فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
پدافند هوایی15 خرداد
فیلمی کمتر دیده شد از رونمایی و تحویل سامانه پدافند هوایی15 خرداد ؛ تصاویری ناب و دیدنی ازین دست اورد/اینها همون چیزیست که امریکایی ها ازش وحشت دارن و میگن فتوشاپه!
دستاوردی کاملا ایرانی که از برترین های دنیاست
پ؛ ن؛ با 15 خرداد امریکا یکسان میشه
✅#آنتی_آمد_نیوز
👉 http://eitaa.com/joinchat/2654732298C5cf9e46afa
💐💐💐
@Basirat_135
eitaa.com/Basirat_135
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
هنوز سرگرم عکس رامبد و نگار جواهریان تو کانادا بودیم که؛ ستاره اسکندری تو ترکیه خبرساز شد!
چه حرفایی هم میزد تو صداسیما از اعتقاداتش به مملکت خودش!
این سلبریتیها بخاطر پول، شخصیت خودشون رو هم عوض میکنن اونوقت بعضیها خط سیاسیشون رو از اینا میگیرن... 😏
✅#آنتی_آمد_نیوز
👉 http://eitaa.com/joinchat/2654732298C5cf9e46afa
💐💐💐
@Basirat_135
eitaa.com/Basirat_135
animation.gif
91.5K
🔴هر روز خود را با نام خدا شروع کنید
💐💐💐
@Basirat_135
eitaa.com/Basirat_135
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴سعدی علیه الرحمه:
🌼سعدی اگر عاشقی کنی و جوانی
🌼عشق محمد بس است و آل محمد
💐💐💐
@Basirat_135
eitaa.com/Basirat_135
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔷صبحتون بخیر ; ان شاالله در پناه قرآن روز خوبی را شروع کرده باشید.
💐💐💐
@Basirat_135
eitaa.com/Basirat_135
قالَ الاْمامُ الباقر (عَلَیْه السلام): إنَّما یَبْتَلِى الْمُؤمِنُ فِى الدُّنْیا عَلى قَدْرِ دینِهِ.
فرمودند: همانا مؤمن در این دنیا هر مقدارى كه دین و ایمان داشته باشد به همان اندازه مورد امتحان و آزمایش قرار مى گیرد.
تنبیه الخواطر، معروف به مجموعه ورّام: ص 523، بحارالأنوار: ج 67، ص 210، ح 12، به نقل از كافى
کد حدیث :1407016
💐💐💐
@Basirat_135
eitaa.com/Basirat_135
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🚩 فضیلت سوره قدر
امیرالمؤمنین علیهالسلام:
هر چیز میوه ای دارد و میوه قرآن سوره قدر است،
هر چیز گنجی دارد و #گنج_قرآن سوره قدر است،
هر چیز یاریگری دارد و یاریگر ضعیفان سوره قدر است،
و هرچیز راه آسانی دارد و راه آسان برای درماندگان سوره قدر است
و هر چیز عصمتی دارد و #عصمت_مؤمنان سوره قدر است
و هر چیز هدایتی دارد و هدایت صالحان سوره قدر است،
هر چیز سروری دارد و سرور قرآن سوره قدر است.
هر چیز زینتی دارد و زینت قران سوره قدر است،
هر چیز خیمه ای دارد و خیمه متعبّدان سوره قدر است
و هر چیز بشارتی دارد و #بشارت_مردم سوره قدر است
و برای هر چیز حجتی است و حجت بعد از پیامبر صلی الله علیه و آله وسلم سوره قدر است پس به آن ایمان بیاورید (1)
▫️از امام باقر علیه السلام نقل شده است:
هر کس سوره قدر را در هنگام خوابیدن 11 بار بخواند خداوند نوری برایش می آفریند که گستردگی آن #جهان_هستی را در برمی گیرد که در هر درجه آن هزار فرشته است و ایشان تا صبح برای قاری این سوره طلب مغفرت می کنند.(2)
🔸منبع :
(1) بحارالانوار، ج 89 ص331
(2) جامع احادیث شیعه، ج15، ص149
•••═✼✾⊱🌹⊰✾✼═•••
http://eitaa.com/joinchat/12451840C08a2fdc722
کد حدیث:1400014
💐💐💐
@Basirat_135
eitaa.com/Basirat_135
✨ اگر سید علی آن روز جام زهر می نوشید...
🔹 آمریکا به بهانه حملات 11 سپتامبر 2001، هفتم اکتبر همان سال به افغانستان حمله کرد. چند ماه بعد، در 29 ژانویه 2002، سه کشور ایران، عراق و کره شمالی را محور شرارت خواند و کسانی در ایران از حمله احتمالی آمریکا به وحشت افتادند. در 21 می 2002، یعنی 31 اردیبهشت 1381، 127 نماینده لیبرال مجلس ششم، خطاب به رهبر انقلاب نامه «جام زهر» معروف را نوشته و خواهان تسلیم در برابر آمریکا شدند: «اگر جام زهری باید نوشید، قبل از آنکه کیان نظام و مهمتر از آن، استقلال و تمامیت ارضی کشور در مخاطره قرار گیرد، باید نوشیده شود». دولت آقای سید محمد خاتمی نیز به رئیس جمهور وقت آمریکا نامه ای نوشت و اعلام کرد در همه مسائل از جمله موشک ها، خلع سلاح حزب الله، مسائل منطقه و... آماده مذاکره است. پاسخ رسمی اما به نامه وزارت خارجه اصلاحات داده نشد. پیامی دادند با این مضمون که «چطور گستاخی کرده و چنین نامه ای به آمریکا نوشته اید».
🔹 جنگ اما در ذهن لیبرال های ایرانی، امری قطعی بود و می خواستند از ترس هجوم، به آغوش مهاجم پناه ببرند. آمریکا از 24 جولای تا 15 آگوست 2002، مانوری تاریخی با عنوان «چالش هزاره 2002» با هدف تمرین حمله به ایران طراحی کرد. بر اساس اسنادی که منتشر شده است، این مانور 250 میلیون دلار هزینه داشت، و از آن به عنوان آغازگر تحول در ارتش آمریکا یاد می شد. ژنرال «پل ون رایپر»، به فرماندهی نیروهای ایرانی در مانور منصوب شد. رایپر وقتی اولتیماتومی برای تسلیم ظرف 24 ساعت از نیروهای آمریکایی دریافت کرد، استراتژی جنگ نامتقارن را به کار گرفت. از قایق های کوچک برای شناسایی موقعیت ناوگان آمریکا استفاده کرد و در حمله ای پیش دستانه، انبوهی از موشکهای کروز را به سمت ناوگان آمریکا شلیک کرد؛ به گونه ای که سنسورهای الکترونیک این ناوگان توان رهگیری همه موشک ها را نداشت. 16 کشتی جنگی آمریکا غرق شد. طبق برآورد آمریکایی ها، در یک درگیری واقعی آمریکا حداقل 20 هزار نیرو تلفات می داد. مانور متوقف شد و به رایپر گفته شد که باید طبق قواعدی که تعیین می شود، بجنگد! اما رایپر عاقلانه می دانست که ایران طبق قواعد آمریکا نخواهد جنگید. از فرماندهی نیروهای ایرانی استعفا داد. این افتضاح تاریخی، خیال حمله به ایران را از ذهن جنگ طلبی چون بوش، بیرون کرد.
🔹 امروز حدود 17 سال از آن مانور می گذرد. آمریکا موقعیت بین المللی آن روزش را ندارد، اقتصادش ویران شده است و بحران های سیاسی-اجتماعی انبوهی دامن مقامات واشنگتن را گرفته است. در این سو ایران، در منطقه قدرتمندتر شده، متحدان بین المللی فراوان یافته، و از نظر قدرت نظامی با سال 2002 قابل مقایسه نیست. قیمت پهپاد فوق پیشرفته ای که سامانه سوم خرداد ساقطش کرد، تقریبا با هزینه مانور چالش هزاره برابری می کند.
🔹 اگر آن روز، رهبر حکیم انقلاب به توصیه نمایندگان لیبرال مجلس ششم، جام زهر می نوشید و ایران موشک و قدرت منطقه ای را طی مذاکره ای واگذار می کرد، امروز ما به سرنوشت عراق و افغانستان و لیبی دچار شده بودیم. ترامپ نامی بهانه ای واهی می تراشید، به آب و خاک ایران تجاوز می کرد و ما باید نظاره گر تحقیر ملتمان توسط قدرت نظامی آمریکا می بودیم.
🔹 تحلیل گر ارشد بی بی سی، نکته جالبی نوشته است. او می گوید، همان مولفه های قدرتی ترامپ را از حمله به ایران بازداشت که ترامپ می خواهد ایران آنها را کنار بگذارد: قدرت موشکی و نفوذ منطقه ای! یعنی امروز، اینکه آمریکا نمی تواند به ایران حمله کند، نتیجه ایستادگی رهبر حکیم انقلاب اسلامی در برابر جریان تسلیم در 17 سال پیش است.
🔹 مراقب باشیم که جریان جام زهر، دوباره می خواهد از ایران پرچم تسلیم و مذاکره افراشته شود. اگر بایستیم، شیرینی قدرت و عظمت در گام دوم ایستادگی را در فاصله ای بسیار کمتر از 17 سال خواهیم چشید. انقلاب اسلامی ماند و شوروی فروپاشید. انقلاب اسلامی خواهد ماند و آمریکا هم فروخواهد پاشید.
@syjebraily
💐💐💐
@Basirat_135
eitaa.com/Basirat_135
🔴 چهارده دلیلی که حضرت آیتالله خامنهای، نماینده دوره اول مجلس شورای اسلامی، در خرداد ۱۳۶۰ برای عدم کفایت سیاسی بنی صدر اقامه کردند:
۱. عدم احترام به نهادهای قانونی
۲.رعایت نکردن حرمت جمهوری و رئیس جمهور
۳.استفاده از هر ابزاری در مقابله با مخالفان
۴.سیاست گرایی به جای حقیقت گرایی
۵.صادق و راستگو نبودن
۶.بی قدر و منزلت کردن امام و امت
۷.رعایت نکردن حیثیت جمهوری در خارج از کشور
۸.به کارگیری مشاوران بدنام و مشکوک
۹.افشای اسرار اقتصادی کشور
۱۰.ایجاد تشنج در کشور پیش از جنگ
۱۱.بی توجهی به خط رهبری انقلاب
۱۲.حرکت به سمت قدرت مطلقه و استبداد
۱۳.اخلالگری و شورش
۱۴.خصلتهای ناپسند فردی از جمله غرور
✍️"یاسر جبرائیلی"
🌍 eitaa.com/ebratha_ir ایتا
🌍 sapp.ir/ebratha.org سروش
📡حداقل برای یک☝️نفر ارسال کنید
💐💐💐
@Basirat_135
eitaa.com/Basirat_135
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
‼️ جا داره که یاد کنیم از سخنان ١٢ آذر سال ٩٢ ظریف که گفت:
آیا شما فکر کردید آمریکا که میتواند با یک بمباش تمام سیستم دفاعی ما را از کار بیندازد! از سیستم دفاعی ما میترسد؟
همین که الان آمریکایی ها التماس میکنن بدون پیش شرط پای میز مذاکره بیان به خاطر اقتدار و ترس از سیستم نظامی و دفاعی ماست نه به خاطر دیپلماسی خنده و ترس آقایون!!
@BisimchiMedia
💐💐💐
@Basirat_135
eitaa.com/Basirat_135
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
💢 دیالوگی که در قسمت ۱۲ سریال گاندو و در "آنچه خواهید دید" پخش شد، و در بازپخش قسمت ۱۲ این سریال به طرز عجیبی حذف شد،
🔹از قسمت ۱۳ این سریال هم که دیشب به روی آنتن رفت حذف شد!
🔸قسمتی که با فشار دولتیها سانسور شد(وقتی که محمد برای پیگیری وضعیت جیسون رضاییان به ملاقات رئیس خودش رفت):
➖ محمد: دو سه کانال داریم میرسیم به آدمهای بسیار نزدیک به مقامات ارشد کشوری!
➕ رئیس: مثلا؟
➖ محمد: دولت...
✍ یادتون هست که جیسون رضاییان گفته بود "آنقدر به رئیسجمهور نزدیک شدم که طعم و مارک آدامسی را که میجوید، میدانستم"
🆔 @voinews
💐💐💐
@Basirat_135
eitaa.com/Basirat_135