فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🟠 استتار برگ ریزون هشت پا !
https://eitaa.com/Basir_MN
10.15M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
خدمه کشتی galaxy هم به یمنیها پیوستند 😁
https://eitaa.com/Basir_MN
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
(من اسرائیلی هستم)!
❌️ این پسر بچه برای اینکه برادر کوچکتر خود را امتحان کند و واکنش او را ببیند، با خبرنگار هماهنگی کرده که از او بپرسد تو اهل کجایی و او در پاسخ خبرنگار بگوید من اسرائیلی هستیم.
👈🏻واکنش برادر کوچکش دیدنی است
https://eitaa.com/Basir_MN
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
👆 #ببینید| هر دم از این باغ بَری میرسد!/ وقتی یکی از بازپرس های قوهقضائیه برای توماج صالحی کارسازی میکند!
♦️توماج صالحی از عناصر رسانهای ضدانقلاب است که به تازگی آزاد شده است. وی در جدیدترین اظهارات خود مدعی شده که بازپرس پروندهاش به او کمک کرده تا در اعترافاتش چه مواردی را بنویسد!
♦️جمع کل محکومیت توماج صالحی در شش عنوان اتهامی ۱۸ سال و ۳ ماه حبس، پرداخت ۲۳۰ میلیون ریال جزای نقدی، تحمل چهل ضربه شلاق (بهخاطر اخلال در نظم عمومی) و اعمال مجازاتهای تکمیلی بوده است؛ اما باتوجه به تعدد جرم و تعدد مجازات، طبق قانون مجازات اشد بهعلاوه یکچهارم، یعنی پنج سال حبس بهعلاوه یک سال و سه ماه حبس، جمعاً شش سال و سه ماه حبس در این پرونده برای متهم در نظر گرفته شد. او البته از اتهامات توهین به بنیانگذار انقلاب و رهبری و ارتباط با دول متخاصم تبرئه شده بود.
♦️اما با گذشت چند ماه دیوان عالی نهتنها حکم بدوی را نقض بلکه او را مستحق عفو هم در نظر گرفت تا یکی از لیدرهای داخلی ضدانقلاب بهراحتی و با یک سال زندان دوباره آزاد شود!
https://eitaa.com/Basir_MN
11.16M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥بزودی یک عملیات بزرگ آخرالزمانی در سطح دنیا اتفاق خواهد افتاد !
#استاد_شجاعی
https://eitaa.com/Basir_MN
6.23M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
تیک تاک شده کلاس قرآن 😍
مقاومت تاریخی مردم غزه در برابر جنایات دهشتناک رژیمصهیونیستی باعث رواج موج اسلام گرایی در بین طیف عظیمی از کاربران فضای مجازی که در جست و جوی راز این ایستادگی هستند شده است
https://eitaa.com/Basir_MN