📢 سرلشکر رشید: اجرای رزمایشها به معنای جنگ قبل از جنگ است/ برخی از رزمایش ها رسانهای نخواهد شد؛ دشمن قطعا تحمل هزینههای رویارویی گسترده و همهجانبه را نخواهد داشت
🔹️ فرمانده قرارگاه مرکزی حضرت خاتمالانبیاء(ص): مایل هستیم دشمن به دنبال آزمودن اراده و قدرت ما نباشد، زیرا قطعا تحمل هزینههای رویارویی گسترده و همه جانبه را نخواهد داشت
🔹️ بنابر این باورپذیری قدرت جمهوری اسلامی ایران برای دشمن حتما هزینه کمتری به دنبال خواهد داشت.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
❌ ناگفتههای شنیدنی خبرنگار لبنانی که همراه حاج قاسم بود
🔺 روز قیامت شده بود، مسیحیان خانههایشان را ترک کرده بودند و در حال فرار بودند، چون تصور داشتند که تروریستها سر میبرند،
🔺 حاج قاسم به منطقه آمد و این خبر پخش شد، و با اینکه شهر هنوز بمباران میشد و فاصله درگیریها خیلی نزدیک بود، بسیار از مردم مسیحی به خانههایشان بازگشتند.
🔺 حاج قاسم و سربازان ایرانی از منطقهای که ۸۰ درصدشان اهل تسنن و ۱۰ درصدشان مسیحی بودند، دفاع میکردند.
#قهرمان_من #Hero
🗓 ۶ روز مانده به سالگرد شهادت سردار دل ها
⭕️پیامدهای اقتصادی- معیشتی غائله 88
🔸امروز ۱۲ سال پس از غائله سال ۸۸، کشور و جامعه همچنان با هزینهها و پیامدهای رفتارهای ساختارشکنانهای دست و پنجه نرم میکنند؛ رفتارهایی که مستقیماً جمهوریت و اسلامیت را نشانه گرفته بود و با خود انبوهی از محدودیت بین المللی در حوزه اقتصادی و معیشتی را به دنبال داشت. رویکردهای هنجارشکنانه جماعتی در دوران قبل، حین و پس از انتخابات ریاست جمهوری سال ۱۳۸۸ باعث شد بسیاری از مقامات غربی بهترین فرصت برای ایجاد دوگانه حاکمیت - مردم و در نهایت استحاله جمهوری اسلامی ایران را همان سال بدانند. بر همین اساس بسیاری از آنها رسماً از رهبران آشوب و شورشیان کف خیابان حمایت کنند و در بعد دیگر با اعمال وضع تحریمهای بینالمللی بستر فروپاشی نظام را کلید بزنند.
🔸اگر چه غرب و بهویژه امریکاییها پیش از سال ۸۸ بارها تحریمهای متفاوتی را علیه جامعه ایرانی وضع کرده بودند، با این حال نوع و ساختار حقوقی - اقتصادی تحریمها پس از حوادث انتخابات سال ۸۸ کاملاً متفاوتتر از گذشته است و تحریمها از بعد هستهای به تحریمهای اقتصادی، نظامی و سیاسی تغییر ماهیت دادند. مهمترین تحریمهای اعمالی علیه ایران قطعنامه ۱۹۲۹ است که ۲۵ خرداد ۱۳۸۹ (ژوئن ۲۰۱۰) و در سالگرد غائله سال ۸۸ وضع شد.
🔹اگر چه بسیاری از عناصر جریان غربباور در طول سالهای اخیر ارتباط مستقیم میان وضع قطعنامه ۱۹۲۹ که مهمترین قطعنامه تحریمی علیه ایران به شمار میرود با شهرآشوب سال ۸۸ را به کلی انکار میکنند، اما جالب است بدانیم جان مک کین سناتور معروف امریکایی نیز در خرداد همان سال پس از تصویب قطعنامه ۱۹۲۹ در «بنیاد ملی دموکراسی» درباره ضرورت وضع قطعنامه ۱۹۲۹ میگوید: «بالاخره قطعنامه تحریمهای بیشتر علیه ایران به تصویب رسید... ما باید درکنار جنبش سبز بایستیم، لازم است که اهداف آنان را اهداف خود بدانیم. منافع آنان منافع ماست و تلاشهایشان، تلاشهای ما.» جان بولتون مشاور قبلی امنیت ملی کاخ سفید در این باره میگوید این ناآرامیهای ایران در سال ۸۸ بود که گزینه تحریم ایران را که بیش از دو سال از دستور کار خارج شده بود، مجددا به روی میز برگرداند.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
استاد حسن عباسی:
۸۰ هزار استاد دانشگاه داریم
بخش عمده ای از مشکلات مردم در مدیریت واقتصاد وسیاست تقصیراینهاست
دارید از بیتالمال حقوق میگیرید
باید فکر تولید کنید.
آیا اُمیکرون آغاز پایان کروناست
🔹استاد دانشگاه جانز هاپکینز: دانشمندان در خصوص اعلام پایان همهگیری، شیوههای خاص خود را دارند و یکی از مهمترین نشانهها، نشانه "اجتماعی-علمی" است که اینگونه خلاصه میشود، اُمیکرون در واقع در حال ترسیم آغاز پایان همهگیری است، چون همه دولتها و مردم در حال حاضر کرونا را بخشی از زندگی خود دانسته و به جای فرار از آن، شروع به سازگاری با آن کردهاند.
🔹این موضوع به ما نشان میدهد که طی چند ماه آینده، در برابر گونههای آتی ویروس، ایمنی بیشتری وجود خواهد داشت و اُمیکرون هر میزان خسارتی را که در آینده نزدیک ایجاد خواهد کرد اما بشر به زندگی قبل از بهار سال ۲۰۲۰ باز خواهد گشت.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴حضور سردار قاآنی فرمانده نیروی قدس در مراسم گرامیداشت شهید حسن ایرلو سفیر ایران در یمن در محل وزارت خارجه .
خالق فرهنگ لغت آریانپور درگذشت
🔹منوچهر آریانپور در سن ۹۲ سالگی در آمریکا درگذشت. او بنیانگذار مدرسه عالی ترجمه بود. آریانپور در سال ۱۳۵۰ به کمک دانشجویان و برخی اساتید همان مدرسه کار تألیف «فرهنگ آریانپور» را آغاز کرد که ثمره آن انواع لغتنامههای فارسی به انگلیسی و انگلیسی به فارسی است.
🔹مرحوم منوچهر آریانپور حق تألیف سالانه کتابهایش و اموال خاندان آریانپور را به دانشگاه کاشان بخشیده است.