🔵 آمریکا و اروپا خواستار تخریب سانتریفیوژهای نسل جدید ایران شدند.
🔹 به گزارش پرس تی وی آمریکا و اروپا در ازای توقف موقت برخی تحریمهای برجامی خواستار تخریب سانتریفیوژهای نسل های جدید IR-9 , IR-6 و IR-4 و .. شده اند. این در حالی است که آمریکا هنوز حاضر به لغو تحریمها و اجرای تعهدات خود طبق برجام هم نشده است.
🔹 پرس تی وی مطلع شده است طرف آمریکایی و اروپایی در مذاکرات وین در پی تحمیل تعهدات جدید در زمینهی هستهای به کشورمان در ازای توقف موقت برخی تحریمهای برجامی و نه لغو آنها شده اند که تخریب سانتریفیوژهای نسل جدید از جمله این درخواست های زیاده خواهانه جدید است. این در حالی است که حتی طبق برجام و در صورت نهایی شدن توافق بازگشت دو طرف به برجام، این سانتریفیوژها نباید تخریب شوند و باید صرفا تحت نظر آژانس انبار شوند. این زیادهخواهی غربیها و اصرار آنها برجام را ممکن است به شکست بکشاند.
https://eitaa.com/Basir_MN
💠 میزان/پرستیوی:
🔹در ادامه زیاده خواهیهای طرف مقابل ایران در مذاکرات برجام، این بار آمریکا و اروپا خواستار تخریب سانتریفیوژهای نسل جدید ایران شدهاند/
🔹آمریکا و اروپا در ازای توقف موقت برخی تحریمهای برجامی، خواستار تخریب سانتریفیوژهای نسلهای جدید IR-9 , IR-6 و IR-4 و .. شدهاند.
https://eitaa.com/Basir_MN
🔴 تحریم ها نشکسته، دولت قلکش را شکسته
🔺دکتر جواهری استاد اقتصاد و کارشناس خبره بازار سرمایه:
🔹آنچه که مشخص است اتفاقی در حوزه مبادلات پولی و نفتی کشور نیفتاده که باعث ریزش قیمت سکه و دلار شود. بلکه مشخصا خود دولت با ابزارهایی که بانک مرکزی دارد در حال کاهش قیمت ارز است.
🔹پیشتر نیز شخص رئیس جمهور گفته بود که می تواند قیمت دلار را کاهش دهد اما اینکار را نمی کند. مسئول دفتر ایشان نیز گفته بود که برای درآمد زایی دولت قیمت دلار را بالا نگه داشته است.
🔹پایین آمدن قیمت ارز با تزریق ارز از منبع درآمد های دولت به بازار انجام می شود که یکی از آنها درآمد های دولت ناشی از کاهش ارزش سرمایه های مردم در بورس است و احتمالا دولت این قلک خود را شکسته است.
🔹به نظر میرسد رشد بی رویه و غیر منطقی دلار و بورس و... با اهداف غیر اقتصادی و نگاه های سیاسی انجام شده و کاهش آن نیز با همین رویه است.
https://eitaa.com/Basir_MN
7.77M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 بازخوانی مقدس ترین سرود صهیونیستها به زبان فارسی!
https://eitaa.com/Basir_MN
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 انیمیشن : اسرائیل هر لحظه به پایان نزدیک تر می شود.
https://eitaa.com/Basir_MN
احکام رمضانیه (25).mp3
5.74M
#احکام رمضانیه؛
🔻حجت الاسلام والمسلمین وحیدپور
🔊 سه شرط مهم برای تحقق سفر شغلی
https://eitaa.com/Basir_MN
♻️ سوال:
❓تکلیف روزه و کفاره شخصی که عمدا به خدا، پیامبر و ائمه نسبت دروغ بدهد چیست؟
✅ پاسخ: 👇👇
🔳 1. روزه:
👥 آیات عظام؛ رهبری، سیستانی و مکارم:
بنابر احتیاط واجب روزه اش باطل می شود؛ هر چند بلافاصله #توبه کند.
👥 بقیه مراجع:
روزه اش باطل است؛ اگر چه فورا بگوید دروغ گفتم یا توبه کند.
🔲 2. کفاره:
🔹 آیات عظام ؛ امام، وحید، نوری، بهجت، تبریزی و خویی:
بنابر احتیاط واجب، کفاره جمع بر او واجب می شود.
🔹 آیات عظام؛ رهبری، زنجانی و مکارم:
دادن یک کفاره کافی است.
🔹 آیت الله سیستانی:
کفاره ندارد.
🔹 آیات عظام ؛ صافی، گلپایگانی و اراکی:
باید کفاره جمع بدهد.
🔹 آیت الله فاضل:
بنابر احتیاط واجب، دادن کفاره بر او لازم است.
📚 منبع:
امام: تحریرالوسیله، روزه، مبطلات، مورد ششم و احکام باطل کردن روزه، م 2 (کفاره)؛ رهبری: استفتاء، روزه، م 30 و رساله آموزشی، ج 1، درس 6، ص 246؛ سیستانی، نوری، مکارم، فاضل، گلپایگانی و اراکی: عروه الوثقی، کتاب الصوم، المفطرات، الخامس و فصل فی کفاره الصوم، م 4؛ وحید، تبریزی و خویی: منهاج الصالحین، کتاب الصوم، المفطرات، الرابع و کفاره الصوم، م 1009؛ صافی: هدایه العباد، کتاب الصوم، م 1295 و 1319؛ زنجانی: کتاب احکام و استفتائات روزه، س 76؛ بهجت: وسیله النجاه، کتاب الصوم، م 1098؛ گلپایگانی: هدایه العباد، کتاب الصوم، م 1296؛ توضیح المسائل 16 مرجع، ج 1، م 1596 و 1666.
https://eitaa.com/Basir_MN
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 حمله نظامیان صهیونیست به یک مرکز درمانی در قدس
🔹پایگاه «میدل ایست آی» با انتشار ویدیویی از حمله نظامیان رژیم صهیونیستی با نارنجکهای صوتی به «کلینیک پزشکی الاقصی» خبر داد. مجروحان حمله صهیونیستها به مسجدالاقصی در این مرکز درمانی بودند.
https://eitaa.com/Basir_MN
بسْمِ اللهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِيمِ
✨ولو شَاء اللهُ لجَعَلهُمْ أُمَّةً واحِدَةً ولکِن یدْخِل مَن یشَاءُ فِی رَحْمَتِهِ والظَّالمُونَ مَا لهُم مِّن ولی ولا نَصِیرٍ
✨و اگر خدا میخواست، قطعا آنان را امتی یگانه میگردانید، لیکن هر که را بخواهد، به رحمت خویش درمی آورد و ستمگران نه یاری دارند و نه یاوری
📗سوره مبارکه شوری آیه 8
⚜️ عباد بن یعقوب، از عمرو بن جبیر از امام جعفر صادق (علیه السلام) روایت میکند که آن حضرت در باره آیه «ولکِن یدْخِل مَن یشَاءُ فِی رَحْمَتِهِ» فرمودند:
👈رحمت، همان ولایت امیرالمؤمنین (علیه السلام ) است. «والظَّالمُونَ مَا لهُم مِّن ولی ولا نَصِیرٍ».
📗 تأویل الآیات، ج 2، ص 542، ح 4.
https://eitaa.com/Basir_MN
🌸 پیامبر اکرم صلی الله علیه و آله و سلم میفرمایند:
♦️«هرگاه نماز در #وقتش خوانده شود، به طرف آسمان بالا رود، درحالتی که همچون نور میدرخشد و درهای آسمان برای آن نماز باز شود تا اینکه به عرش برسد. سپس برای نمازگزار شفاعت می کند و می گوید خدا حافظ تو باشد، آن گونه که در توجه و حفظ من کوشیدی.»
📚 ديلمى، ارشاد القلوب، ج ١، ص ١٩٠
https://eitaa.com/Basir_MN
6.07M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔵 افشاگری یک شبکه هندی از قراردادهای استعماری فایزر: پایگاه های نظامی کشورها در برابر تحویل واکسن!
♦️شبکه هندی Vion در گزارشی افشاگرایانه به قراردادهای شرکت فایزر با کشورهای گوناگون پرداخت و حقائق عجیبی را افشا کرد
♦️ بر این اساس، شرکت فایزر از کشورهای گوناگون خواسته است که برای تضمین پرداخت پول واکسن ها، باید پایگاه های نظامی خود را در اختیار این شرکت آمریکایی قرار دهند
https://eitaa.com/Basir_MN
🔴 استوری متفاوت عیسی آلکثیر💓
پ.ن:
بیایید سوای تعلق رنگی ، از همچین بازیکنایی که جوانان و نوجوانان رو به نماز خواندن و کارهای ارزشی تشویق می کنند، حمایت کنیم.
✍️ علی حجازی
https://eitaa.com/Basir_MN