هر عاقلی می داند که مسافرت در این ایام خطرناکترین کار ممکن است
هم برای خودش که «اضرار به نفس» است
هم برای خانواده و اطرافیان و کسانی که در طول سفر و بعد از رسیدن به مقصد با آنها مراوده دارد که «اضرار به دیگران» است
هم برای حکومت و نظام اسلامی و مدیران بالادستی که «اضرار به حکومت» از باب سخت تر شدن مدیریت این بحران اپیدمیک است!
هم برای حیوانات و طبیعت که احتمال «اضرار به طبیعت» بسیار است
یعنی چند حق را ضایع می کنیم
"حق النفس"، "حق الناس"، "حق الحکومه" و "حق الطبیعه!"
و جمع اینها به احتمال زیاد "حق الله" را هم در بر میگیرد
لذا کسی، ذره ای شعور داشته باشد در این ایام مسافرت نمی رود! و نیازی به فتوا هم نیست!
✍️«محمد علی رنجبر»
اگر این مطلب را می پسندید برای سایرین ارسال کنید
با کانال #بینش_راهبردی همراه باشید.
http://eitaa.com/joinchat/2579496960C994bde62e8
بی تردید یکی از دلایل اصلی زندانی کردن امام کاظم ع به دست هارون الرشید ملعون، جلوگیری از قیام نیروهایی بود که امام صادق و امام باقر علیهما السلام با زمینه سازی نرمی که امام سجاد ع انجام داد، تربیت کردند و آنها را برای قیام ذیل پرچم امام کاظم ع آماده کرده بودند
اما هارون ملعون با کار اطلاعاتی پیچیده ای که انجام داد و البته سادگی عده ای از شیعیان در عدم حفاظت اطلاعات، متوجه این قضیه شد و امام مظلوم ما را به سیاه چالها انداخت تا کسی از او خبر نداشته باشد.
کار فرهنگی جهادی باید منتهی به کادرسازی و مبارزه برای بسط و گسترش حاکمیت اسلام شود.
کار فرهنگی خنثی، جهاد نیست! اسلامی نیست!
بازی کردن و سرگرم کردن نفسانیات خود است!
سلام و درود الهی بر همه ائمه طاهرین
شهادت امام کاظم ع را خدمت همه عزیزان و یار سفر کرده رهبری عزیز، سردار دلها، حاج قاسم سلیمانی ، تسلیت عرض میکنم
🔺با کانال #بینش_راهبردی همراه باشید.
http://eitaa.com/joinchat/2579496960C994bde62e8
این بندهای پیام نوروزی حضرت اقا را باید بار دیگر مرور کرد:
1- خب، این یک آزمون دشوار بود. آزمونهای سال ۹۸، آزمونهای دشواری بود امّا غلبهی بر دشواریها و عبور از دشواریها با روحیه، این خود موجب قدرتمند شدن یک ملّت است. یک ملّت با راحتطلبی و رفاهجوییِ محض نخواهد [توانست] به جایی برسد؛ مواجههی با مشکلات و حفظ روحیهی خود در مقابلهی با مشکلات و غلبهی بر مشکلات -که انشاءالله این غلبه را ملّت ایران کرده است و بعد از این هم خواهد کرد- است که به ملّتها اقتدار و اعتبار میدهد.
2- به ملّت ایران هم عرض میکنم همان طور که در طول این سالهای متمادی -نه فقط سال ۹۸- با حوادث گوناگون شجاعانه برخورد کردند، با روحیه برخورد کردند، بعد از این هم با روحیه و با امید برخورد کنند با همهی حوادث، و مطمئن باشند که تلخیها خواهد گذشت، و «اِنَّ مَعَ العُسرِ یُسرًا».(۳) قطعاً یُسر در انتظار ملّت ایران است؛ در این تردیدی نیست.
3- اینکه حالا بعضی تصوّر کنند که در فلان نقطهی از تشکیلاتِ کشور کمکاری میشود، این را هم بنده تأیید نمیکنم. ما از نزدیک شاهد هستیم، میبینیم؛ همه مشغولند، همه مشغول کار و تلاشند، هر کس به قدر خودش؛ مجموعههای علمی و تحقیقی یک جور، فعّالان اجتماعی یک جور، مسئولان دولتی و قضائی یک جور، و انشاءالله خداوند متعال به همهی این تلاشها هم برکت خواهد داد و ملّت را از این گذرگاه، با عافیت و با سربلندی انشاءالله عبور خواهد داد.
4- اگر ما بتوانیم تولید را راه بیندازیم و با توجّه به بازارِ وسیعِ خودِ کشور در داخل -اگر چه که تولید به فروش و به بازارهای خارجی احتیاج دارد، امّا ما هم ضمن اینکه میتوانیم با بازارهای خارجی ارتباط داشته باشیم، عمدهی بازار فروش ما داخل کشور است با این جمعیّت هشتاد میلیونی- اگر بشود تولید را انشاءالله حرکت بدهیم و پیش ببریم، مشکلات اقتصادی قطعاً تمام خواهد شد و این تحریمهایی که کردهاند به نفعِ ما تمام خواهد شد؛ تا الان البتّه ضررهایی داشته لکن سودهایی هم در کنارش وجود داشته؛ یعنی ما را وادار کرده به اینکه به فکر امکانات خودمان باشیم، به فکر تهیّهی لوازم زندگی و نیازهای کشور از طریق امکانات داخلی باشیم، که این برای ما خیلی مغتنم است و همین انشاءالله ادامه پیدا خواهد کرد. پس بنابراین، ما باز به تولید نیاز داریم.
5- سال گذشته گفتیم «رونق تولید»، امسال بنده عرض میکنم «جهش تولید»؛ امسال سالِ جهشِ تولید است. این شد شعار امسال؛ کسانی که دستاندرکار هستند جوری عمل کنند که تولید انشاءالله جهش پیدا کند و یک تغییر محسوسی در زندگی مردم انشاءالله به وجود بیاورد.
ضمن عرض تبریک عید مبعث، مطلبی را که سالهای قبل نوشته ام مجددا بازنشر می دهم
امید که همه ما عارف به اهداف بعثت شویم و در این راستا عمل کنیم🌹🌹
♦️راز بعثت انبیاء
گاهی اوقات انسانها اسیر مشهوراتی می شوند که وقتی دنباله آن کلام مشهور را بگیریم، متوجه خواهیم شد اساسا چنین کلامی از منبعی که ما فکر میکردیم صادر نشده است.
یکی از این مشهورات کلامی است که به پیامبر اسلام ص نسبت می دهند اینکه ایشان فرموده اند:
انما بعث لاتمم مکارم الاخلاق
یعنی من مبعوث شده ام تا اینکه کرامت های اخلاقی را کامل کنم!
این کلام به قدری مشهور است که برخی از متدینین هیچ شک و شبهه ای در آن ندارند
اما وقتی بررسی میکنیم متوجه خواهیم شد این کلام اساسا هیچ سند معتبری در بین راویان شیعی ندارند.
مهمتر اینکه این مساله مشهور به قدری اثر گذار بوده که بسیاری دین را مساوی اخلاق دانسته و دائما بر جدایی #دین از #سیاست تاکید می کنند!
اما وقتی قرآن را (به عنوان منبعی قطعی السند) مورد بررسی قرار دهیم متوجه خواهیم شد که خداوند فلسفه و راز بعثت انبیاء را به گونه ای دیگر معرفی کرده اند و در آیه 36 سوره مبارکه نحل خداوند میفرمایند:
«و لقد بعثنا فی کل امة رسولا ان اعبدوا الله واجتنبوا الطاغوت، فمنهم من هدی الله و منهم من حقت علیه الضلالة فسیروا فی الارض فانظروا کیف کان عاقبة المکذبین » . (سوره نحل، آیه 36)
ترجمه: ما در میان هر امتی پیامبری را برانگیختیم که (به مردم امر کند ای مردم) خدا را بپرستید و از طاغوت و طغیانگری دوری کنید . برخی را خداوند مورد لطف قرار داده و هدایت کرد و برخی در گمراهی فرو رفتند (پس آنان را رها کرد) بنابراین در سرزمین های آنان بگردید و بنگرید سرانجام تکذیب کنندگان چه گونه بود!
پس راز #بعثت انبیاء بندگی و تبعیت از دستورات و قوانین الهی (به عنوان بالاترین معروف) و اجتناب و دوری از حکومت طاغوت (به عنوان بالاترین منکر) است!
از این رو #دین همه اش #سیاسی است.
ادیان و مخصوصا دین اسلام آمده اند تا به ما بیاموزند چگونه قدرتمند شده و با عزت، اقتدار خود را علیه طواغیت به کار بندیم نه اینکه صرفا در خانه بنشینیم و با خدا راز و نیاز کنیم!
بر اساس این آیه برای بصیرت دینی یا همان بصیرت سیاسی باید:
#اسلام_شناس شد تا بدانیم چگونه از خدا تبعیت کنیم! (ان اعبدو الله)
#زمانه_شناس شد تا طاغوت زمانه را بشناسیم از آن اجتناب کنیم! (واجتنبوا الطاغوت)
#تارخ_دان شد تا سرگذشت اقوام گذشته را بدانیم و سرانجام کار خود را بفهمیم! (فسیروا فی الارض...)
✍️«محمد علی رنجبر»
با کانال #بینش_راهبردی همراه باشید.
http://eitaa.com/joinchat/2579496960C994bde62e8
بینش راهبردی
♦️راز بعثت انبیاء گاهی اوقات انسانها اسیر مشهوراتی می شوند که وقتی دنباله آن کلام مشهور را بگیریم،
چند نفر از دوستان راجع به مطلب اخیر نکاتی داشتند
خدمت شریفشان عرض کنم حتی اگر بپذیریم که این حدیث سند داشته باشد باید عرض کنم که اخلاق هم همه اش سیاسی است!
اینکه اخلاق همه اش سیاسی است قبلا توضیح داده ام
هدایت شده از فقه و معارف
🔰تحقق هدف بعثت در جامعه احتیاج به قدرت سیاسی دارد
💠رهبرانقلاب: اگر بخواهیم این معارف [بعثت] در فضای عقیدتی جامعه به معنای واقعی کلمه تحقّق پیدا کند، بخواهیم این ارزشها در رفتار مردم خودش را نشان بدهد، بخواهیم این احکام که وسیلهی پیشرفت و حرکت است، تحقّق پیدا کند، احتیاج به قدرت سیاسی دارد؛ اگر قدرت سیاسی نباشد، قلدرها زیر بار نمیروند، تنبلها انجام نمیدهند، یعنی آن مقصود نبوّتها حاصل نمیشود.
١٣٩٩/٠١/٠٣
💻 @khamenei_maaref
♦️صبر ممدوح و صبر مذموم
به این بیانات رهبری عزیز که چند روز قبل فرمودند عنایت کنید:
"صبر یعنی ایستادگی کردن، مقاومت کردن، محاسباتِ درست خود را و محاسباتِ دقیق خود را با خدعهگریِ دشمن تغییر ندادن؛ صبر یعنی پیگیریِ اهدافی که برای خودمان ترسیم کردهایم؛ صبر یعنی با روحیه حرکت کردن و ادامه دادن؛ این معنای صبر است."
تحلیل:
متاسفانه برخی تصور درستی از صبر ندارند، فکر می کنند که صبر یعنی خود را به دست «سرنوشت» و «برنامه ها» و «پروژه های دشمن» سپردن است، اینکه لازم نیست و اساسا نمی توان کاری کرد و باید صبر نمود تا خداوند امر "فرجش" را برساند و با یک "کن فیکون" همه چیز را حل و فصل کند.
فکر می کنند اساسا خداوند ما را متحیر و حیران و سرگردان گذاشته است و نه عقلی به عنوان حجت درون و نه قرانی به عنوان حجت بیرون برای ما قرار نداده است و اصولا هر بلایی که دشمن و طبیعت و غیره سر ما آوردند، باید صبر کنیم و بگوییم راضیم به رضای الهی!
کار به جایی می رسد که اگر طواغیت علیه آنها حاکم شوند حتی کفار حربی، باز هم می گویند باید صبر کرد!
حال آنکه این صبر، «صبر مذموم»، مردود و خلاف منطق الهی است!
اما «صبر ممدوح» صبری است که در مسیر مبارزه علیه منکر و ایجاد معروف ها، در مسیر انقلاب علیه طواغیت، در مسیر نظام سازی، در مسیر دولت سازی، در مسیر جامعه سازی و در مسیر تمدن سازی، باید به آن ملتزم بود.
خداوند در قران می فرماید: اقم الصلوه، وامر بالمعروف وانه عن المنکر واصبر علی ما اصابک
یعنی در طول اقامه صلات و امر به معروف و نهی از منکر مصائبی پیش می آید که باید امیدوارانه برای دستیابی به آن اهدف بر آن مصائب صبر کرد و ناامید نشد
موانعی ایجاد می شود که باید آنها را از مسیر برداشت، چاره کرد و مدیریت نمود!
در جای دیگر می فرمایند:
ان الانسان لفی خسر الا الذین آمنوا و عملو الصالحات و تواصوا بالحق و تواصوا بالصبر
یعنی در طول مسیرِ ایمان و عمل صالح و تواصی به حق (امر به معروف و نهی ) مصائبی می اید که باید تواصی به صبر هم داشت و صبر نمود
در جای دیگر خطاب به پیامبرش می فرماید:
در مسیر حرکت اجتماعی الهی خودت و همراهیانت استقامت کنید و قطعا در این مسیر استقامت مصائبی می آید که باید صبر نمایی
فاستقم کما امرت و من تاب معک و لا تطغوا.... واصبر فان الله لا یضیع اجر المحسنین
در جای دیگر خطاب به مومنین میفرمایید در مسیر حرکت ممکن است مصائبی بیاید که دشمن خوشحال شود اما اگر صبر و تقوی پیشه (یعنی تقوای سیاسی یا تقوای تبعیت از امام مسلمین) کنید هیچ ضرری به شما وارد نمی شود.
سوره مبارکه آل عمران آیه ۱۲۰
إِن تَمسَسكُم حَسَنَةٌ تَسُؤهُم وَإِن تُصِبكُم سَيِّئَةٌ يَفرَحوا بِها ۖ وَإِن تَصبِروا وَتَتَّقوا لا يَضُرُّكُم كَيدُهُم شَيئًا ۗ إِنَّ اللَّهَ بِما يَعمَلونَ مُحيطٌ﴿۱۲۰﴾
اگر نیکی به شما برسد، آنها را ناراحت میکند؛ و اگر حادثه ناگواری برای شما رخ دهد، خوشحال میشوند. (امّا) اگر (در برابرشان) استقامت و پرهیزگاری پیشه کنید، نقشههای (خائنانه) آنان، به شما زیانی نمیرساند؛ خداوند به آنچه انجام میدهند، احاطه دارد.
در واقع مومن باید برای دستیابی به اهداف اجتماعی اسلام برنامه ریزی کند و اگر مانعی ایجاد شد که این امر طبیعی هر جنبش و حرکت اجتماعی است، ناامید نشود و با راهکاری بهتر به سمت ان هدف حرکت کند و امیدوارانه آن مانع را بردارد!
نه اینکه هر مشکلی که فرارویش پیش آمد بلافاصله از ادامه مسیر ناامید شود و بعضا بی صبری نماید!
که این بی صبری به تقوایی می انجامد
پس از خداوند «صبر ممدوح»، «صبر توام با تلاش و کوشش»، «صبر ایستادگی بر آرمانها»،«صبر محاسباتی»، «صبر پیگیری اهداف»، «صبر مداومت بر اهداف»، «صبر در برابر خدعه گری های دشمن»، «صبر در برابر حماقت های خودی ها» و «صبر در برابر همه مصائب طول مسیر الهی» را بخواهید!
خداوندا ما را از شر وسوسه های صبر مذموم در امان دار
✍️«محمد علی رنجبر»
اگر این مطلب را می پسندید برای سایرین ارسال کنید
با کانال #بینش_راهبردی همراه باشید.
http://eitaa.com/joinchat/2579496960C994bde62e8
توییت:
به نظرم الان بهترین زمان است که آیت الله اعرافی، نامه ای خطاب به پاپ و اسقف های اروپا بنویسند و اعلام کنند که طلاب جهادگر آماده خدمت رسانی به سالمندان در ایتالیا و اسپانیا هستند، تا این همه کشته و تلفات این کشورهای بالا نباشد!
#کرونا_ویروس
مدتها قبل راجع به شرح صدر رهبری عزیز که لازمه مدیریت کلان جامعه است مطلبی نوشته ام که مجددا آنرا بازنشر می دهم
امید که همه ما با شرح صدر و صبر ممدوح و صبر استراتژیک آشنا شویم و عامل باشیم