[بِراکِت]
🇮🇷🇨🇳 آیا توافق با چین ناقض شعار نه شرقی نه غربی نیست ⁉️
🇮🇷🇨🇳 آیا توافق با چین ناقض شعار نه شرقی نه غربی نیست ⁉️
🔸️جریان معارض انقلاب اسلامی طی سالهای پس از پیروزی انقلاب همواره تلاش داشته اصل «نه شرقی، نه غربی» جمهوری اسلامی را به «انزواگرایی» و «عدم ارتباط با شرق و غرب عالم» تعبیر کند. در صورتی که هرگز چنین معنایی مراد این اصل نبوده و امامین انقلاب اسلامی این مفهوم را به روشنی تبیین فرمودهاند. در دورهای که انقلاب اسلامی به پیروزی رسید، جهان به دو بلوک شرق و غرب تقسیم شده بود و عمده کشورها یا زیر سلطه بلوک غرب به رهبری آمریکا قرار داشتند یا زیر سلطه بلوک شرق به رهبری شوروی. جمهوری اسلامی با «شعار نه شرقی، نه غربی» قرار گرفتن زیر سلطه هر دو قطب را نفی کرد. مراد از نفی سلطه البته نفی رابطه نبود و جمهوری اسلامی با کشورهای حاضر در هر دو بلوک، روابط دیپلماتیک برقرار کرد. «نه شرقی، نه غربی» به این معنی بود که ایران مجذوب این دو بلوک سلطهگر نشود، تحت تاثیر آنها و مطیع و منقاد آنان نباشد. این دو بلوک برای خود سیاست، فرهنگ و نقشه راه کلانی داشتند که جمهوری اسلامی تصمیم گرفت در مسیر خواستههای آنان قرار نگیرد. سال 1991 با فروپاشی اتحاد جماهیر شوروی، بلوک شرق از بین رفت، نظام سلطه تک قطبی شد و بلوک غرب با قدرت بیشتر در صدد هضم کشورها در نظم مطلوب خود برآمد. این سیاست در پروژههایی نظیر گسترش ناتو به شرق یا روی کار آوردن نظامهای سیاسی لیبرال دموکرات از آمریکای لاتین تا اروپای شرقی و آسیا متجلی شد.
🔸️لذا آنچه باید با قدرت در سیاست خارجی جمهوری اسلامی تدوام یابد، «نه» به سلطه غربی در عین برقراری روابطی خارج از نظام ارباب-رعیتی با کشورهای غربی است. اما اینک «بلوک شرق»ی که یک نقشه کلان برای سلطه بر جهان و تحمیل سیاست و فرهنگ خود بر دیگر کشورها داشته باشد، وجود خارجی ندارد و بر این اساس، وقتی ما از «نگاه به شرق» سخن میگوئیم، مراد «شرق جغرافیایی» است. یعنی به دلیل تصلب ایدئولوژیک و نگاه سلطهجویانهای که بر کشورهای غربی حاکم است، نمیتوان انتظار انتفاع متقابل و بازی «برد-برد» از رابطه با آنها داشت. اما تقویت روابط با کشورهایی که درنیمکره شرقی (مشخصا در آسیا) و خارج از بلوک غرب ایدئولوژیک قرار دارند- از جمله چین- به دلایل متعدد از جمله داشتن تمدن و فرهنگ ریشهدار، مشترکات فراوان با ایران، قرار گرفتن بیش از 60 درصد جمعیت جهان در این منطقه، قرابت جغرافیایی با ما، نداشتن سیاست خارجی سلطهجویانه، و معارض نبودن با انقلاب و جمهوری اسلامی، به مراتب برای تامین منافع کشور مفیدتر است.
📄 برشی از مقاله "چارچوبی برای توافق راهبردی با چین"
✍ #یاسر_جبرائیلی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍃 #برگی_از_یک_کتاب
📘 نام کتاب: نگاهی به فتوژورنالیسم جنگ تحمیلی
✍ نویسنده: نازلی عباسی اهوازی/ محمدرضا شریف زاده
📑 انتشارات: سوره مهر
📖 توضیحات:
عکس و عکاسی همیشه خلاقیتی را به تصویر میکشد که در پی نگاهِ جستوجوگر عکاس پدید میآید. و این پدید تصویری همیشه در تلاش بودهاست تا آنچه را که هست به هستی درآورد و جاودانه کند، اما در این میان برخی چنان به واسطه این هنر و صنعتِ نوین بشری در جاودانههای ملتی ریشه دوانیدهاند که فراتر از هر عنوان یا هر کادر تصویری است.
#هنر
#دفاع_مقدس
📚 #معرفی_کتاب
⬅️ #اگه نقشهمون گرفت و پدافند سوری اشتباه کرد و #هواپیمایی_ماهان رو به جای جنگنده ساقط کرد، بگو:
توش زن و بچه و نخبه بودند که داشتن از طریق بیروت میرفتن کانادا و آمریکا.
⬅️ #اگه نقشهمون نگرفت بگو :
تو هواپیما یه مشت سپاهی و تروریست بودن که داشتن اسلحه میبردن برای حزبالله!
💬 محمد وحیدی
🍃 #برگی_از_یک_کتاب
📘 نام کتاب: "من ادواردو نیستم"
✍ نویسنده: گروه فرهنگی شهید ابراهیم هادی
📑 انتشارات: شهید ابراهیم هادی
📖توضیحات:
شهید ادواردو آنیلی، شهیدی که ثروت آنچنانی و موقعیت آنچنانی خود را رها کرده و عاشق دین مبین اسلام و مذهب شیعه میگردد و در نهایت در این راه به مقام شهادت می رسد.
📚 #معرفی_کتاب
[بِراکِت]
🍃 #برگی_از_یک_کتاب 📘 نام کتاب: "من ادواردو نیستم" ✍ نویسنده: گروه فرهنگی شهید ابراهیم هادی 📑 انت
🍃 #برگی_از_یک_کتاب
📘 نام کتاب: "من ادواردو نیستم"
✍ نویسنده: گروه فرهنگی شهید ابراهیم هادی
📑 انتشارات: شهید ابراهیم هادی
📖 توضیحات:
شهید ادواردو آنیلی، شهیدی که ثروت آنچنانی و موقعیت آنچنانی خود را رها کرده و عاشق دین مبین اسلام و مذهب شیعه میگردد و در نهایت در این راه به مقام شهادت می رسد.
🔸️ شهید ادواردو آنیلی فرزند جیانی آنیلی، سناتور و میلیاردر ایتالیایی، صاحب کارخانه ماشین سازی فیات، فراری، اوبکو، لامبورگینی، لانچیا، آلفارمو، چندین کارخانه صنعتی، بانک های خصوصی، شرکت های طراحی مد و لباس، روزنامه های لاستامپا، کوریره، دلاسرا و باشگاه فوتبال یوونتوس، در ۶ ژوئن ۱۹۵۴ در نیویورک به دنیا آمد.
او تحصیلات مقدماتی را در ایتالیا و سپس در کالج آتلانتیک انگلستان گذراند. پس از آن در رشته ادیان و فلسفه شرق از دانشگاه پرینستون آمریکا با درجه دکترا فارغ التحصیل شد.
🔸️ اجداد ادواردو با راه اندازی کارخانه فیات در ایتالیا این صنعت عظیم را در آن جا بنا گذاشتند که امروزه بستگانش سهامدار عمده شرکت فیات، صاحب بانک ها و بیمه ها، باشگاه یوونتوس و ... هستند. پدر ادواردو کاتولیک و مادرش یک پرنسس یهودی است.
🔸️ ادواردو شرح مسلمان شدنش را چنین می گوید: «زمانی که در دانشگاه نیویورک درس می خواندم، یک روز در کتابخانه قدم می زدم و کتاب ها را نگاه می کردم چشمم افتاد به قرآن و کنجکاو شدم که ببینم در قرآن چه چیزی آمده است.
آن را برداشتم و شروع کردم به ورق زدن و آیاتش را به انگلیسی خواندم، احساس کردم این کلمات، کلمات نورانی است و نمی تواند گفته بشر باشد، این بود که بسیار تحت تاثیر قرار گرفتم. این شد که آن را امانت گرفتم و بیشتر مطالعه کردم و احساس کردم که آن را می فهمم و قبول دارم.»
#شهید
📚 #معرفی_کتاب
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
ببینید برای رهایی مردم از گرما در فلسطین اشغالی ( اسرائیل ) ، مسئولان رژیم صهیونیستی چه تمهیدی اندیشیده اند !؟🤔😉
🎥 ۵۰ ثانیه
#سردار_دلها همان کاری را با #داعش کرد ،
که سالها قبل #صیاد_دلها با #منافقین کرده بود.
#سالگرد_عملیات_مرصاد
#منافقین_کوردل
🍃 #برگی_از_یک_کتاب
📘 نام : " عذر تقصیر به پیشگاه محمد و قرآن "
✍ نویسنده : جان دیون پورت
#اعترافی_تکان_دهنده
📖 توضیحات :
حرفه #کتابت(خط) که اصلاً از مشرق زمین به اروپا آمده بود ، برای بار دوم در پناه #نبوغ_اسلامی در اروپا راه یافت .
همه می دانند که بیشتر از ۶۰۰ سال صنایع و علوم در میان اعراب رونق داشت . در صورتی که میان ما اروپاییان #وحشیگریِ خشن و زننده حکومت می کرد و شعله #ادبیات به کلی #خاموش و منتفی بود ؛ باید قبول کرد که #کلیه_علوم اعم از فیزیک و هیات و نجوم و فلسفه و ریاضیات که از قرن دهم به بعد در اروپا رونق گرفت ، اصولاً ماخوذ از مدارس #مسلمانان است .
( ص ۱۲۵ )
📚 #معرفی_کتاب