌وزیر راه: سوخت هواپیما تقریبا مجانی است مهرداد بذرپاش: 🔹هرکدام از شرکت‌های هواپیمایی گران‌فروشی کند تا لغو مجوزش پیش خواهیم رفت. 🔹همین الان قیمت بنزینِ سهمیه‌ای خودروها ۱۵۰۰ تومان است ولی سوخت هواپیما را ۶۰۰ تومان می‌دهیم؛ یعنی کمتر از نصفِ قیمت بنزین سهمیه‌ای.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴 رهبر انقلاب: حضور پرشور مردم در راهپیمایی ۲۲ بهمن نشانه اقتدار ملی است 🔹‌حضور مردم در راهپیمایی امسال نیز به فضل الهی پرشور خواهد بود.
🔴تلاش دولت برای جمع‌آوری امضاهای طلایی ♦️رئیس دفتر بازرسی ویژه رئیس‌جمهور:مبارزه با فساد خط قرمز رئیس‌جمهور است و در مبارزه با فساد هیچ تعارف و ملاحظه‌ای با کسی نداریم. ♦️دولت با تسهیل صدور مجوزهای کسب و کار، تلاش زیادی کرد تا امضاهای طلایی جمع‌آوری شود چرا که خود این مسئله بستر فساد اداری بود‌. ♦️یکی از پرفسادترین حوزه‌ها در بحث واگذاری زمین بود که پنجره واحد زمین در این راستا ایجاد شده و همه دستگاه‌های متولی زمین باید توجه داشته باشند که فعالیت آنها رصد می‌شود.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴رهبرانقلاب اسلامی: یکی از مولفه‌های مقابله با دشمنان بیرحم و قوی‌پنجه بین‌المللی داشتن مجلس قوی است.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴 رهبر انقلاب: وظیفۀ خواص سنگین است. نتیجۀ غفلت خواص از وظیفه خود ضربه‌های سنگین تاریخی به ملت خواهد بود.