فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥سید حسن نصرالله: توان تبدیل هزاران موشک خود به موشک دقیق را داریم و از سالها قبل این کار را شروع کردهایم و نیازی به انتقال از ایران به لبنان نداریم.
13.23M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#سلام_فرمانده
😍 سرودی که روی لب دهها هزار کودک و نوجوان ایرانی نشسته
بزرگ و کوچک، دهه نودی و دهه هشتادی، حتی والدین خیلی خوب باهاش ارتباط گرفتن ...
👆 تو این پست سعی شده بر اساس آموزه های تربیت بنیادی، این سرود رو تحلیل بشه .
ارزش شنیدن داره 👌🏻
❌ ببینید و برای بقیه ارسال کنید
عطاءالله مهاجرانی: گمان میکنند میتوانند با « آقای خمینی!» گفتن از اعتبار امام خمینی بکاهند
نهضت امام خمینی در پانزدهم خردادماه سال ۱۳۴۲ شکوفا شد. این نهضت در بهمن ماه ۱۳۵۷، یعنی پانزده سال بعد به ثمر رسید. یاران امام خمینی که در خرداد ۱۳۴۲ به تعبیر ایشان در گهوارهها بودند، در بهمن ۱۳۵۷ نوجوانانی شده بودند، که نام امام را در خیابانها و میدانها زمزمه میکردند. آن نوجوانان و نسل ما و نسلهای پیش و پس از ما، افزون بر استقبال شگفتانگیز از امام خمینی در ۱۲ بهمنماه، از فرودگاه مهرآباد تا بهشت زهرا، بار دیگر به بزرگترین بدرقه تاریخ تشییع در ایران دست زدند. از جماران تا بهشت زهراء. جمعی با پای برهنه این راه طولانی را روی آسفالت داغ، اشک ریزان و زمزمهکنان، طی کردند.
نشانهها، حاکی است که امام خمینی، در مقطعی از تاریخ ایران و اسلام، در پیچ بزرگ تاریخ یا نقطه عطف تاریخ معاصر ایران، نماد ملت ایران شده بود. بدیهی است که نمیخواهم نقش و حضور، پیروان دیگر ادیان توحیدی یا حتی خداناباوران را در انقلاب نادیده بگیرم. مرادم همان جریان عمومی و غالب است. جریانی که نشانه هویت جمعی ملت ایران بود. زمان و زمین و مختصات تاریخی و موقعیت انقلابی، در چهره امام خمینی خلاصه شده بود. شاید بهتر از هر کسی ابوالعلاء معرّی چنین تابلویی را برای همیشه تاریخ ترسیم کرده است. پس از ملاقات ابوالعلاء با شریف مرتضی (برادر سید رضی) هنگامی که از ابوالعلاء پرسیده بودند، سید مرتضی را چگونه یافتی؟ سروده بود:
یا سائلی عنه لمّا جئْتُ أمدحُه
هذا هو الرّجُلُ العاری من العارِ
لقِیتُه فرأیتُ النّاس فی رجُلٍ
والدّهر فی ساعهٍ والأرض فی دار
(بحارالانوار، ج ۱۰ ص ۴۰۸) البته این شعر را به ارجانی نیز نسبت دادهاند. مقصودم جامعیت شخصیت است. میگوید: «ای که از من میپرسی، هنگامی که او را دیدم، گویی همه انسانها در یک شخص و همه زمانه در ساعتی و همه زمین در خانهای فشرده شده بود.»
گاه شخصیتی نماد آرمان و امید و عاطفه و پویایی تاریخی یک ملت میشود. انقلابی بزرگ مانند انقلاب اسلامی شکل میگیرد. دهه فجر انقلاب، از ۱۲ بهمن که امام خمینی وارد ایران میشود، تا ۲۲ بهمن، تحقق همان انتظار و امید و آرمان است. یک دهه امام خمینی فرصت ساماندهی انقلاب و استقرار نظام جمهوری اسلامی را یافت. هر چند مخالفتها و مقاومتها و جنگ همهجانبه علیه انقلاب اسلامی و نظام جمهوری اسلامی شکل میگیرد و تقریبا تمام دهه نخست انقلاب را میپوشاند، برای نخستینبار ناتو و ورشو، امریکا و شوروی با همپیمانان خود و نیز تقریبا تمام کشورهای عربی منطقه به استثنای سوریه و لیبی و الجزایر و عمان، در این جنگ بینالمللی علیه انقلاب اسلامی و نظام جمهوری اسلامی شرکت میکنند. گروههای مسلح در غرب و جنوب، و حتی در شمال و شرق کشور فعال بودند. اما نگاه امام خمینی، سخن او، صدای او، احساس و عاطفه و ایمان و خردمندی و اعتماد مردم و استقلالطلبی یک ملت را معماری میکند. جوانان و میانسالان و حتا بزرگسالان، به جبهه روی آوردند، و کلمه طیبه انقلاب و ایران، زخمی اما مقاوم بر جای ماند. امروزه شاهدیم که در جنگ اوکراین، ناتو و امریکا و اروپا در یک سویند و روسیه در سویی دیگر. کمکهای انبوه پیدا و پنهان تسلیحاتی و نیروهای ویژه و میلیاردها دلار به سوی اوکراین سرازیر است. در جنگ علیه انقلاب و نظام و ایران، همه اینان همپیمان و در یک صف بودند.
انقلاب متوقف نشد؛ نظام جمهوری اسلامی آسیب ندید، خدشهای بر وحدت سرزمینی و ملی ایران وارد نیامد. اما تحریف شخصت امام، پررنگتر و پیچیدهتر ادامه یافت. تحریف ابعاد مختلفی داشته و دارد. در این نوشته تنها به یک مورد اشاره میکنم. درباره تحریف شخصیت امام خمینی و آغازگری جنگ عراق و ایران به تفصیل، در کتاب: « نقد تحریف مدرن امام خمینی، جنگ ایران و عراق» توضیح دادهام. تحریف دیگری که نه از سوی دشمنان انقلاب و نظام جمهوری اسلامی، بلکه از سوی دوستان ناخواسته، دامن زده شده است، عادیسازی شخصیت امام خمینی است. مرام از عادیسازی این نیست که امام خمینی شخصیتی فرابشری بوده است. ما پیامبر اسلام، محمد مصطفی (ص) را نیز به استناد قرآن مجید، «شخصیتی بشری« میدانیم. مرادم کسانیاند که، ابتدا به جای امام خمینی، گفتند، آیتالله خمینی؛ در مرحله دوم گفتند: آقای خمینی! و در مرحله سوم گهگاه میگویند: خمینی! بیشتر توجهم به لحن قول است.
بدیهی است که امام خمینی در جایگاهی در تاریخ ایران و اسلام قرار گرفته است که عنوانها به او اعتبار نمیدهد. امام خمینی خود با صراحت گفت: «به من خدمتگزار بگویید بهتر از رهبر است.» اما اگر این آقایان و خانمها، گمان میکنند میتوانند با « آقای خمینی!» گفتن بر اعتبار خود بیفزایند یا از اعتبار امام خمینی بکاهند، راهشان به سوی شنزار روان است، به تعبیر حسان بن ثابت:
فقولا له لیس الطریق هنالک!؛ به آنان بگویید
راه این نیست! به ویژه آنانی که تمام اعتبار و حیثیت و شخصیت خود را از انقلاب و امام گرفتهاند. به روایت شاعرانه طاهره صفارزاده:
این داوران دودی شکل/ بیهوده سنگ/ بیهوده گِل/ به ساحت مهتاب میزنند.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
زنان دانشمند ایرانی در سطح جهان که به خاطر حفظ حجاب شان رسانه ای و تبلیغ نشده و نمی شوند
*🟣🟠🟣بعضی انتقاد می کنند که چرا به اتفاقات و نقایص کشورهای مدرن و به ویژه آمریکا و اروپا توجه میکنید در حالی که ما خود در کشور معضلات و مشکلات زیاری داریم؟؟*
پاسخ اینه که ما در شرایط عادی نیستیم.
ما به شدت تحت حمله تخریبی و تحقیری هستیم تا از درون اعتماد به نفسمان را از بین ببرند و نا امید و روانمان را فرسوده کنند.
*کدام کشور دنیا ۱۵۰۰ نفر مثل منافقان آلبانی نشین دارن که هر کدام با حداقل ۲۰ اکانت شغلشان فقط تخریب و شایعه و ایجاد نا امیدی و تحقیر ایران و ایرانیان باشد؟!*
*کجای دنیا کشورهای همسایه اش که زبان متفاوتی دارن(عربستان خودشون عرب هستن و ترکیه خودشون ترک) برایش شبکه های به زبانش (فارسی) میسازند و دائم در حال حمله سیاسی و فرهنگی به او هستند؟!*
*کجای دنیا سلبریتی هاش برای گرفتن گرین کارت و اقامت و جایزه جشنواره و پول و ...کشور خودشان رو میفروشند و مردمشان را تحقیر میکنند؟!*
*کجای دنیا به صورت تخصصی در کنگره آمریکا برای کار رسانهای و فرهنگی علیهش بودجه تصویب میشه؟!*
*کجای دنیا یک شیطانک مثل مصي علینژاد داردکه با وزیر خارجه کشور دشمن (پمپئو) دیدار کند و پول بگیره و دائم سعی کند بین قشرهای مختلف نفرت ایجاد و بین مردم و نظام ایجاد درگیری و نفرت پراکنی کنه و سایر کشورها را ترغیب به تحریم اقتصادی و حتی تحریم ورزش کشور خودش کند؟!*
بیبیسی فارسی و ویاوای و من و تو و اینترنشنال سعودی و رادیو فلان و شبکه بهمان و یه مشت اپوزیسیون احمق و ...که بماند.
به هر دلیلی در دنیا میخواهند ما را تحقیر کنند و تخریب کنند.
اخیرا در مقاله ای خواندم میزان انتشار اخبار منفی علیه ایران و ایرانیان ۲۰۰۰ برابر سایر کشورهای دنیا است.
نه نام مقاله دقیق یادم هست و نه عدد را مطمئن هستم ولی یقین دارم که اخبار منفی علیه ما بسیار زیاد و گسترده منتشر میشود و بعضی ناآگاهان هم با نشرش به این امر دامن میزنند.
در چنین شرایطی فکر میکنم نیازه گاهی ما هم که تحت هجمه دشمنان تمدنی هستیم، یک نقد کوچکی بکنیم و بگوییم آنطور هم که آنجا همه چیز گل و بلبل نشان داده میشود، نیست.
بگوییم همین اروپایی هایی که ما را وحشی میدانند ۷۰ الی ۱۰۰ میلیون نفر از خودشان را در دو جنگ جهانی کشتند.
بگوییم بالاترین آمار مصرف داروهای اعصاب و روان مربوط به آمریکا است.
بگوییم بیشترین آمار افسردگی مربوط به کشورهای اسکاندیناوی است که بیشترین رفاه را دارند.
بگوییم آمریکا بالاترین آمارهای تجاوز و قتل و زندانی دنیا را دارد و ...
گفتن همه اینها برای ما که رسانه های قوی و تبلیغات کارآمد نداریم حق است و لازم است.
ما لازم داریم که به مردمان بگوییم شما
*نجیب هستید*
اهل ایثار هستید
*با شرافت هستید*
با غیرت هستید
*سخاوتمند هستید*
و...
ما نیاز داریم که *گاهی از مردمان تعریف کنیم و گاهی از مشکلات آنهایی که ما را تحقیر میکنند بگوییم.*
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
⭕️مردم این صحبت های خیلی مهم #سید_احمد_خمینی در مورد رهبری رو نشنیدن...
🔴 راز دوگانه های مکتب خمینی
👤 #محسن_مهدیان
🔹 رهبرانقلاب در سالگرد ارتحال امام چند تعبیر روشن از مکتب خمینی داشتند که هرچند ظاهرا از هم جدا هستند اما همه در یک نخ تسبیح با هم متصلند.
1️⃣ یکم. فرمود امام میدان دار زمین مبارزه بود. در عرصه های مختلف زمین مبارزه را تعیین و مردم را در این مبارزه هدایت می کردند. حالا این میدان یک روز جهاد نظامی بود و یک روز جهاد علمی و اقتصادی و غیره.
🔸 اینرا داشته باشید.
2️⃣ دوم. فرمود امام ما در تاریخ بی نظیر بود. چرا؟ توضیح رهبری شنیدنی است. فرمودند چون سراغ نداریم این میزان خصائل و خصیصه یک جا در یک نفر جمع شده باشد. فرمودند امام جامع حماسه و عرفان بود.
✅ دومی را هم یک گوشه ذهن نگه دارید.
3️⃣ و اما سومی؛ فرمودند خمینی کبیر، دوگانه های به ظاهر متعارض را کنار هم جمع کرد. سپس چند نمونه را اشاره کردند. مثل دوگانه معنویت و رای مردم/ دوگانه اجرای احکام الهی و مصلحت سنجی/ دوگانه تولید ثروت و رعایت عدالت/ دوگانه تعهد و تخصص
🔹 اولا بیائید این دوگانه ها را توسعه دهیم. شما چند دوگانه دیگر از مکتب خمینی به ذهن تان میرسد؟
🔸 دوگانه آرمان و واقعیت. امام نشان داد می توان آرمانخواه بود و البته بی اعتنا هم به واقعیت نبود.
✅ دوگانه ظاهر و باطن. نشان داد ظاهر از باطن جدا نیست و اهل علم و عمل را از ظاهر عبور داد و حقیقت و شریعت و طریقت را کنار هم توضیح داد.
🔹 دوگانه سجاده و شمشیر. حضرت روح الله عبادت را از سرسجاده و تسبیح تا میدان مبارزه و جنگ امتداد بخشید.
🔸 از همه مهمتر دوگانه دنیا و آخرت که منظومه اتم و اکمل آنرا مکتب خمینی هم در تئوری ترسیم کرد و هم در عمل سردست گرفت و نشان داد.
✅ دیگر اینکه دوگانه خواص و توده ها/ دوگانه رای مردم و رای خدا/ دوگانه قانون و ولایت/ دوگانه احکام الهی و مقتضای زمان و غیره.
و اما نخ نسبیح این سه در کنارهم؛
🔹 راز جمع کردن این دوگانه ها در کنار هم چیست؟ همان خصلت بی نظیر امام که فرمود: خمینی جامع حماسه و عرفان بود. هم نهایت شجاعت و هم مشحون از احساسات. هم اهل محاسبه و هم اوج توکل. هم کوه عاطفه بود و هم سرشار از بغض دشمن.
🔸 راز جمع کردن این دوگانه ها در جامعیت علمی و عملی مکتب خمینی است و ثمره این جامعیت در ایجاد همان میدان های متنوع مبارزه؛ یک روز جنگ در نبرد نظامی و روز دیگر در رسانه و اقتصاد و علم و غیره. و این یعنی هرکس هرجا و هرزمان مکلف است به مبارزه و قیام.
💢 مکتب خمینی؛ مکتب انسان کامل است. مکتب جامعیت. مکتب اسم الله.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
دکتر حسن عباسی
نقد زندگی سلبریتی ها و عاقبتشان
https://eitaa.com/Bayynat
هدایت شده از امیرحسین ثابتی
51.02M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
در گفتگو با خبرگزاری دانشجو، درباره قطعنامه احتمالی شورای حکام آژانس علیه ایران نکات زیر را مطرح کردم:
🔸در صورت صدور قطعنامه باید همکاری با آژانس قطع شود. تفکر حاکم بر شورای عالی امنیت ملی با تغییر دولت، تغییر نکرده است. درواقع تفکر حاکم بر نهادهایی که میتوانند پاسخ مناسب به اقدام احتمالی شورای حکام بدهند، تغییر چندانی نداشته است
🔸همچنان در وزارت خارجه و شورای عالی امنیت ملی، روند گذشته ادامه دارد با این تفاوت که صرفا مسئول تیم مذاکره کننده تغییر کرده است
🔸دستگاه دیپلماسی بعد از قطعنامه احتمالی شورای حکام باید اعلام کند که به دلیل بدعهدی و بدقولیهای آژانس انرژی اتمی، همکاریهای خود را به مدت طولانی با این نهاد قطع میکند.
@sabeti
🔴چرا قرآن همسر را به لباس تشبیه کرده؟
1️⃣ لباس باید در طرح و رنگ و جنس مناسب باشد، همسر نیز باید کفو و متناسب با فکر و فرهنگ و شخصیّت انسان باشد.
2️⃣ لباس مایه زینت و آرامش است، همسر و فرزند نیز مایه زینت و آرامش خانوادهاند.
3️⃣ لباس عیوب انسان را میپوشاند، هر یک از زن و مرد نیز باید عیوب و نارساییهای یکدیگر را بپوشانند.
4️⃣ لباس انسان را از سرما و گرما حفظ میکند، وجود همسر نیز کانون خانواده را گرم و زندگی را از سردی میرهاند.
5️⃣ دوری از لباس مایه رسوایی است، دوری از ازدواج و همسر نیز گاهی سبب انحراف و رسوایی انسان میگردد.
6️⃣ انسان باید لباس خود را از آلودگی حفظ کند، هر یک از همسران نیز باید دیگری را از آلوده شدن به گناه حفظ نماید.
#همسران | برگرفته از تفسیر نور
https://eitaa.com/Bayynat
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
بدترین حرف ممکن در دهان.
استاد فاطمی نیا رحمة الله علیه
https://eitaa.com/Bayynat
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
⭕️ دیدار و دلجویی «حجتالاسلام و المسلمین موسویفرد» نماینده ولیفقیه در خوزستان با خانواده جانباختگان و مفقودین حادثه متروپل
شریعتمداری: تنها راه ایران خروج از انپیتی است
🔹قطعنامه احتمالی شورای حکام علیه ایران، روال قانونی و طبیعی ندارد؛ انتظارات و خواستههای طرف مقابل بر اساس اطلاعاتی است که رژیم صهیونیستی در اختیار آنها قرار میدهد.
🔹به همین علت با استناد به ماده ۱۰ معاهده NPT پیشنهاد خروج از این پیمان را دادیم. در ماده ۱۰ تصریح شده «هر دولتی باید حق داشته باشد در اجرای حاکمیت ملی خود درصورتی که احساس کند موارد فوقالعادهای دررابطه با موضوعات این پیمان منافع حیاتی کشورش را به مخاطره انداخته، از پیمان خارج شود».
🔹این پیشنهاد با اعتراض شدید روحانی که مسئول مذاکرات هستهای بود روبهرو شد اما بعدها خروج از NPT بهعنوان یکی از گزینهها مطرح شد ولی خیلی زود کنار گذاشته شد.
*الذي ليس كمثله شخص !*
✒️ سيد عطاءالله مهاجراني
سرور عزيز و دوست نازنين و انسان آرماني، صاحب مقام محمود، حجت الاسلام و المسلمين سيد محمود دعايي در روز ۱۵ خرداد، روز شكفتن نهضت امام خميني و نيز در سالگرد رحلت امام قلبش ايستاد و به ملكوت اعلي پرواز كرد و سر نهاد آنجا كه باده خورده بود.
خانواده معزز ايشان و دوستان و آشنايان و همكاران هزاران خاطره گفتني از او دارند. وقتي بهتزده خبر را شنيدم؛ تعبيري كه طلال سلمان، روزنامهنگار ممتاز لبناني در سوگ هاني فحص نوشته بود، در ذهنم پديدار شد.
عنوان مقالهاش اين بود: «هاني فحص، الذي ليس كمثله شخص !» هاني فحص، كسي كه هيچكس مثل او نبود!
ما در زندگي خود كه ديگر زندگاني كوتاهي هم نيست، افراد مختلفي را ديدهايم. با آنها زيستهايم. تجربه مشترك داريم. گاه يك نفر متفاوت ميشود، ممتاز ميشود. دلتان براي ديدارش تنگ ميشود. گوش جانتان تشنه شنيدن صداي اوست. در زمانه عسرت و دشواري و تاريكي، او با حضور و صفايش، فضا را باز و معطر و گرم ميكند. مثل آفتاب ميتابد. پنجرهاي رو به مشرق است. به تعبير مولانا جلالالدين بلخي، خانهاي روشن است:
روشن است آن خانه گويي آنِ كيست؟
ما غلام خانههاي روشنيم
سيد محمود دعايي پنجرهاي رو به آفتاب بود. خانه روشنان بود. الذي ليس مثله شخص!
او ۲۴ سال نماينده تهران در مجلس شوراي اسلامي بود. حقوقي نگرفت. خودرو نگرفت. ۴۲ سال نماينده امام خميني و آيتالله خامنهاي در موسسه اطلاعات بود. از موسسه اطلاعات حقوقي دريافت نكرد. خودرو و راننده شخصي در روزنامه نداشت. هر وقت ميخواست جايي برود، خودش به نقليه موسّسه زنگ ميزد. هر وقت هر همكار رانندهاي كه آماده بود، ميآمد، به همين خاطر او نهتنها همه رانندهها را با نام و نشان به خوب ميشناخت. بلكه در فرصت همراهي تا مقصد و بازگشت از حال و روز راننده و خانواده و مسائل و مشكلاتش باخبر ميشد. احوال فرزندان راننده را ميپرسيد. اگر به جلسهاي آمده بود و در جلسه ظرف ميوهاي بود. مثلا سيبي را برميداشت و در بازگشت به راننده ميداد. يا اگر جلسه در خانهاي بود و راننده منتظر ميماند، توي بشقابي ميوه ميگذاشت، خودش براي راننده كه منتظر بود، ميبرد. بشقاب ميوه را به راننده ميداد و ميگفت: «الهي قربونت برم. ببخشيد منتظر ميموني، من پسر خوبيام زودتر ميام!» به تلفنها خودش جواب ميداد. اتاقش كبريا و ناز و حاجب و دربان نداشت. اگر كسي يا كساني مهمانش بودند. مدام مراقب مهمان بود. قرار نداشت. ديس پلو يا ظرف خورش به دست، دور مهمانان ميچرخيد و به مهمانان ميرسيد. يك ذره در او خود بزرگبيني نبود و فروتنياش، ملكه او شده بود. خدشهاي در آينه با صفاي جان تابان او نبود.
به تعبير حاج ملاهادي سبزواري خاكنشين بود، البته از همان خاك نشيناني كه:
نه در اختر حركت بود و نه در قطب سكون
گر نبودي به جهان خاكنشيناني چند
اين خاكنشينان، معناي زندگانياند. حقيقت زندگانياند. همه ما در جستوجوي معناي زنگي هستيم. انسان فطرتا در جستوجوي معناست. گاه انساني با زندگي خود، معناي مجسم زندگي ميشود. زندگياش شعله سيالي است كه خانهها را روشن ميكند. دلها را شاد ميكند. چنان زندگي ميكند كه اگر خاك راه شود: «غبار خاطري از رهگذار ما نرسد.»
سيد محمود دعايي به مقام محمود دست يافته بود. خداوند شعله ماندگار مهر او را در دلها افروخته بود. چنان كه قلب بزرگ سيد محمود دعايي سرشار از مهر و محبت و احترام نسبت به انسانها بود. ميكوشيد مشكل هر كسي را با هر نام و نشان و دين و گرايش حل كند. او به تعبير امير مومنان امام علي عليهالسلام، به وجه انساني انسانها نگاه ميكرد كه همگان در وجه انساني و آفرينش الهي نظير يكديگرند: «نظيرٌ لك في الخلق»
در دوران مسووليتم، او هر وقت ميخواست، به دفترم ميآمد، هميشه ديدارش مسرتبخش و مغتنم بود. وارد اتاق كه ميشد، فضا روشن ميشد. معاون نخستوزير بودم. به دفترم آمد و گفت: «حتما يادته، بينالمجالس رم كه رفته بوديم، آقاي بسيار عزيزي جزو همكاران محلي سفارت بود. ارمني بود. اسمش آقاي آرمان بود. يادتانه؟» گفتم بله، گفت: «ايشان ديروز به روزنامه آمده بود. نامهاي را برايم آورد، نامه از خانم مسنّي است، بيش از هشتاد سال دارد. بيمار هم هست، مشكل خروج از كشور پيدا كرده است. نامه را آوردهام. ببينيد، ميشود مشكل را حل كرد. البته اين خانم بهايي است كه يك ارمني واسطه شده و سيدي را وسيله كرده كه نامه به دست سيد ديگري كه معاون نخستوزير است، برسد! »
مشكل حل شد، زنگ زدم. گفتم: «كاكاي عزيزم. مشكل آن خانم حل شد.» صداي خندهاش در گوشم پيچيد. گفت: «خدا را شكر ما دو تا سيد پيش دو هموطن ارمني و بهايي روسفيد شديم!»
اكنون كاكاي عزيز ما افسانه شده است. افسانه نيك… كه يادش چشمها را خيس اشك ميكند و طنين صدايش فراموش نميشود، شعله نگاه و برق چشمانش كه به سرعت به اشك مي