‼️ استفاده از اموال مسجد در هیأت
🔷 س ۸۷۲۵: آیا استفاده از اموال مسجد به صورت امانت در هیات جایز است؟
✅ ج: متولی مجاز است متعلقات غیر وقفی مسجد را در صورت صلاحدید در مصارف همسو با اهداف مسجد (مانند اقامه عزای حضرت سید الشهدا علیه السلام یا جلسه تلاوت قرآن کریم) به خارج از مسجد عاریه دهد.
🆔 @resale_ahkam
https://eitaa.com/Basir_MN
‼️ مالکیت معنوی
🔷 س ۸۷۲۰: کسی از طریق تولید پادپخش (پادکست)، خلاصه کتابی را به زبان ساده توضیح می دهد، آیا گوش دادن به آن اشکال دارد؟
✅ ج: اگر احتمال قابل توجهی داده شود که از صاحبانِ اثر اجازه گرفته شده، اشکال ندارد، در غیر این صورت، بنابر احتیاط واجب جایز نیست. البته رعایت قوانین و مقررات مربوطه لازم است.
#احکام_مالکیت_معنوی
#پادپخش
🆔 @resale_ahkam
https://eitaa.com/Basir_MN
8.37M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 فرشته رحمت
🔸 رهبر انقلاب: روز پرستار مزیّن و مشرّف به نام حضرت زینب کبری (سلام الله علیها) است. حضرت زینب کبری (سلاماللهعلیها)، الگوی پرستاری شناخته شده است.
🔸 پرستار فرشتهی رحمت بیمار است؛ این یک تعبیر واقعی است، به هیچ وجه مبالغهآمیز نیست.
https://eitaa.com/Basir_MN
7.53M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
📹 سخنان کمتر دیده شده از امام خمینی (رحمة الله علیه) درباره پرستاران
https://eitaa.com/Basir_MN
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🤍 به اینکه رهبری چون شما دارم، به خودم میبالم.
https://eitaa.com/Basir_MN
Javad Moghadam - Be Del Daram Shoghe Roye Tora (128).mp3
7.43M
🤲 🤍اباصالح، العجل مولا...
https://eitaa.com/Basir_MN
💔از دست دادن شهید رئیسی مصیبت غیرقابل جبران بود.
مهندس سرافراز نخبۀ ٣۵ سالۀ دانشگاه شریف که مدال طلای المپیاد ریاضی رو داشت و با حکم #شهید_رئیسی به عنوان رئیس سازمان ملی هوش مصنوعی منصوب شده بود جای خودش رو به محمدرضا عارف معاون اول ٧٣ سالۀ دولت پزشکیان داد.
#اخبار
#خادم_جمهور
#شهید_رئیسی
https://eitaa.com/Basir_MN
5.35M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
▫️شلیک به ایران؟!!
◽️چه غلط های زیادی!
ایران به تو اثبات کند جنگ بلد کیست...✌️🇮🇷✌️
https://eitaa.com/Basir_MN
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🖇 دولت آمریکا، ذات فرعونی دارد و آمدن و رفتن اشخاص نیز تغییری در این سرشت تکوینی ندارد. این ساختار بهصورت ذاتی، مصداق شیطان بزرگ در زمانۀ ماست. در عین حال، برآمدن شخصیّتی همچون ترامپ در آمریکا، نشانۀ سقوط عقل و اخلاق در این جامعه است؛ ترامپ، یک مردک ابله است، یک شارلاتان خبیث، یک قاتل کمعقل، یک احمق تمامعیار، یک دلقک زشتسیما، یک دستمال نجس آمریکایی. او حتّی شایستۀ پاسخ هم نیست؛ این اندازه حقیر و پَست و رذل است. ما همچنان به ترور او فکر میکنیم؛ چون خاطرۀ تکهتکهشدن حاجقاسم را هرگز فراموش نخواهیم کرد و از خون او نخواهیم گذشت. شاید تقدیر این باشد که در قامت رئیسجمهورِ شیطان بزرگ، به هلاکت برسد.
https://eitaa.com/Basir_MN
9.45M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 گناهی که تلقین پیامبر اکرم (صلی الله علیه و آله) را نیز بی اثر کرد !
👤 حجت الاسلام مسعود عالی
https://eitaa.com/Basir_MN
7.24M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🟡 اثر شگفت آور دعا سر قبر پدر و مادر
https://eitaa.com/Basir_MN