10.64M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
حامیان فلسطین در نیویورک مجددا با برپایی تظاهراتی خواستار توقف فوری جنگ و نسلکشی در غزه شدند
@BisimchiMedia
6.64M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
های الفرار... قاتل کفار میرسد
@BisimchiMedia
این عکس تیم ملی آمریکاست که امروز چین را شکست داد! :))
@BisimchiMedia
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
معاون راهبری یعنی چی؟
@BisimchiMedia
نتانیاهو: بار دیگر تأکید میکنم که هرکس علیه ما اقدامی بکند، بهای سنگینی خواهد پرداخت. 😄😆
@BisimchiMedia
نیروهای انصارالله یمن یک پهپاد دیگر آمریکایی MQ-9 را در شمال استان صعده سرنگون کردند. این هفتمین MQ-9 است که توسط یمنی ها از پاییز گذشته سرنگون می شود.
@BisimchiMedia
7.77M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 میدان، میان ما و شما قضاوت خواهد کرد...
@BisimchiMedia
9.84M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 روایت خبرنگاران ارشد بیبیسی از استرس کشنده و حکمفرما بر اسرائیلیها؛ مردم اسرائیل از ترس انتقام ایران خودشان را تسلیم میدانند!
🔹وزیر خارجه اردن هم به دستوپای ایران افتاده و در واقع از ایران میخواهد که با او درگیر نشود؛ این آخرین تلاشها قبل از یک طوفان است!
@BisimchiMedia
یک منبع اسرائیلی به NBC گفت: ما انتظار داریم که حمله ایران و حزب الله حداقل چند روز طول بکشد - آنها سعی خواهند کرد ما را خسته کنند.
@BisimchiMedia
رسانههای عربی: تهران با صدای بلند و صریح می گوید: هر کشوری که با موشک ها مقابله کند و از رژیم صهیونیستی دفاع کند، هدف موشک های ما خواهد بود.
@BisimchiMedia
پزشکیان: گستاخی صهیونیستها بیپاسخ نخواهد ماند
وزیر خارجه اردن در دیدار با پزشکیان گفت «نتانیاهو با حملات ترور قصد دارد درگیریها در منطقه را گسترش دهد»
@BisimchiMedia
12.15M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
اولین روایت از کسی که پیکر شهید هنیه را دیده
@BisimchiMedia