فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
.
#بدون_تعارف
#رائفی_پور
https://eitaa.com/Bayynat
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#چرا_روحانی_از_دزدان_حمایت_میکند
در میان مردم از #مبارزه_با_فساد میگوید و این ادعا که در #دولت او یکریال هم گمنشده
اما در خفا حامی دزدان و مفسدان است ...
.
نیاز به کپشن دارد ؟
#محمود_صادقی هستند از #نمایندگان_مجلس عضو #لیست_امید
میفرماید #فساد #رییس_هلال_احمر در #هلال_احمر برای همه مشخص هست و تقریبا تمام دستگاهها از دفتر #رهبری گرفته تا #سازمان_بازرسی #قوه_قضاییه و #مجلس پیگیر ماجرا هستند فقط جناب #رییس_جمهور آقای #روحانی از شخص فاسد حمایت میکند ...
.
آخر امر هم آنقدر از کار برکنارش نکرد تا خودش #استعفا بدهد
لازم به ذکر است
#پیوندی #سرخه ای که هم رئیس #سازمان_هلال_احمر بود و هم رییس #سازمان_نظام_پزشکی
ساعاتی پس از استعفا و قبل از سفر خارجه #بازداشت شد ...
https://eitaa.com/Bayynat
هدایت شده از Haghighi
7.43M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
تلاش شبکه «من و تو» برای تقدسزدایی از #مقام_مادر!
#دشمن، پیروزی خودش رو فقط در متلاشی کردن بنیان خانواده می بینه و از هیچ تلاشی در مبارزه با این نظام مقدس فروگذار نمیکنه!!!
https://eitaa.com/Bayynat
یادداشت خواندنی آقای علی علیزاده اصلاح طلب وفعال رسانه ای ساکن انگلیس درباره تحلیل رویکرد اقتصادی امام خامنه ای در طول دهه های گذشته.
بنده عجالتا به پرسش آقای علیزاده نمیخواهم پاسخی بدهم، ولی ازآنجاکه مشی این خدمتگزار، شنیدن همه سخنان منطقی و مؤدبانه است واین تحلیل را هم واجد همین شرایط میدانم لذا به نشر آن دراین کانال اقدام شد.
آقای علیزاده پس از قراردادن کلیپ بالا که بیانات آقای خامنه ای را در اوان انقلاب و در نمازجمعه نشان میدهد مطلب ذیل را منتشر کرده اند.
اگر دوستان کانال درباب نوشته آقای علیزاده نظری را برای این بنده بفرستند ان شاءالله در کانال بینات منعکس خواهد شد.
با احترام
حلم زاده
عمیقا مدافع سیاستهای استعمارستیز و امپریالیسمستیز و استقلالخواهانهی آقای خامنهای هستم. شخصا هم به خاطر دفاع از این سیاستها و از نام او در حد خود هزینه دادهام. هرچند در برابر هزینهای که دیگران با جان دادند یک شوخی است. اطرافیان بارها توصیه کردند از این سیاستها دفاع کن اما اسمی از شخص آقای خامنهای نبر. اما بردهام و میبرم چون میدانم در پیشبرد سیاستهای امپریالیسم ستیز، گاه تا چه حد تنها بوده.
اما برایم این سوال جدی است که چه شد آقای خامنهای پذیرفت از سال شصت و هشت به بعد سیاستهای اقتصادی طرفدار مستضعفین به حاشیه برود و نظام تغییر فرماسیون اقتصادی بدهد؟ چه شد آقای خامنهای با همان صلابتی که مقابل رفسنجانیسم در سیاست خارجی ایستاد در برابر رفسنجانیسم در اقتصاد نایستاد؟ چه شد که آقای خامنهای مقابل پروژهی نفوذ در عرصه فرهنگ ایستاد اما مقابل نئولیبرالیسم و مصرفگرایی که قویترین اشکال نفوذ غرب در جامعه ما بود کمتر موضع گرفت؟ چه شد که آقای خامنهای با اجرای اصل چهل و چهار در سال هشتاد و پنج، خصوصی سازی را باب کرد که پایانش کارخانههای نیمه تعطیل و کارگران حقوق نگرفته بود.
امیدوارم کسانی که رابطهشان با آقای خامنهای ولایی و درون دینی است رنجیده نشوند. و امیدوارم متعصبان حمله نکنند. و امیدوارم آنها هم که نفرت و بغضشان به آقای خامنهای ایدئولوژیک و متعصبانه است و دردشان مقاومت ایران است لاشخوروار برای سواستفاده از این نوشته بالا به پرواز درنیایند.
من و بسیاری مثل من رابطهمان با آقای خامنهای رابطهای عقلی و سیاسی و عملگرایانه است. معتقدیم باید از او دفاع کرد چرا که سیاستهای دفاعی او حافظ ایران و مانع فروپاشی این کشور در سه دهه گذشته بوده. معتقدیم سیاستهای او دلیل شکست آمریکا در عراق و خروج نظامی آمریکا از منطقه و فراهم آمدن بنیان استقلال و امنیت برای همه مردم این منطقه بوده. و برای ما که از چنین منظری کنار آقای خامنهای ایستادهایم سوالات درباره تغییر مواضع اقتصادی ایشان پیش و پس از رهبریاش سوالهایی جدی است که پاسخ دادنشان برای طرح هرگونه سیاست عدالت خواهانه در آینده ضروری است.
آیا این تغییر لحن و تغییر سیاست به خاطر تغییرات اقتصاد در عرصه جهانی بوده؟ آیا به خاطر اقتضایات سیاسی و حفظ و بقای نظام در طوفان جهانی شدن بوده؟ آیا این بوده که ایشان نمیتوانسته همزمان در سیاست خارجی و اقتصاد داخلی بجنگد؟ پاسخ به این سوالات هرچه باشد برای قدم بعدی انقلاب و تحقق همان عدالتی که ایشان خود سال گذشته در قالب گام دوم طرح کرد ضروری است.
https://eitaa.com/Bayynat
گوشه ای از حقایق جنجالی درباره حسن روحانی نما را در لینک های زیر مطالعه بفرمایید.
شرح ماوقع ملاقات جنجالی روحانی با مشاور نخست وزیر اسرائیل!
http://kheybaronline.ir/fa/news/51325/%D8%B4%D8%B1%D8%AD-%D9%85%D8%A7%D9%88%D9%82%D8%B9-%D9%85%D9%84%D8%A7%D9%82%D8%A7%D8%AA-%D8%AC%D9%86%D8%AC%D8%A7%D9%84%DB%8C-%D8%B1%D9%88%D8%AD%D8%A7%D9%86%DB%8C-%D8%A8%D8%A7-%D9%85%D8%B4%D8%A7%D9%88%D8%B1-%D9%86%D8%AE%D8%B3%D8%AA-%D9%88%D8%B2%DB%8C%D8%B1-%D8%A7%D8%B3%D8%B1%D8%A7%D8%A6%DB%8C%D9%84
مهم: دانلود کتاب ممنوع الانتشار “تماس”؛ افشاگری دکتر حسن عباسی پیرامون دیدار حسن روحانی با مقامات اسرائیل + فیلم
https://www.ourpresident.ir/multimedia/ebook/%D8%AF%D8%A7%D9%86%D9%84%D9%88%D8%AF-%DA%A9%D8%AA%D8%A7%D8%A8-%D9%85%D9%85%D9%86%D9%88%D8%B9-%D8%A7%D9%84%D8%A7%D9%86%D8%AA%D8%B4%D8%A7%D8%B1-%E2%80%9C%D8%AA%D9%85%D8%A7%D8%B3%E2%80%9D-%D8%A7%D9%81%D8%B4%D8%A7%DA%AF%D8%B1%DB%8C-%D8%AF%DA%A9%D8%AA%D8%B1-%D8%AD%D8%B3%D9%86-%D8%B9%D8%A8%D8%A7%D8%B3%DB%8C-%D9%BE%DB%8C%D8%B1%D8%A7%D9%85%D9%88%D9%86-%D8%AF%DB%8C%D8%AF%D8%A7%D8%B1-%D8%AD%D8%B3%D9%86-%D8%B1%D9%88%D8%AD%D8%A7%D9%86%DB%8C-%D8%A8%D8%A7-%D9%85%D9%82%D8%A7%D9%85%D8%A7%D8%AA-%D8%A7%D8%B3%D8%B1%D8%A7%D8%A6%DB%8C%D9%84
مک فارلین هم تکذیبیه روحانی را تکذیب کرد
https://www.fardanews.com/fa/news/566343
https://eitaa.com/Bayynat
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
پای درس امام خمینی برای شناخت چهره منافقین بویژه آخوندنماهای فاسد
https://eitaa.com/Bayynat
هدایت شده از KHAMENEI.IR
🔰 کار در انقلاب دست مردم است
👈 بازخوانی روایت رهبر انقلاب از تاکید بنیانگذار انقلاب بر تدوین و تصویب قانون اساسی
🔻 در طول تاریخ ما، هیچ حادثهای مثل حادثهی پیروزی انقلاب اسلامی و حوادث بعد از آن نبوده است که مردم در آن، نقش مستقیم داشته باشند. در انقلاب اسلامی مردم آمدند؛ همهی مردم، همهی قشرهای مردم، از شهری و روستائی، از زن و مرد، از پیر و جوان، از تحصیلکرده و بیسواد، همه و همه در کنار هم حضور پیدا کردند. با اینکه متکی به قدرت و زور هم نبودند، سلاح هم نداشتند، اگر هم داشتند، به کار نمیبردند، اما در عین حال توانستند یک رژیمِ تا دندانمسلحِ متکی به قدرتهای استکباری را بکلی از پا در بیاورند و انقلاب را پیروز کنند. منتها نکتهی اساسی در انقلاب ما این بود که نقش مردم با پیروزی انقلاب تمام نشد؛ و این از حکمت امام بزرگوار ما و ژرفنگری آن مرد حکیم و معنوی و الهی بود. او ملت ایران را بدرستی شناخته بود، ملت ایران را باور کرده بود، به سلامت و صداقت و عزم راسخ و توانائیهای ملت ایران ایمان داشت. همان روزها بعضیها بودند که میگفتند خیلی خوب، انقلاب پیروز شد، مردم برگردند بروند خانههاشان. امام محکم ایستاد و کارها را به مردم سپرد. یعنی پنجاه روز بعد از پیروزی انقلاب، نظام سیاسی کشور به وسیلهی رفراندوم مردم تعیین شد. شما به انقلابهای گوناگون نگاه کنید تا معلوم شود که اهمیت این حرف چقدر است. پنجاه روز بعد از پیروزی انقلاب، مردم فهمیدند چه نظامی را میخواهند. خودشان پای صندوقهای رأی آمدند و با آن رأی عجیب و تاریخی مشخص کردند که نظام جمهوری اسلامی را میخواهند. در این دویست سال اخیر - که سالهای انقلابهای بزرگ است - در هیچ انقلابی چنین اتفاقی نیفتاده است که با این فاصلهی کم، نظام جدید به وسیلهی خود مردم، نه به وسیلهی یک عامل دیگر، تعیین شود. بعد بلافاصله امام بزرگوار دنبال قانون اساسی بود. من فراموش نمیکنم؛ در ماههای اردیبهشت یا خرداد سال ۵۸ - یعنی سه ماه چهار ماه بعد از پیروزی انقلاب - امام شورای انقلاب را که ماها بودیم، برای یک کار مهمی به قم خواستند. ما خدمت امام رفتیم. من از یاد نمیبرم چهرهی خشمگین امام را که نظیر آن را من در امام کم دیدم. حرفشان این بود که چرا برای قانون اساسی فکری نمیکنید. این در حالی بود که هنوز سه ماه از پیروزی انقلاب بیشتر نگذشته بود. همان جلسه تصمیمگیری شد که انتخابات مجلس خبرگان برگزار شود. مسئولین کشور - که دولت موقت بود - آمدند انتخابات را برگزار کردند. مردم در یک انتخاباتِ سراسری شرکت کردند، نمایندگان خود را - که خبرگان قانون اساسی بودند - معین کردند. خبرگان هم در ظرف چند ماه قانون اساسی را تدوین کردند. بعد امام باز دوباره فرمودند که این قانون اساسیای که تدوین شده است، باید به رأی مردم برسد. با اینکه نمایندگان مردم آن را تدوین کرده بودند، اما امام فرمود باز هم بایستی رأی مردم باشد. لذا آمدند رفراندوم قانون اساسی کردند، مردم هم با رأی بالائی قانون اساسی را تصویب کردند. بنابراین نقش مردم بعد از پیروزی انقلاب تمام نشد. در خصوصیات ادارهی کشور، این نقش ادامه پیدا کرد. هنوز یک سال از پیروزی انقلاب نگذشته بود که رئیس جمهور بر طبق قانون اساسی انتخاب شد. بعد از چند ماه، مجلس شورای اسلامی انتخاب شد. از آن تاریخ تا امروز، در طول این سی و دو سال، مرتباً خبرگان رهبری، رئیس جمهور، نمایندگان مجلس شورای اسلامی، نمایندگان شوراها، به وسیلهی مردم انتخاب شدند. مردم خودشان هستند که تصمیم میگیرند، شرکت میکنند، انتخاب میکنند؛ کار دست مردم است. حضور مردم، یک چنین حضور برجستهای است.
📅 دوازدهم آذر؛ سالروز تصویب قانون اساسی جمهوری اسلامی ایران در سال ۱۳۵۸
💻 @Khamenei_ir
هدایت شده از Haghighi
زمین چشم تماشا شد، امام عسکری آمد
بهشت آرزوها شد، #امام عسـکری آمد
هوای سامره گلپوش از عطر نفسهایش
گلایمان شکوفا شد، امام عسکری آمد
میلاد #یازدهمین حجت خداوند، امام حسن عسڪری علیه السلام بر شما مبارڪ
https://eitaa.com/Bayynat
هدایت شده از Haghighi
8.15M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
امان از اخبار علی مطهری!
اصل ماجرا از زبان سخنگوی دولت!
https://eitaa.com/Bayynat