#متن_خوب برای کسانی که کتابها را دوست دارند
📕گشتوگذار در نمایشگاه کتاب تهران
📚 حال همهی ما خوب است
✍️ فاطمه نعمتی
از ابتدای صبح حال جسمی خوبی نداشتم، ولی «باید»ی در وجودم بود که من را بیدار کرد، لباس به تنم پوشاند، کیف لپتاپ را برداشت و پاهایم را در خیابان ولیعصر (عج) به حرکت درآورد؛ بایدی مثل تعهد به کار و شاید صادقانهترش این باشد که دوست داشتم از این کار سختِ لذتبخش جا نمانم.
حالم کمکم بهتر شد وقتی غرق در کلمات و تصاویر شدم. کلمههایی که دربارهی کتابها بودند؛ این معشوقِ حالندار من. هر روز که به نمایشگاه میآیم و هر شب که برمیگردم برایم مهم است که از حال کتابها باخبر شوم. که دلیلم برای بودن در دنیای خبرنگاریِ کتاب همین بود. مثلا از یک کتاب داستانی بپرسم «سلام کتاب نارنجی با طرح یک درخت سیاه، امروز حالت چهطور است؟» یا به یک دانشنامه که رسیدم ابرویی بالا بیندازم و بگویم «تو که مطالبت حسابی بهدرد بخور است، پس حالت هم خوب است دیگر؟». میتوانم به بخش ناشران دانشگاهی بروم و احوال کتابهای تخصصی را بپرسم که زیاد هم میانهام با محتوایشان جور نیست؛ بماند که این عیبِ خودم است که از مطالب تخصصی و رسمی فراریام.
امروز میتوانم به هر کتابی با هر موضوعی سر بزنم و حالواحوال بپرسیم و گپی با هم بزنیم؛ به دور از چشم مسئولان غرفهها و بقیه بازدیدکنندگان. بین خودمان بماند من راه اسرارآمیزِ مخفی دارم برای اینکه با کتابها صحبت کنم. درست است که آنها اشیا هستند ولی به قول برونو لاتور، نظریهپرداز فرانسوی اشیا حیات اجتماعی دارند. او میگوید که آنها در زندگیمان نقش مهمی دارند و نباید نادیدهشان بگیریم. روزگاری پیکان در جامعهی ما چه بروبیایی داشت و حالا یک گوشی آیفون چنین پادشاهیای در زندگیمان به راه انداخته است. لاتور میگوید دیگر نمیتوانیم اهمیت کنشگری اشیا را انکار کنیم و من میگویم دیگر نمیتوانم حال کتابها را نپرسم صرفا چون اشیا هستند. من میپرسم و به اطلاع شما هم میرسانم.
امروز برای گزارش تصویری باید به بخش کودکونوجوان میرفتیم. بانشاطترین جای نمایشگاه همینجاست. پر از رنگ و صداهای شاد و ذوقی که در چشمها حس و دیده میشود. وقتی بین غرفههای ناشران کودکونوجوان راه میرفتم میتوانستم صدای تپش قلب کتابهای کودکانه را بشنوم یا نگاه شیطنتآمیز کتابهای نوجوانانه را ببینم و دستی برایشان تکان بدهم. اینجا انگار یک دنیای مخفی است. جایی دور از هیاهویِ طبقات بالا که آدمبزرگها با اخم و ترشرویی از این غرفه به آن غرفه میروند.
من میخواستم از بچهها سوالی بپرسم و آنها با ماسک روبهرویم میایستادند و متعجبانه نگاهم میکردند. مصاحبه انگار اتفاق عجیبی برایشان بود و البته برای بعضیهایشان هم اتفاقی جذاب. مثل آن پسربچهای که بازیگر سریال زیرخاکی بود و با لبخند نگاهم میکرد و از کتابهای موردعلاقهاش میگفت.
حین راهرفتن و صحبت با فیلمبردار صدای خندهای شنیدم. بلند بود و مداوم. به طرف صدا برگشتم و یک دسته کتاب کودک و نوجوان دیدم که کنار هم نشسته بودند و میگفتند و میخندیدند. پرسیدم «چیزی شده؟»
یکی از آنها که طرح خرسِ تنبلی روی جلدش تصویرگری شده بود به پسربچهای که کنارش ایستاده بود اشاره کرد و گفت: «میخواهیم بخندانیمش». تو هم بخند. هرچه خندهمان بیشتر و بلندتر باشد او ذوقزدهتر میشود. امروز صبح حال جسمیاش خوب نبود. آمده نمایشگاه که کتاب بخرد و خوشحال شود، حالا ما داریم بیشتر خوشحالش میکنیم.
به خودم نگاه کردم. حال جسمی من هم دیگر بد نبود. خندهی کتابها و بچهها مگر میگذارد حالت بد بماند؟ نمیخواستم از بخش کودکونوجوان نمایشگاه بیرون بیایم ولی کار داشتم و وقت نبود. «باید»ی که دارم من را به سمت غرفه خبرگزاری کشاند ولی دلم هنوز پیش آن دسته از کتابهای طنز بود که قاهقاه میخندیدند، و پیش ستارهی درخشانی که در چشمهای آن پسربچه سوسو میزد.
#کتابخوانی | #نمایشگاه_کتاب
🆔@Cultural_governance
📖 گزیده بیانات |چگونه به کتابخوانی عادت کنیم؟
👈🏼 توصیههای رهبر انقلاب در مورد کتابخوانی
1️⃣ نیمساعتها!
کتابخوانی را باید جزو عادات خودمان قرار دهیم. به فرزندانمان هم از کودکی عادت بدهیم کتاب بخوانند؛ مثلاً وقتی میخواهند بخوابند، کتاب بخوانند. یا وقتی ایام فراغتی هست، روز جمعهای هست که تفریح میکنند، حتماً بخشی از آن روز را به کتاب خواندن اختصاص دهند. در تابستانها که نوجوانان و جوانان محصّل، تعطیلاند حتماً کتاب بخوانند. کتابهایی را معیّن کنند، بخوانند و تمام کنند. افرادی که کار روزانه دارند مثلاً کارمند اداری، کارگر، کاسب و یا کشاورز هستند وقتی به خانه میآیند، بخشی از زمان را گرچه نیمساعت برای کتاب خواندن بگذارند.
▫️چقدر کتابها را در همین نیمساعتها میشود خواند! بنده دورههای بیست جلدی و بیست و چند جلدی کتاب را در همین فاصلههای ده دقیقه، بیست دقیقه و یک ربع ساعته خواندهام. پشت این کتابها را هم یادداشت میکنم که معلوم باشد. شاید صدها جلد کتاب را همینطور در این فاصلههای کوتاه ده دقیقهای خواندهام. بسیاری از افراد را هم میشناسم که این گونهاند. ۱۳۷۲/۲/۲۱
2️⃣ پیش از خواب!
در منزل خود من، همهی افراد، بدون استثنا، هرشب در حال مطالعه خوابشان میبرد. خود من هم همینطورم. نه اینکه وسط مطالعه خوابم ببرد. مطالعه میکنم، تا خوابم میآید، کتاب را میگذارم و میخوابم. همهی افراد خانهی ما، وقتی میخواهند بخوابند حتماً یک کتاب کنار دستشان است. من فکر میکنم که همهی خانوادههای ایرانی باید اینگونه باشند. توقع من، این است. باید پدرها و مادرها، بچهها را از اول با کتاب، محشور و مأنوس کنند. حتی بچههای کوچک باید با کتاب انس پیدا کنند. ۱۳۷۴/۲/۲۶
3️⃣ فرصتهای اندک
من میخواهم خواهشی از مردم بکنم و آن این است: کسانی که وقتهای ضایع شوندهای دارند؛ مثلاً به اتوبوس یا تاکسی سوار میشوند، یا سوار وسیلهی نقلیهی خودشان هستند و دیگری ماشین را میراند، یا در جاهایی مثل مطب پزشک در حال انتظار به سر میبرند و به هرحال اوقاتی را در حال انتظار به بیکاری میگذرانند، در تمام این ساعات، کتاب بخوانند. کتاب در کیف یا جیب خود داشته باشند و در اتوبوس که نشستند، کتاب را باز کنند و بخوانند. وقتی هم به مقصد رسیدند، نشانی لای کتاب بگذارند و باز در فرصت یا فرصتهای بعدی آن را باز کنند و از همانجا بخوانند.
▫️بنده خودم چند جلد قطور از یک عنوان کتاب را در اتوبوس خواندم! قضیه مربوط به قبل از انقلاب است که چند روزی برای انجام کاری از مشهد به تهران آمده بودم... وضعیت و فضای اتوبوسهای آن روزگار برای ما خیلی آزار دهنده بود و نمیتوانستیم تحمل کنیم. دلم میخواست سرم پایین باشد و خواندن کتاب در چنین وضعیتی بهترین کار بود. ساعتی را که به این حالت میگذراندم احساس نمیکردم ضایع میشود. آن وقتها تقریباً یکساعت طول میکشید تا آدم با اتوبوس از جایی به جای دیگر میرفت. بعضی وقتها این جابجایی کمتر یا بیشتر هم طول میکشید. بههرحال چنین یکساعتهایی را احساس نمیکردم که ضایع میشود؛ چون کتاب میخواندم. ۱۳۷۵/۲/۲۲
4️⃣ بهجای آگهی تلویزیونی
گاهی میبینید یک نفر پای تلویزیون نشسته و منتظر یک فیلم است. تلویزیون آگهی تبلیغاتی پخش میکند و گاهی پخش تبلیغات بیست دقیقه طول میکشد. یکوقت است کسی به آن تبلیغات احتیاج دار؛ اما کسی که احتیاج ندارد آگهیهای تبلیغاتی را ببیند، این بیست دقیقه را چرا بیکار بنشیند!؟ یک کتاب دمِ دستش باشد؛ بردارد و بیست دقیقه مطالعه کند. اگر مردم ما عادت کنند که از این وقتهای ضایعشونده برای مطالعهی کتاب استفاده کنند، جامعه خیلی پیش خواهد رفت و فرهنگ کشور، خیلی ترقی خواهد کرد. ۱۳۷۵/۲/۲۲
#کتابخوانی | #عادت_خوب
🆔@Cultural_governance
#پیشنهاد_مطالعه
📚 «چیستی و نحوه وجود فرهنگ»
📝نویسنده: سید یدالله یزدان پناه
📚 این اثر تلاشی فلسفی برای دستیابی به حقیقت فرهنگ و نحوه تقرر آن از منظر فلسفه اسلامی با رویکرد کشف واقع است.کتاب حاضر در حقیقت مربوط به حوزه فلسفه فرهنگ و نگاههای کلان و فلسفی به حقیقت فرهنگ است، بیآنکه فرهنگ خاصی مدنظر بوده باشد.
📌مؤلف میخواهد به همان پدیدهای ناظر باشد که هماکنون همگان از فرهنگ مراد میکنند، اما پایگاه سخنش، تراث معقول اسلامی است. در این اثر تنها مباحث کلان و اساسی همچون چیستی فرهنگ، عینیت فرهنگ، گستره فرهنگ، لایههای فرهنگ و نحوه وجود فرهنگ مورد کاوش قرار گرفتهاند.
•┈┈┈┈┈••✾••┈┈┈┈┈•
#نمایشگاه_کتاب
#معرفی_کتاب
🔻حکمرانی فرهنگی
🆔 @Cultural_governance
👌 *قیام حسینی تا انقلاب خمینی*
💫امور بانوان اداره کل تبلیغات اسلامي استان قم به مناسبت فرا رسیدن ایام زمینه ساز ظهور و اربعین حسینی برگزار میکند:
مسابقه کتابخوانی:
📕 قیام حسینی در برابر جاهلیت اولی، انقلاب خمینی در برابر جاهلیت مدرن
خلاصه کتاب:
🔺ضرورت ارتقاء عزاداری های حسینی متناسب با نیاز روز دنیای مدرن
🔺 ضرورت فهم انقلاب اسلامی ایران در امتداد حرکت توحیدی انبیا و ائمه معصومین علیهم السلام
🔺ضرورت مقابله با جاهلیت تفکر مادی (از اولی تا مدرن)
📩جهت دریافت فایل کتاب و سوالات
به آیدی @SzmnTabliqat_Banova
🆔@Cultural_governance
📒 کتاب کهکشان نیستی
📚کهکشان نیستی نام رمانی است که بر اساس حیات ۸۱ سالهی آیت الحق سید علی قاضی طباطبایی توسط محمد هادی اصفهانی در شهر نجف اشرف به رشته ی تحریر آمده است
📚 نویسنده در آن سعی نموده که زندگی آیت الله سیدعلی قاضی را ازبدو ورود به نجف و آشنایی ایشان با اساتیدشان و همچنین نحوه تربیت و سیر و سلوک و تربیت شاگردان ایشان را به طور مستند داستانی به رشته تحریر درآورده و به تصویر کشد.
ادرس پیج نویسنده کتاب(حتما مطالب پیج نویسنده رو مطالعه کنید)
https://www.instagram.com/sholeye_toor/
#کتابخوانی | #معنویت
🔅حکمرانی فرهنگی 🔅
🆔@Cultural_governance
📒کتابی که مقام معظم رهبری آن را ۷بار خوانده اند...
#کتاب_روح_مجرّد
💠رهبر معظم انقلاب:
📘 کتاب "روح مجرد" (زندگینامه و احوالات عرفانی عارف بزرگ آقا سید هاشم حداد از شاگردان آیت الله سید علی قاضی رحمةالله علیهما) بسیار کتاب خوبی است. چاپ اول را خود علامه طهرانی به من دادند و آنقدر برایم جالب بود که ۳روزه خواندم، علامه طهرانی این کتاب را بعنوان یک تحفه برای ما باقی گذاشتند، بنده این کتاب را ۷بار خوانده ام!
کلام رهبری در بازدید از نمایشگاه قرآن ۸۷/۷/۶
#مکتب_امام | #کتابخوانی | #نمایشگاه_کتاب
🔅حکمرانی فرهنگی 🔅
🆔 @Cultural_governance
#معرفی_کتاب
📕 سرح العیون
🖌این کتاب سنگ بنای روانشناسی اسلامی را بر پایه حکمت آمیخته با روایات بنیان می دهد و کمک می کند که انسان بافت های نهفته وجود خود را شناسایی و در رشد آن دقت نظر داشته باشد.
🔰استاد، در مقدمه کتاب، بیان میکند که اثر حاضر، حاصل تحقیقات عمیقی است که در طول سالیان متمادی، در باره معرفت نفس، به عمل آورده است.
🔰معرفت نفس، پس از معرفت خدای تعالی، از لذیذترین و عزیزترین معارف الهی به شمار میرود و آن، مفتاح خزائن ملکوت و مرقات معرفت رب است. به نظر سید علی طوبجی سیوطی ، حدیث «من عرف نفسه فقد عرف ربه» از ابو بکر رازی است. ابن تیمیه ، معتقد است که این حدیث، مجهول است و استاد، با عنوان «وهم و رجم» همه این سخنان را رد میکند.
🔰گفته میشود که معرفت نفس، مبتنی بر اصولی است و عیون مسائل نفس، اصول آن است و در هر عینی، از اصول ایقانیه و امهات برهانیه که مستفاد از فهم خطاب محمدی صلیاللهعلیهوآلهوسلّم و مستفاض از اصول و جوامع روایی اهل بیت علیهالسّلام است، استفاده شده است.
خلاصه نکات کتاب:https://yun.ir/njqmnc
#کتابخوانی
🔅حکمرانی فرهنگی 🔅
🆔 @Cultural_governance
#معرفی_کتاب
✅سیر مطالعاتی آشنایی با اندیشه های آیت الله العظمی خامنه ای
📌فصل های کتاب عبارتند از:
فصل اول: معرفی 133 کتاب برتر در موضوع اندیشه ها و اقدامات رهبر معظم انقلاب
فصل دوم: سیر مطالعاتی اجمالی
فصل سوم: سیر مطالعاتی تفصیلی
فصل چهارم: سیر مطالعاتی اجمالی موضوعی
فصل پنجم: سیر مطالعاتی تفصیلی موضوعی
فصل ششم: معرفی 110 سخنرانی مهم و 22 پیام محوری
فصل هفتم: راهنمای برگزاری «طرح سیر مطالعاتی اندیشه های آیت الله خامنه ای»
🖌جهت خرید کتاب لینک زیر را کلیک کنید
http://iwo.ir/mqifl
📔 #کتابخوانی
🆔 @Cultural_governance
📘«فصّ حکمةٍ عصمتیّةٍ فی کلمةٍ فاطمیّة»
✍️این رساله 22 موضوع را شامل می شود که حضرت استاد آن را در 19 فصل شرح کرده اند. در رساله یاد شده با روش ترکیبی عقل، نقل و کشف (برهان، عرفان و قرآن)، به ابعاد و زوایای شخصیت اسرارآمیز و در عین حال، همه جانبه انسان کامل و معصومی همچون فاطمه زهرا علیهاالسلام ، که بنیه محمّدی صلی الله علیه و آله و بقیّه نبوّت و رسالت حضرت ختمی مرتبت صلی الله علیه و آله و مظهر تام لیلة القدر و «امّ ابیها» و «امّ الائمه» و کوثر آفرینش است، پرداخته شده است.
✍️رساله قدسیه و نوریه فصّ حکمة عصمتیة فی کلمة فاطمیّه با هدف تتمیم فصوص الحکم شیخ اکبر و انگیزه تبیین ابعاد وجودی و شخصیت حقیقی صدیقه طاهره فاطمه زهرا علیهاالسلام و مقامات بلند و رفیع علمی و عملی آن یادگار و ودیعه پیامبر اکرم صلی الله علیه و آله به رشته تحریر درآمده است تا آفاق جدید و فصولی نوین در جهت تأمّل، تدقیق و تحقیق درباره فاطمه زهرا علیهاالسلام بازگشاید و راه استکمال و ولایت را در مقام قرب الی اللّه و لقاء رب نشان دهد و اوصاف ناگفته و ویژگی های نانوشته ای از لایه های باطن حضرت را متجلّی سازد.
#کتابخوانی
🆔@Cultural_governance
📌جلوه نور؛ ایه الله سعادت پرور
✍️در عصر ما و در میان اهل معرفت نام بزرگانی به چشم می خورد که چون ستاره های درخشان، علائمی الهی برای هدایت بشر بوده اند.
✍️ دراینبین به تصریح بزرگان اهل معرفت مرحوم حجتالحق آیتاللّه سعادتپرور در طریق شاگردپروری و هدایت و دستگیری سالکان بهسوی سعادت حقیقی که همان رسیدن به کلمه توحید است پهلوانی بی نظیر و استادی موفق بود.
✍️ ایشان همچنین در کنار تربیت شاگردان سلوکی و عرفانی به نگارش آثار معرفتی متعددی اهتمام داشتند که اکنون و سال ها پس از رحلت ملکوتی ایشان به مرور نشر می یابد.
✍️ درباره شخصيت والاى بانوى دو عالم، حضرت صدّيقه كبرى(س) كتاب ها و رساله هاى فراوان نگارش يافته كه محور عمده آنها خصوصيّات تاريخى واخلاقى آن بزرگوار و ظلمهايى است كه در زندگى پر بركتش بر او رفته و اين در حالى است كه مراتب و کمالات وجودی فاطمه زهرا(س) كمتر مورد توجه محقّقان قرار گرفته است. آنچه در این کتاب مد نظر مؤلف محترم؛ بوده، بیان منازل و مقامات معنوى آن حضرت با بهرهگيرى از متن آيات قرآن شريف و روايات اهلبيت عصمت وطهارت(ع) می باشد.
#کتابخوانی
🆔@Cultural_governance
💎معرفی 60 عنوان کتاب تقریظ شده رهبرمعظم انقلاب حفظه الله تعالی
1 🔹 «آن بیست و سه نفر»
2 🔹 پنجرههای تشنه
3 🔹 «سفر به قبله»
4 🔹 «گلستان یازدهم»
5 🔹 «وقتی مهتاب گم شد»
6 🔹 دختر شینا
7 🔹 آب هرگز نمیمیرد
8 🔹 فرنگیس
9 🔹 در کمین گل سرخ
10 🔹 آتش به اختیار
11 🔹 اردوگاه عنبر
12 🔹 بابانظر
13 🔹 پا به پای باران
14 🔹 پایی که جا ماند
15 🔹 پرواز شماره 22
16 🔹 پیشانی شیشهای
17 🔹 تپههای لاله سرخ
18 🔹 تیپ 83
19 🔹 جدال در زیویه
20 🔹 جشن حنابندان
21 🔹 جنگ پابرهنه
22 🔹 جنگ خیابانی
23 🔹 خداحافظ کرخه
23 🔹 فرمانده من
24 🔹 دا
25 🔹 دسته یک
26 🔹 دشت شقایقها
27 🔹 زندهباد کمیل
28 🔹 سفر به شهر زیتون
29 🔹 سفر به قلهها
30 🔹 شانههای زخمی خاکریز
31 🔹 عبور از آخرین خاکریز
33 🔹 ضربت متقابل
34 🔹 گزارش یک بازجویی
35 🔹 لشکر خوبان
36 🔹 مدال و مرخصی
37 🔹 مقتل
38 🔹 نجیب
39 🔹 نورالدین پسر ایران
40 🔹 نونی صفر
41 🔹 همپای صاعقه
42 🔹 هنگ سوم
43 🔹 یادداشتهای خرمشهر
44 🔹 یادداشتهای ناتمام
45 🔹 یاد یاران
46 🔹 یاور صادق
47 🔹 از الوند تا قراویز
48 🔹 خاکهای نرم کوشک
49 🔹 خط فکه
50 🔹 عباس دستطلا
51 🔹 فرهنگ جبهه: شوخ طبعیها
52 🔹 من زندهام
53 🔹 «سرباز کوچک امام»
54 🔹 «تَن تَن و سندباد»
55 🔹 «رهنمای طریق»
56 🔹 «دختران آفتاب»
57 🔹 «حماسه هویزه»
58 🔹 تنها گریه کن
59 🔹 مربع های قرمز
60 🔹 حوض خون
#نمایشگاه_مجازی_کتاب
#کتاب
#کتابخوانی
🔅حکمرانی فرهنگی 🔅
🆔 @Cultural_governance
🌱معرفی الگوهای موفق ترویج کتابخوانی در کشور
🔸روش ترویج کتابخوانی مبتنی بر تجربیات
ادامه مطلب👇👇👇
#تاریخ_شفاهی
#تجربه_نگاری
🆔@Cultural_governance
1-Tajrobe-Mana-08.pdf
5.46M
#یک_تجربه_مانا
🔸حکایت دوست
🔹جریان سازی دغدغه کتابخوانی در هیأت
انصار ولایت یزد
#کتاب_خوانی
🆔@Cultural_governance
🔴 گزارشی از ترویج کتابخوانی در یک روستا
🔹 کتاب با طعم دارو
👇👇👇
🌐www.fdn.ir/news/9311
#کتابخوانی
🆔@Cultural_governance
🚌اتوبوسهایی برای کتابخوانشدن
نگاهی به فعالیت کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان برای ترویج کتابخوانی در مناطق محروم 👇🏻
yon.ir/0JxjR
#کتابخوانی
🆔@Cultural_governance
حکمرانی فرهنگی
طلبه جوانی که برای کودکان روستایی محفل کتابخوانی برپامیکند
حجت الاسلام آذرینژاد میگوید:
🔻درابتدا بزرگترها درمساجد میگفتند اینجا رامهدکودک کردید امابه مرور این اعتراضهابرطرف شد.
#کتابخوانی
🆔@Cultural_governance
10001913952001.pdf
1.23M
🌱معرفي الگوهاي ترويج کتاب خواني در جهان و ارائه الگويي اسلامي ايراني براي ترويج خواندن
#کتابخوانی
🆔@Cultural_governanc
🔰تجربه های ترویج خواندن در جهان
🌱معرفی بیش از ۸۰ تجربه ترویج کتابخوانی👇
🌐https://b2n.ir/d68766
#کتابخوانی
🆔@Cultural_governance
700415_orig.pdf
4.96M
🌱معرفی برنامه های ترویج کتابخوانی درایران
#وزارت_دولت_دوازدهم
🆔@Cultural_governance
🌱۶۰ سال کتابفروشی
🔸حاج علی یزدانخواه؛ پدر شهید و کتابفروش قدیمی شهر کاشان؛ معتمد بازار و پشتوانه قدیمی طلاب و مدارس علمیه است که آداب معامله و کسبوکار او در بازار سنتی یادآور سلوک خاص بازاریان متدین قدیم است. ترکیب اخلاق شخصی و اخلاق صنفی او میتواند الگویی برای تمام کتابفروشان و بازاریان باشد. او میراثدار نسلی از مخلصین انقلاب اسلامی است که از این روزگار کیسهای ندوخته و سلامت نفس و نفَسش هنوز و همچنان مایه دلگرمی هرکسی است که پا به حجره ساده او بگذارد.
لینک دانلود کتاب👇
🌐https://b2n.ir/r26168
#کتابخوانی
🆔@Cultural_governance
🔰پژوهشکده تبلیغ و مطالعات اسلامی باقرالعلوم علیه السلام با همکاری مؤسسه فرهنگ و تمدن توحیدی برگزار میکند:
💠آیین رونمایی از مجموعه دو جلدی
📖حکمرانی نوین
کنکاشی پیرامون هویت و کارکرد حلقه های میانی
#کتابخوانی
🆔@Cultural_governance
🔸️این پاکبان «محمدرضا آقایی» ست. پاکبانی کتابخوان و اهل سینما که در دو سال گذشته ۳۶۰۰ کتاب خوانده و در سال ۹۷ هم با خواندن ۱۸۵۶ کتاب، نفر اول کتابخوانی خراسان رضوی شده است. او در خانهاش آرشیوی از هشت هزار فیلم دارد.
🆔@Cultural_governance
May 11
🌱مسیر ۱۴۰۱
▫️ مجموعه حکمرانی فرهنگی بنا دارد در سری جزوه بعدی خود به موضوع کتاب و کتابخوانی به عنوان یکی از ابزارهای فرهنگی بپردازد.
🔸این روزا سخت در حال تلاش هستیم که جزوه مولفه های سیاستگذاری در حوزه کتاب را منتشر کنیم.
▪️علاقهمندان، پژوهشگران و اساتید می توانند تحلیل ها، یادداشت ها و یا پژوهش های خود را در این زمینه به ادمین کانال ارسال نمایند تا در سری جزوات جدید، اثر آنها منتشر شود.
🔸 گفتنی است که مجموعه حکمرانی فرهنگی با در اختیار داشتن شبکه ای از مدیران و مسئولان فرهنگی کشور میتواند با در اختیار گذاشتن اثر خود به این مجموعه، نگاه ها و زاویه های فرهنگی افراد صاحب دیدگاه را به مدیران کلان فرهنگی [باذکر نام پژوهشگر] منتقل نماید
🔸مجموعه نوپا و جوانمان بدنبال این است که تا اواخر سال ۱۴۰۱ با کمک شما همراهان عزیز و لطف حضرت صاحب الزمان(عج) به ۴۰ موضوع در قالب جزوات که شامل مسایل کلان فرهنگی می باشد، بپردازیم.
#حکمرانی_فرهنگی
🆔 @Cultural_governanc
⭕️ نمایشگاه بی حجاب!
🔹 بیشتر کسانی که نمایشگاه کتاب امسال را دیده اند در این نکته متفقند که وضعیت و میزان کشف حجاب و استفاده از پوشش خلاف عفت در نمایشگاه امسال از همه سالهای گذشته بدتر و زننده تر است و تاسف آور این که وزارت ارشاد برنامه خاصی برای مهار و مدیریت این وضعیت ناهنجار و خلاف شرع نداشته و برای رفع تکلیف به نصب چند تابلوی کوچک با مضمون« نهی از چشم چرانی» اکتفا کرده است!!
🔹وزارت ارشاد می توانست تا حد زیادی وضع اسفبار بیحجابی در نمایشگاه کتاب را مهار و مدیریت کند اگر مسئولان آن اندکی برای حکم الهی حجاب اهمیت قائل می شدند و برای رعایت آن برنامه ریزی می کردند!
❇️ مدیریت نمایشگاه می توانست به صورت مرتب لزوم رعایت حجاب اسلامی را از طریق سامانه مرکزی صوتی نمایشگاه تذکر بدهد. ( اتفاقی که متاسفانه در نمایشگاه رخ نداده است).
❇️ مسئولان نمایشگاه می توانستند با سازماندهی چند صد نفر از خواهران بسیجی داوطلب، تحصیل کرده و با انگیزه، از ابتدای ورودیهای نمایشگاه تا درون سالنها، تذکر چهره به چهره، به افراد بی حجاب را برنامه ریزی کنند و در موارد خاص مانع ورود زنان و دختران بیمار دلی که برای آلوده کردن فضای فرهنگی نمایشگاه با پوششهای زننده و خلاف عفت به نمایشگاه مراجعه می کنند، شوند و......
❇️ اتخاذ این تدابیر باعث می شد تا بسیاری از زنان بی حجاب متوجه اهمیت این موضوع برای مدیران نمایشگاه شده و خود را با ضوابط حضور در این مکان فرهنگی تطبیق دهند اما این افراد وقتی متوجه بی تفاوتی مدیران نمایشگاه به مقوله حجاب و عفاف می شوند در رفتار خلاف شرع خود تشویق شده و با دلیری و شجاعت به عمل حرام خود ادامه می دهند!
🔹اگر حجاب و عفاف برای مدیران نمایشگاه اهمیت داشت برای تشویق دختران خردسال و نوجوانی که با حجاب کامل در نمایشگاه حضور پیدا میکردند تمهیدی می اندیشیدند ( مثلا هدیه بن تخفیف خرید کتاب یا...) تا ضمن الگو سازی برای رعایت حجاب و تکریم افراد با حجاب، به صورت غیر مستقیم افراد بی حجاب را متوجه لزوم رعایت این واجب الهی کنند و.....
▪️▪️اما دریغ و صد دریغ که مسئولان وزارت ارشاد عملا نشان دادند که رعایت یا عدم رعایت احکام الهی برای آنها فرقی ندارد!
❇️ آیا شاهد برخورد رئیسی با این غفلت و بی توجهی تاسف بار متولیان وزارت «ارشاد اسلامی!!» خواهیم بود؟
#کتابخوانی
🆔@Cultural_governance
📌وضعیت اسف بار کتابفروشی میدان انقلاب
🖌اشتباه نکنید؛ اینجا کتابفروشیهای خیابان انقلاب است که بجای کتاب، دیزی سنگی، آباژور، ساک دستی و گلدان میفروشند
🔸گزارش ها نشان میدهد ۷۰ درصد فروش کتابفروشیها کتاب نیست
🔸کتابفروشیهای خیابان انقلاب ویترینشان درحال تغییر است و به جای کتاب، چیزهای دیگری میفروشند.
🔸فروش کتاب تنها 28 درصد از فروش کل کتاب فروشی است
🔸کتابفروشها میگویند؛ ناچاریم، سودش بیشتر از کتاب است
#کتابخوانی
🆔 @Cultural_governance
#پوستر | خوب بخوانیم
◽️چه روش و سنت خوبی است کتابخوانی و با کتاب مانوس بودن...
▫️محصول خانهی طراحان انقلاب اسلامی
⬇️ دریافت نسخهی باکیفیت |۲۵مگابایت
https://b2n.ir/s19295
⬇️دریافت #داستانک
https://b2n.ir/g55526
#سبک_زندگی | #کتابخوانی
🆔@Cultural_governance
ورشکستگیِ یک کتابفروشی در شهری با ساعتهای یک میلیارد تومانی!
فروشگاه «کتاب ویستا» (در سعادتآبادِ تهران) متعلق به «نصرالله کسرائیان» به علت ورشکستگی مالی، تعطیل شد. آن هم در شهری که در یکی از خیابانهایش (جُردن) یک ساعت مُچی مردانه، «یک میلیارد و دویست میلیون تومان» به فروش میرسد.
چگونه یک ملت میتواند، این چنین اندوهبار، علیه خودش انقلاب کند؟
تعطیلی «کتاب ویستا» را «نصرالله کسرائیان» چنین اعلام کرده است:
بدین وسیله به اطلاع وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی، وزرات دارایی، سازمان تأمین اجتماعی، شهرداری، ادارات برق، گاز، تلفن، اتحادیه ناشران و کتابفروشان، هممحلهایها، و رسانههای مجازی میرساند که «کتاب ویستا» واقع در سعادتآباد، تعطیل شد.
نه از آنها که نیامدند گله داریم، نه از آنها که کتاب نمیخوانند، از آنها هم که آمدند یا به اشکال مختلف کمکمان کردند، سپاسگزاریم.
چند سال سوبسید دادیم و تلاش کردیم سرپا نگاهش داریم، نشد.
تصمیم برای تعطیل کردنش، تصمیمی دشوار بود، به ویژه برای همسرم که تا آخرین لحظه برای بازنگاهداشتناش اصرار داشت.
دیری نخواهد گذشت که خیلی از کتابفروشی های خصوصی به همین روز خواهند افتاد و مجبور به ترک کار و کسب شان خواهند شد. من نمی گویم به خاطر کتاب فروش بلکه به خاطر آینده فرزندانتان کتاب بخرید تا در آینده فرزندان بی سواد ونادان نداشته باشیم.
ملتی که پرتیراژترین کتاب هایش آشپزی و تعبیر خواب باشد تنها در اندیشه خوردن و خوابیدن است و دریغ از ذره ای تعقل
فرهنگ / کتابخوانی را به هر شکل ممکن توسعه دهیم تا فرزندان سرزمین مان در امنیت و آرامش و آزادگی زندگی کنند.
(زمان انتشار:نامشخص)
#کتابخوانی
🆔@Cultural_governance