📢 معاون ترامپ و باور آخر الزمانی!💥
✍صابر گل عنبری
⬅️ جی دی ونس معاون دونالد ترامپ چه بسا تندروتر از اوست. او در اندیشکده کویینسی پرده از باورهای اوانجلیستی خود برداشته و ضمن رد مقایسه اوکراین و اسرائیل، میگوید که حمایت از اولی باید مشروط و از اسرائیل غیر مشروط و نامحدود باشد. البته واقعیت هم همین است.
⬅️ ونس به پایههای ایدئولوژیک این سیاست اشاره و گفته آمریکا بزرگترین کشور مسیحی ⛪️ دنیاست و حمایت از اسرائیل را به باور به مسیحِ منجی، ولادت و به صلیب کشیده شدن و رجعتش در آنجا ربط میدهد.
⬅️ این باور آخر الزمانی اوانجلیستهای آمریکا است که به حمایت بیچون و چرا از اسرائیل و نابودی مخالفانش تا ظهور مسیح و آغاز دوره آخر الزمان عقیده دارند و بیشتر طرفدار جمهوریخواهانند؛ در حالی که اکثر یهودیان طرفدار دموکراتها هستند.
⬅️ بر اساس نظرسنجی مرکز تحقیقات پیو در 2023 یک سوم مردم آمریکا حامی کلیسای انجیلیِ طرفدار اسرائیل اند. جریان مسیحی صهیونیستی و لابی یهودی اسرائیلی دو بال هدایتگر سیاست خاورمیانهای آمریکا هستند. مواضع اوانجلیستها حتی تندتر از لابی یهودی است.
https://eitaa.com/Communityinformationchannel
📣 تازههای_نشر
📚 سیر اسلامشناسی در اروپا
✍ یوهان فوک/ ترجمه زینب سرحدی
✅ در سال ۱۹۴۴، مقالهای از یوهان فوک در اثری با عنوان «مقالاتی درباره زبان و ادبیات عرب، سامیشناسی و اسلامشناسی» چاپ شد. این مقاله که «مطالعات اسلامی در اروپا از قرن دوازدهم تا آغاز قرن نوزدهم» نام داشت، تلاشی بود برای ارائه دیدی کلی از اسلامشناسی و معرفی اسلامشناسانی که به مطالعه اسلام پرداختهاند. بعدها، این مقاله همراه با مقدمهای مفصل و بسط مطالعات اسلامشناسی او تا دوران معاصر، در قالب اثری مستقل منتشر شد. در این کتاب که پیش از انتشار شرقشناسی ادوارد سعید نگاشته شده، فوک با رویکردی زبانشناسانه، مطالعات تاریخ اسلامشناسی را آغاز و در ادامه، نقش عوامل سیاسی، اقتصادی و فرهنگی را بررسی میکند. یوهان فوک به ویژه بر تأثیر وقایعی همچون نهضت اصلاح دینی، عصر روشنگری، انقلاب فرانسه و رخدادها و چهرههای قرن نوزدهم بر مطالعات تاریخشناسی متمرکز است.
💥کانال اطلاع رسانی انجمن ادیان و مذاهب (در اینجا اطلاعات و اخبار ادیان و مذاهب زنده ایران و دنیا به اشتراک گذاشته میشود.)
https://eitaa.com/Communityinformationchannel
📣 تازههای_نشر
📚 اصطلاحشناسی بددینی (معناپژوهی واژههایی از ادبیات تکفیر در جهان اسلام)
✍ امین مهربانی
✅ در متون و منابع اسلامی، بهویژه نوشتههای کلامی و جدلی و فرقهنگاشتی، پیروان هر فرقه در اشاره به گروههای بیدین یا بددین معمولاً زبان و ادبیاتی به کار بردهاند که متفاوت از دیگر گونههای زبان دینی است. اصطلاحات «مبتدع»، «مرتد»، «ملحد»، «زندیق» و «رافضی» از این دستاند. تعریف و به کارگیری چنین اصطلاحاتی همیشه واضح و دقیق نبوده است؛ گاه این اصطلاحات معانی و کاربردهایی متفاوت از معنای لغوی و رایجشان داشتهاند و بر فرقهها یا مکاتب خاصی اطلاق شدهاند و در دورههای بعد سیری معناشناختی و تاریخی یافتهاند. در این کتاب دلالتها و معانی ۱۳ اصطلاح اصلی از شبکۀ واژگانی ادبیات بددینی بررسی شده است. کوشش شده پیشینه و ریشۀ آنها، چگونگی کاربرد آن در قرآن و حدیث، زمینهها و انگیزههای الهیاتی یا سیاسی پیدایش و رواجش، تعاریف و تفاوتهای معنایی آن در بافتارهای مختلف و ناهنجاریها و سوءاستفادههای به کارگیری آن مطالعه شود تا به آسیبشناسی کاربرد ادبیات تکفیری کمک شود.
💥کانال اطلاع رسانی انجمن ادیان و مذاهب (در اینجا اطلاعات و اخبار ادیان و مذاهب زنده ایران و دنیا به اشتراک گذاشته میشود.)
https://eitaa.com/Communityinformationchannel
💥کانال اطلاع رسانی انجمن ادیان و مذاهب
https://eitaa.com/Communityinformationchannel
🔰 معرفی کتاب «متن و تفسیر: امام جعفر صادق و میراث او در فقه اسلامی»
✍🏻 نوشتهٔ حسین مدرسی طباطبایی (استاد دانشگاه پرینستون)
🔹 ترجمهٔ علیرضا دهقانی
در دوران خلافت امویان که از سال ۴۱ تا ۱۳۲ هجری قمری بر جهان اسلام حکومت کردند، گرایشهای مختلفی در تفسیر و استدلال فقهی عمدتاً در حجاز و عراق پدیدار شد.
نسلی از فقیهان بهکمک محافل شاگردان وفادارشان مجموعهای از مناظره و مباحثه را با طرفداران مواضع رقیب شکل میدادند. این روندها بهتدریج به مشخصههای فکری و سپس طی چند دهه به مکاتب فقهی محلی تبدیل شدند. برخی از این مکاتب محلی توانستند پیروانی فراتر از خاستگاه خود بیایند و به دیگر بخشهای جهان اسلام گسترش یابند.
هریک از این مکاتب معمولاً به نام فقیهی برجسته در اوایل اسلام شناخته میشود که آغازگر، رهبر یا نمایندهٔ آن به شمار میآید. این مکاتب، کمکهای ارزشمندی به جامعهٔ جوان مسلمان در [پیدایش و گسترشِ] نظرات فقهیاش کردند. اندک مکاتبی که از کوران حوادث زمانه گذر کردند، جوامع بزرگ پیروان خود را ساختند و تا دوران ما آگاهیبخشی به طرز تفکر فقهی مسلمانان را ادامه دادند.
مکتبی که در پژوهش حاضر بر آن تأکید میشود، در اواخر دورهٔ خلافت امویان پدید آمده است. این مکتب به امام ابوعبدالله جعفر بنمحمد الصادق فقیه مورد احترام اهل مدینه تعلّق داشت.
چنانکه معاصران وی نیز میدانستند، او از شخصیتهای بزرگوار خاندان پیامبر (اهلالبیت) به شمار میرفت. از زمان حیات وی، مکتبش به مکتب جعفری معروف بود و پیروانش جعفری خوانده میشدند.
این مکتب در طول زمان مانند دیگر مکاتب فقهی اسلامی، مکتبی تثبیتیافته گردید که نظریهٔ فقهی خاص خود و روشهای تجزیه و تحلیل متمایز از دیگران را داراست.
این مکتب مظهر سنّت زندهای است که سیزده قرن استمرار یافته، هماکنون بیش از دویست میلیون پیرو در سراسر جهان دارد و میراث آن در هزاران کتاب نگهداری میشود که فهرست بلندبالایی از نظریات متفکران اصیل فقهی را در بر دارد؛ بهویژه در دو حوزهٔ تفسیر متون فقهی و قراردادها، این سنت تا حدی گسترش یافته که در مقایسه با همتایانش در سنتهای فقهی اسلامی یگانه است.
در نیمقرن گذشته آثار پرشماری به زبانهای گوناگون برای معرفی این مکتب، تاریخ، نظریات و محتوای آن پدید آمده است؛ از جمله یک تکنگاری به زبان انگلیسی که در سال ۱۹۸۴ از این نویسنده منتشر شد. اما همگی این آثار، بر مراحل بعدی مکتب، و شکل توسعهیافته و گسترشیافتهاش متمرکز شده است.
هدف پژوهش حاضر به عنوان تألیفی در زمینهٔ تاریخ اندیشه این است که چگونگی آغاز این مکتب را نشان دهد و پیشینهای ترسیم کند که آن را بازنماید.
🔷 فهرست تفصیلی محتوای کتاب:
🔹درآمد
🔹 فصل ۱: ابعادی از زندگانی امام
۱. پدر وی: امام باقر
۲. زندگی شخصی
۳. مواضع سیاسی
۴. در جایگاه یک فقیه
۵. حلقهٔ شاگردان
۶. ردّ فرقهگرایی
۷. دربارۀ جعل حدیث
۸. دیدگاهها دربارۀ سنن دینی
🔹فصل ۲: مکتب فقهی امام
۱. علی: پدر میراثِ فقهی اهلبیتِ پیامبر
۲. منابع بنیادین: قرآن بهمثابه متن و معیار و سنّت پیامبر
۳. شیوۀ تفسیر قرآن
۴. تفسیر خارج از چارچوب متن بهمثابهٔ اقدامی مخاطرهآمیز
۵. استنتاجهای فقهی
۶. قواعد و اصول فقهی: اصل اباحه| اصل طهارت| اصل استصحاب| اصل نفی حرج | اصل نفی ضرر| آثار مترتّب بر جهل/ برائت و احتیاط | اثر عذر/ بیماری و ناتوانی | آثار مترتّب بر رضایت و عدم رضایت | تعهّدات محدود به زمان | قانون بهرسمیتشناختن ازدواج غیرمسلمانان | آثار روابط نامشروع | قاعدهٔ شروط |قاعدهٔ ضَمان | اختیارات حاکم | قاعدهٔ سوقالمسلمین | قاعدهٔ جبران خسارت | قاعدهٔ فراغ | شریعت و معنویت | شریعت و نمادگرایی | تعریف واژگان و تطبیق بر مصداق
🔹 فصل ۳: مسائل خاص فقهی این مکتب
۱. تودۀ مردم در مقابل گروهی خاص/ مخالفت با باورهای رایج
۲. تقیه: رازداری محتاطانه
۳. متعه/ ازدواج موقت
۴. سهطلاقهکردن
۵. سایر موضوعات مرتبط با زندگی خصوصی
۶. مسح بر کفش در وضو
۷. بلندخواندن بسماللهالرحمنالرحیم در نماز
۸. سایر مسائل نماز: اذان | جمع بین دو نماز
۸. سهام مازاد بر دارایی (مسألة العول)
۹. سه بزرگتر از چهار: یک پارادوکس ریاضیاتی
🔹فصل ۴: گزیدهای از پاسخها در مسائل و ابواب فقهی مختلف
۱. نمونههایی از پاسخهای امام محمد باقر به پرسشهای فقهی
۲. نمونههایی از پاسخهای امام جعفر صادق به پرسشهای فقهی در باب طهارت، نماز، زکات، حج، جهاد، قراردادها، نذر و عهد، هدیه، آزادی برده، ازدواج، طلاق، قضاوت، حدود و قصاص و ارث
💥کانال اطلاع رسانی انجمن ادیان و مذاهب
https://eitaa.com/Communityinformationchannel
🔻 معرفی فصل اول کتاب و ترجمهٔ آن
🔻 دریافت کتابنامه و فهرست منابع کتاب
🔺معرفی و ترجمهٔ چکیدهٔ کتاب
🔺دریافت فایل PDF نسخهٔ انگلیسی کتاب
🔺 مطالعه مرور و نقد و بررسی کتاب
💥کانال اطلاع رسانی انجمن ادیان و مذاهب
https://eitaa.com/Communityinformationchannel
Inekas - Modarressi - Text and Interpretation - V2.pdf
2.26M
Inekas - Modarressi - Text and Interpretation - V2.pdf
💥کانال اطلاع رسانی انجمن ادیان و مذاهب
https://eitaa.com/Communityinformationchannel
Text and Interpretation.pdf
9.49M
Text and Interpretation.pdf
💥کانال اطلاع رسانی انجمن ادیان و مذاهب
https://eitaa.com/Communityinformationchannel
هدایت شده از حمیدرضا غریب رضا
لطفا در ایتا مطلب را دنبال کنید
مشاهده در پیام رسان ایتا
دلنوشته زیبا و عرفانی آیت الله موسوی جزایری در وصف شهدای مسجد جزایری اهواز
🆔 @gharibreza1
📣 مجمع فرق، ادیان، اقوام و مذاهب (مفام) با همکاری دفتر تبلیغات اسلامی برگزار می کند:
📜 همایش کشوری علامه بلاغی ( نشست اساتید و پژوهشگران حوزه مطالعات ادیان ابراهیمی)
🗓زمان: ۱۰ و ۱۱ مردادماه ۱۴۰۳
⏰صبح و عصر
مکان: بندرانزلی، سنگاچین، اردوگاه مهر
💥کانال اطلاع رسانی انجمن ادیان و مذاهب
https://eitaa.com/Communityinformationchannel
✝ تبشیر و ترفند ایجاد کلیسای خانگی
🔻از جمله روشهای توسعه گروههای تبشیری فرق مسیحی، ایجاد کلیساهای خانگی است. توسعه مفهومی بهنام کلیسای خانگی برای سازمانهای بینالمللی تبشیری به نوعی استراتژی روبهجلو محسوب میشود، چراکه استفاده از چنین رویکردی عملاً نیاز به دسترسی به کلیسا و روحانی دینی را منتفی میکند، همچنین فعالیتهای تبشیری را از نظارت و کنترل کلیساهای رسمی خارج کرده و به آنها اجازه میدهد بدون دغدغه هر آنچه برداشتهای بدعتگون خود از کتاب مقدس مسیحیان است را در قالب پیشگوییها و تفاسیر نابجا به خورد مخاطب دهند و هیچ کارشناس خبره مسیحی بر کار آنها نظارتی نداشته باشد.
🔻چنین رویکردی آنها را قادر کرده با تغییر نام پارتیهای شبانه به کلیسای خانگی، محملی برای تعیّش افراد فراهم کنند، درحالیکه برگزارکنندگان آن را مراسمی دینی مینامند. فعالیتهای رایج در کلیساهای خانگی اصلاً با نام آن سنخیت ندارد. جلساتی که به تماشای فیلم، اجرای موسیقی، شرابخواری و رقص جمعی میگذرد و با اضافه کردن صرفاً چند کلمه «هله لویاه» چاشنی دینی به آن زده میشود. چنین فعالیتهایی باعث تخریب ریشههای اعتقادی و فرهنگی جوانان جامعه میگردد.
🔻سازمانهای تبشیری سعی دارند حتی مسیحیان کشورهای اسلامی را به گذر از کلیساهای رسمی و ساختمانی تشویق کرده و آنها را تحریک به ورود به عرصه کلیساهای خانگی کنند. بستری که غالباً تحت هدایت تعالیم صهیونیستی قرار دارد.
شاگردسازی در کلیسای خانگی از طریق وبسایتها و...انجام میشود.
💥کانال اطلاع رسانی انجمن ادیان و مذاهب
https://eitaa.com/Communityinformationchannel
🔰دومین اعتکاف علمی طلاب در حرم مطهر رضوی
🔶مدرسه علوم عقلی
🎙آیت الله العظمی سبحانی
و آیت الله سیدان دامت برکاتهما
🔸پرسش و پاسخ های علمی
🔶حجج اسلام و اساتید محترم:
🎙سید یدالله یزدان پناه، مهدی زمانی فرد، و رضا برنجکار
🔸روش شناسی اجتهاد آموزه های معرفتی از متون دینی
🔻شنبه و یکشنبه ۶ و۷ مرداد
🎙سیدمحمدموسوی بایگی و رضا برنجکار
🔸رابطه عقل و شهود با نقل در کسب معارف دینی
🔻دوشنبه ۸ مرداد
🎙سید مهدی امامی جمعه
🔸روش شناسی امتداد علوم عقلی به ساحت جامعه شناختی
🔻سه شنبه ۹ مرداد
🎙محمود نوذری
🔸روش شناسی امتداد علوم عقلی به ساحت روان شناسی
🔻چهارشنبه ۱۰ مرداد
🎙محمد تقی سبحانی
🔸کارکردهای کلام و پارادایم های کلامی
🔻شنبه تادوشنبه ۱۳ تا۱۵ مرداد
🎙عبدالحمید واسطی
🔸کارکردهای عرفان و پارادایمهای فلسفی (حکمت متعالیه)
🔻شنبه و دوشنبه ۱۳ و ۱۵ مرداد
🎙غلامرضا فیاضی
🔸مباحث فلسفه نفس
🔻شنبه ۱۳ مرداد
🎙عباس جوارشکیان
🔸مناسبات و رابطه فلسفه با معنویت
🔻یک شنبه ۱۴ مرداد
🎙علی اکبر رشاد
🔸فلسفه معنویت
🔻یک شنبه و دوشنبه ۱۴ و ۱۵ مرداد
🎙حمید پارسانیا و مهدی گلشنی
🔸رابطه فلسفه فعل الهی بافیزیک مدرن
🔻سه شنبه ۱۶ مرداد
🎙محمدصفرجبرئیلی و جعفر مروارید
🔸سیر تطورعلوم عقلی و آینده آنها
🔻سه شنبه ۱۶ مرداد
🔷زمان برگزاری: ۶الی۱۸ مرداد
🌐لینک ثبت نام:
https://portal.hozehkh.com/registers
✍🏻 مدرسه تابستانه دارالعلم
💥کانال اطلاع رسانی انجمن ادیان و مذاهب
https://eitaa.com/Communityinformationchannel
📣 تازه های نشر
# معرفی کتاب امامان اسماعیلی شرح حال تاریخی
✍ نویسنده: فرهاد دفتری
📝 مترجم: خشایار بهاری
☑️ دکتر فرهاد دفتری در زمینه فرقه اسماعیلیه، نویسنده آثاری مانند:
📚 تاریخ و سنتهای اسماعیلیه، اسماعیلیه و ایران، تاریخ تشیع، تاریخ معاصر اسماعیلیان، سنتهای عقلانی در اسلام، تاریخ اسماعیلیه، تاریخ و اندیشههای اسماعیلی در سدههای میانه، افسانههای حشاشین و... است.
⬅️ اثر حاضر با عنوان «امامان اسماعیلی شرح حال تاریخی» به ترجمه خشایار بهاری، جدیدترین اثری است که از ایشان منتشر شده است.
⬅️ در این کتاب به شرح حال امامان آغازین، امامان مستور، امامان خلفای فاطمی، امامان الموت، امامان دوره انجدان و امامان عصر جدید پرداخته است.
💥کانال اطلاع رسانی انجمن ادیان و مذاهب
https://eitaa.com/Communityinformationchannel
با سلام ؛ انجمن ادیان و مذاهب حوزه طبق شرایط ذیل عضو می پذیرد ، افرادی که تمایل به عضویت در انجمن را دارند لطفا فرم الصاقی را تکمیل کنند و به آیدی و اکانت پیام رسان ایتا ارسال نمایید. SshSh110@
شرایط:
1. افرادی که سطح 4 یا دکتری رشته تخصصی مذاهب یا ادیان دارند.
2. افرادی که رشته ایشان مرتبط با ادیان و مذاهب نیست و سطح 4 یا دکتری دارند اگر یک مقاله علمی پژوهشی یا یک کتاب به همراه تدریس مرتبط در حوزه ادیان و مذاهب داشته باشند نیز پذیرفته می شوند البته به صورت آزمایشی تا یک سال بعد از یک سال دوباره ارزیابی و بازنگری در خصوص ایشان انجام می گیرد.
3. افرادی که دکتری غیر مرتبط دارند و تدریس مرتبط ندارند، کار پژوهشی مرتبط ندارند این افراد به مدت یکسال عضو وابسته می شوند و به ایشان تاکید می شود اگر کار مرتبط در این حوزه انجام دادند به عنوان عضو پیوسته پذیرفته خواهند شد.
4. افرادی که دانشجوی سطح 4 هستند ولی هنوز دفاع نکردند به شرطی که موضوع رساله ایشان تصویب شده باشد مشروط بر اینکه کارهای مرتبط در حوزه ادیان و مذاهب داشته باشند.
5. افرادی که دانشجوی دکتری هستند و هنوز دفاع نکردند به شرطی که امتحان جامع داده باشند و کارهای مرتبط در حوزه ادیان و مذاهب داشته باشند.
6. دارای تحصیلات حوزوی
💥کانال اطلاع رسانی انجمن ادیان و مذاهب
https://eitaa.com/Communityinformationchannel
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
⚡️واکنش تند الازهر به افتتاحیه المپیک پاریس
🔹 جامعه الازهر مصر در حساب X با انتشار پیامی صحنه های توهین به حضرت عیسی مسیح (علیه السلام) در افتتاحیه بازی های المپیک را محکوم کرد و نسبت به «خطر سوء استفاده از مناسبت ها برای عادی سازی توهین به دین و ترویج همجنس گرایی و دگرگونی جنسی» هشدار داد.
🔸 الازهر در بیانیهای صحنههایی را که در افتتاحیه بازیهای المپیک در پاریس رخ داد و خشم گسترده بینالمللی را برانگیخت، محکوم کرد؛ چرا که به شکلی توهینآمیز شخصیت بزرگوار حضرت عیسی مسیح (علیهالسلام) را به تصویر میکشد و مقام والای نبوت را به گونه ای وحشیانه و بی پروا به احساسات معتقدان به ادیان و اخلاق و ارزش های والای انسانی بی احترامی می کند.
🔹 الازهر بر رد دائمی تمام تلاش ها برای دست یازی به هر یک از پیامبران خدا تأکید کرد و گفت: انبیا و رسولان برگزیدگان مخلوق خدا هستند و او آنها را بر بقیه مخلوقات خود برتری داد تا بتوانند پیام خیر را به جهانیان منتقل کنند.
🔹 الازهر به جهان در مورد خطر سوء استفاده از مناسبت های جهانی برای عادی سازی توهین به دین و ترویج بیماری های مخرّب و شرم آور اجتماعی مانند همجنس گرایی و دگرگونی جنسی هشدار داد.
🔸الازهر نوشت: ما به ضرورت اتحاد برای مقابله با این جریان انحرافی و پست که هدف آن حذف دین و گسترش امیال جنسی که بیماری های بهداشتی و اخلاقی را گسترش داده و سبک زندگی حیوانی را که با فطرت سالم انسانی در تضاد است تحمیل می کند، دعوت می کنیم.
💥 مسْلِمْنا (کانال علمیتخصصی مسائل جهان اسلام) در تلگرام، ایتا:
ʲᵒᶦⁿ↷
➣ @Muslimnair ؛ @muslimnair
🔹 فلسطینی ها ۴۹ درصد از عمل ایران رضایت دارند.
مرکز پژوهش های سیاسی و نظرسنجی فلسطین PSR مدتی قبل جدیدترین نظرسنجی خود در خصوص تحولات این کشور را منتشر کرد.
🔻۶۷٪ فلسطینی ها عقیده دارند تصمیم حماس در انجام عملیات ۷ اکتبر درست بوده است. این عدد نسبت به شش ماه قبل تر، ۵ درصد کاهش نشان می دهد.
🔻۶۱٪ اهالی غزه میگویند حداقل یکی از افراد خانواده خود را در جنگ اخیر از دست داده اند.
🔻۶۳٪ اسراییل، ۲۲٪ آمریکا و تنها ۸٪ حماس را مقصر شرایط ناگوار انسانی غزه می دانند.
🔻۹۱٪ میگویند حماس هیچ اقدام جنایتکارانه ای در عملیات روز ۷ اکتبر در قتل شهروندان صهیونیست و زنان و کودکان مرتکب نشده است.
🔻۶۸٪ میگویند با تصمیم حماس مبنی بر موافقت با آتش بس اعلام شده در ماه می موافق هستند.
🔻۶۷٪ معتقدند حماس پیروز جنگ خواهد بود. این نسبت در نوار غزه پایین تر است.
🔻۶۱٪ فلسطینی ها می گویند ترجیح می دهند بعد از جنگ، حماس کنترل غزه را در دست بگیرد.
🔻۷۶٪ مخالف این جمله محمود عباس در نشست سران عرب در منامه هستند که گفته بود: حمله حماس در ۷ اکتبر بهانه ساز حمله اسراییل به غزه شد.
🔻در خصوص عملکرد حماس در جنگ، ۷۵٪ از آن اعلام رضایت کرده اند. این عدد برای یحیی السنوار ۶۵٪ است. رضایت از فتح ۲۴٪ و از محمود عباس فقط ۱۰٪ است.
🔻در خصوص کشورها و طرف های خارجی، ۸۰٪ از عملکرد یمن ابراز رضایت کرده اند. پس از آن حزب الله با ۵۷٪، قطر ۵۵٪ و ایران ۴۹٪ قرار دارند. بعد از ایران، اردن با ۲۵٪ و مصر با ۱۸٪ و سعودی با ۱۲٪ قرار دارند. نکته قابل توجه اینکه از میان چهار طرف خارجی نخست، سه تای آنها شیعه و در چارچوب محور مقاومت تعریف می شوند.
🔻میزان رضایتمندی از روسیه ۲۶٪ و سازمان ملل ۱۲٪ و آمریکا تنها ۳٪ است.
🔻۳۶٪ میگویند غذای کافی برای یک یا دو روز را در اختیار ندارند. این اعداد شامل منطقه تحت محاصره و قحطی زده شمال غزه را شامل نمیشود. 🔻۷۲٪ هم می گویند وقتی احتیاج به غذا و آب پیدا می کنند به سختی و با خطرات فراوان آن را به دست می آورند.
🔻درخصوص اعتراضات ضد اسراییلی دانشگاه های آمریکا، ۶۹٪ عقیده دارند که اعتراضات می تواند مفید و منجر به تغییر در سیاست آمریکا برای تأیید بیشتر فلسطینی ها یا کمتر شدن تأیید اسراییلی ها شود.
🔻اما درباره برگزاری انتخابات احتمالی در سرزمین های فلسطینی گفته اند ۴۲٪ به مروان برغوثی، ۲۷٪ به اسماعیل هنیه و ۵٪ به محمود عباس رأی می دهند. ۸۹٪ هم خواهان استعفای عباس شده اند. این عدد از دسامبر گذشته تا یک ماه قبل ۱۰ درصد افزایش بافته است.
🔻درباره گروه های سیاسی که مردم آنها را تأیید می کنند هم حماس با ۴۰٪ و فتح با ۲۰٪ مورد موافقت و تأیید مردم بوده اند. ۲۶٪ هیچ گروهی سیاسی را تأیید نمی کنند.
🔻در پاسخ به این پرسش که در انتخابات بعدی به چه گروهی رأی می دهید ۳۲٪ حماس و ۱۷٪ فتح را انتخاب کرده اند. ۳۰٪ هم گفته اند شرکت نمی کنند.
🔻درخصوص مناسبات فلسطین واسراییل ۶۵٪ با راه حل دو دولتی مخالفت کرده اند. ۶۳٪ گفته اند راه حل دو دولتی اساسا به دلیل سیاست های گسترش شهرک سازی عملی نیست.
🔻۶۳٪ موافق بازگشت به انتفاضه مسلحانه علیه اسراییل هستند. ۶۲٪ هم معتقد به ضرورت انحلال تشکیلات خوگردان هستند.
🔻۵۴٪ باور دارند عمل مسلح و مقاومت در پایان اشغالگری بیشترین تأثیر را دارد. ۲۵٪ مذاکرات را راه حل می دانند. ۱۶ ٪ مقاومت مسالمت آمیز مردم را مؤثرترین راه بیان کرده اند.
🔻سه چهارم پاسخ دهندگان مخالفت خود را با سازش میان سعودی و اسراییل حتی اگر مشروط به قبول دولت مستقل فلسطینی توسط اسراییل شود اعلام کردند.
🔻۴۵٪ معتقدند راه حل پاسخ به تجاوزات شهرک نشینان، تشکیل مجموعه های مسلح برای پاسخ دادن است.
🔹اما مهم ترین اولویت های اساسی فلسطینی ها چیست؟
🔻۴۷٪ معتقدند اولویت باید عقب نشینی اسراییل از مرزهای ۱۹۶۷ و تشکیل دولت فلسطینی به پایتختی قدس باشد.
🔻۳۱٪ اولویت را با بازگشت آوارگان ۱۹۴۸ به روستاها و شهرهایشان می دانند.
🔻۱۲٪ اولویت را ساختن فرد و جامعه سالم و معتقد به تعالیم اسلامی می دانند.
🔻 ۹٪ هم تأسیس یک نظام دمکراتیک که به آزادی فلسطینی ها و حقوقشان احترام بگذارد.
💥کانال اطلاع رسانی انجمن ادیان و مذاهب
https://eitaa.com/Communityinformationchannel
♦️انجمن کلیمیان ایران خواستار انتقام ایران از رژیم صهیونیستی شد
#خونخواهی_هنیه_عزیز
💥کانال اطلاع رسانی انجمن ادیان و مذاهب
https://eitaa.com/Communityinformationchannel
🔰 پنجمین پیش همایش «نقش مذاهب اسلامی در باز آفرینی تمدن اسلامی» (کارگروه حدیث)
📗موضوع:
احادیث مشترک امام رضا علیه السلام در مذاهب اسلامی
🎤 ارایه دهنده:
حجت الاسلام و المسلمین دکتر مهدی غلامعلی
🗓 زمان: یکشنبه ١۴ مرداد ١۴٠٣،
🕘 ساعت ۹ تا ۱۰:۳۰ صبح.
🏠 مکان: مشهد مقدس.
🔗لینک مجازی نشست
https://engage.shatel.com/b/r9c-qqt-fae-b17
💥کانال اطلاع رسانی انجمن ادیان و مذاهب
https://eitaa.com/Communityinformationchannel
📚 فراخوان دعوت به همکاری
در حوزه های مختلف ترجمه
اداره ترجمه مجمع جهانی اهل بیت (علیهم السلام) از مترجمان و کارشناسان محترم حوزه های مختلف ترجمه دعوت به همکاری می نماید.
جهت کسب اطلاعات بیشتر با شماره 426-32131-025 و 255-32131-025 تماس حاصل فرمائید.
💥کانال اطلاع رسانی انجمن ادیان و مذاهب
https://eitaa.com/Communityinformationchannel
پاسخ توهین فرانسویها به مسیح (ع) در بیلبوردهای تهران
🔸پس از توهینی آشکار در افتتاحیه بازیهای المپیک ۲۰۲۴ پاریس به حضرت عیسی مسیح (ع) در نمایشی گروهی به وسیله هنرمندان تراجنسیتی که برداشتی از نقاشی «شام آخر» داوینچی را به تصویر کشیده بودند، اکران فرهنگی «مسیح فرستاده خداست» در پایتخت توسط شهرداری تهران اجرا شد.
🔸در این اکران فرهنگی از آیه ۱۷۱ سوره نساء: «انما المسیح عیسی ابن مریم رسول الله» (جز این نیست که مسیح بن مریم فرستاده خداست) با تصویری از نقاشی شام آخر لئوناردو داوینچی استفاده شده است تا این توهین آشکار به مقام حضرت عیسی محکوم اعلام شود.
💥کانال اطلاع رسانی انجمن ادیان و مذاهب
https://eitaa.com/Communityinformationchannel
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎞 حمله افراطگرایان هندو به مدرسه مسلمانان در هند
🔸این اتفاق ساعاتی پس از آن رخ داد که مسلمانان به منظور خوشامدگویی و به نشانه وحدت در ورودی شهر به هندوها گل داده و از آنان پذیرایی کردند.
💥کانال اطلاع رسانی انجمن ادیان و مذاهب
https://eitaa.com/Communityinformationchannel
🔴انتقاد روزنامه جمهوری اسلامی: مولوي عبدالحميد، کشتار شيعيان پاراچنار را نديد!
⬅️ طي چند روز اخير در سايه کنش و انفعال ارتش پاکستان شاهد قتلعام در منطقه شيعه نشين پاراچنار و همچنين هجوم نظاميان پاکستان به کاروانهاي معترضان بلوچ ايالت بلوچستان پاکستان بوديم.
تکرار تجربه تلخ کشتار بيرحمانه شيعيان منطقه پاراچنار توسط شبه نظاميان طرفدار طالبان در سايه انفعال و بيعملي ارتش پاکستان و برخورد سخت با مردم بلوچ ايالت بلوچستان پاکستان که تحت عنوان جنبش مهرنگ بلوچ به ناپديد شدن برخي از شهروندان بلوچ توسط نظاميان و سرويس امنيتي پاکستان دست به اعتراض مدني زدند از نگاه كارشناسان، قابل تأمل و بررسي است.
مولوي عبدالحميد اسماعيل زهي، امام مسجد مکي اهل سنت که پس از جمعه تلخ زاهدان، با کمک مشاورانش گفتمان جديدي را به خطبههايش ورود داد، علاوه بر طرح مطالبات قوم بلوچ و جامعه اهل سنت، به سمت طرح مسائل ملي و بينالمللي رفت. يک روز از وضعيت زنان کشور ميگفت و روز ديگر معترض روسيه بابت جنگ با اوکراين ميشد.
مولوي عبدالحميد که خود را به مدد رسانههاي اپوزيسيون يک چهره بينالمللي ميديد، بر خلاف ادوار گذشته، حتي به قيمت از دست رفتن کرسيهاي مجلس در حوزه انتخابيه زاهدان به گود انتخابات وارد نشد و در انتخابات رياست جمهوري نيز به صورت غير مستقيم ورود کرد تا مبادا به وجههاش خدشهاي وارد شود.
مولوي عبدالحميد در خطبههاي جمعه گذشته (12 مرداد) بابت برخورد نظاميان پاکستان با شهروندان بلوچ، معترض دولت پاکستان شد و ضمن تأکيد بر وظيفه دولتها در قبال تامين امنيت شهروندان، خواستار توجه به خواستههاي معترضان بلوچ و حل مشکلات آنها از راه گفتوگو و تفاهم گرديد. قطعاً چنيننگاهي قابل ارج است، اما بيتوجهي عبدالحميد به قتل عام شيعيان در منطقه پاراچنار و بيعملي ارتش پاکستان در تامين امنيت شهروندان پاکستاني مبين چه چيزي است؟
وي اوايل امسال نيز خواستار گفتوگوي ميان دولت ايران و تروريستهاي جيش الظلم شده بود.
عبدالحميد و مشاورانش در مطالباتشان علاوه بر نگاه قومي، ملاحضات مذهبي را لحاظ ميکنند؟ زيرا وي چنين ملاحظاتي را در زمينه طرح تقسيم سيستان و بلوچستان داشته و بارها توسط خودش و اطرافيانش مطرح شده است.
آيا چنين رويکردي از جانب يک چهره منتقد در تراز بينالمللي پذيرفته است؟
با توجه به اين که عبدالحميد معتقد است که در ايران به جامعه اهل سنت اجحاف شده، آيا بهتر نبود محکوميت کشتار شيعيان پاراچنار در خطبههاي وي جاي ميگرفت تا جامعه مدني ايران با وي بيشتر هم ذات پنداري کنند؟
از مذهب اهالي پاراچنار بگذريم، 44 انسان بيگناه توسط شبه نظاميان طرفدار گروه طالبانِ مورد وثوق و علاقه مولوي عبدالحميد، به شهادت رسيدند. اسلام درباره مقام انسانيت و کشتار انسان بيگناه چه حکمي دارد؟ سکوت يک روحاني مدعي، در برابر کشتار 44 انسان بيگناه با کدام يک از تعاليم اسلامي مطابقت دارد؟ آيا اين رفتار با آزادگي و آزادمردي ادعايي مولوي عبدالحميد سنخيت دارد؟
💥کانال اطلاع رسانی انجمن ادیان و مذاهب
https://eitaa.com/Communityinformationchannel
https://scl01.shatel.com/playback/presentation/2.3/b5cb360a1f47320264af41454270df9ac3f7c6d3-1722747457620
📣 لینک جلسه ضبط شده پنجمین پیش همایش «نقش مذاهب اسلامی در باز آفرینی تمدن اسلامی»
💥کانال اطلاع رسانی انجمن ادیان و مذاهب
https://eitaa.com/Communityinformationchannel