فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
قاطعیت و صمیمت با فرزند
🎤حجت الاسلام #مهکام
📡حداقل برای☝️نفر ارسال کنید.
🔴بهترین #سخنرانی های روز
@Bayanalsidq ¦بیان الصدق
کانال استیکر و موشن ایتا
بزرگ ترین منبع استیکر های مذهبی و آموزشی
سفارش ساخت پک استیکر برای کانال ها و مراکز فرهنگی و آموزشی و...
آیدی
@Bayanalsidq_ir
در کانال استیکر و موشن ایتا استیکر های مناسبتی ذیل را مشاهده نمائید.
#بسم_الله
#امام_زمان
#آیات_قرآن
#آموزش
#شهدا
#گل
#صلوات
#دهه_اخر_صفر
#عبدالعظیم_حسنی
کاری از معاونت فرهنگی موسسه بیان الصدق
روابط عمومی موسسه بیان الصدق
#استیکر
#مذهبی
#بیان_الصدق
@Stickeri_ir¦کانال استیکر و موشن ایتا
📚📚📚📚📚📚📚📚
#وبینار_آموزشی
#رایگان
↩️کارگاه " انس کودکم با #کتاب "
📢با تدریس حجت الاسلام شهیدی
کارشناس ارشد مشاوره
👈🏼به صورت رایگان
🔴ویژه خانواده طلاب و روحانیون
⏱زمان: جمعه 30 آبان
⏱ساعت: 18 الی 19
‼️جهت ثبت نام
#کد_مرکز_خدمات_حوزه را به آیدی
و یا به شماره تلفن زیر ارسال نمایید.
🆔 @mapshams1
📱09918603842
#کانال_فرزندپروری_مثبت
@Bayanalsidq ¦بیان الصدق
#یکشنبه_های_علمی
📍ارائه موضوعات مقالات و پایاننامه های حوزه و دانشگاه در یکشنبه های هر هفته.
❇️دوستان خود به کانال بیان الصدق دعوت کنید. ❇️
#رساله
#پایاننامه
#حوزه
#دانشگاه
#فقه
#اصول
#حقوق
#رجال
#روانشناسی
#معارف_اسلامی
@Bayanalsidq ¦بیان الصدق
موضوعات مقالات و پایان نامه های پیشنهادی
بسم الله الرحمن الرحیم
عناوین پیشنهادی پژوهشی در قالب کتاب، مقاله، رساله، و پایان نامه دوره های سطح 3و4 در حوزه های علمیه و ارشد و دکتری در دانشگاه ها
✅1. عناوین پیشنهادی مرتبط با دانش فقه، اصول فقه، فلسفه و مبانی فقه، حقوق، تفسیر قرآن، علوم قرآن و حدیث، رجال، معارف، اعتقادات، ادبیات بالمعنی الاعم و... است.
✅2. برخی عناوین متناسب با گفتگوی چند جانبه است(فقهی ـ ادبی و...) معیار ما در قرار دادن آن عناوین در دانش یا گرایش خاص، رنگ غالب گفتگو بوده است. با این حال جهت نگاه محقق و پژوهشگر به عنوان مورد نظر، مهم است تا آن را در باب مناسب قرار دهد. این مسأله در قرار دادن عنوانی در فقه یا حقوق و در اصول فقه یا فلسفه فقه بسیار مصداق دارد.
✅3. بسیاری از این عناوین قابل تجزیه به چند نوع خُردتر است (ظرفیت تجزیه و تبدیل شدن به چند (مثلا) رساله را دارد ) در این صورت مناسب است به عناوین پیشنهادی قیدی اضافه گردد.
✅4. موضوعات پیشنهادی در فقه و حقوق به دلیل کثرت موضوعات و گرایش ها و ابواب زیاد در این دو دانش، به موضوعات متعددی مطابق آن چه در ادامه ملاحظه می نمایید تقسیم شده است .
✅5. بخش مستقلی برای «قواعد فقهیه» قرار داده نشده و آن ها را در ابواب مناسب فقهی قرار داده ایم.
✅6. عموم بلکه همه قواعد فقهی ظرفیت وسیع برای مباحث جدید را دارد؛ حتی قواعدی چون لاضرر، لا حرج، لاتعادـ که در مورد آن ها ادبیات علمی تولید شده زیادی موجود است ـ ؛ در این صورت باید برخی مسائل آن را برای پژوهش انتخاب کرد.
✅7. موضوعات زیادی، به طور روزمره در کلاس های درس ما، به عنوان موضوعات پژوهش پیشنهاد می شود که گاه داخل در عناوین پیشنهادی پیش رو نیست.
✅8. عناوین پیشنهادی (عموما) سعی شده با مختصرترین تعبیر ادا شود مثلا به جای«بررسی فقهی ضمان یا عدم ضمان دولت در تنزیل اعتبار پول ملی» گفته شود: «ضمان دولت در ...» یا «فقه ضمان دولت در ...». معمولا از تعبیر «بررسی فقهی» یا «بیان فقهی» و از آوردن عِدل مثل «لزوم یا عدم لزوم...»، «جواز یا عدم جواز ...» پرهیز شده است. با این همه محقق منتخِب، در ویراست مناسب عنوان به سلیقه خود عمل می کند.
✅9. برخی موضوعات پیشنهادی، ممکن است تکراری باشد، لکن با اضافه کردن قیودی مناسب و بجا، از تکرار خارج می شود. مثلا «اسقاط ما لم یجب» یا «ضمان ما لم یجب» از موضوعات تکراری می نماید، لکن با قید «در نگاه مقارن» یا «با جستجو از تعینات جدید و نو پیدا» از تکرار خارج می شود. البته اضافه کردن قید، نباید از کارایی وارزشمندی تحقیق کم کند؛ مثلا «اسقاط ما لم یجب در کتاب جواهر الکلام» از اضافات ناموجه است.
✅10. کتاب های فقه و عقل/فقه و عرف/فقه و مصلحت/روش شناسی اجتهاد( هم اکنون در مرحله تالیف) /فقه و حقوق قراردادها(ادله عام قرآنی) و فقه و حقوق قراردادها(ادله عام روایی) هر کدام در مباحث خود حاوی عناوین متعددی برای مقاله یا تحقیق و پایان نامه است. موضوعات مزبور کمتر در اینجا ذکر شده است.
✅11. اصولا هیچ عنوانی ـ هر چند در مورد آن تحقیقات، کتاب ها و مقالات زیادی به منصه ظهور رسیده باشد ـ مستغنی از بحث های جدید نیست؛ مهم توان محقق است که بتواند در مورد آن ها خلق جدید داشته باشد. ولی ـ به هر حال ـ برای رفع توهم تکرار باید عنوانی برای تحقیق انتخاب کرد که مانع این توهم شود.
#رساله
#پایاننامه
#حوزه
#دانشگاه
#فقه
#حقوق
#اصول
#رجال
#روانشناسی
#معارف_اسلامی
#بیان_الصدق
معاونت پژوهش مرکز تحقیقات علوم اسلامی #بیان_الصدق
@Bayanalsidq ¦بیان الصدق
#یکشنبه_های_علمی
#موضوعات#پایاننامه
📍موضوعات رساله و پایاننامه های حوزه و دانشگاه
📌موضوع: فقه عبادات، تعلیم و تربیت، اجتهاد وتقلید، طهارت و...
✅1. ماهیت شناسی و حکم شناسی ارشاد جاهل، امر به معروف و نهی از منکر(مقارنه نهاد اول با دو نهاد اخیر)
✅2. حدود اطاعت فرزند از والدین (به این موضوع، می توان نگاه معرفتی وغیر معرفتی نیز داشت)
✅3. حکم شناسی امر به معروف و نهی از منکر در مرتبه ضرب و جرح و قتل
✅4. بررسی فقهی «انت و مالک لابیک»
✅5. بازیگری در نقش صریح معصومان ـ علیهم السلام ـ..
✅6. مفهوم و گستره ولایت ولی در نکاح کودک
✅7. کودک همسری (تزویج کودک توسط ولی) در فقه و نظم حقوقی جمهوری اسلامی ایران (این موضوع به دو عنوان جداگانه قابل تجزیه است)
✅8. حدود پوشش زن در نماز و غیر آن (با رویکرد به برخی شبهات فقه نمای جدید)
✅9. تعلق زکات به پول، اسکناس و تعینات جدید
✅10. تبدیل تقلید و اقتضائات آن
#موضوع
#رساله
#پایاننامه
#حوزه
#دانشگاه
#فقه
#اصول
#حقوق
#رجال
#روانشناسی
@Bayanalsidq ¦بیان الصدق
base.apk
20.26M
# نرم_افزار حبل المتین
نرم افزار قرآنی حبل المتین
#قرآن_کریم
#قرآن
#تفسیر
#بیان_الصدق
@Bayanalsidq ¦بیان الصدق
🍀🌟🍀🌟🍀
♻️پرسش:
🔰در قران ايه اي هست که مي فرمايد هر کس دنيا بخواهد دنيا مي دهيم و هر کس اخرت بخواهد اخرت مي دهيم
اگر اينگونه است پس چرا وقتي از خدا دنيا مي خواهيم نمي دهد؟
✍️پاسخ:
✅در قرآن مي فرمايد مَّن كَانَ يُرِيدُ الْعَاجِلَةَ عَجَّلْنَا لَهُ فِيهَا مَا نَشَاءُ لِمَن نُّرِيدُ ثُمَّ جَعَلْنَا لَهُ جَهَنَّمَ يَصْلَىهَا مَذْمُومًا مَّدْحُورًا اسراء آيه 18.
☘️آن کس که (تنها) زندگي زودگذر (دنيا) را ميطلبد، آن مقدار از آن را که بخواهيم -و به هر کس اراده کنيم- ميدهيم؛ سپس دوزخ را براي او قرار خواهيم داد، که در آتش سوزانش ميسوزد در حالي که نکوهيده و رانده (درگاه خدا) است.
✍️در اين آيه نمى گويد هر كس به دنبال دنيا برود، به هر چه بخواهد مى رسد، بلكه دو قيد براى آن قائل مى شود، اول اينكه تنها بخشى از آنچه را مى خواهد به آن مى رسد، همان مقدارى را كه ما بخواهيم (ما نشاء).
ديگر اينكه : همه افراد به همين مقدار نيز نمى رسند، بلكه تنها گروهى از آنها به بخشى از متاع دنيا خواهند رسيد، آنها كه بخواهيم (لمن نريد).
🔹و به اين ترتيب نه همه دنيا پرستان به دنيا مى رسند و نه آنها كه مى رسند به همه آنچه مى خواهند مى رسند، زندگى روزمره نيز اين دو محدوديت را به وضوح به ما نشان مى دهد، چه بسيارند كسانى كه شب و روز ميدوند و به جائى نميرسند، و چه بسيار كسانى كه آرزوهاى دور و درازى در اين دنيا دارند كه تنها بخش كوچكى از آنرا بدست مى آورند.
🌱و اين هشدارى است براى دنيا پرستان كه اگر خيال كنيد آخرت را به دنيا بفروشيد به تمام هدفتان نائل مى شويد، اشتباه بزرگى كرده ايد، بلكه گاهى هيچ و گاه به كمى دسترسى پيدا مى كنيد.
🍀و اصولا دامنه آرزوهاى انسان آنقدر گسترده است كه با محدوديت جهان ماده قابل اشباع نيست ، تمام دنيا را به يكنفر بدهند، بسيار مى شود كه اشباع نمى گردد.
🔷اما آنها كه تلاش مى كنند و به هيچ نمى رسند، ممكن است به دلائل مختلفى باشد يا بخاطر آنست كه هنوز اميد بيدارى و نجاتشان است ، و خدا به آنها محبت مى كند، و يا به خاطر آنست كه اگر به جائى برسند آنچنان طغيان مى كنند كه عرصه را بر خلق خدا تنگ مى نمايند.(1)
📚1. تفسير نمونه ذيل آيه مربوطه.
📎 #قرآنی
🌐منبع:مرکز ملی پاسخگویی به سوالات دینی
@Bayanalsidq ¦بیان الصدق