eitaa logo
✊افق #فلسطین؛ پیامدهای #طوفان_ا#لاقصی🇪🇭🇮🇷✌️
61 دنبال‌کننده
1.6هزار عکس
1.2هزار ویدیو
11 فایل
رهبر انقلاب: . مبارزه مسلحانه با رژیم صهیونیستی اسرائیل ثابت کرده است که جز زبان زور، چیز دیگری نمی‌فهمد. با او جز با زبان قدرت یک ملت و قدرت یک امت اسلامی در سراسر عالم، نمی‌شود حرف زد. ۱۳۷۰/۰۷/۲۷ ارتباط با ادمین @Roshangari313_12
مشاهده در ایتا
دانلود
🔴 گالانت وزیر دفاع به نتانیاهو نخست وزیر اسراییل اطلاع داد که در جریان سفرش به واشنگتن، پیشرفت هایی در ورود یک نیروی چند ملیتی از سه کشور عربی به نوار غزه به دست آورد که این نیرو مسلح خواهد شد.
پهپاد رژیم صهیونیستی به خودروی سازمان ملل حمله کرد 🔹المیادین: یک خودروی نیروهای سازمان ملل در حال گشت‌زنی در منطقهٔ رمیش در جنوب لبنان هدف حملهٔ پهپاد رژیم صهیونیستی قرار گرفته و سرنشینان آن که تابعیت نروژی و اسپانیایی داشتند، مجروح شده‌اند.
ژاپنی‌ها با تجمع در پایتخت این کشور خواستار برقراریِ آتش‌بس در غزه شدند.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 تازه‌ترین برنامهٔ صهیونیست‌ها برای تخریب مسجدالاقصی چیست 🔹طبق عقیدهٔ صهیونیست‌ها، برای تخریب مسجد الاقصی باید یک گاو سرخ ۲ ساله که در فلسطین پرورش یافته، ذبح شود. این گاو سرخ عید فطر امسال ۲ ساله می‌شود!
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
دبیرکل انصارالله: تکفیری‌ها خط ابن‌ملجم را ادامه می‌دهند 🔹داعش و القاعده مدعی هستند که در هر کشوری می‌توانند عملیات انجام دهند و در بسیاری از کشورهای اسلامی جنایت‌های فجیعی انجام داده‌اند، اما علیه دشمن صهیونیستی هیچ جبهه‌ای باز نمی‌کنند. 🔹مشکل خوارج با حضرت علی(ع) این بود که به اسلام اصیل پایبند بود، تکفیری‌های امروز هم علیه اسلام اصیل جنایت می‌کنند.
وزیر خارجهٔ اردن: منطقه نیازمند توقف کشتار و گرسنگی‌دادن به فلسطینی‌هاست.
وزیر خارجهٔ فرانسه: به‌شدت و به‌صورت رسمی با هرگونه عملیات نظامی در رفح مخالفیم.
🔴 خبرنگار اسرائیلی: 🔹 رهبران جهاد اسلامی نیز بدون کفش به دیدار رهبر ایران (آیت الله) علی خامنه ای رفتند. پ.ن: یعنی از یک موضوعاتی میسوزن که ما از زبون خودشون با خبر میشیم!
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
⭕️اوکراین به سمت یک بحران انرژی واقعی و یک قحطی بزرگ پیش می رود. نیروگاه های حرارتی در شرق و غرب اوکراین با تخریب کامل قسمت های اصلی توربین و ژنراتور یکی بعد از یکی دیگر از بین می روند. سدها نیز از جنوب به شمال شروع به تخریب کردند. پیش بینی می شود به زودی تمامی سدها و نیروگاه های حرارتی هم نابود شده یا از کار بیفتند. صنعت نظامی باقی مانده ‎ هم با حملات مستقیم و هم با بحران انرژی از بین خواهد رفت. امکان تولید و نگهداری هر چیزی بدون وجود انرژی حتی با حمایت ناتو نیز از بین خواهد رفت. بنابراین، زیرساخت های لجستیکی در پشت جبهه برای یک حمله بزرگ ‎ مناسب خواهد بود و کشورهای اروپایی از این وحشت دارند.