🎤 #گزارش
♦️روانشناسی بالینی و #انقلاب_جنسی
🔹شاید هیچ موضوعی در جهان خلقت پیچیدهتر از امر جنسی نیست.
🔹پیچیدهترین چیزی که فکر میکنم هر چیزی دربارهاش بگوییم بازهم بخشهای دیگری روی زمین میماند.
🔹این پیچیدگی و کامپلکسبودن موضوع، هرکسی که بخواهد در این زمینه نظریهپردازی کند را گیج میکند.
🔹مثلاً خود فروید از ۴۱ سالگی به بعد، سکس را کلاً تعطیل میکند.
🔹یکی از نظراتش این بوده که دور از شأن انسان است که سکس داشته باشد.
✍️نویسنده: دکتر عابدینی
🔻ادامه مطلب در لینک زیر:
🌐 http://fekrat.net/1662
🆔 @cultural_governance
📋 #یاداشت
◾️سلبریتیها و نفوذ تدریجی انحرافات جنسی
✍️ دکتر زاهره سادات میرجعفری، پژوهشگر زن وخانواده
🔻انحراف جنسی نوعی ارضای جنسی است که بر خلاف نظام طبیعی و ضوابط ارزشی صورت میگیرد که برای خود فرد یا افراد دیگر، به ویژه همسر زیان آور است، به همین دلیل است که هر نوع تلذذ و ارضای جنسی خارج از مسیر طبیعی آن، تجاوز از مسیر صحیح شمرده میشود.
🔻عوامل بسیاری در سطح فردی، خانوادگی، و اجتماعی وجود دارند که به طور مستقیم یا غیر مستقیم در گرایش فرد به انحرافات جنسی و روابط نامشروع دخالت میکنند، علل فردی معطوف به شخصیت، نگرش و وضعیت روحی و روانی فرد است؛
🔻 علل خانوادگی بیشتر از وضعیت و مشکلات روابط همسران منشأ میگیرد؛ علل اجتماعی نیز اکثراً متوجه مشکلات ساختاری و نیز مسائل فرهنگی اجتماعی است.
•┈┈┈┈┈••✾••┈┈┈┈┈•
#انحرافات_جنسی
#سلبریتیسم
#جامعه
#فرهنگ
#سبک_زندگی
#مد_گرایی
🔻ادامه مطلب در لینک زیر:
🌐http://fekrat.net/?p=4392
🆔@cultural_governance
💢 دولت در درمان و پیشگیری
✍️ #فرج_الله_هدایتنیا
▪️ مسئولیتهای دولت در قبال خانواده علاوه بر سلامت شهروندان و حمایت و احترام، در مسئله آسیب اختلالات جنسی باید در دو قسمت پیشگیری و درمان بررسی و ورود کند.
▪️ دولت برای پیشگیری از ازدواجهایی که یکی از طرفین ازدواج مبتلای به اختلال جنسی است، میتواند روشهایی را دنبال کند از جمله؛ آموزش و تربیت جنسی در کودکان، نوجوانان و همسران، شناسایی اختلال، درمان اختلالات جنسی و...
📖 کتاب #اختلال_جنسی_و_حقوق_خانواده
📍 برای تهیه این کتاب کلیک کنید.
🌐poiict.ir/?p=15844
#اخلاق_جنسی
🆔 @cultural_governance
حکمرانی فرهنگی
⭕️ نمره صفر فرهنگ
🖌صادق کوشکی
🔹این تصاویر بالا بخش اندکی است از مجموعهای که پخش آن از اردیبهشت ۱۴۰۱ به صورت هفتگی در یکی از پلتفرمهای ایرانی آغاز شده و بنا دارد فساد و تعفن رایج در میان برخی سینماگران ایرانی را به روح و جان کودکان معصوم این دیار تزریق کند!
🔹 از وزارت ارشاد دولت سیزدهم توقعی نیست که مانع تولید و پخش چنین "سم مهلکی" شود! (سمی که قرار است قاتل انسانیت و شرافت و عفت کودکان این سرزمین باشد) و به همین دلیل حرفی هم با وزیر ارشاد این دولت نداریم! (واقعا ایشان تماشای چنین اثری را برای فرزند و خانواده خود روا میدانند؟)
▪️حرف ما با آقای رئیسی است!
بزرگوار! شما بهتر از ما میدانید که مسئولیت شرعی و قانونی تولید و پخش چنین آثاری (و تاثیرات آن بر ذهن و روان کودکانی که مخاطب چنین آثار فاسدی هستند) به عهده شماست و در محضر محکمه عدل الهی نمیتوان بهانه آورد که مشغول جراحی اقتصادی و تامین معیشت مردم بودم و برای ممانعت از تولید و پخش چنین محصولاتی وقت نداشتم!
❇️ آقای رئیس جمهور!
برای این که عملکرد فرهنگی دولتتان بیش از این باعث رنجش و ریزش حامیان شما نشود، توجهی جدی به حوزه فرهنگ داشته باشید تا نمره عملکرد فرهنگی دولت سیزدهم "صفر" نشود!
#اخلاق_جنسی
🆔@cultural_governance
animationsfinal.pdf
2.03M
🗂بخوانید|عناصر همجنس گرایی در انیمیشن
🔸این بولتن با هدف آگاهی بخش به خانوادهها و دقت بیشتر در گزینش برنامههایی که در اختیار کودکانشان قرار میدهند، تهیه شده است.
#انیمیشن | #سینما
#اخلاق_جنسی
🆔@cultural_governance
📊پرسش نامه
📌این پرسشنامه به منظور نحوه مدیریت کانال حکمرانی فرهنگی می باشد
آدرس پرسش نامه👇
survey.porsline.ir/s/1XetWNFB
🧮بی شک نظرات شما برای ما بسیار مهم خواهد بود و در ادامه مسیر تاثیرگذار می باشد.
🆔@cultural_governance
May 11
🔸نظام حکمرانی را میتوان هم عامل اصلی تغییر و توسعه در نظر گرفت و هم در صورت کژ کارکردی مانعی بر سر راه توسعه قلمداد کرد. نظریات متعددی در مورد مدل بهینه حکمرانی وجود دارند که هرکدام سعی بر آن دارند تا بهترین و کارآمدترین مدل برای این منظور باشند که ازجمله آنها میتوان به مدل دولت بزرگ، دولت کوچک و یا حکمرانی خوب اشاره کرد. نقطه مشترک این رویکردها، تجویز الگویی واحد برای حل مسائل کشورهای گوناگون با مسائل مختلف است. در مقابل این رویکردها، در چند سال اخیر نظریه PDIA مطرحشده است که نه الگویی تجویزی بلکه مبتنی بر نوعی شناخت بومی از مسائل مبتلابه یک کشور خاص است.
🔹ازاینرو و با در نظر گرفتن این موضوع که برای رسیدن به الگویی بهینه از حکمرانی باید با ارجاع به مسائل خاص کشور پیش رفت، سعی شد تا با تعدادی از افراد فعال در اندیشکدههای مختلف مصاحبه شود. اندیشکدهها در ایران بهنوعی رابط میان مراکز آموزشی و پژوهشی و مردم با دولت هستند که در طول سالیان متمادی تلاش کردهاند سیاستهای کارآمدی برای تأثیر بر فضای حکمرانی پیشنهاد دهند. لذا سعی بر آن شد تا با جویا شدن نظرات آنها به شناختی دستاول از مسائل نظام حکمرانی کشور و راهحلهای آنها برای این مسائل رسید. درنهایت، در این گزارش با چهارده تن از دوازده اندیشکده مصاحبه شد.
دانلود جزوه👇
#حکمرانی_فرهنگی | #اندیشکده
🆔@cultural_governance
مسائل_نظام_حکمرانی_از_دید_اندیشکده_ها.pdf
1.68M
🗂مسائل نظام حکمرانی از دید اندیشکده ها
🖇مرکز توانمندسازی حاکمیت و جامعه جهاد دانشگاهی
#حکمرانی_فرهنگی | #اندیشکده
🆔@cultural_governance
جریان شناسی تالبف.pdf
3.79M
📖جریانشناسی تالیف ، ترجمه و شمارگان کتاب در ۱۰ سال اخیر
🖇در گزارش پیش رو با آمار و نمودار بررسی کردیم که از سال 1390 تا سال 1400 چه تغییراتی در شمارگان، عناوین و قیمت کتاب بهوجود آمده است.
#کتاب | #کتابخوانی
🆔@cultural_governance