🌹در شب پنجم ربیع الاول، سال ۱۱۷ هجری قمری چه اتفاقی افتاد؟
♦️ ...حضرت سکینه دختر سیدالشهداء علیه السلام، ۵۶ سال پس از واقعه ی کربلا، در شب پنجم ربیع الاول سال ۱۱۷ ھ۔ق در مدینه وفات یافتند... (۱)
♦️ مادر بزرگوار ایشان حضرت رباب است که با هم در واقعه ی کربلا حضور داشتند و همراه با اسراء به کوفه و شام رفتند.
♦️ آن حضرت با پسر عموی خود جناب "عبدالله بن الحسن"، ازدواج نمود و ادعاهای دیگر در این زمینه مردود است.
♦️ لازم به یادآوری است که امام مجتبی علیه السلام چند پسر به نام "عبدالله" داشته که آخرین آنها در کربلا، در قتلگاه به شهادت رسید، و این عبدالله برادر اوست. (۲)
♦️ خالد بن عبدالملک حاکم مدینه که در نظر داشت با به تعویق افتادن تشییع جنازه بر اثر گرمی هوا به بدن مطهر جسارت شود، گفت:
"صبر کنید من برای نمازخواندن بر جنازه می آیم."
ولی نیامد ... لذا جنازه ی مبارک آن حضرت تا شب دفن نشد.
♦️ پس از آن یحیی بن الحسن علیه السلام و به قولی محمد بن عبدالله، نفس زکیّه، بر جنازه ی آن حضرت نماز خواندند و آن حضرت را با احترام به خاک سپردند...(۳)
📚 پی نوشت ها:
۱. معالی السبطین ۲۱۷/۲
۲. العقیلة و الفواطم علیهن السلام ص۱۸۵
۳. أنساب الأشراف ص۱۹۷
https://eitaa.com/Basir_MN
🌹🌹السَّلامُ عَلَیْکُمْ یا اَهْلَ بَیْتِ النُّبُوَّةِ..
🌹زندگینامه مختصری از حضرت سکینه سلام الله علیها:حضرت سکینه، دختر ابى عبدالله الحسین (ع) و رباب، دختر امرء القیس است. نام اصلى وى، " آمنه" یا " امیمه" بود و مادرش رباب او را به " سکینه" ملقّب ساخت.(۱)
🌹این بانوى شریف علوى در دامن مهرانگیز پدر ارجمندش حضرت امام حسین (ع) و مادر گرانمایه اش حضرت رباب (س)و عمه بزرگوارش حضرت زینب کبرى(س) پرورش یافت و از راهنمایى و تربیت ناب برادرش حضرت على بن الحسین(ع)، معروف به زین العابدین در ایّام امامت آن بزرگوار، بهره هاى وافر یافت.
🌹وى از زنان خردمند و داناى عصر خویش بود. علاوه بر بهره مندى کامل از حُسن جمال، از فضایل معنوى مانند تعّبد، تدیّن و تقواى الهى برخوردار بود و در زمینه شعر، سخنورى و فصاحت بیان از ممتازان عصر و خانه وى، همیشه مجمع ادبا، شُعرا و سخن سرایان عرب بود.(۲)
🌹درباره تاریخ تولدش، اطلاع دقیقى در دست نیست. امّا وى در واقعه عاشورا، دخترى رشید و بالغ بود.
🌹برخى از مورخان، وى را در واقعه کربلا، بین ده تا سیزده ساله خوانده اند. بنابراین تولدش باید میان سالهاى ۴۷ تا۵۰ قمرى باشد. او در مدینه و در اواخر عصر امامت حضرت امام حسن مجتبى (ع) دیده به جهان گشود.(۳)
🌹امام حسین (ع)به تمامى فرزندانش، از جمله سکینه، عشق و علاقه داشت و آنان را به خاطر برخوردارى از فضایل و کمالات نفسانى، بسیار دوست می داشت.
🌹روایت شد، که آن حضرت درباره سکینه و مادرش رباب و خانه اى که آن دو در آن زندگى مى کردند شعرى عاطفى سرود که ترجمه اش چنین است:
🌹به جانت سوگند ! من به راستى خانه اى که سکینه و مادرش رباب در آن باشند، دوست دارم. من آن دو را دوست دارم و براى آنان دارایى ام را نثار می کنم و هیچ ملامتگرى نمی تواند مرا در این کار سرزنش کند.(۴)
▪️این بانوى مکرمه، بین ۶۷ تا ۷۰ سال زندگى کرد و سرانجام در کمال شرافت و عفت دار فانى را وداع گفت.
▪️درباره در گذشت این بانوى بزرگ علوى، دو روایت نقل شده است: روایت نخست حاکى است که وى در پنجم ربیع الاوّل سال ۱۱۷ هجرى قمرى و در عصر خلافت هشام بن عبدالملک و در حاکمیت خالد بن عبدالملک بن حارث، در مدینه بدرود حیات گفت و روایت دیگر می گوید که وى در پنجم ربیع الاوّل سال ۱۲۶ هجرى قمرى در مکه معظمه وفات یافت .(۵)
▪️به هر روى، در گذشت وى در پنجم ربیع الاوّل، مورد اتفاق تاریخ نگاران و سیره نویسان است. در همان سالى که حضرت سکینه (ع) وفات یافت، خواهرش حضرت فاطمه بنت الحسین (ع) نیز در مدینه بدرود حیات گفت. (۶)
📚منابع:
۱- منتهى الآمال، ج ۱، ص ۴۶۲ و وفیات الاعیان، ج۱، ص ۳۷۹
۲- اعلام النّساء، ج ۲،ص ۲۰۲
۳- شام، سرزمین خاطرهها، ص ۱۰۴
۴- منتهى الآمال، ج ۱، ص ۴۶۳
۵- شام، سرزمین خاطرهها، ص ۱۰۷؛اعلام النسّاء، ج ۲، ص ۲۲۴؛ وفیات الاعیان، ج ۱، ص ۳۷۸
۶- وقایع الایام، ص ۲۰۶ و منتهى الآمال، ج ۱، ص ۴۶۳.
https://eitaa.com/Basir_MN
12.36M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
بهائیت خطرناکتر از داعش❗️
شغل بهایی ها در ایران چیست و بهائیت چگونه اقتصاد ایران را با رکود و تورم گره میزند؟!
•┈┈••✾•🌿🌺🌿•✾••┈┈•
https://eitaa.com/Basir_MN
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴آنتونی بلینکن، وزیر خارجه آمریکا، در پیامی ویدیویی در سالگرد #مهسا_امینی تاکید کرد کشورش به حمایت از اغتشاشاگران، ادامه میدهد و نام مهسا، یک رمز شده!
⁉️آیا هنوز به دلیل و مدرکی نیاز داریم که یقین کنیم اغتشاشات۱۴۰۱ و مرگ مهسا امینی حساب شده بوده است؟
#مهسا_کومله
#انتشار_حداکثری
https://eitaa.com/Basir_MN
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔻پروفسور مایکل جونز،نویسنده، استاد دانشگاه و تحلیلگر رسانه و مدیر مسئول مجله Culture Wars و نویسنده کتاب "انقلاب جنسی و کنترل سیاسی" نسبت به نقشه سازمان سیا آمریکا درباره پروژه کشف حجاب در ایران هشدار میدهد...
•┈┈••✾•🌿🌺🌿•✾••┈┈•
https://eitaa.com/Basir_MN
🔻مدال افتخار تولید
🔸 نگاهی به کارخانههای مشهوری که با فعالیت نهضت احیای واحدهای اقتصادی به چرخه تولید بازگشتند.
https://eitaa.com/Basir_MN
⭕️مرگ کودکی یکساله با مواد مخدر در مهدکودکی در شهر نیویورک آمریکا
مالکان مهد کودکی در آمریکا به کودکان، موادمخدری با قدرت بیش از ۵۰ برابر هروئین دادند که باعث مرگ یکی از آنها شد و سه کورک دیگر راهی بیمارستان شدند، پلیس، مالک این مهد کودک را بازداشت و او را به قتل و تجاوز و نگهداری مواد مخدر متهم کرد.
پ.ن: اینم از آمریکای گل و بلبلی که اپوزیسیون های متوهم ازش حرف میزدن..)
https://eitaa.com/Basir_MN
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
⭕️ اعتراف بازیگر دیزنی به نقش شیطانپرستان در هالیوود
🔻چاینا مک کلین، بازیگری که در بسیاری از فیلمها و سریالهای دیزنی نقش آفرینی کرده، از حضور جدی شیطانپرستان و علائم شیطانپرستی در صنعت سرگرمی آمریکا میگوید.
او همچنین به مخاطبان اخطار میدهد که فیلمهایی که میبینند بر روی آنها تاثیر دارند، چه متوجه این تاثیر باشند و چه نباشند. / جنس اول
#آمریکا_شیطان_بزرگ
https://eitaa.com/Basir_MN
❌ آماری شوکهکننده و خجالتآور و البته دردناک! 🤦♂️
🔹یه مجلهی پزشکی آمریکایی گزارشی منتشر کرده که سالانه نزدیک به ۴۰.۰۰۰ تماس اورژانسی در آمریکا گرفته میشه برای خارج کردن اشیاء خارجی از مقعد!😱 در کمال ناباوری نزدیک به ۷۸ درصد از این بیماران مرد هستن!😳 و متوسط سنشون ۴۳ ساله!🤦♂️
منبع: نیویورکپست 🔻
https://nypost.com/2023/08/28/hospitalizations-for-foreign-objects-in-rectums-on-the-rise-study/
https://eitaa.com/Basir_MN
‼️ باغ وحش انسانی در پاریس، ۱۹۰۵😡
اینگونه غرب، تمدن تشکیل داد!
https://eitaa.com/Basir_MN
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📹 بازنشر | تقریظ رهبر انقلاب بر کتاب «حوض خون»
📝 رهبر انقلاب، صبح امروز در دیدار پیشکسوتان و فعالان دفاع مقدس و مقاومت: در بخشهای گوناگون پشتیبانی، خانوادهها، زنان خانهدار و دیگران [هم بودند]؛ در قسمت پشتیبانی از رزمندگان، شستوشوی لباسهای خونی رزمندگان ــ حوض خون که کتابش نوشته شد و بنده هم یک وقتی اسم بردمــ و از این قبیل، اصلاً همهی ملّت درگیر بودند. نمیگویم همهی آحاد ملّت بودند امّا در سطح عموم مردم و لایههای گوناگون اجتماعی این حرکت حضور داشت؛ مخصوص یک جمعی نبود که از پادگانها راه بیفتند بروند بجنگند و برگردند. عظمت یک حادثه را از این ناحیه خوب میشود فهمید؛ و از این قبیل. به نظر من در این بخش، بخصوص در این بخش سوّم دهها کار تبیینی و هنری میشود انجام داد؛ صرف [نوشتن] کتاب نیست. حالا البتّه اینجا به من گفتند که ظاهراً بر اساس این کتاب حوض خون دارند یک فیلمی میسازند؛ از این قبیل صدها کار هنریِ جذّاب میشود انجام داد و انشاءالله باید انجام بگیرد؛ تا حالا هم کارهایی انجام شده، باید اضافه بشود. ۱۴۰۲/۰۶/۲۹
❤️ @Khamenei_reyhaneh
https://eitaa.com/Basir_MN
📢 نیروهای مسلح امنیتساز هستند
✏️ رهبر انقلاب: قدر نیروهای مسلّح را باید دانست. عزّت و شرف نیروهای مسلّح را بایستی جزو مسائل ضروری و لازم به حساب آورد. تکریم نیروهای مسلّح را باید بر خودمان لازم بدانیم. نیروهای مسلّح اینجورند: ایمنسازند. امنیّت همهچیز است. اگر امنیّت نباشد، علم هم نیست، اقتصاد هم نیست، آرامش خاطر خانوادگی هم نیست، راحتی نیست.
✏️ امنیّت همهچیز یک کشور است. نیروهای مسلّح امنیّتسازند. باید به نیروهای مسلّح از جهات مختلف رسیدگی کرد، حضورشان را مغتنم دانست، تلاششان را ارج نهاد؛ چه آن کسانی که این ایمنی را در مرزها به وجود میآورند، چه آنهایی که در داخل به وجود میآورند.
✏️ بخشی از بیانات روز گذشته رهبر انقلاب دیدار پیشکسوتان و فعالان دفاع مقدس و مقاومت. ۱۴۰۲/۶/۲۹
🖼 #سخن_نگاشت
💻 Farsi.Khamenei.ir
https://eitaa.com/Basir_MN