eitaa logo
🇮🇷کانال کمیل🇮🇷
428 دنبال‌کننده
28.5هزار عکس
15.7هزار ویدیو
73 فایل
کانالی برای ارائه مطالب متنوع سیاسی،اجتماعی ، مذهبی، ادبی و طنز..... کپی از مطالب کانال آزاد است https://eitaa.com/joinchat/1446576180C08cc5661cc لینک کانال کمیل👆 آیدی:👈 Canele_komeil@ ارتباط: @n_bande
مشاهده در ایتا
دانلود
هدایت شده از KHAMENEI.IR
7.76M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🌷 ویژه عید قربان 📹 قربانی شگفتی ساز ☝️ نماهنگی از بیانات رهبر انقلاب درباره عظمت در تاریخ دین‌داری 💻 Farsi.Khamenei.ir
هدایت شده از 🇮🇷کانال کمیل🇮🇷
♨️سه ﺑﯿﺖ ، ﺳﻪ ﻧﮕﺎﻩ ، ﺳﻪ ﺑﺮﺩﺍﺷﺖ🍃 🍃حضرت ﻣﻮﺳﯽ ‏(علیه‌السلام) ﺧﻄﺎﺏ ﺑﻪ ﺧﺪﺍﻭﻧﺪ ﺩﺭ ﮐﻮﻩ ﻃﻮﺭ: ﺍَﺭِﻧﯽ ‏( ﺧﻮﺩ ﺭﺍ ﺑﻪ ﻣﻦ ﻧﺸﺎﻥ ﺑﺪﻩ ‏) 🍃ﺧﺪﺍﻭﻧﺪ : ﻟﻦ ﺗﺮﺍﻧﯽ ‏( ﻫﺮﮔﺰ ﻣﺮﺍ ﻧﺨﻮﺍﻫﯽ ﺩﯾﺪ ‏) 🍃ﺑﺮﺩﺍﺷﺖ ﺳﻌﺪﯼ : ﭼﻮ ﺭﺳﯽ ﺑﻪ ﮐﻮﻩ ﺳﯿﻨﺎ ﺍﺭﻧﯽ ﻣﮕﻮ ﻭ ﺑﮕﺬﺭ ﮐﻪ ﻧﯿﺮﺯﺩ ﺍﯾﻦ ﺗﻤﻨﺎ ﺑﻪ ﺟﻮﺍﺏ ﻟﻦ ﺗﺮﺍﻧﯽ !!🌸 🍃ﺑﺮﺩﺍﺷﺖ ﺣﺎﻓﻆ : ﭼﻮ ﺭﺳﯽ ﺑﻪ ﻃﻮﺭ ﺳﯿﻨﺎ ﺍﺭﻧﯽ ﺑﮕﻮ ﻭ ﺑﮕﺬﺭ ﺗﻮ ﺻﺪﺍﯼ ﺩﻭﺳﺖ ﺑﺸﻨﻮ، ﻧﻪ ﺟﻮﺍﺏ ﻟﻦ ﺗﺮﺍﻧﯽ !!!🌸👌🏻 🍃ﺑﺮﺩﺍﺷﺖ ﻣﻮﻻﻧﺎ : ﺍﺭﻧﯽ ﮐﺴﯽ ﺑﮕﻮﯾﺪ ﮐﻪ ﺗﺮﺍ ﻧﺪﯾﺪﻩ ﺑﺎﺷﺪ ﺗﻮ ﮐﻪ ﺑﺎ ﻣﻨﯽ ﻫﻤﯿﺸﻪ، ﭼﻪ ﺗﺮﯼ ﭼﻪ ﻟﻦ ﺗﺮﺍﻧﯽ🌸👌🏻 ﺳﻪ ﺑﯿﺖ، ﺳﻪ ﻧﮕﺎﻩ، ﺳﻪ ﺑﺮﺩﺍﺷﺖ 🍃ﻣﺜﻞ ﺳﻌﺪﯼ ، ﻋﺎﻗﻼﻧﻪ 🍃ﻣﺜﻞ ﺣﺎﻓﻆ ، ﻋﺎﺷﻘﺎﻧﻪ 🍃ﻣﺜﻞ ﻣﻮﻻﻧﺎ ، ﻋﺎﺭﻓﺎنه @Canele_komeil
♨️بله اعزه!!! فرق میکنه که به چه کسی رأی بدیم!!👌🏻😎
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
♨️پلیس آلبانی دوباره وارد مقر منافقین شد 🔹پایگاه آلبانی دیلی‌نیوز خبر داده پلیس این کشور صبح امروز بار دیگر وارد مقر گروهک تروریستی منافقین شده و ورود و خروج به این اردوگاه را کنترل می‌کند.
♨️قوه‌قضائیه: طبری ۴۵ ماه در زندان بود و الان با وثیقۀ ۳۰۰ میلیاردی منتظر اعاده دادرسی است 🔹مهدی هاشمی پس از رد مال، تحمل شلاق و ۷ سال حبس، به‌صورت مشروط آزاد شد. نجفی با جلب رضایت اولیای دم و گذراندن بیش از ۳ سال حبس آزاد شده. بابک زنجانی و شهرام جزایری در زندان هستند. ✍🏻زود قضاوت نکنیم!
نتانیاهو: می‌ترسیم به اوکراین سلاح بدهیم و به‌دست ایران برسد 🔹رابطۀ روسیه و ایران بسیار نگران‌کننده است. نگرانیم بخواهیم سامانه‌هایی در اختیار اوکراین بگذاریم اما آن‌ها به دست ایران برسد. ایرانی‌ها مهندسی معکوس خواهند کرد و در موقعیتی قرار می‌گیریم که سیستم‌های اسرائیلی علیه اسرائیل استفاده شود. 🔹این یک تهدید خیالی و فرضی نیست. برای سامانه‌های ضدتانک غربی دقیقا همین موضوع اتفاق افتاده و ما آن را در مرزهایمان در دست حزب‌الله می‌بینیم.
♨️این👆🏻 بابا رو یادتونه که ادعا میکرد اسمش فریبرز‌ کرمی‌ زند هست و از پلیس و حاکمیت جدا شده و علیه نظام اسلامی چرت و پرت می‌نوشت؟؟؟ هیچی دیگه...بعد از حمله پلیس آلبانی به کمپ اشرف، این اکانت یه هفته غیرفعال شد! الانم با ژست جدید ضد منافقین به توئیتر برگشته!!!😉 نیاز به توضیح بیشتر نیست؛ فقط بدونید اغلب این لشکر اپوزیسیون، پیرپاتالهای کمپ آلبانی بودند، نه دختران و پسران سوسول و بی‌حجاب در ایران!!!🙃
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔸️گرچه حقیر با قریب به اتفاق جدی لایحه مرتبط شدم ولی اگر مخالفی رو میشناسین که از قلم دررفته،ممنون میشم واسط بشین جلسه با آقای قالیباف در این هفته برگزار میشه وقت نداریم🙂
15.67M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
♨️محافل انس با گونی در زیر پوست شهرهای مختلف در حال برگزاری است!!👌🏻😎 باید از براندازها یه تشکر ویژه کنیم که باعث شدن گشت ارشاد جمع بشه و به جاش این👆🏻 روش دقیق و کارآمد جایگزینش بشه!!✌️🏻😊
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
♨️ آزادی بیان به سبک سوئد 🔹همزمان که سوئد قرآن‌سوزی را آزادی عقیده می‌داند، دانشگاه استوکهلمِ سوئد به‌دلیل اینکه وحید سعادت‌طلب، دانشجوی ایرانیِ این دانشگاه، پایان‌نامه‌اش را به شهید سلیمانی تقدیم کرده به او اجازه دفاع نمی‌دهد.
اعتراض مسلمانان به چراغ سبز سوئد برای قرآن‌سوزی 🔹دیروز پلیس سوئد اعلام کرد مجوز اعتراضی را صادر کرده که سازمان‌دهنده آن قصد دارد قرآن را بسوزاند و این کار انجام شد. سخنگوی وزارت خارجۀ ایران این موضوع را مصداق خشونت‌گرایی و نفرت‌پراکنی خواند و محکوم کرد. 🔹مغرب در اعتراض به اهانت به قرآن، سفیر خود را از سوئد فراخواند. عراق دستور محاکمۀ فرد هتاک به در سوئد را صادر کرد. اردن نیز اقدام سوئد را محکوم کرد و آن را تحریک‌آمیز و نژادپرستانه خواند. 🔹حزب‌الله و مجلس اعلای اسلامی شیعیان لبنان مقامات سوئد را در قرآن‌سوزی شریک دانستند. دومای دولتی روسیه هم بی‌حرمتی به قرآن و اقدام دولت سوئد را محکوم کرد. سی‌ان‌ان نوشته مجوز سوئد برای قرآن‌سوزی می‌تواند عضویت سوئد در ناتو را دوباره با چالش مواجه کند. اردوغان گفت: به غربی‌های گستاخ یاد می‌دهیم توهین به مسلمانان آزادی اندیشه نیست.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
♨️یک دقیقه صدای جنگل هیرکانی را بشنوید و از زیبایی خلقت پروردگار لذت ببرید!👌🏻😊