🔴 چرا حوائج مان را از امام زمان نخواهیم؟
🔵 آیت الله مصباح یزدی (ره):
🌕 اگر ما نوکر وجود مقدس امام زمان (عج) هستیم مشکلاتمان را چرا از آقاى خودمان نخواهیم؟! اگر باورمان هست که او آقاست و ما نوکر، آقایى که سراپا رحمت است، محبت است، عطوفت است، میگوید آن وقتى هم که یاد من نیستید و مرتکب گناه میشوید، من برایتان استغفار میکنم؛ دعا میکنید، آمین میگویم. آن وقت وقتى احتیاج داریم چرا نرویم در خانه او؟! چه کسى از او مهربانتر، چه کسى از او قدرتمندتر؟!
۸۳/۰۷/۰۴
🔺 آری به راستی چه کسی از او مهربانتر؟ چه کسی از او قدرتمندتر ؟
🔺 در کتاب مکیال المکارم نیز که ۸۰ وظیفه هر شیعه ذکر شده است در وظیفه شماره ۴۷ آمده است :
🔹 دادخواهی و توجه نمودن و عرض حاجت بر آن حضرت
#امام_زمان
https://Eitaa.com/bshmk33
🔴 لبیک به ندای امام زمان (عج)
🔵 می گویند با هر باری که در ظهر عاشورا حضرت اباعبداللّه عليه السلام «هل من ناصر ینصرنی» مي گفتند حضرت زينب مي آمدند و لبیکی می گفتند. گاهي سوال ميشد که چرا شما لبیک می گویید؟!
مي گفتند: ایشان امام من است و يك نفر بايد به درخواست ایشان جواب مثبت بدهد و گرنه عذاب خدا نازل مي شود.
🌕 اما امام زمان تو و من بیشتر از هزار سال است ندای (هل من ناصر ینصرنی) سر میدهند و لبیک شان حتی به تعداد سیصد و سیزده حنجره پاسخی ندارد، و چه عذابی بالاتر از این عذاب که،کسی باید تا به حال آمده باشد و به خاطر بی غیرتی ما نیامده و این نیامدنش هم به حالمان فرقی ندارد.
https://Eitaa.com/bshmk33
✅ او خواهد آمد
✍امام محمد باقر عليه السلام:حضرت قائم علیهالسلام،دو بار غيبت میکند؛ دومین غیبت او آنقدر طولانی میشود که دربارهاش گفته مىشود: «او مُرد و معلوم نيست به كدام وادى رفته است!»
📚الغيبة( نعمانى) صفحه ۱۷۳
شیعه اگر شیعه بود،وضع دگر این نبود
یوسف زهرا چنین غریب و غمگین نبود
#اللهم_عجل_لولیک_الفرج
https://Eitaa.com/bshmk33
نماز_اول_وقٺ😊
نماز را ترک نکنید ، حتی اگر درگیر گناه هستید!
آسیّد محمّد ضیاء آبادی
عطر_نماز🍃
امام صادق عليه السلام:
هرگاه نماز واجب خواندى،به وقت بخوان و همانند كسى كه با آن وداع مى كند [ که انگار آخرين نماز عمر اوست] و مى ترسد ديگر به سوى آن برنگردد.
📗بحار الأنوار ج۸۱ ص۲۳۳
https://Eitaa.com/bshmk33
#آیین_بندگی
همین ڪه گردی بر دلتان پیدا می شود
↞ یڪ سبحان الله بگویید
آن گرد ڪنار می رود .
هر وقت خطایی انجام دادید
↞استغفرالله بگویید
که چارہ است.
هر جا هم نعمتی به شما رسید
↞الحمدلله بگویید
چون شکرش را به جا آوردی گرد نمی گیرد .
با این سه ذڪر باخدا صحبت ڪنید.
صحبت ڪردن با خدا
غم و حزن را از بین می برد ...
📚حاج اسماعیل دولابی
https://Eitaa.com/bshmk33
💥☄💥☄💥☄💥☄💥
☄
⭕️چرا #اسلام به ادیان دیگر اجازه نمیدهد تا در جامعه اسلامی به تبلیغ دین خویش بپردازند، اما خود به #تبلیغ_اسلام در دیگر جوامع میپردازد؟
🔷هر چند که #دین_اسلام مدافع آزادی افراد و جوامع است، ولی این آزادی به معنای باز گذاشتن راه انحراف و گمراهی نیست. #اسلام مکتبی است که خود را #کاملترین_دین معرفی کرده و #پیامبرش را #آخرین_پیامبر دانسته و خود را #ناسخ همه ادیان آسمانی پیش از خود میداند. #اسلام و معارف آن، #حق است و طبق آیهای از #قرآن، «وَ مَنْ يَبْتَغِ غَيْرَ الْإِسْلَامِ دِينًا فَلَنْ يُقْبَلَ مِنْهُ وَ هُوَ فِي الْآخِرَةِ مِنَ الْخَاسِرِينَ؛ هر کس غیر از #اسلام، دین دیگری اختیار کند، هرگز از وی پذیرفته نیست و چنین کسی در آخرت از زیانکاران خواهد بود». [۱]
🔷بنابراین، #اسلام هر دینی غیر از خود را باطل و غیر قابل قبول میداند و از اینرو باید تا حد امکان از #رواج_افکار_باطل و خلاف حق و حقیقت در بین عموم جامعه اسلامی - که بسیاری از آنان از تخصص کافی برخوردار نیستند - جلوگیری کند و این عین #دفاع از #حق و حقیقت است، مانند آنکه دولتی بخواهد از تبلیغات گسترده و فضاسازی رسانهای مخالفان خود در تبدیل واقعیتها و جعل و نشر اکاذیب جلوگیری کرده و از طرفی به بیان واقعیتها بپردازد.
🔷با این وجود، همواره در #جامعه_اسلامی چنین امکانی وجود داشت که دیگر مذاهب، افکار و نظریات خود را مطرح کنند و از طرف #متخصصان_دین_اسلام، پاسخ خود را دریافت کنند، ولی این امر باید در فضایی علمی و با حضور کارشناسان دینی انجام شود. #اسلام در همان مراحل اولیه با سلاح #منطق به تبلیغ پرداخته و از طرح نظرات مختلف واهمهای نداشته است، ولی انجام این کار در سطح عموم جامعه اسلامی، مناسب نبوده و از باب ترویج راه ضلالت و باطل، ممنوع است. البته امروزه ادیان منسوخ شده - و حتی فرقههای خودساخته - با استفاده از امکانات مدرن، در فضای مجازی به تبلیغ خود میپردازند، و از این رو #اندیشمندان_اسلامی وظیفه سنگینتری جهت دفاع از اصول و ارزشهای دینی در فضاهای نوین دارند.
[۱] آل عمران، آیه ۸۵
منبع: اسلام کوئست با اندکی تلخیص و تصرف
#اسلام
https://Eitaa.com/bshmk33
🌸☄🌸☄🌸☄🌸☄🌸
☄
⭕️امام علی (ع) #برکات_بعثت_پیامبر (ص) را چگونه بیان می فرماید؟
🔷 #امام_علی (ع) در بخشی از خطبه اول #نهج_البلاغه، اشاره به چهار نکته مى فرماید: نخست، مسأله #بعثت_پیامبر_اسلام و بخشى از #ویژگیها و #فضایل آن حضرت و نشانه هاى نبوّت او. دوّم، وضع دنیا در زمان قیام آن حضرت از نظر انحرافات دینى و اعتقادى و نجات آنها از این ظلمات متراکم، به وسیله نور محمّدى (ص). سوّم، رحلت پیامبر از دار دنیا. چهارم، #میراثى که از آن حضرت باقى مانده، یعنى #قرآن_مجید. در قسمت اوّل مى فرماید: «اِلى اَنْ بَعَثَ اللهُ سُبْحانَهُ مُحَمَّداً رَسُولَ اللهِ صَلَّى اللهُ عَلَیْهِ وَ آلِهِ لاِنْجازِ عِدَتِهِ وَ اِتْمامِ نُبُوَّتِهِ؛ قرن ها گذشت و روزگاران سپری شد] تا این که خداوند سبحان، #محمّد_رسول_الله (ص) را براى وفاى به عهد خود و کامل کردن نبوّتش برانگیخت و مبعوث کرد». سپس اشاره به بخشى از #فضایل آن حضرت کرده، مى فرماید: «مَاْخُوذاً عَلَى الْنَبییّنَ میثاقُهُ؛ این در حالى بود، که از #همه_پیامبران پیمان درباره او گرفته شده بود [که به او ایمان بیاورند و بشارت ظهورش را به پیروان خویش بدهند]»؛ ««مَشْهُورَةً سِماتُهُ، کَریماً میلادُهُ؛ در حالى که #نشانه_هایش_مشهور و #میلادش_پسندیده بود». این تعبیر ممکن است اشاره به کرامت و عظمت پدر و مادر و اجداد او باشد و یا برکاتى که #هنگام_تولّد او براى جهانیان فراهم گشت، چه اینکه مطابق نقل تواریخ، همزمان با تولّد آن حضرت بتها در خانه کعبه فرو ریختند، آتشکده فارس خاموش شد، دریاچه ساوه که مورد پرستش گروهى بود خشکید و قسمتى از قصر شاهان جبّار در هم شکست و فرو ریخت و همه اینها بیانگر آغاز عصر جدیدى در مسیر #توحید و مبارزه با شرک بود.
🔷سپس مى افزاید: «وَ اَهْلُ الاَرْضِ یَومَئِذ مِلَل مُتَفَرِّقَة وَ اَهْواء مَنْتَشِرَة وَ طَرائِقُ مُتَشَتِّتة؛ در آن روز #مردم_زمین، داراى مذاهب پراکنده و افکار و خواسته هاى ضدّ و نقیض و راه ها و عقاید پراکنده بودند». «بَیْنَ مُشَبِّه للهِ بِخَلْقِهِ اَوْ مُلْحِد فِى اسْمِهِ اَوْ مُشیر اِلى غَیْرِهِ؛ گروهى خدا را به مخلوقاتش تشبیه مى کردند و گروهى نام او را بر بتها مى نهادند یا به غیر او اشاره و دعوت مى کردند». «ملحد» از مادّه «لحد» بر وزن مَهْد به معناى حفره اى است که در یک طرف قرار گرفته است و به همین جهت به حفره اى که در یک جانب قرار گرفته است لحد مى گویند، سپس به هر کارى که از حدّ وسط منحرف به سوى افراط و تفریط شده، الحاد گفته مى شود و شرک و بت پرستى را نیز به همین جهت الحاد مى گویند و منظور از جمله بالا «مُلْحِد فِى اسْمِهِ» همان است که در بالا اشاره شد که نام خدا را بر بتها مى نهادند؛ مثلا به یکى از بتها اللات و به دیگرى العزّى و به سوّمى منات مى گفتند که به ترتیب از الله و العزیز و المنّان منشتق شده است و یا این که منظور آن است که صفاتى براى خدا همچون صفات مخلوقات قائل مى شدند و اسم او را دقیقاً بر مسمّى تطبیق نمى کردند. جمع میان هر دو تفسیر نیز ممکن است. سپس مى افزاید: «پس خداوند آنها را به وسیله آن حضرت از #گمراهى رهایى بخشید و با #وجودپربرکتاو، آنان را از #جهالت نجات داد».
🔷بعد به فراز دیگرى از این بحث پرداخته، مى فرماید: «سپس خداوند سبحان لقاى خویش را براى پیامبر (ص) انتخاب کرد، و آنچه را نزد خود داشت براى او پسندید و او را با رحلت و انتقال از دار دنیا به سراى آخرت، گرامى داشت و از گرفتارى در چنگال مشکلات نجات بخشید»؛ «آرى در نهایت احترام او را قبض روح کرد، درود خدا بر او و آلش باد»؛ «او هم آنچه را انبیاى پیشین براى امّت خود به یادگار گذارده بودند در میان شما به جاى نهاد»، «زیرا آنها هرگز #امّت_خود را بى سرپرست و بى آن که راه روشنى در پیش پایشان بنهند و پرچمى برافراشته، نزد آنها بگذارند رها نمى کردند!». بدیهى است منظور امام (ع) از تعبیر بالا همان چیزى است که در #حدیث_ثقلین آمده است که طبق این روایت متواتر، #پیامبر (ص) فرمود: «من از میان شما مى روم و #دو_چیز_پرارزش در میان شما به یادگار مى گذارم: #کتاب_خدا و #عترتم که اگر به این دو تمسّک جویید، هرگز گمراه نخواهید شد و این دو از یکدیگر جدا نمى شوند تا در کنار #حوض_کوثر نزد من آیند». به هر حال #دلسوزى_پیامبران نسبت به #امّتها منحصر به حال حیاتشان نبوده است و بدون شک، نگران آینده آنها نیز بوده اند، بیش از آنچه پدر به هنگام وفات، نگران فرزندان خردسال خویش است؛ به همین دلیل نمى توان باور کرد که آنها را بدون برنامه روشن و سرپرست و وصیّى، رها سازند و زحمات یک عمر خویش را براى هدایت آنان بر باد دهد.
📕پيام امام اميرالمومنين (ع)، ناصر مكارم شيرازى، دارالكتب الاسلاميه، ۱۳۸۷ش، ج ۱، ص ۲۲۸
منبع: وبسایت آیت الله العظمی مکارم شیرازی (بخش آئین رحمت)
#پيامبر_اكرم
#بعثت
https://Eitaa.com/bshmk33
⭕️ #رسول_اکرم صلی الله عليه و آله :
💠دُعاءُ الوالِدِ لِوَلَدِهِ كَدُعاءِ النَّبِيِّ لاُِمَّتِهِ.
🔷دعاى پدر و مادر براى فرزند، مانند دعاى پيامبر براى امّت خويش است.
📕مشكاة الأنوار، ص ۲۸۲، ح ۸۵۳
#پيامبر_اكرم
https://Eitaa.com/bshmk33