هدایت شده از روشنگری
6.33M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
واکنش تحسینبرانگیز آذری جهرمی به استفاده از القاب تملق آمیز:دست من کجایش مبارک است؟ مقام من کجا عالیست؟ بعضی ازعنوانها برای مسئولان مانندمن سم است،ممکن است باورمان شود
🆘 @Roshangari_ir
تولد حضرت علی اکبر علیه السلام مبارک🌺
🌷حضرت علی اكبر (علیه السلام) فرزند ابی عبدالله الحسین(علیه السلام) بنا به روایتی در یازدهم شعبان، سال 33قمری در مدینه منوره دیده به جهان گشود. مادر بزرگوار ایشان لیلا دختر ابى مره می باشد.
🌹وی زمانى چند در خانه امام حسین علیه السلام به سر برد و روزگارى در زیر سایه امام حسن (علیه السلام) بزیست. لیلا براى امام حسین (علیه السلام) پسرى آورد، رشید، دلیر، زیبا، شبیه ترین کس به رسول خدا صلى الله علیه و آله رویش روى رسول ، خویش خوی رسول ، گفت و گویش گفت و گوى رسول خدا صلى الله علیه و آله؛ هر کسى که آرزوى دیدار رسول خدا را داشت بر چهره پسر لیلا مى نگریست.
🌷 تا آنجا که پدر بزرگوارش می فرماید هرگاه مشتاق دیدار پیامبر مى شدیم به چهره او مى نگریستیم؛ به همین جهت روز عاشورا وقتى اذن میدان طلبید و عازم جبهه پیکار شد، امام حسین(علیه السلام) چهره به آسمان گرفت.
🌕و گفت: اللهم اشهد على هؤلاء القوم فقد برز الیهم غلام اشبه الناس برسولک محمد خلقا و خلقا و منطقا و کنا اذا اشتقنا الى رؤیه نبیک نظرنا الیه…
🌟حضرت علی اکبر در کربلا حدود ۲۵ سال داشت. برخی راویان سن ایشان را ۱۸ سال و ۲۰ سال هم گفته اند. او اولین شهید عاشورا از بنى هاشم بود.
شجاعت و دلاورى حضرت على اکبر (علیه السلام) و رزم آورى و بصیرت دینى و سیاسى او، در سفر کربلا بویژه در روز عاشورا تجلى کرد. سخنان و فداکاریهایش دلیل آن است.
🍀 وقتى امام حسین (علیه السلام) از منزلگاه قصر بنى مقاتل گذشت، روى اسب چشمان او را خوابى ربود و پس از بیدارى انا لله و انا الیه راجعون گفت و سه بار این جمله و حمد الهى را تکرار کرد. حضرت على اکبر(علیه السلام) وقتى سبب این حمد و استرجاع را پرسید، حضرت فرمود: در خواب دیدم سوارى مى گوید این کاروان به سوى مرگ مى رود.
پرسید: مگر ما بر حق نیستیم؟ فرمود:چرا. پس گفت: فاننا اذن لا نبالى ان نموت محقین پس باکى از مرگ در راه حق نداریم.
روز عاشورا نیز پس از شهادت یاران امام، اولین کسى که اجازه میدان طلبید تا جان را فداى دین کند او بود. اگر چه به میدان رفتن او بر اهل بیت و بر امام بسیار سخت بود، ولى از ایثار و روحیه جانبازى او جز این انتظار نبود.
وقتى به میدان مى رفت، امام حسین(علیه ااسلام) در سخنانى سوزناک به آستان الهى، آن قوم ناجوانمرد را که دعوت کردند ولى تیغ به رویشان کشیدند، نفرین کرد. على اکبر چندین بار به میدان رفت و رزمهاى شجاعانهاى با انبوه سپاه دشمن نمود.
اما پیکار سخت، او را تشنه تر ساخت؛ به خیمه آمد. بى آنکه آبى بتواند بنوشد، با همان تشنگى و جراحت دوباره به میدان رفت و جنگید تا به شهادت رسید. قاتل او مره بن منقذ عبدى بود.
🌹پیکر حضرت على اکبر(علیه السلام) با شمشیرهاى دشمن قطعه قطعه شد وقتى امام بر بالین او رسید که جان باخته بود. امام حسین(علیه السلام) صورت بر چهره خونین حضرت على اکبر(علیه السلام) نهاد و دشمن را باز هم نفرین کرد.
🍃قتل الله قوما قتلوک…و تکرار مى کرد که:على الدنیا بعدک العفا. و جوانان هاشمى را طلبید تا پیکر او را به خیمه گاه حمل کنند. حضرت على اکبر ، نزدیکترین شهیدى است که با امام حسین دفن شده است مدفن او پایین پاى ابا عبد الله الحسین قرار دارد و به این خاطر ضریح امام، شش گوشه دارد.🌹
نشر دهید
http://telegram.me/joinchat/Be5fEjuo9Iyb-3c_Y5MwnQ
🌸🌸🍃🌸🌸🍃🌸🌸🍃🌸🌸🍃
هدایت شده از نشریه عبرتهای عاشورا
🌺🌺امام صادق عليه السلام:جوانان را درياب، زيرا كه آنان سريع تر به كارهاى خير روى مى آورند.
📚كافى، ج ۸، ص ۹۳
🌺🌍 نشریه عبرتهای عاشورا @ebratha_ir
ادامه:
يک حجاب ديگر «با همان فرم» نيز هست،
🔹اما نشانۀ اين است که: «من يک طرز تفکر اعتقادي مذهبي خاص دارم»
حجابي که آن اُمّل داشت، به اين معنا بود که «خب، همه دارند، ما هم داريم»!
🔺نشانۀ هيچ ارزش انساني نبود؛ اصلاً ارزش نداشت؛ يک «عادت سنتي» بود.
👈اما يک حجاب مال «نسل آگاهي» است که به پوشش اسلامي «برميگردد».
اين نسل با اين پوشش اسلامي ميخواهد به «استعمار غربي» و به فرهنگ اروپايي بگويد:
🔹"پنجاه سال کلک زدي، کار کردي، نقشه کشيدي که مرا فرنگيمآب کني،
من با اين لباسم به تو ميگويم نه، و به تمام پنجاه سال کارت فاتحه ميخوانم. مرا نميتواني عوض کني!»
⁉️آیا اين حجاب با آن حجاب يکي است؟!
ما صحبت چادر و چارقد که نميکنيم؛ صحبت «مظهر اجتماعي و انساني» ميکنيم.
اين کسي که آگاهانه پوشش را انتخاب ميکند مظهر چيست؟
🔹مظهر يک فرهنگ خاص، يک مکتب، يک حزب فکري، يک جناح و جبهۀ خاص است.
اين ارزش دارد، اين آدم، همينطور که الان هم ديده ميشود،
در برابر آن دختري که اساساً به آن مساله «نميرسد» يا ارزشي براي آن قائل نيست،
نه تنها احساس حقارت نميکند بلکه احساس برتري ميکند ...
(دکتر شريعتي، مجموعه آثار 21 - «زن» - بخش «حجاب»، ص269ص 268)
👆(متن فوق برگرفته از يک سخنرانی است که شريعتي در زمستان 1355 پس از تحمل 18 ماه حبس انفرادي در زندان شاه
و منع شدن از هر گونه فعالیت و سخنرانی، در یک گردهمایی خصوصی برگزار کرده.)