🎥مستند سلبریتیسم
مستند «سلبریتیسم»، به بررسی نقش سلبریتیها در انتخابات و اقدامات آنها در جریانات سیاسی میپردازد.
ادرس تماشا👇
🌐ammaryar.ir/product/selebritism/
#سلبریتی
🆔@Cultural_governance
✏️سلبریتیها بیتقصیرند!
✍️ محمدجواد محمودی
آری؛ میدانم دلخور میشوید امّا باید بپذیریم که آنها به اقتضای
شغلشان که «شهرتطلبی» است، فعالیت میکنند.
این ما بودیم که همه جا راهشان دادیم،
و هر جا تریبونی برای معرفی الگو بود، بلندگو به دستشان دادیم؛ ندادیم؟!
این ما بودیم که هر ویژه برنامهای در تلویزیون گذاشتیم،
از آنها به عنوان شخصیت موفق دعوت کردیم و کف برنامه،
سوراخ سنبههای زندگیشان را پرسیدیم تا جوانان دیکته کنند.
این ما بودیم که هر جا برنامهی فرهنگی تدارک دیدیم،
به عنوان مهمان ازشان دعوت کردیم تا از راز موفقیتشان بگویند.
این ما بودیم که هر جا سفیر فرهنگی خواستند،
شالی بر گردنشان انداختیم و کنارشان عکس سلفی گرفتیم و ازشان تقدیر کردیم.
این ما بودیم که هر جا بودجهی کلان فرهنگی بود،
به زیر پایشان ریختیم تا برایمان سیاهنمایی تولید کنند و در آخر هم فرش قرمز
برایشان پهن کردیم تا با وضع کذا و کذا، ژست هنرمند بگیرند!
آنها سلبریتیاند،
شغلشان شهرت است،
و اقتضای شهرت آن است که یک روز با این طرف باشی و روز دیگر آن طرف.
آنها نه مصلح اجتماعی هستند، نه الگوی زندگی و نه پیش قراول فرهنگی.
مگر مملکت ما دانشمند و فرهیخته و الگو کم دارد؟!
چرا فکر کردیم فرهیختگان را فقط باید کنج شبکهی چهار ببریم و در مجامع نخبگانی دعوت کنیم؟
اشتباه از ما بود،
ما سلبریتیها را در جایی که نباید، قرار دادیم
و حال گلهمندیم که چرا اینگونه میکنند و
از جوانمان دلخوریم که چرا چشم و گوش بسته هر حرف مفت او را میپذیرد...
🔹باید حقیقت را پذیرفت،
مرد هزارچهره، نباید چهرهی الگو باشد!
👈روزی ملانصرالدین الاغ خود را با زحمت فراوان به پشت بام برد!
بعد از مدتی خواست او را پایین بیاورد ولی الاغ پایین نمیآمد.
نمیدانست الاغ بالا میرود ولی پایین نمیآید!
پس از مدتی تلاش، ملا نصرالدین خسته شد و پایین آمد.
ولی الاغ به شدت جفتک میانداخت و بالا و پایین میپرید
تا اینکه سقف فرو ریخت و الاغ جان باخت.
ملا که به فکر فرو رفته بود با خود گفت:
لعنت بر من که ندانستم اگر خری را به جایگاه رفیعی برسانم،
هم آن جایگاه را خراب میکند و هم خود را هلاک مینماید!
پ.ن: سلبریتی در این متن، به معنای شخصی است
که برای کسب شهرت، از حرفهی خود همچون
بازیگری، خوانندگی، ورزش و ... پا را فراتر گذاشته
و در عرصههای دیگر هم اظهار و اعمال نظر میکند!
بنابراین حساب هنرمند از سلبریتی جدا است.
#سلبریتی
🆔@Cultural_governance
🎥 سناریوی پیچیده #هالیوود برای تغییر سبک زندگی مردم
📍پروژه گسترش انحراف جنسیتی چگونه کلید خورد
💢 مزدوران هالیوود ماموریت یافتهاند با استفاده از شهرت و نفوذ خود، سبک زندگی و ذهنیت مردم را نسبت به مسائل اخلاقی - اعتقادی تغییر دهند.
یعنی سلبریتی «هالیوودی» به طور عام مهرهها و ابزارآلاتی در دست گردنندگان واقعی هالیوود هستند. از این رو، وقتی برنامهای برای مردم در تاریکخانههای الیت جهانی پختو پز میشود و قرار است به صورت زیرپوستی، خزنده و تدریجی به خورد افکار عمومی دنیا برود، سلبریتیها به خط و فعال میشوند تا با استفاده از شهرت و نفوذ خود روی «سبک زندگی» هواداران، ذهنیت آنان را نسبت به چیزهایی که در دستگاه اخلاقی-اعتقادی مردم و افکارعمومی ناپسند و نامشروع است، ابتدا «عادی سازی» و سپس تبدیل به «فضیلت» کنند.
💢 یکی از سرفصلهایی که در دو سال اخیر، به ویژه با روی کار آمدن دولت حزب دمکرات، در رأس برنامههای تبلیغی-ترویجی دولتهای همسو با آمریکا، رسانههای وابسته به امپراتوری رسانهای غرب و البته سلبریتیها قرار گرفته، تبلیغ این دروغ بزرگ است که «جنسیت» و «هویت جنسی» یک امر قراردادی (و نه طبیعی و خدادادی) است که میتوان با تربیت و آموزش آن را تغییر داد.
🔺این سیالیت هویت جنسی و حمله بیرحمانه به مفاهیمی چون #مردانگی و #زنانگی حتی به کارتونها و انیمیشنها هم راه پیدا کرده و معلوم است که هدف اصلی این تبلیغات به شدت مسموم و ویرانگر، کودکان هستند. مدیرعامل کمپانی والت دیزنی، چندی قبل رسماً اعلام کرد که در دستکم ۵۰ درصد از تولیدات این کمپانی سرگرمیساز، منحرفین جنسی و افراد به اصطلاح «دگرباش جنسی» به صورت رسمی شخصیتهای اصلی را تشکیل خواهند داد.
💢 اما از آنجا که سلبریتیهای هالیوودی، سربازان خط مقدم ادراکسازی با هدف تغییرات اهریمنی و بنیادین در «انسانیت» و وجوه مختلف آن هستند، تبلیغ انحرافات و ناهنجاریهای جسنیتی به عنوان یک «فضیلت» یا «ارزش» توسط آنها از قبلتر از اینها شروع شده است.
🔺یکی از وجوه این مأموریت شوم، تعداد نسبتاً بالای سلبریتیهای هالیوودی است که یک یا بیش از یک فرزند یا فرزندخوانده خود را در فضایی اصطلاحاً «غیرجنسیتی» یا «جنسیت خنثی» بزرگ میکنند و رسماً و عملاً ترنسسکچوالیتی یا تغییر جنسیت را به کودکان معصوم تحت حضانت خود، حقنه میکنند.
⭕️ حقیقت آن است که انحراف جنسی، تغییر جنسیت و آن چه که در خود هالیوود «هویت جنسی سیال» مینامند، پدیدهای بسیار گسترده و شایع در هالیوود است و این نشان از عمق منجلاب اخلاقی حاکم بر مرکز سرگرمیسازی دنیا دارد. احتمالاً هالیوود آزمایشگاه پایلوت یا پیشتاز را در آزمایشهای شیطانی گردانندگان پشتپرده ایفاء میکند.
#سلبریتی
🔗 ادامه مطلب
🌐http://fna.ir/1qnnrv
#سلبریتی
🆔@Cultural_governance
سیاست گذاری سلبریتی در ایران.pdf
642.7K
📂سیاستگذاریهای فرهنگی در مواجهه با فرهنگ سلبریتی در ایران
🖌بررسی های استراتژیک ریاست جمهوری
خلاصه گزارش:👇
🌐https://b2n.ir/t50406
#سلبریتی
🆔@Cultural_governance
فیروزه شجاعی را میشناسی؟!
او مادر شهید یوسف داورپناه است. منافقین سر یوسف را بریدند، شکمش را پاره کردند و جگر یوسف را بیرون کشیدند و بدنش را قطعه قطعه کردند و این مادر را همراه با پیکر شهیدش حبس کردند.
سلبریتی نیست، نخل طلایی و اسکار هم نگرفت ولی این زن قهرمان زندگی ماست....
#سلبریتی
🆔@Cultural_governance
💢مطالبه گری عمومی از سلبریتیها، حلقه گمشده افکار عمومی
✍️سیدجعفر رضوی
🔸طی تمامی بحرانهای که طی سالهای اخیر از سوی غرب برای جمهوری اسلامی در عرصه ایجاد اعتراضات اجتماعی به وجود آمده است، یک مسئله، به مرور زمان رنگ بیشتری به خود گرفته است و آن هم تشدید موضع گیری سلبریتیها است. نوع موضع گیری سلبریتیها از انتقادات خاص و دو پهلو به سمت انتقادات مستقیم به حاکمیت و جمهوری اسلامی تغییر یافته است. آنچه در این بین همواره نمود یافته، آن است که این سلبریتیها که «شهرت» خود را در نهادهای همین حاکمیت و در میان همین مردم به دست آوردهاند به ابزارهای مخالفت با جمهوری اسلامی تبدیل شدهاند.
🔸تقسیم جامعه به مردم و غیر مردم
یکی از نکات قابل توجه در موضع گیریهای «سلبریتی»ها آن است که آنها خواستههای خود را قالب حمایت از مردم و یا از زبان مردم بیان میکنند. اما زمانی که فحوای پیام آنها را رمزگشایی میکنیم این نکته کاملاً آشکار قابل درک و لمس است که مقصود آنها دسته و قشر خاصی از مردم است. این دسته و قشر خاص همانهایی هستند که به شدت تحت تأثیر همین «سلبریتی»ها قرار دارند و بیشتر آنها در فضای مجازی فعالیت میکنند.
به عنوان نمونه یکی از این «سلبریتی» اینگونه عنوان کرده است که مردم سؤالات زیادی در ذهنشان وجود دارد و از حاکمیت سؤال دارند لذا حالشان خوب نیست و برای اعتراض به خیابانها میآیند. در این جملات تنها کسانی که به نشانه اعتراض به خیابانها میآیند، مردم نامیده شدهاند و خیل عظیم میلیونی جمعیتی که در حمایت از حاکمیت و نظام جمهوری اسلامی به خیابانها آمدند نادیده گرفته شدهاند. در حقیقت این دسته از مردم را «مردم» لحاظ نکردهاند و در دسته «غیر مردم» جا گرفتهاند.
دلیل این امر آن است که همواره «سلبریتی»ها کسانی را که از آنها تأثیر میپذیرند و دیدگاهی شبیه دیدگاه این «سلبریتی»ها دارند، «مردم» میدانند. کسانی که با آنها در تعامل اند و «سلبریتی» بودن این جماعت را میستایند.
🔸لزوم مطالبه از سلبریتیها در مسائل حمایتی
جماعت «سلبریتی» هیچ گاه در مسائلی که با رویکرد از حمایت نظام جمهوری اسلامی باشد ورود نکردهاند و همواره در آنها ساکت بودهاند. به عنوان مثال هنگامی که در سال 1396، جماعتی از «دراویش» اغتشاش نیمه مسلحانهای را در خیابان پاسداران تهران به راه انداختند، یک جوان بسیجی به نام «محمد حسین حدادیان» به طرز فجیعی به دست دراویش به شهادت رسید. در آن برهه بخش اعظم سلبریتیها در خصوص شهادت این جوان بسیجی سکوت کردند و برخی نیز با جملات کنایه دار، به حمایت از فرقه «دراویش» پرداختند.
آنچه حلقه مفقوده امروز در حوزه اجتماعی «سلبریتی»ها است، مطالبه عمومی از جماعت «سلبریتی» در تمامی امور مشابه است. اینکه چرا سلبریتیها از فوت یک دختر ایرانی در مقر پلیس امنیت اجتماعی، حمایت همه جانبه میکنند اما در مقابل شهادت علی سراوانی در همان ایام حمایت نمیکنند باید یک مطالبه عمومی شود. اینکه چرا آنهایی را که اموال عمومی را تخریب میکنند سلبریتی مردم خطاب میکنند اما جمعیت میلیونی حامی قرآن و جمهوری اسلامی را مردم خطاب نمیکنند باید یک مطالبه عمومی شود.
🔸سلبریتیها نه تنها از جانب حاکمیت به پاسخگویی فرا خوانده نشدهاند، بلکه از سوی افکار عمومی اکثریت جامعه- که حامی نظام و خواستار تمامیت ارضی کشور هستند- نیز به پاسخگویی فرا خوانده نشدهاند. لزوم مطالبه گری عمومی از جماعت «سلبریتی»، امری قطعی است که نباید در آن تردید کرد و جامعه باید به سمت آن حرکت جدی داشته باشد.
آنها که ادعای حمایت از مردم را دارند و خود را حامی مردم توصیف میکنند اگر از سوی اکثریت جامعه -که توسط همین جماعت «سلبریتی» نادیده گرفته شده و مردم خوانده نشدهاند- مورد سؤال قرار گیرند قطعاً تعدیل و اصلاح خواهند شد.
#سلبریتی
🆔@Cultural_governance
🔎 سلبریتیها، حباب اطلاعاتی و تله پژواک!
✍️علیرضا محمدلو، تحلیلگر رسانه و علوم اجتماعی
🔸اینروزها شاهد هستیم که برخی سلبریتی های فوتبالیست و بازیگر و...، علی رغم مشاهده راهپیمایی میلیونی مردم علیه آشوبها همچنان بصورت سریالی بر طبل اغتشاش کوبیده و عبارتی را تکرار میکنند که "کنار مردم هستیم". اما چرا؟
🔹حباب اطلاعاتی اصطلاحی است مبتنی بر یک #الگوریتم در فضای مجازی که کاربران شبیه را به همدیگر نزدیک تر نشان داده و برای همدیگر پیشنهاد میدهد. در واقع بر اساس #هوش_مصنوعی حاکم بر پلتفرم ها، هیچ پلتفرم خنثی و بیطرف نداریم.
🔸پلتفرم های خارجی مثل اینستاگرام و توییتر و...کاربران را بر اساس نوع علاقمندی و ذائقه و سیر و سلوک مجازی شان در محاصره کاربران شبیه خود قرار داده و یک پژواک و #میدان_دیدن_کانالیزه_شدهای را رقم می زنند که باعث فریب کاربران شده و تمام محیط را شبیه خودشان تلقی میکنند.
🔹این #خطای_شناختی باعث می شود که افراد مبتنی بر ذائقه و گذشته و حال و آرزوهای خاصی که دارند، محیطی مجازی و گاها تخیلی را برای خود رقم زده و با افرادی در ارتباط باشند که «نظرات و حرفهای آنها» را تکرار یا تایید میکنند.
🔸خطای محاسباتی که افراد نزدیک خود را تمام محیط و #همه_مردم تشخیص میدهند و کنشگری های افراد را دچار اختلال جدی می کنند. خصوصا اگر میزان فالوورها بیشتر باشد، پژواک عمیق تری را بدلیل تایید و لایک های بیشتر شکل داده و میزان خطاپذیری افزایش می یابد.
🔹فارغ از سوگیرهای سیاسی عده ای از افراد و امنیتی شدن پُست ها و استوری هایشان، در خیلی از موارد بدلیل همین الگوریتم حاکم بر فضای مجازی شاهد هستیم که عبارتی بنام #در_کنار_مردم_هستیم تکرار شده و تبدیل به کلیشه و شعار می شود.
🔸اما اینکه کدام مردم را اراده میکنند و چرا قادر به دیدن مردم میدان انقلاب و حضور میلیونی شان در سراسر کشور علیه آشوب ها نیستند، چه بسا ناشی از واقعیتی بنام حباب اطلاعاتی و تله پژواک باشد!
#سلبریتی
#جامعه_شناسی
🆔@Cultural_governance
📍#اختصاصی
✅پیشنهاد دانلود
🔻با توجه به نیاز وافر یک جامعهی پویا و کارآمد به الگو و نقش مهم و تأثیرگذار سلبریتیها در هویتبخشی به جامعه و جامعهسازی در هفتمین شماره از نشریه تخصصی «خردورزی» قصد داریم از دریچهای متفاوت به آسیبها و چالشهای «پدیده سلبریتیسم» بپردازیم و ارتباط آن را با مسائلی مانند شهرت، اسوه، پیشوا و پیشرو تبیین نماییم.
🔻در این شماره از نشریه، مفهوم سلبریتی را از خاستگاهی انتزاعی به یک جهانبینی عینی و در جایگاه مقایسه با شأنیت اسوهپذیری قرار دادهایم و به موضوعاتی مانند:
🔻 بازنمایی تاثیر و تاثرات شهرت مجازی در سبک زندگی اجتماعی، تأثیر رسانه بر بروز بزهکاری در جامعه با تأکید بر نقش سلبریتیها، سلبریتیزه شدن روشنفکران، میکروسلبریتیها و خودبرندسازی، نسبتشناسی الگو در رسانهی توحیدی و غیرتوحیدی، سلبریتیسم و بازتولید نیاز کاذب در نظام سرمایهداری، درنگی در چرایی فرهنگ شدنِ شهرت در دوران کنونی، بررسی نقاط اشتراک و افتراق سلبریتیها، رهبران فکری و روشنفکران و… میپردازیم.
لینک شماره هفتم خردورزی:
🌐fekrat.net/?p=4384
#سلبریتی | #فرهنگ_شهرت | #الگو_سازی
🆔 @cultural_governance
☑️مجموعه یادداشت های سایت مجله ترجمان
با موضوع سلبریتی
📌ابداع سلبریتی: تاریخی متفاوت از عرصۀ عمومی مدرن
🌐tarjomaan.com/barresi_ketab/8671
📌چطور چیزها مشهور، محبوب یا پرطرفدار میشود؟
🌐tarjomaan.com/barresi_ketab/8496/
📌۱۵۰ سال است میخواهیم بدانیم سلبریتیها چطور سلبریتی شدند
🌐tarjomaan.com/barresi_ketab/9476
📌سلبریتیها چه فرقی با آدمهای مشهور دارند؟
🌐tarjomaan.com/neveshtar/9537
📌دور نگهداشتن سلبریتیها از سیاست یکی از وظایف شهروندی ماست
🌐tarjomaan.com/neveshtar/9220
📌آیا سلبریتیشدن نویسندگان ادبی را از اعتبار میاندازد؟
🌐tarjomaan.com/neveshtar/10075
📌سلبریتیها به چه درد میخورند؟
🌐tarjomaan.com/neveshtar/7250
📌کیم کارداشیان: محبوبترین منفور جهان
🌐tarjomaan.com/neveshtar/10033
📌آیا در دنیای آدمهای مشهور شایستهسالاری حکمفرماست؟
🌐tarjomaan.com/neveshtar/9438
📌پرونده: آینشتاین چطور سلبریتی شد؟
🌐tarjomaan.com/report/9365
📌سلبریتیها چگونه در سیاست پیروز شدند؟
🌐tarjomaan.com/neveshtar/10187
🔸یازدهمین فصلنامۀ ترجمان با پروندهای دربارۀ «فرهنگ سلبریتی»
🌐tarjomaan.com/news/9436
#سلبریتی | #فرهنگ_شهرت | #الگوسازی
🆔@cultural_governance
مقایسه سلبریتی ها.pdf
128K
🔸تحلیل مقایسهای وضعیت چهره های مشهور (چهره های دینی، سیاستمداران، هنرمندان و ...)
در اینستاگرام از دیدگاه کاربران یا مخاطبان
✍️پژوهشکده فرهنگ و هنر اسلامی
#فرهنگ_شهرت
#سلبریتی
#انسان_سازی
🆔@cultural_governance
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔸بلاگرها بلای امروز زندگی های مشترک..!
🔹شاید کلیت نداشته باشه اما واقعیت اینه که این جمله کاملا واقعیه و نمونه های خسارت بار زیادی هم داشته.
🔺حالا شاید برای شما سوال باشه این حرف رو بر اساس چه دلایلی میگیم.
⚠️پیشنهاد می کنیم این ویدیو رو ببنید تا به عمق مسئله پی ببرید..
#فرهنگ_شهرت | #سلبریتی | #انسان_سازی
🆔@cultural_governance
پژوهشکده فرهنگ و هنر اسلامی برگزار میکند:
💡سلسله نشستهای واکاوی وقایع اخیر کشور
🔶نشست اول: سلبریتی و حکمرانی فرهنگی
📌با حضور:
- دکتر عبدالکریم خیامی
- دکتر محمدحسین ساعی
- دکتر عبدالله بیچرانلو
- دکتر آرین طاهری
⏰ دوشنبه، ۱۸ مهر ۱۴۰۱، از ساعت ۱۷ الی ۱۹
***حضور برای عموم آزاد است
📍خیابان سمیه، حوزۀ هنری، پژوهشکده فرهنگ و هنر اسلامی، سرای شهید آوینی
📱پخش زندۀ نشست از:
🌐www.aparat.com/rcica.ir
#فرهنگ_شهرت | #سلبریتی | #انسان_سازی
🆔@cultural_governance
🤥برترین کلیپ های در حوزه پدیدار شناسی سلبریتی
🌐 www.aparat.com/v/hN9bK
📍 کتاب چند منظوره؛ سلبریتی چند بعدی
🌐 www.aparat.com/v/g6crM
📍برنامه جهان آرا - نقد جریان سلبریتی های منافق
🌐 www.aparat.com/hardambil
📍مجموعه طنز هردمبیل
🌐 www.aparat.com/v/yxwo8
📍بررسی مواضع اخیر سلبریتیها و معافیت مالیاتی هنرمندان
🌐 www.aparat.com/v/zIEC2
📍مالیات سلبریتی ها و درآمد ستاره های سینمایی
🌐 www.aparat.com/v/6gWZi
📍 ارتباط سلبریتیها با سفارت فرانسه و آلمان
🌐 www.aparat.com/v/EjZkC
📍مردانگی به سبک سلبریتی ها
🌐 www.aparat.com/v/ECSaL
📍تفاوت سلبریتی های ما با سلبریتی های اونا
🌐 www.aparat.com/v/Z9iAJ
📍مغز متفکری که سلبریتی ها را کنترل می کند کیست؟
🌐 www.aparat.com/v/LUyQc
📍مغز متفکری که سلبریتی ها را کنترل می کند کیست؟
🌐 www.aparat.com/v/j4Ttf
📍مردم درباره سلبریتی های فضای مجازی چه می گویند؟
🌐 www.aparat.com/v/LpMhe
📍قانون اگه قانون باشه، سلبریتی ها باید پوستشون کنده بشه
🌐 www.aparat.com/v/B6iWR
📍رفتار سلبریتی ها تابع احساساتشان است
🌐 www.aparat.com/v/46lL2
📍چرا سلبریتی ها ازدواج نمی کنند؟
🌐 www.aparat.com/v/4dxcp
📍امپراطوری سلبریتی ها
🌐 www.aparat.com/v/CsYyd
📍سلبریتی های غیر متخصص
🌐 www.aparat.com/v/Ph1TW
📍عاشقانه ای به سبک سلبریتی ها
🌐 www.aparat.com/v/C6O7r
📍سلبریتیهای یک شبه
🌐 www.aparat.com/v/478kj
📍پایان عصر سلبریتی ها
🌐 www.aparat.com/v/VT5b4
📍تقابل با سلبریتی ها حماقت یا تدبیر
🌐 www.aparat.com/v/RYybH
📍سلبریتیها؛ مغزهای کوچک با جیبهای بزرگ!
🌐 www.aparat.com/v/JCLzU
📍سخنرانی استاد رائفیپور - سلبریتی وطن فروش یا وطن دوست
#فرهنگ_شهرت | #سلبریتی | #انسان_سازی
🆔@cultural_governance
💢 فرهنگ سلبریتی زده، مانعی اساسی در تحقق جامعه اسلامی
🔰 به گزارش خبرنگار پایگاه خبری – تحلیلی مفتاح علوم انسانی اسلامی به نقل از اندیشکده رهیافت، محمدصابر اسدی در مطلبی نوشت؛
🔹 با بررسی مؤلفههای سازندۀ فرهنگ سیاسی مطلوب در گفتار و رفتار امیرالمؤمنین (علیهاسلام) و آراء و سیره اندیشمندان اسلامی مانند امامخمینی(ره) و شهید محمد باقر صدر(ره) شاهد این هستیم که توجه به ساحت تعقل افراد جامعه و ملزومات معرفتی آن اهمیت بالایی دارد.
🔹 زمانی که ملاک توجه و گرایش به یک فرد یا گروه، صرفاً هیجانی باشد که هیچ پشتوانهای از آگاهی در آن دیده نشود، یعنی توجه اصلی انسان به طبیعت حیوانیاش است؛ و جامعهای که چنین افرادی در آن غالب باشند، فرسنگها از فرهنگ سیاسی اسلامی فاصله دارد، چرا که «بدون تردید یکی از اصول بنیادین سیاست در اسلام، نگرش تربیتی آن در راستای فضیلت مداری است و انسان فطرتی دارد که پشتوانه آن روح الهی است.
🔹 البته آن چه در این سالها شاهد آن هستیم این است که گویی توافقی نانوشته بین عدهای از سیاسیون جناحهای مختلف و عدهای از سرمایهداران اقتصادی وجود دارد که با عملگی عدهای از اصحاب هنر و رسانه، فرهنگ همجٌرعاع را گسترش دهند و با ساختن گروههای مرجع کاذب برای مردم آنها را از ریشههایشان جدا سازند تا مانند گیاهان بی ارزش، سیلاب سلبریتیها را گل آلود کرده و صید ماهی قدرت و ثروت را برای آنها راحت تر سازند.
📚 متن کامل:
🌐http://ihkn.ir/?p=28407
#فرهنگ_شهرت | #سلبریتی | #انسان_سازی
🆔@cultural_governance
مواجهه رسانه ملی با سلبریتی.pdf
893.2K
🎥مواجهه رسانه ملی با سلبریتی
🖌علی مومنی
#سلبریتی
🆔@cultural_governance
🗂پرونده ویژه
🔰فراخوان ارسال اثر
📌ذائقه شناسی نسل زِد(جدید)
🔸دنیا پر شده از قضاوت، دور و اطراف خودتون رو نگاه کنید. همیشه نسل جدید توسط نسل قدیم مورد قضاوت قرار می گیرد و نوع مواجهه هر نسل با نسل پس از خودش درست تنظیم نشده است.
🔸فاصله بین نسلها، اگر به درستی تبیین نشود می تواند از یک مساله فرهنگی به یک بحران اجتماعی تبدیل شود.
🔸بایستی ذائقه، خواست، بینش، هویت نسل دهه هشتاد و نودی ها را بشناسیم و نظام فرهنگی و اجتماعی خودمان را دست خوش تغییرات قرار دهیم تا اثرگذاری و زبان مفاهمه بین نسلی را به وجود بیاوریم
🔸شما همراهان گرامی میتوانید آثار خود را با موضوع تیپ شناسی نسل جدید را در قالب یادداشت کوتاه،مقاله و ... به ادمین کانال ارسال نمایید.
#نسل_زد
🆔@cultural_governance
بسم الله الرحمن الرحیم
از عینک یک نوجوان به قضیه نگاه کنیم!
واکاوی نقش سرکوبهای جنسی در ظهور نسل هنجارشکن
#ارسالی_مخاطبین
1. «میل عظیم» تعبیری است که خدا با آن «غریزه جنسی» را در قرآن توصیف میکند (نساء/27) و بلافاصله پس از آن میفرماید انسان (در اینباره) ضعیف آفریده شده است! (نساء/28) این غریزه چنان قدرتی دارد که خدا به خاطر آن حکم عدم همبستری با همسر در ماه مبارک رمضان را نسخ میکند و به پارسایان و روزهداران! جامعه اسلامی میگوید که خالق جهان میداند که شما (تاب این حکم را ندارید و) خیانت میکنید پس خدا شما را در اینباره عفو کرد (بقره/187) و از این دستور کوتاه آمد.
2. در سنت اسلامی، برای مهار این میل عظیم، از یک سو احکامی در حوزه حیا، عفت و حجاب وضع شده است که به کاهش حداکثری تحریک جنسی در جامعه بیانجامد و از سوی دیگر چارچوبهای حلال برای ارضای این نیاز به صورت حداکثری ایجاد و تجویز شده است. چارچوبهایی که حالا کمتر کسی حتی جرئت به زبان آوردن آنها را دارد تا مگر متهم و محکوم به شهوترانی نشود!
3. جوامع غربی نسخه دیگری برای غریزه جنسی دارند. آنها هم تنوع و شدت تحریک جنسی در سطح جامعه را بالا میبرند و هم ساختارهایی عموما خارج از چارچوبهای تعریفشده دینی برای ارضای این نیاز فراهم کردهاند و البته با این نظام جنسی جامعه را کنترل میکنند و نام آن را پورنوکراسی گذاشتهاند.
4. در این میان جمهوری اسلامی راهبرد تحریک حداکثری و ارضای حداقلی را در عمل اجرا میکند. راهبردی که پیش از این توسط کلیسای قرون وسطی تجربه شده و نتیجه آن طغیان مردم علیه نهاد دین و شکلگیری نهضتهای پروتستانتیزم و در نهایت سکولاریته شدن جامعه اروپایی بود.
5. نسل امروز نوجوان ایرانی، از زمانی که چشم باز کرده با انواع تحریکهای جنسی پنهان و آشکار روبهرو بوده که از اینستاگرام و سینما تا مهمانی و خیابان گسترش داشته است. از طرف دیگر، هنجارهای جامعه دائما او را از اعلام و افشای این نیاز پرهیز داده چه برسد به ارضای آن! او حتی آینده خود برای یک ازدواج موفق را با توجه به وضعیت ازدواج و طلاق در جامعه از همین حالا از دست رفته میداند.
6. خدایی که برای نوجوان امروزی تصویر شده، خدایی است که با شهوت جنسی که خودش خالقش بوده مخالف است! جمهوری اسلامی از نظر او حکومتی زورگوست که با نیازهای اولیه طبیعی او مبارزه میکند. نهادها و اشخاص گوناگون آنها را بیهویت، بیادب و شهوتپرست میخوانند و دائما به تقوای الهی ارجاع میدهند. تقوایی که در واقع همان رهبانیت مسیحی است که شهید مطهری آن را حرام میدانست.
7. این نسل کم کم رفتارهای اعتراضی خود را برای احیای حق مسلمش که ارضای نیاز جنسیاش است در همان چارچوبهای محدودی که در اختیار دارد شروع میکند: استفاده از ادبیات چالهمیدانی و زیرنافی، گوش دادن به موسیقیهای مستهجن و جنسی ساسیها و تتلوها، رقصیدن و جلوه گری در لایوها و پستهای اینستاگرامی، ارتباطهای ناهنجار و ناایمن با جنس مخالف در فضای حقیقی و مجازی و هر اتفاق به ظاهر کوچک دیگری که بتواند به نوعی برونداد اعتراضی جنسی او باشد. نشانههایی ظاهرا تاسفبرانگیز از وضع فعلی نوجوان ما که همچنان نادیده انگاشته میشوند.
8. و حالا از نگاه او جمهوری اسلامی دختری از دختران این مملکت را به خاطر وضع حجابش در مقر پلیس کشته است. از زاویه نگاه او این یعنی اعلام جنگ! نوجوان ما صحنه را آماده اعتراض میبیند و با خشونتبارترین و مستهجنترین شکلی که میتواند به صحنه میآید و با تمام ناپختگی اعتراض میکند. دشمنان این مرز و بوم هم خوشحال از این وضعیت، از آب گلآلود ماهی میگیرند.
9. او حاضر به گفتوگو نیست. چون میداند که در این مسیر «پسر دخترهای مدرسهای شهوتران هنجارشکن» آنها هستند و اول و آخرش محکوم. او فیلسوف یا ادیب نیست و نمیتواند خواسته به حقش را در قالب کلمات مودبانه و اندیشمندانه بیان کند. او فقط میداند که این وضع را نمیخواهد و با همه وجودش این را بیان میکند.
10. این اعتراض هم، با قوت قهری حکومت فروکش میکند و نوجوان ما باز هم به خانه برخواهد گشت. اما این نسل همیشه نوجوان باقی نمیماند. آنها روز به روز قدرت بیشتری خواهند گرفت و اگر از حالا فکری به حال سیاستگذاری امر جنسی در جمهوری اسلامی نکنیم باید منتظر فردایی سیاهتر باشیم. هر چه سرکوب بیشتر، طغیان بزرگتر...
محمد جواد نوروزی اقبالی
#نسل_زد
🆔@cultural_governance
📚🎥نگاهی به مصرف کالای فرهنگی دهه هشتادیها
🔻 سرخوردگیهای دهه شصتی باعث شده که آنها نسل دهه هشتادیها را منتقم ببینند اما این نسلی است که تا حدودی خودش از همان ابتدا بدون چشمانداز خاصی به میدان اجتماع هل داده شد و طبیعتا رویایی مشخصی نداشت که رسیدن به آن سر خورده شود.
🔻از کســانی که ســریال های خارجــی می بیننــد ســوال شــده کــه «کدامیک از ایــن ســریالها بیشــتر مــورد علاقــه شــما هسـتند؟ (بـه ترتیـب تـا دو اولویـت نـام ببریـد)» سـریال گیمآفترونـز در هـردو اولویـت، بـا 46 درصـد و 20 درصـد در میـان مخاطبـان سـریال های خارجـی بیشـترین بیننـده را دارد. در اولویت اول، سـریالهای ترکیـهای بـا 17.6 درصـد، فـرار از زنـدان بـا 6 درصـد، برکینـگبـد بـا 6.5 درصـد، فضیلـت خانـم بـا 3.9 درصـد، وایکینگهـا بـا 2.2 درصـد و واکینـگدد بـا 2 درصـد پـس ازسـریال گیمآفترونـز بیشـترین مخاطـب را داشت.
🔻از کسانی که از دستگاههای شنیداری استفاده میکنند سوال شده «ازدستگاههای شنیداری، معمـولا چـه برنامههایـی را گـوش میکنیـد؟» مطابق این پیمایش باکاهش سـن، شـنیدن موسـیقی و بـا افزایـش سـن شـنیدن قـرآن و نواهـای مذهبـی، سـخنرانی، جـوک و برنامههای سـرگرمی، قصه و داسـتان، افزایـش مییابد. در بین سنین 15 تا 25 سال، به میزان 87 درصد موسیقی گوش میدهند. درمورد سبک موسیقی مورد علاقه هم افراد بین سنین 15 تا 25 سال، بیشتر علاقهمند به سبک موسیقی پاپ ایرانی هستند.
🔻همچنین از این افراد پرســیده شــده «از دســتگاههای دیــداری، معمــولا چــه برنامههایــی را تماشــا میکنیــد؟» بـاکاهـش سـن، دیـدن برنامههـای موسـیقی و شـو، برنامههـای آموزشـی و فیلمهـای سـینمایی افزایـش پیـدا می کنـد و بـا افزایـش سـن، دیـدن برنامههـای مذهبـی و مسـتند افزایـش مییابــد. افراد بین سنین 15 تا 25 سال، به میزان 78 درصد فیلم سینمایی و سریال میبینند و 12.5 درصد موسیقی و شو تماشا میکنند. در ردههای بعدی برنامه های آموزشی با 5.6 درصد و مستند 1.4 درصد، کارتون 1.1 درصد، برنامههای مذهبی 1 درصد تماشا میکنند.
✍️میلاد جلیل زاده
#نسل_زد
🆔@cultural_governance
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔰دهه هشتادیها ، گوششان آماده شنیدن صدای« انا بقیةالله » است.
#حاج_حسین_یکتا
#نسل_زد
🆔@cultural_governance
آموزش و پرورش در کجای جریان ایستاده است؟
🔸آموزش و پرورش خود باید کلاهش را قاضی کند و به این سوال پاسخ دهد که چه شده که بخشی از نوجوانان این مملکت که در مدارس همین مملکت آموزش و پرورش یافته اند، به این حد رسیده اند که برای فحشا و ابتذال یقه پاره می کنند و مفاهیمی چون حیا و عفت و حرمت و ارزش های اخلاقی برایشان بی معنی شده است
📲 منکر تهاجم فرهنگی نیستیم، ولی سوءمدیریت فرهنگی نیز مشهود است و متاسفانه آموزش و پرورش فعلا اقدام ملموسی در جهت بهبود اوضاع صورت نداده است
⚠️ هشدار جدی:
این نسل با این حد از لمپنیسم، در آینده مملکت را به نابودی خواهد کشید اگر چاره اندیشی نشود ... قطعا در نسل دهه هشتادی نیز بخشی هستند که پیرو همان آرمان های انقلاب هستند و نباید همه را به یک چشم دید، ولی این را نیز نمیتوان انکار کرد که ابتذال نسل به نسل بیشتر و بیشتر میشود...
1️⃣ فضای مجازی ولنگار (بویژه اینستاگرام)
2️⃣ -رنگ باختن اعتقادات مذهبی در خانواده ها و رعایت حلال و حرام و...
3️⃣ بی تفاوتی والدین نسبت به تربیت صحیح کودکان
4️⃣ پولی شدن نظام آموزشی و توجه با مادیات
5️⃣ بی تفاوتی معلمین نسبت به مسائل تربیتی دانش آموزان
6️⃣ رواج فرهنگ فرزندسالاری و رو دادن بیش از حد به کودکان
7️⃣ کم کاری صداوسیما و نهادهای فرهنگی
8️⃣ تهاجم فرهنگی دشمن با کانالها و شبکه های ضدارزشی
دست در دست هم، بخشی از نسل جدید را به تباهی کشیده اند./عموفیدل
♻️ اعتقاد مجدد خود را تکرار می کنیم، علت چنین حرکت هایی دو عامل هست:
1️⃣ فضای مجازی بی در و پیکر
2️⃣ برخی معلمين منحرف
🔺 مسئولین آموزش و پرورش!
گیرم فضای مجازی دست شما نیست
مدرسه و معلمين که دست شماست.
🎞 متاسفانه کلیپهایی نیز از مدارس دخترانه که بسیار اندک هستند با بزرگ نمایی در برخی از کانالهای انقلابی ساده لوح منتشر میشود که نه تنها سودمند نیست بلکه برخی از کانالهای انقلابی را ناخواسته به پادوی رسانه های بیگانه تبدیل میکند، چرا که این فیلمها توسط عوامل مزدور رسانه های بیگانه تهیه و پخش میشود تا فضا را متشنج نشان دهند و ما با ساده لوحی تمام اقدام به نشر همان کلیپها میکنیم.
#نسل_زد
🆔@cultural_governance
🕌آیه قرانی ضرورت شناحت نسل z
🔸ومَا أَرْسَلْنَا مِنْ رَسُولٍ إِلَّا بِلِسَانِ قَوْمِهِ لِيُبَيِّنَ لَهُمْ ۖ فَيُضِلُّ اللَّهُ مَنْ يَشَاءُ وَيَهْدِي مَنْ يَشَاءُ ۚ وَهُوَ الْعَزِيزُ الْحَكِيمُ
آیه 4 سوره ابراهیم
🔸و ما هیچ پیامبری را جز به زبان قومش نفرستادیم تا [بتواند به وسیله آن زبان، پیام وحی را به روشنی] برای آنان بیان کند. پس خدا هر کس را بخواهد [به کیفر لجاجت و عنادش] گمراه می کند، و هر کس را بخواهد، هدایت می نماید، و او توانای شکست ناپذیر و حکیم است.
🔖نکته های تفسیر نور حاج اقای قرائتی
مراد از «لسان قوم» در اين آيه، تنها لغت و زبانِ مردم نيست، زيرا گاهى ممكن است گويندهاى با زبان مردم سخن بگويد ولى مردم حرف او را درست نفهمند، بلكه مراد آسان و قابل فهم گفتن است، به گونهاى كه مردم پيام الهى را بفهمند، چنانكه در آيات ديگر مىفرمايد: «يَسَّرْناهُ بِلِسانِكَ» «1» ما قرآن را به زبان تو آسان كرديم. حضرت موسى نيز از خداوند مىخواهد كه گره از زبانش گشوده شود تا مردم كلامش را بفهمند. «وَ احْلُلْ عُقْدَةً مِنْ لِسانِي يَفْقَهُوا قَوْلِي»
#ارسالی_مخاطبین
#نسل_زد
🆔@cultural_governance
#فراخوان
💠 فراخوان جذب پژوهشگر:
⬅️ مرکز پژوهشی مبنا وابسته به وزارت علوم، تحقیقات و فناوری با رویکرد ارتقای کارآمدی حکمرانی دینی در کشور و براساس سیاستهای ابلاغی مقام معظم رهبری (مدظله العالی) در مورد برنامه هفتم توسعه، به جهت تکمیل کادر پژوهشی خود در موضوعات مختلف، اقدام به جذب پژوهشگر میکند.لطفا در کانال مرکز پژوهشی مبنا عضو شوید و منتظر اطلاعات تکمیلی باشید.
📅مهلت ثبت نام: ۱۰ آذر ۱۴۰۱
👈جهت ثبت نام
🌐mabnarc.ir/index.php/component/k2/item/5889-event140
#جذب_پژوهشگر
🆔@cultural_governance
پدر، مادر، ما متهمیم
🔺رفیقم میگفت یکی از نوجوونهای اغتشاشات رو گرفته بودیم، پدرش اومد شروع کرد به کتک زدن بچش. با گرفتاری جلوش رو گرفتیم، ول کن نبود. پدر درد میکشید، پسر هم درد میکشید. اما چه کسی مقصر بود؟
🔺تو جمعی بودم، مادر چادری گفت امروز از فلان خیابون رد میشدم تنم میلرزید عبور کنم، این چه وضعیه آخه.میترسیدم چادر از سرم نکشن. دخترش هم نشسته بود. دختر نوجوان و شل حجابش به مادر گفت این همه تن ما لرزید، حالا نوبت شما است تنتون بلرزه. مادر با غصه و تعجب به دختر خودش نگاه میکرد. کی مقصره مادر یا دختر یا کی؟
🔺مادری میگفت دخترم علاقمند به عرفانهای حلقه شده، میگه به جای نماز و مناسک دینی بهتر نیست دستورات اینها رو عمل کنیم؟ جواب سوالهاشو بلد نیستم چه کنم؟ مستاصل بود. دلم برایش سوخت. کی مقصره مادر یا دختر یا کی؟
🔺راستی کدومهاتون اولین بار که شنیدید اکثر اغتشاشگرها نوجوان هستند، تعجب کردید؟ فکر میکنید چرا؟ نوجوون چرا؟
🔺بخواهیم یا نخواهیم قوانین عالم ثابته، تغییر نمیکنه. این بچه ها تو فضای مجازی دارن زندگی میکنن. اونجا دارن بزرگ میشن. فضایی که تحت حاکمیت ظلمه، تحت حاکمیت کفره، تحت حاکمیت طاغوته. الله ولی الذین آمنوا یخرجهم من الظلمات الی النور و الذین کفروا اولیاؤهم الطاغوت یخرجونهم من النور الی الظلمات.
هر جا تحت ولایت طاغوت برویم خروجیش ذره ذره فاسد شدنه. اون پدر و مادر نمیدونن بچه هاشونو دادن دشمنشون تربیت کنه، مدیران و مسوولین ما هم نمیدونن؟
🔺من طلبه به چند نفر توضیح بدم که استقلال یک کشور رو فقط کومله و جیش الظلم وهابی خراب نمیکنه، جامعه ای که حیات نسل آینده اش در مملکتیه که حاکمش طاغوته ، یعنی فضای مجازی، خروجیش ذره ذره فساده و تباهی و نادانی.
🔺تو جمع معلمهای یک دبیرستان خوب بودم. دیدم معلمها هم دارن اتهام قتل و شکنجه به نظام رو تکرار میکنن. آدمهایی به ظاهر خوب، فرهنگی، معقول. چرا به این جمع بندی رسیدند؟ کی مقصره؟ این روزها مثل آب خوردن میتونی بفهمی کی به کجا اعتماد داره و کجا زندگی میکنه. این فضای مجازیه، معلم رو هم میبره، دانش آموز رو هم میبره، مادر و پدر رو هم میبره، هر جا حاکمیت رو به طاغوت بسپرید، مسیر کج میشه به سمت فساد و تباهی. قبول کنید یا نه.
🔺باور میکنید، همون مادرهایی که درباره نسبتشون با دخترهاشون نوشتم، نگران فیلتر اینستا و واتساپ و امثالهم هستند؟ میگن نباید فیلتر بشه. میدونید چرا متوجه این تناقض شون نمیشن؟
🔺چون باور نمیکنند ریشه درد همانجایی است که درش نفس میکشند و حاکمیت دشمن را در آن پذیرفته اند. تجزیه کشور اینجا است. نفی استقلال کشور و پرچم آتش زدن اینجا است. طاغوتی شدن اینجا است. جنگ اینجا است . اغتشاش اینجا است. کشور باید بسیج شود همه مدیرانش همه نخبگانش. و الا این قصه دنباله دار خواهد بود.
✒️ علی مهدیان
#نسل_زد
🆔@cultural_governance
💠 تاثیر رسانههای جهانی بر هویت فرهنگی جوانان
🔸یکی از مسائل روانشناختی درباره اینترنت، هویت ناشناس کاربر است.
هویت، واجد سه عنصر است: عنصر شخصی، فرهنگی و اجتماعی، که هر یک در تکوین شخصیت فرد نقش مهمی را ایفا میکنند. در مقایسهها، هویت شخصی ویژگی بیهمتای فرد را تشکیل میدهد و هویت اجتماعی در پیوند با گروهها و اجتماعات مختلف قرار میگیرد.
🔹اینترنت صحنه فرهنگی و اجتماعی است که فرد خود را در موقعیتهای متنوع نقشها و سبکهای زندگی قرار میدهد. در این فضای عمومی، مهارت فرهنگی جدیدی لازم است تا با تنظیمات نمادین بتوان بازی کرد.
پایگاه شخصی نمونهای مدرن است که چگونه کاربر اینترنت خود را برای مخاطبان جهانی معرفی میکند برای بیان افکار،احساسات، علایق و آراء،از متن مناسب، گرافیک، صدا و فیلم استفاده مینماید.
«میلر» اهمیت و پیوندهای پایگاه شخصی را ذکر میکند و میگوید: «به من بگو لینکهایت چیستند تا بگویم که چه شخصی هستی.»
🔸با امکانات و گزینههای فراونی که رسانههای عمومی از جمله اینترنت در اختیار جوانان میگذارد، آنان دائماً با محرکهای جدید و انواع مختلف رفتار آشنا میشوند. چنین فضایی هویت نامشخص و دائماً متحولی را میآفریند، خصوصاً برای نسلی که در مقایسه با نسل قبل با محرکهای فراوانی مواجه است. همچنین از طریق رسانههای جمعی، افراد خط مفروض میان فضای عمومی و خصوصی را تجدید سازمان میکنند و این امکانی است که جوانان فعالانه از آن استفاده میکنند.
💢جوان، به خصوص در دوران بلوغ که مرحله شکلگیری هویت اوست و همواره به دنبال کشف ارزشها و درونیکردن آنها میباشد، با اینترنت و حجم گسترده، حیرت انگیز و گوناگون اطلاعات مواجه میشود و ناچار است که در این دنیای مجازی، هویت خویش را از این طریق پیدا کند. لذا ممکن است اینترنت در ایجاد هویتیابی جوانان اثر منفی داشته باشد.
از سوی دیگر، گاهی برخی از ویژگیهای شخصیتی مانند: سن، تحصیلات، محل سکونت و حتی جنسیت در اینترنت از بین میرود؛ به عنوان نمونه، بسیاری از افرادی که در اتاقهای چت مشغول گفتگو با یکدیگر میباشند، با مشخصاتی غیرواقعی ظاهر شده و از زبان شخصیتی دروغین که از خود ساختهاند و آن را به مخاطب یا مخاطبان خود معرفی کردهاند، صحبت میکنند و همین شخصیتهای ناشناس تأثیرات شگرفی را بر یکدیگر مینهند.
#نسل_زد
🆔@cultural_governance
🔺 چرا کودکان اولویت برنامهسازان در رسانهی ملی نیستند؟
◽️بسیاری به صدا و سیما انتقاد دارند که آنطور که باید و شاید، آنتنِ خوبی برای کودکان آماده نکردهاست که جایگزینی برای انیمیشنهای دور از سبک زندگی ایرانی اسلامی باشد و آنها را پایِ محتوای رسانهی ملی بنشاند.
◽️مجموعه تلویزیونی "کلبه عموپورنگ" از فردا در حالی دوباره به آنتن شبکه دو سیما میرسد که دغدغه همه اهالی این کلبه، توجه بیشتر به کودکان در رسانه ملّی است.
◽️صحبت های عوامل این فیلم پیرامون ضعف برنامه های رسانهی ملی شنیدنی است: داریوش فرضیایی در پاسخ به سؤال :"رسانه ملّی برای اینکه با کودک و نوجوان امروز بتواند همذاتپنداری کند و نوعی این اقشار را با صدا و سیما آشتی دهد که بیننده پروپاقرص برنامهها و سریالهایش باشند باید چه رویکردی را در دستور کار خودش قرار دهد؟ چرا ما شبکه کودک و امید هم راه انداختیم ولی نتوانستیم در حوزه کودک و نوجوان به موفقیت برسیم؟"اینگونه جواب داد " امروزه همهی مشکلات برنامهسازی به فقدان اتاق فکر برمیگردد". او در ادامه توضیح داد:ما نمیخواهیم ساختارشکنی داشته باشیم و ریسک کنیم. با روش جدید برنامه و سریال بسازیم، بلکه الان دیگر آن شیوهها و سبکهای سنتی ساخت برنامه و سریال را نمیطلبد و جایی ندارد در نتیجه باید به سراغ فکرها و اندیشههای جدید برویم. ما جوانان ِخوشذوقی داریم که باید به آنها میدان بدهیم.
◽️فرضیایی همچنین با اشاره به اینکه کودک و نوجوان اولویت مدیران تلویزیون نیستند، گفت: هنوز هم کودک و نوجوان برای مدیران تلویزیون اولویت نیستند. درباره راهکار برونرفت از این فضا و رفتن به سمت اشاعه فرهنگ اصیل ایرانی، باید بگویم که صداوسیما باید فضا را باز کند تا کسانی بیایند که بچهها دوستشان دارند و آنها را پَس نزند و بجای اینکه هزینههای هنگفت برای برنامههایی که دیده نمیشود را اختصاص دهد؛ آن کسانی را که بچه ها دوستشان دارند را حمایتشان کند.
◽️احمد درویشعلیپور، کارگردان این مجموعه تلویزیونی، کودک و نوجوان را در تلویزیون مظلوم میداند و تأکید کرد: کودک و نوجوان در تلویزیون مظلوم واقع شدهاند. یعنی شبکه ایجاد کردیم و تعداد کارها را افزایش دادیم اما از تربیت و پرورش آدمهای کاربلد و متعهد غافل شدیم.
◽️مسلم آقاجانزاده تهیهکننده مجموعه کلبه عموپورنگ، به این نکته اشاره کرد که خیلی از خانوادهها تنها سرگرمی و تفریحشان دیدن تلویزیون است. اگر رسانهملی نتواند روحیه بچهها را شاد کند و محتوایی به آنها انتقال دهد؛ نسل آینده، نسلی پراسترس و بدون طراوتی تربیت میشود.
◽️آقاجانزاده با اشاره به اینکه کار برای کودکان ساختن، سختتر از کار برای بزرگسالان است، افزود: باید همه شبکههای سراسری و فراگیرِ ما گروه کودک داشته باشند و بودجه خوبی هم به آنها اختصاص دهند.
#نسل_زد
🆔@cultural_governance
ابرقهرمانان و نسل زد.pdf
12.52M
📺داستان مصور و تاثیر ان برنسلz
🦸♂️مروری کوتاه بر ابر قهرمانان
🖌سوپرقهرمان و نوجوانان
#عصر_هشتادیا
#نسل_زد
🆔@cultural_governance
🎥معروف ترین قهرمانان کمپانی دی سی و مارول
💵متوسط درامد کارکترهای ابر قهرمانی
#نسل_زد
🆔@cultural_governance
🎥کارکترهای قهرمان زندگی دهه هفتادی
👤مقایسه شود با قهرمانان نسل بعد از آنان
#نسل_زد
🆔@cultural_governance
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📺 تیزر همایش ملی منطق بازسازی انقلابی ساختار فرهنگی کشور
🔻 محورها؛
🔹 هویت ساختار انقلابی فرهنگ
🔹 نقَادی ساختار فرهنگی کنونی
🔹 وضعیت مطلوب ساختار فرهنگی کشور
🔹 چگونگی بازسازی انقلابی ساختار فرهنگی کشور
🎙با حضور:
🔸 محمد قمی
🔸 علی اکبر رشاد
🔸 محمدمهدی اسماعیلی
🔸 سید سعید رضا عاملی
📆 زمان: شنبه ۲۳ مهرماه/ ساعت ۸صبح
🏢 تهران، مرکز همایشهای بینالمللی صدا و سیمای جمهوری اسلامی ایران
💻 لینک: iict.ac.ir/hamayeshb
#حکمرانی_فرهنگی
🆔@cultural_governance