🔸نظام حکمرانی را میتوان هم عامل اصلی تغییر و توسعه در نظر گرفت و هم در صورت کژ کارکردی مانعی بر سر راه توسعه قلمداد کرد. نظریات متعددی در مورد مدل بهینه حکمرانی وجود دارند که هرکدام سعی بر آن دارند تا بهترین و کارآمدترین مدل برای این منظور باشند که ازجمله آنها میتوان به مدل دولت بزرگ، دولت کوچک و یا حکمرانی خوب اشاره کرد. نقطه مشترک این رویکردها، تجویز الگویی واحد برای حل مسائل کشورهای گوناگون با مسائل مختلف است. در مقابل این رویکردها، در چند سال اخیر نظریه PDIA مطرحشده است که نه الگویی تجویزی بلکه مبتنی بر نوعی شناخت بومی از مسائل مبتلابه یک کشور خاص است.
🔹ازاینرو و با در نظر گرفتن این موضوع که برای رسیدن به الگویی بهینه از حکمرانی باید با ارجاع به مسائل خاص کشور پیش رفت، سعی شد تا با تعدادی از افراد فعال در اندیشکدههای مختلف مصاحبه شود. اندیشکدهها در ایران بهنوعی رابط میان مراکز آموزشی و پژوهشی و مردم با دولت هستند که در طول سالیان متمادی تلاش کردهاند سیاستهای کارآمدی برای تأثیر بر فضای حکمرانی پیشنهاد دهند. لذا سعی بر آن شد تا با جویا شدن نظرات آنها به شناختی دستاول از مسائل نظام حکمرانی کشور و راهحلهای آنها برای این مسائل رسید. درنهایت، در این گزارش با چهارده تن از دوازده اندیشکده مصاحبه شد.
دانلود جزوه👇
#حکمرانی_فرهنگی | #اندیشکده
🆔@cultural_governance
مسائل_نظام_حکمرانی_از_دید_اندیشکده_ها.pdf
1.68M
🗂مسائل نظام حکمرانی از دید اندیشکده ها
🖇مرکز توانمندسازی حاکمیت و جامعه جهاد دانشگاهی
#حکمرانی_فرهنگی | #اندیشکده
🆔@cultural_governance
جریان شناسی تالبف.pdf
3.79M
📖جریانشناسی تالیف ، ترجمه و شمارگان کتاب در ۱۰ سال اخیر
🖇در گزارش پیش رو با آمار و نمودار بررسی کردیم که از سال 1390 تا سال 1400 چه تغییراتی در شمارگان، عناوین و قیمت کتاب بهوجود آمده است.
#کتاب | #کتابخوانی
🆔@cultural_governance
📖جریانشناسی تالیف ، ترجمه و شمارگان کتاب در ۱۰ سال اخیر
📌خلاصه نکات
#کتاب | #کتابخوانی
🆔@cultural_governance