سلام عزیزان
امروز ششمین روزچله شهید سلیمانیست🥀🥀 .قطع ویقین بدانید ایشان از اولیای خاص خدا هستن والان به مراتب گره گشایی مشکلات به دست ایشان سهل تر از زمان زنده بودنشان هست.ایشان را چهل روز واسطه خدا قرار میدهیم ،برای فرج مهدی فاطمه،عاقبت به شهادت شدن خودمان ،حوائج مومنین و هر حاجت وگره ای در زندگیمان هست،بااین یقین که گره گشایی خواهد کرد☘🌹☘
یادش کنیم با
۱۰۰صلوات و یک مرتبه سوره یس
🔹 متنی در روزنامه همشهری دیدم که جالب بود و گفتم شما هم ببینید👇🌷
با جماعتی مواجه شدم که میگفتند ما حرف رهبری را قبول نداریم اما چون ایشان را دوست داریم سمعا و طاعتا. بله تعبیر شیرینی است. چه بسا حق هم همین است. اما کافی نیست. افراد باید تلاش کنند منطق سخنان رهبری را بفهمند. اگر چنین شد میتوانند خود نیز راهبر باشند و رهبر را مدد دهند.
حالا سراغ منطق بحث برویم؛ به روشهای مختلف میشود موضوع را توضیح داد. مثل اینکه مگر میشود یک نقص دلیل بر بیدینی و یا خروج از انقلاب شود؟ اساسا مگر بقیه و یا حتی باحجابها بینقصند؟ مگر آنها که ظاهر انقلابی دارند معصومند؟
اما حرف فراتر از این است. گویی در قیاس انقلابی بودن و محجبه بودن، سبقت با کسی است که انقلابی است. این مهم وقتی توجه مرا جلب کرد که رهبری با تأکید فرمودند این تذکر را در جمع علما دادم. به تعبیری ریشه بدفهمی درباره قیاس بدحجابی و انقلابیگری را باید در نسبت فقه فردی و حکومتی تحلیل کرد. امری که چه بسا برای برخی از اهل علم نیز روشن نیست.
خلاصه کلام این است که انسان متدین و اهل نماز و روزه و حج درذیل حکومت طاغوت ممکن است عاقبت بخیر نشود و حتی دینداریاش ناخواسته کمک به ظلم باشد اما انسان خطاکار ذیل حکومت دینی امید است عاقبت بخیر شود. چرا؟ چون حکومت دینی خود فی نفسه درمانگر است و مثل جریان آب میماند و افراد را با هرگرایشی کم و بیش به سمت حق میبرد.طبیعی است که در این مسیر هرکس حق مدارتر باشد سرعتش در حرکت بیشتر است اما بقیه نیز کم و بیش در حرکت اند؛ مگر اینکه با علم و آگاهی قصد عناد ورزیدن داشته باشند.
«دختر بدحجاب» همچون «دختر باحجاب دارای خطا» و البته مثل همه مردم ذیل انقلاب اسلامی امید به اصلاح خواهد داشت چون حرکت نهایی این انقلاب با همه ضعف و قوتش درمانکننده است و حرکتدهنده به سمت حق.
در اینباره حرف بسیار است. این متن تنها یک تلنگر بود برای اهلش که تذکر دهد اصل بحث را کجا باید رجوع کرد.
یک روایت را مرور کنیم که اصل اصل اصل حرف است.
این روایت را هم از امام باقر علیهالسلام داریم و هم امام صادق علیهالسلام.
معنای روایت چنین است که قطعا قطعا قطعا (با سه تأکید) عذاب میکنم هر کس که ولایت امام ظالمی را بپذیرد که از سمتالله تعیین نشده ولو آن آدم در رفتارهای شخصی خود انسان نیکوکار و سالمی باشد و با همین سه تأکید قطعا قطعا قطعا میبخشم کسی را که ولایت امامی که از جانب خداوند تعیین شده است و عادل است قبول کرده است اگرچه نسبت بهخود گنهکار باشد ( اصول کافی ج۱ ص۳۷۶ ). حرف تمام است.
و اما اینهمه گفتیم، اما رهبر انقلاب ازاین فراتر فرمودند؛ اینکه همین بدحجابها به واسطه تعلق و محبتشان به انقلاب به اغتشاش گران تودهنی زدند.
این یعنی نهتنها امید به درمان خطاها ذیل انقلاب وجود دارد، بلکه همین فرد با هر نوع ظاهری میتواند از مجاهدین باشد.
#دلنوشته_های_یک_طلبه
@Basirat_135
هدایت شده از تکیه بر کعبه
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥چرا ایران موشک ها را یکی یکی به پایگاه عین الاسد شلیک کرد؟
💢 ️سالروز حمله موشکی سپاه پاسداران به پایگاه آمریکایی عینالاسد مبارک باد....
هدایت شده از محاورات
♦️ فیک نیوز یا اخبار جعلی به اطلاعات نادرستی گفته می شود که با هدف گمراه کردن مخاطب و آسیب رساندن به اعتبار یک شخص، نهاد یا ارگان به عنوان خبر منتشر می شود.
♦️ جالب است بدانید اولین نمونه از فیک نیوز در سال 1835 توسط روزنامه سان نیویورک مطرح شد. این روزنامه مقاله ای همراه با این عکس، در رابطه با یک ستاره شناس واقعی و همکار ساختگی اش منتشر کردند که براساس آن تمدن و زندگی عجیب مشاهده شده در ماه را توصیف کرده بود. جالبتر اینکه، این مقاله توانست موفقیت عجیبی کسب کند و توسط مردم پذیرفته شود ! شاید اینجا همان نقطه ای بود که عده ای متوجه شدند چطور با رسانه می توانند مردم را به سمت و سوی دلخواه خودشان هدایت کنند !
✍🏻 قاف
🆔 @mohaverat1
هدایت شده از بیداری ملت
🔴 مشکوکترین و مرموزترین توییت قرن
یادی کنیم از توییت حسن روحانی و دادن گرای هواپیمای مسافربری IR655 در واکنش به توییت ترامپ رئیسجمهور تروریست آمریکا
ترامپ تهدید کرد که ۵۲ نقطه از ایران را میزند اما حسن روحانی در توییتی عجیب و مرموز و بی ربط به ترامپ پیشنهاد داد به هواپیمای مسافربری IR655 ایران که توسط آمریکا در سال ۶۷ در خلیج فارس با ۲۹۰ نفر مسافر با موشک ساقط شد فکر کند...
چند ساعت بعد از این توییت مشکوک حسن روحانی،هواپیمای مسافربری اوکراینی در نزدیکی تهران در اثر خطای محاسباتی ایجاد شده برای پدافند هوایی خودی مورد هدف قرار گرفت و سقوط کرد....
هنوز هیچ نهاد امنیتی پاسخ روشنی نداده است که این توییت حسن روحانی حاوی چه کد رمزآلودی به طرف آمریکایی بود.
✍ بیداری ملت
@bidariymelat
هدایت شده از نوشتههای مهدی جمشیدی
🔻خیالبافیِ جناب قالیباف:
حاجقاسمِ لیبرال
🖊 مهدی جمشیدی
۱. واقعیّت این است پارهای از نخبگان انقلابی به جانب «اسلام رحمانی» شتافتهاند؛ همان اسلامی که به تعبیر آیتالله خامنهای، نشأتگرفتۀ از «معارف لیبرالیستی» است. اسلام رحمانی، تعبیر برآمده از خطّ فکریِ روشنفکریِ سکولار است که در جریان اصلاحات، صورت عینی یافت. چندی پس از اینان، جریان اعتدالگرا نیز چون احساس کرد که این رویکرد، «رأیساز» و «مقبولیّتآفرین» است، همین منطق را در پیش گرفت. دراینمیان، برخی گروهها و نیروهای فکری و سیاسی در جریان انقلاب نیز که با وجود ظواهرِ موجّه، سودای قدرت داشتند و میخواستند خویش را برآیندِ آرمانیِ ذائقۀ عمومی نشان دهند، به همین ورطه فروافتادند و به «سایهنشینانِ انگارۀ اسلامِ رحمانی» تبدیل شدند. بیش از همه، قالیباف و یاران و مشاورانش این جهتگیری را برگزیدند.
۲. اینک بهروشنی میدانیم که قالیباف، یک نیروی سیاسیِ «موقعیّتزده» و «اقتضامدار» است و وفاداری ایدئولوژیکش در لحظههای حسّاس، شکننده است. کافیست احساس کند که افکار عمومی یا بخشی از آن، متمایل به سویی است؛ دراینحال، او سر از پا نخواهد شناخت و بیمحاسبه و شتابزده، خواهد کوشید که خود را همداستان با آن «تمایل اجتماعی» نشان بدهد. این تمایل، ممکن است «برجام» باشد، یا «کنار نهادنِ طرح تنظیمگری فضای مجازی» یا «بیعملی نسبت به حجاب». بیجهت نبود که آیتالله خامنهای در آخرین دیدار خویش با مجلس، تعبیر «تعارض منافع» را بهکار برد.
۳. اینبار، او و دیگران از «حاجقاسم» برای روایت «اسلامِ رحمانی» بهره گرفتهاند و در جهت «چهرهپردازیِ لیبرال» از حاجقاسم کوشیدهاند. امّا واقعیّت تفکّر حاجقاسم، آن چند جملۀ بریدهشده از صدر و ذیلش نیست. اجازه دهید فارغ از این مطامع سیاسی و غرضورزانه، تأمّل کنیم که حاجقاسم چه گفته است. یک ضلع از منطق او این است که جریان انقلابی و حزباللهی، هرگز نباید دچار «بریدگی از تودهها» و «گسستگی از خُردهفرهنگهای متفاوت» شود، بلکه باید بکوشد با آنها «ارتباط» برقرار کند تا در اثر این ارتباط، سخن انقلاب را به آنها منتقل کند:
«باید با مردم گفتگو کنیم... نباید فقط به قشر مذهبیِ نزدیکِ خودمان بسنده کنیم... باید مردم را حفظ کنیم... اینان مردم ما هستند... همه مثل هم نیستند... نباید مردم را از دین برانیم... اگر بگوییم فلانی باحجاب و فلانی بیحجاب است دیگر چه کسی را میخواهیم حفظ کنیم... آن دختر بدحجاب هم دختر ما و جزو جامعۀ ماست... باید به آنها توجّه کنیم و با آنها رابطۀ صمیمی برقرار کنیم... رابطۀ حزباللهی با کسیکه دینش ضعیفتر است موضوعیّت دارد... اینکه فقط رابطۀ حزباللهی با حزباللهی را در پیش بگیریم خطاست... باید برای جذبکردن به میان مردم برویم.»
این گفتههای او به معنی آن است که نیروهای فکری و فرهنگیِ جبهۀ انقلاب نباید «خویشبسنده» و «حصارنشین» باشند، بلکه به قصد «هدایت» و «روشنگری» و «جذب»، از جماعتهای خویش بیرون بیایند و به سراغ «دیگریهای فرهنگی» بروند. این دیگریها، دچار «ضعف در دینداری» هستند، امّا باید به آنها نزدیک شد و منطق انقلاب را به آنها عرضه کرد. روشن است که در این بیان، هیچ اثری از اسلام رحمانی نیست؛ چراکه حاجقاسم، «نسبیاندیشانه» قضاوت نمیکنند و نمیگوید باید این بخش از جامعه را به حال خویش «رها» کرد، بلکه برعکس، دعوت به «امربهمعروف و نهیازمنکر» میکند.
۴. حاجقاسم در جای دیگری میگوید:
«نباید بهعنوان مسئول و به بهانۀ رقابتهای انتخاباتی، بر محفوظماندن دختر خودمان حریص باشیم، امّا بر ولنگاریِ جامعه، بیتوجّه؛ چنانکه کسی جرأت نکند در جامعه، امربهمعروف و نهیازمنکر کند، بلکه مسئول باید همانند کشاورز، علفهای هرز را هرس کند تا مزرعه از بین نرود.»
حاجقاسم در اینجا نیز برخلاف منطقِ اسلامِ رحمانی:
اوّلا، با تعبیر ولنگاریِ اجتماعی نشان میدهد که دچار «نسبیگرایی ارزشی» و فروکاهیدنِ ارزشهای شرعی به سلایق فرهنگی نیست؛
ثانیاً، ارزشها - و از جمله حجاب - را جزو «مسألههای اصلی» میشمارد که آشکارا به وضع دختران اشاره میکند و آن را مبنای قضاوت صریح خویش قرار میدهد؛
ثالثاً، به «مداخلۀ مستقیمِ حاکمیّتی» در زمینۀ ارزشها باور دارد، چون میگوید کارگزاران نباید مجال بدهند که آسیبهای اجتماعی – یا همان «علفهای هرز» – جامعه را آلوده کنند.
رابعاً، معتقد به مشروعیّت استفاده از «سازوکارهای سلبی» است؛ هرچند آن را مقدّم نمیشمارد.
خامساً، بر این باور است که باید امکان «امربهمعروف و نهیازمنکر» فراهم باشد و جامعه دچار «فردگرایی» و «خصوصیانگاریِ کنشهای عمومی» نشود.
بنابراین، روایت قالیباف از منطق حاجقاسم، آغشته به تحریف است.
https://eitaa.com/sedgh_mahdijamshidi
هدایت شده از آقای تحلیلگر 🇮🇷✌️
🚨بسیار مهم !!
📎 لطفا اطلاع رسانی کنید؛
🔹 یک تیم رسانهای که عوامل پشت پردهی آن برخی چهرههای ساواک هستند، سناریویی تعریف کرده که بر اساس آن، در این مرحله از بازی باید توهین به مقدسات در پوشش #ملیگرایی در دستور کار قرار بگیرد.
هدف سناریو این است که جامعه ی مذهبی ایران که با هوشمندی تمام در صد روز اخیر کوشیده درست نقش آفرینی کند، تحریک شده و به اشتباه به تاریخ خود حمله ور گردیده و در پاسخ به گستاخی این افراد، چهرههای تاریخی از جمله کوروش را مورد تمسخر و توهین قرار دهد...
🔹 آنها مقصودشان این است که؛
پس از فحاشی های مکرر به مقدسات، توهینها و بازخوردهای جامعه ی مذهبی را در حد وسیع برجسته کرده تا حامیان واقعی ایران را عواملی #ضد_ملی معرفی کنند...
منافقینِ رو سیاه که دستشان در این فتنه رو شد و در کنار #تجزیه_طلبان ایستادند دیگر چیزی برای فریب مخاطب ندارند.
ساواکی های بخت برگشته هم در اسناد بالادستی خود چیزِ بیشتری برای این مهرهها که هویتشان سوخته ندارند.
🔹 اگر می بینید این جماعت در حال اهانت به مقدسات هستند، تعجب نکنید!
سناریوی تعریف شده در این مرحله، تحریک جامعه ی مذهبی است.
روسیاهان را در این مرحله از بازی، با درک درست از حقایق میدان و افشای سناریوی آنها رسوا کرده و کمک کنید که بیش از پیش به مسیر فراموشی هدایت شوند...
آینده از ان فرزندان واقعی ایران است...
✍️ آقای تحلیلگر
#جنگ_احزاب
@mrtahlilgar
هدایت شده از نکته های مفید
🅾 استسباع یعنی چه؟
🔺و چه ربطی به شرایط امروز ما دارد؟
⬅️ حکمای قدیم اصطلاحی دارند به نام «استسباع»
در بعضی حیوانات مانند خرگوش اینگونه است که وقتی با حیوان درندهای که او را شکار میکند- مثلا با شیر- روبهرو میشود اگر شیر چشم در چشمش بیندازد این حیوان مستسبَع میشود یعنی همهچیز خود را، اراده و فکر خود را از دست میدهد؛ فکر فرار کردن، فکر اینکه این خورنده من است و اگر من به طرف او نزدیک شوم مرا میبلعد بهکلی از ذهن این حیوان بیرون میرود؛ سر جای خودش میایستد بلکه خودش به طرف او میآید. قدرت فرارکردن از او سلب و به زمین میخکوب میشود. این را میگویند خودباختگی، از دست دادن خود، از دست دادن روحیه و از دستدادن اعتماد و ایمان به خود.
گاهی یک جامعه در مقابل جامعه دیگر خودش را میبازد، خودباخته میشود، مستسبَع میشود.
گاهی یک جامعه جامعه دیگر را از روی زرنگی با عواملی که دارد خودباخته میکند. نیرنگ بزرگ استعمار با کشورهای مستعمره و کشورهای استعمارزده همین است، کوشش میکند که کشور استعمارزده اعتماد و ایمان به خودش و ایمان به حیثیت خودش را از دست بدهد؛ به فرهنگ خود، دین خود، ملیت خود، کتابهای خود، پیشوایان خود، به تاریخ گذشته خود و به هر چه که دارد بیاعتقاد شود، بگوید همه آن هیچ و پوچ بوده، ما که چیزی نیستیم، ما که هیچ هستیم، هر چه هست آنها هستند. این بزرگترین نیرنگ استعمار است.
برشهایی از کتاب آینده انقلاب اسلامی صفحه ۱۳۵ الی ۱۴۰،
🖌 به قلم استاد شهید مرتضی مطهری.
➖➖➖➖➖➖➖➖
📊 مطابق اعلام رسانههاوسازمانهای معتبر دنیا، ایران از نظر شاخص فقروگرسنگی در بین ۱۲۵ کشور رتبه ۲۹ را به دست آورده است؛ یعنی ۲۸ کشور وضعیت بهتری نسبت به ایران دارند و ۹۶ کشور پایینتر از ایران در ردهبندی جهانی شاخص گرسنگی قرار گرفتهاند.
مردم کشور ما با برخی مشکلات درگیر هستند ولی ما با بدبختی در این کشور زندگی نمیکنیم.
⚠️ مراقب باشیم که احساس بدبختی از خود بدبختی رنجآورتراست.
و کار جنگ ترکیبی و جنگ رسانهای این است که ما را به این مرحله برساند که احساس بدبختی کنیم و فکر کنیم همه جا بهشته و ایران جهنم!!
در حالیکه واقعیت غیر از این است.
هدایت شده از تکیه بر کعبه
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥رقیب جدید رضا پهلوی بابک میرزا قاجار، مدعی جدید تاج و تخت قاجار..
🔹مرزهای جدید فکاهی در میان سلطنت طلب ها شکسته شده است.
هدایت شده از نکته های مفید
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
وقتی تو اغتشاشات جو میگیرتت 😎
هدایت شده از تکیه بر کعبه
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥اصلاحات محمد بن سلمان ولیعهد سعودی به مسجد الحرام و کعبه رسید.
تصاویری از یک خانم با لباس احرام و بدون حجاب در حال طواف و فیلم برداری از خود در فضای مجازی در حال انتشار...