▪️پیام آیتالله #سیدان به مناسبت درگذشت عالم بزرگوار فقید سعید آقای محمدرضا #حکیمی
ارتحال عالم بزرگوار فقید سعید آقای محمدرضا حکیمی که انسانی وارسته و دانشمند و نویسنده توانا و ادیبی ارجمند بودند موجب تاثر شدید شد.
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی آیت الله سیدان، معظم له فرمود:
آن مرحوم در دوران عمر پر برکت خود در مراحل مختلف به دو مسئله بسیار مهم اصرار ورزید و در جهت ترویج و تثبیت و پایداری نسبت به آن دو موفق عمل کرد.
ایشان ادامه دادند: یکی از آن ها در ارتباط با مسئله ولایت ائمه معصومین علیهم السلام است که از نوشتار حماسه غدیر تا کتاب شریف خورشید مغرب که در ارتباط با وجود مبارک امام زمان عجل الله تعالی فرجه الشریف است و هم چنین کتاب شریف الحیات گویای این حقیقت میباشد.
استاد حوزه علمیه مشهد افزود: موضوع دوم اصرار مرحوم استاد حکیمی بر جداسازی افکار بسیاری از مشاهیر بشری که همسو با معارف وحیانی نیست و به تعبیر آن مرحوم تفکیک بین معارف وحیانی و بسیاری از افکار بشری در معارف است.
آیت الله سیدان فرمود:
آن مرحوم آثار ارزندهای باقی گذاشت و با زندگی بسیار ساده و زهد کاملاً روشن، زندگی را سپری ساخت. خدای متعال او را غریق رحمت و مشمول عنایات خاصه خاندان رسالت بدارد و به همه بازماندگان و علاقه مندان به خصوص برادر گرامی آن مرحوم حجت الاسلام والمسلمین آقای محمد حکیمی صبر و اجر کرامت فرماید.
https://eitaa.com/Bayynat
13.77M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔴 اگه آمریکا پرستها ناراحت نمیشن، خانم هیلاری کلینتون از نقش آمریکا در به وجود اومدن گروههای تندرو و تکفیری در منطقه صحبت کنند!
این اعترافهای آمریکا در تاریخ ماندگار شد.
قابل توجه کسانی که ایران رو به حمایت از طالبان متهم میکنند!
https://eitaa.com/Bayynat
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
⬆️ سینه زنی جوان معتاد، که
#امام_حسین علیه السلام دعوتش کرده بودند...
السلام علیک یا #اباعبداللهالحسین
https://eitaa.com/Bayynat
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
⬆️ شربت قلابی کودکان به نام زادیتین
https://eitaa.com/Bayynat
🔴 گاندو بسیار جذاب شده
کم کم پشت پرده اختصاص پهنای باند زیاد به اینستاگرام و دفاع ناموسی جناب روحانی از تلگرام مشخص تر میشه
تلگرام و اینستاگرام بستر اصلی عملیات روانی فریدون و محل زیست شبکه کثیف قمار و شرط بندی بود...
چه میزان مردمی که مالباخته شدند به خاطر دنیا طلبی فریدون!!!
https://eitaa.com/Bayynat
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
به نظر نمایندگان چند نفر از وزرای پیشنهادی رایاعتماد میگیرند؟
https://eitaa.com/Bayynat
بسم الله الرحمن الرحیم
رسالت و معیار نظام اسلامی از منظر #استاد_حکیمی(ره)
به مناسبت درگذشت استاد #حکیمی مصاحبه زیر تقدیم میگردد
ملاک جامعه آگاه، مطالبات آن جامعه است
🔹انسان را به اين جهان آوردهاند براي رسيدن به «کمال انساني»، و کمال انسان، با دو چيز براي انسان حاصل ميشود: معرفت و عبادت (وَمَا خَلَقْتُ الْجِنَّ وَالْإِنسَ إِلَّا لِیَعْبُدُونِ).
انسان، با شناخت خداوند متعال، و سپس عبادت و اطاعت از خدا و دين خدا، به کمال خود نزديک ميشود، و به آن ميرسد. و چون انسان در اين جهان بايد به کمال خود برسد، بايد نيازهاي مادي او تأمين گردد، زيرا اين جهان، جهان ماده و نياز است. جهان مُلک و طبيعت، جهان نياز است، جهان ماوراي طبيعت و پس از اين جهان، جهان بينيازي و استغناست.
بنابراين مطلب روشن و معلوم، بايد نيازهاي انسان در اين جهان تأمين شود تا بتواند به معرفت خدا و عبادت خدا بپردازد. و از اين جهت گفتهاند، فقر نزديک به کفر است.
از سويي ديگر مينگريم که انسانها –هميشه و در همهجا- دو گروهند: محروم و برخوردار. انسانهايي بسيار در جامعهها محرومند و انسانهايي دارا و غني و برخوردار از نعمتها و امکانات و قدرت و سياست و چون همة انسانها -بدون استثنا- بايد در مسير کمال قرار گيرند و به سوي کمال انساني خويش حرکت کنند، تکليف انسان محروم چيست؟ يعني انساني که به دليل محروميت و فقر و کمبود نميتواند مسير کمال را طي کند، يا چنانکه بايد طي کند، تکليفش چيست؟ و تکليف ديگران، و حاکمان و عالمان و اغنيا و توانگران نسبت به او چيست؟
در اينجاست که ميبينیم خداي حکيم مهربان، پيامبران را فرستاده است براي اجراي عدالت و اقامة «قسط». آية ۲۵، از سورة مبارکة «حديد» که در آغاز آورده شد، قاطعترين و قديمترين منشور دفاع از انسان محروم است، زيرا انسانهايي غني و برخوردار، آنچه خواستهاند به دست آوردهاند، آنان نه تنها نيازي به اجراي عدالت و اقامة قسط ندارند، بلکه اجراي عدالت و قسط به زيان آنان است. زيرا با اجراي عدالت و قسط، اموالي و امکاناتي را که از طبقات محروم جامعه (به نقل احاديث معتبر) گرفته و غصب کردهاند، از آنان پس گرفته ميشود و به حقداران محروم از حقوق خويش داده ميشود؛ زيرا در احاديث معتبر، از پيامبر اکرم صلی الله علیه و آله و ائمة طاهرين علیهم السلام رسيده است که روزي و هزينه و مايحتاج زندگي محرومان در اموال اغنيا و توانگران است، که به آنان نرساندهاند، و در نتيجة اين ظلم و غصب، انسانهاي بسياري محروم گشتهاند.
بنابراين، هر حرکت و اقدام اصلاحي (تا چه رسد به انقلاب و اقدامهاي انقلابي)، در گام نخستين بايد مانع بزرگ رشد و کمال انسان (يعني؛ فقر، محروميت، کمبود و نيازمندي) را از سر راه انسانها بردارد، بعد به کارهاي ديگر بپردازد؛ زيرا هيچ کاري و اقدامي مقدمبر اين اقدام نيست. و خداي متعال هم ميفرمايد، پيامبران را براي همين کار فرستاديم (لِیَقُومَ النَّاسُ بِالْقِسْطِ).
بدون اجراي عدالت و اقامة قسط در ميان جامعه، و در سراسر جامعه (از وسط شهرها تا دورترين روستاها)، هر حرکتي و اقدامي و اصلاحاتي و انقلابي فاقد ارزش است، زيرا در جهت حرکت و تعاليم پيامبران و امامان «ع» قرار ندارد، و به طبع، مورد رضاي خداوند متعال نيست.
حضرت #علي علیه السلام ميفرمايند:
«الذّلیلُ عِندی عَزیزٌ، حَتّی آخُذَ الحَقّ لَهُ، وَالقَویُّ عِندی ضَعیفٌ، حَتّی آخُذَ الحَقّ مِنه» (فيضالاسلام، خطبة ۳۷)؛ يعني، مردم ثروتمند را که با قدرت مال، بر شئون جامعه تسلط يافتهاند، پايمال ميکنم و حق انسان ضعيفشده و مستضعف و محروم را از حلقوم آنان بيرون کشم و به محرومان ميرسانم.
و بايد بدانيم که اجراي قسط و عدل، امري ساده و شوخي و شعاري و تبليغاتي و شرکت سهامي نيست!! يا نبايد از دين دم زد و سخن گفت، يا نبايد دين را ضايع کرد، و نسلهاي جوان را از دين و توان دين بر اجراي عدالت و قسط، و ساماندهي به حيات و معيشت جامعه، نااميد ساخت، و به سوي بياعتقادي سوق داد، و در چنگال لامذهباني که انواع شبهات اعتقادي را نشر ميدهند، گرفتار ساخت.
حضرت امام #جعفر_صادق علیه السلام -مربي بزرگ فرد و جامعه در تاريخ- ميفرمايند:
«اگر عدالت اجرا شود فقيري در ميان مردم باقي نميماند»
(اِنّ النّاسَ اِذا عُدِلَ بينَهم يَستغْنُون الحياة، ج ۶)
ادامه 👇👇👇
ادامه 👇👇👇
بنابراین اگر ما شیعه هستیم و راست میگوئیم و نمی خواهیم به هر قیمت، اگر چه با تضییع دین خدا و محو احکام قرآن و تعالیم جعفری قدرت داشته باشیم، باید بدانیم که با این سخن صریح امام #صادق علیه السلام که از امام #موسيبنجعفر علیه السلام نيز رسيده است- اگر يک فقير، حتي يک فقير و کمبوددار در جامعهاي باشد، اگرچه در دورترين روستا، آن جامعه را نميتوان مطابق معيارهاي اسلامي و جعفري ارزيابي کرد.
و از اينجاست که #علي علیه السلام ميفرمايند، در کوفهاي که امروز من در آن حکومت اسلامي تشکيل دادهام، نه بيکاري پيدا ميشود، نه بيخانه و سر بيپناهي، و نه فاقد رفاهي (الحياة، ج ۶).
و #علي علیه السلام، به عنوان يک حاکم اسلامي حکومت ميکرد، نه امام معصوم؛ پس مغالطه نکنند و بگويند، او #علي بود ... مالک اشتر که #علي نبود؛ هر چه در «عهدنامة مالک اشتر» آمده است، ملاک حکومت اسلامي است (۵۰ ماده، از عهدنامه استخراج شده و در کتاب «کلام جاودانه»، ص ۱۶۹ تا ۱۷۸ آمده است، ملاحظه شود). هر حکومتي و مديريتي و اقتصادي و قضاوتي، از عهدنامه پايينتر بود، و هرگاه وضع معيشت مردم و حفظ کرامت انسان، به حد عهدنامه نرسيد، آن حکومت و مديريت و اقتصاد و ... به هيچوجه قرآني و اسلامي و علوي و جعفري نيست، و نميتواند باشد.
اصولاً، اگر در هر جامعه عدالت اجرا شود، مردم از نظر فرهنگي رشد ميکنند. و جامعهاي که داراي رشد باشد، مطالبات دارد؛ يعني، به هر چگونگي از نظر مديريت و قضاوت و اقتصاد رضايت نميدهد، و هر بازاري، هرگونه نرخگذاريي و هرگونه رفتار با انسان را نميپذيرد ... ممکن است مردمان جامعهاي معتقد باشند، اما به حد لازم از آگاهي نرسيده باشند. ملاک جامعة آگاه، مطالبات آن جامعه است. حضرت #علي علیه السلام در سخنان خود، که در «نهجالبلاغه» و روايات ديگر آمده است، جامعه را به اظهار شخصيت در برابر قدرت تشجيع ميکند، و کرامت انساني را گوشزد ميفرمايد.
و در مختصرترين و کوتاهترين کلام، حکومت اسلامي، «نظام عامل بالعدل است، و جامعة اسلامي، «جامعـ‹ قائم بالقسط» ... ولاغير ولاغير ...
جوانان عزيز در اين نسل و نسلهاي آينده، بايد با ملاکهاي اسلامي آشنا باشند، و همانها را اساس قرار دهند ... و اگر چيزي برخلاف آن ملاکها ديدند، «حکام» را متهم کنند نه «احکام» را، که احکام دين، کاملترين احکام و قوانين است براي سعادت افراد و جامعه ... و هميشه بدانند که اشخاص، غير از ديناند، و دين غير از اشخاص است. در اين روزگار، که استعمار مسيحي و استکبار جهاني، همهگونه مبارزه عليه دين به راه انداخته است، و ايادي داخلي استعمار –که ممکن است برخي ظاهرالصلاح و خوشنام هم باشند- اين جنگ و شبههافکني را دامن ميزنند ... بايد دانست که آخرالزمان است، و عمل به دين – به خصوص در سطح حاکميت و قدرت- بسيار مشکل است، و با اينهمه، حفظ دين و اعتقادات، وظيفه است، تا سعادت ابدي و آرامش اخروي انسان فدا نشود، بايد خيلي مراقب و مواظب بود ... هر چه چيزي نفيستر و پربهاتر باشد، حفظ آن لازمتر و مشکلتر است ...
وَ لَا حَوْلَ وَ لَا قُوّةَ إِلّا بِاللّهِ الْعَلِيّ الْعَظِيمِ
و السّلام علي مَن يَخدِمُ الحقَّ لذاتِ
الحق، و يدعو الي اِقامـة القسط و العدل
ماهنامه خیمه - شماره 71 ، آذر 1389.
https://eitaa.com/Bayynat
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 خود آمریکا داره از محمدرضا شاه به عنوان «معروفترین عروسک خیمه شب بازی امریکا» نام میبره،
بعد یه عده آدم ساده لوح میگن، چون محمدرضا به امریکا باج نداد، امریکا سرنگونش کرد...
https://eitaa.com/Bayynat
28.43M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🏴 #عاشورا به #ظهور گره خورده است...
🏳چند بار به ندای " هل من ناصر ینصرنی" #امام_عصر علیه السلام لبیک گفتید؟!
اصلا چند بار شنیدید؟!
#استاد_شجاعی
https://eitaa.com/Bayynat
14.02M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
♦️واقعیتهایی از واکسن فایزر از زبان سازندگانش...
https://eitaa.com/Bayynat
♦️ نیازمندیهای طالبان برای تثبیت قدرت
#تحلیل_کوتاه
🔹 گروه طالبان با استقرار در کابل، خود را آماده تصاحب کامل قدرت کرده است. با این حال تا تشکیل حکومتی واحد و متمرکز، هنوز فاصله دارد. از منظر قدرت سخت، بازماندگان ائتلاف شمال قصد مقاومت در برابر طالبان را دارند و از منظر قدرت نرم نیز، جامعه شهری افغانستان با گدشت بیست سال، تفاوتهای جدی با گذشته دارد. به همین دلیل به نظر میرسد طالبان برای تثبیت قدرت حداقل به سه مؤلفه جدی نیاز دارد.
1️⃣ امنیت داخلی
گرچه طالبان توانست دولت اشرفغنی را در مدت کوتاهی ساقط کند ولی بحران مشروعیت ناشی از ناکارآمدی و فساد آن دولت، عامل مهمی در فقدان شکلگیری مقاومت ارتش و نیروهای مردمی بود. ولی اکنون این گروه نیازمند آن است که حداقلی از اجماع طوایف و مذاهب را برای تسهیل تشکیل حکومت کسب کند، در غیر این صورت احتمالاً باید با هستههای شبهنظامی گروههای مخالف روبرو شود و امنیت که میتواند به عنوان مزیت حکومت طالبان پس از پایان جنگ داخلی تلقی شود، متزلزل خواهد شد.
2️⃣ مشروعیت بینالمللی
این بار طالبان حداقل با همسایگان و قدرتهای آسیایی، مسیر تعامل را در پیش گرفته تا بتواند نوعی مشروعیت خارجی را به دست بیاورد. اینکه دیگر دولتها و بازیگران بینالمللی آن را به عنوان یک دولت به رسمیت بشناسند، هم در مشروعیت و اقتدار داخلی آن و هم در رفع تحریمهای بینالمللی علیه این گروه، نقش بهسزایی دارد.
3️⃣ کمکهای اقتصادی
وضعیت جنگزده این کشور در دو دهه گذشته در کنار ناکارآمدی و فساد دولت سابق، نیازمندیهای اقتصادی کشور را دو چندان کرده است. افغانستان در فقدان صنعت پویا و گردشگری -که به نظر میرسد در حکومت طالبان با مشکل مواجه خواهد شد- نیازمند سرمایهگذاری خارجی است.
✅ دلیل مواضع تعدیلشده و نرمخوتر طالبان نسبت به گذشته را میتوان در این سه مؤلفه جستجو کرد. اینکه کدام بازیگران خارجی بتوانند در تأمین این نیازها و تسریع در تشکیل حکومت آتی، نقش مؤثرتری ایفا کنند، در جایگاه این بازیگران در آینده افغانستان حائز اهمیت خواهد بود.
https://eitaa.com/Bayynat
🔹سعید حجاریان در مورد لاجوردی میگوید:
لاجوردی به من میگفت، شما از منافقین خطرناکترید؛ رجوی دوراندیش نبود، خیلی زود دستش را رو کرد، اما شما خودتان را برای آینده آماده کردهاید و منتظر فرصتید...
⬅️ و تاریخ ثابت کرد حرفهای شهید #لاجوردی در مورد اصلاحطلبان چقدر درست بود!
سالگرد شهادتش تسلیت...
💬 #علیرضا_گرایی
https://eitaa.com/Bayynat
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 سگ شدن انسانها
⭕️ ظهور پدیده human pups و انسان های سگ نما در عصر تکنولوژی
#جاهلیت_مدرن
استاد پورآقایی
https://eitaa.com/Bayynat
جایزه فارابی را نگرفت و توضیح داد که:
باسمه الحکیم
اطلاع یافتم که به عنوان یکی از برگزیدگان جشنواره فارابی انتخاب شدهام. ضمن سپاسگزاری از اظهار لطف داوران، به استحضار میرساند که اینجانب در جشنوارهها حضور نمییابد. در جشنواره اخیر نیز حضور نیافته و جایزهای دریافت نکرده است.
همانگونه که پیشتر هم یادآور شدهام، بار دیگر تاکید میکنم که تا هنگامی که در جامعه ما فقر و محرومیت مرئی ونامرئی بیداد میکند، برگزاری چنین جشنوارههایی، از نظر اینجانب در اولویت نیست.
در این جشنواره از فاضلان و استادانی، به نام خدمت 50 ساله به علوم انسانی تجلیل شده است. پرسش این است آیا این علوم برای ثبت در کتابها و در دنیای ذهنیت است یا برای خدمت به انسان و حفظ حقوق انسان و پاسداری از کرامت انسان است در واقعیت خارجی و عینیت؟ نصاب مقام انسان در معیشت و زندگی به منظور رشد متعالی، رسیدن به اقامه «قسط قرآنی» در حیات اقتصادی است (لیقوم الناس بالقسط) و برخوردار بودن انسانها از حیثیت و کرامت و آزادی در حیات اجتماعی و سیاسی (ولقد کر منا بنی آدم).
آری، باید بکوشیم تا جامعه ما چنان نباشد که دربارهاش بتوان گفت: «از دو مفهوم انسان و انسانیت، اولی در کوچهها سرگردان است و دومی در کتابها»!
#محمدرضا_حکیمی
https://eitaa.com/Bayynat
⬅️ شیخ #رجبعلی_خیاط(ره) به همراه شیخ حسن تزودی در امامزاده صالح تهران نشسته بودند که جناب شیخ میگوید:
« یالَیتَنی کُنتُ مَعَکَ فَاَفوُزُ مَعَکَ فَوزاً عَظیما»؛ حسین جان!
ای کاش روز عاشورا در کربلا بودم و در رکاب شما به شهادت میرسیدم.
وقتی اینگونه آرزو می کند، میبینند هوا ابری شد و یک تکه ابر بالای سر آنها قرار گرفت و شروع کرد به باریدن تگرگ.
شیخ رجبعلی خیاط فرار میکند و به امامزاده پناه می برد.
وقتی بارش تگرگ تمام میشود، شیخ از امامزاده بیرون میآید و برایش مکاشفه زیبایی رخ می.دهد....
او #امام_حسین علیه السلام را زیارت میکند و حضرت به او میفرمایند:
شیخ رجبعلی!
روز عاشورا مثل این تگرگ تیر به جانب من و یارانم می بارید؛ ولی هیچ کدام جا خالی نکردند
و در برابر تیرها مقاوم و راست قامت ایستادند، دیدی که چگونه از دست این تگرگها فرار کردی.
مگر میشود هر کس ادعای عشق والا را داشته باشد؟
📕 طوبای کربلا، صفحه۱۴۱.
https://eitaa.com/Bayynat
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥خاطره جالب وزیر اسبق ارشاد از علامه حکیمی/ مرحوم محمدرضا حکیمی حاضر نشده بود در مراسم تجلیل از خودش شرکت کند!
https://eitaa.com/Bayynat
⬛️⬛️⬛️⬛️⬛️⬛️⬛️⬛️⬛️⬛️⬛️⬛️⬛️⬛️⬛️⬛️⬛️⬛️⬛️⬛️ شکستن رکورد عجیب کرونا در ایران!!!
#کرونا_را_جدی_بگیریم
https://eitaa.com/Bayynat