پژوهشکده فرهنگ و هنر اسلامی برگزار میکند:
💡سلسله نشستهای واکاوی وقایع اخیر کشور
🔶نشست اول: سلبریتی و حکمرانی فرهنگی
📌با حضور:
- دکتر عبدالکریم خیامی
- دکتر محمدحسین ساعی
- دکتر عبدالله بیچرانلو
- دکتر آرین طاهری
⏰ دوشنبه، ۱۸ مهر ۱۴۰۱، از ساعت ۱۷ الی ۱۹
***حضور برای عموم آزاد است
📍خیابان سمیه، حوزۀ هنری، پژوهشکده فرهنگ و هنر اسلامی، سرای شهید آوینی
📱پخش زندۀ نشست از:
🌐www.aparat.com/rcica.ir
#فرهنگ_شهرت | #سلبریتی | #انسان_سازی
🆔@cultural_governance
🤥برترین کلیپ های در حوزه پدیدار شناسی سلبریتی
🌐 www.aparat.com/v/hN9bK
📍 کتاب چند منظوره؛ سلبریتی چند بعدی
🌐 www.aparat.com/v/g6crM
📍برنامه جهان آرا - نقد جریان سلبریتی های منافق
🌐 www.aparat.com/hardambil
📍مجموعه طنز هردمبیل
🌐 www.aparat.com/v/yxwo8
📍بررسی مواضع اخیر سلبریتیها و معافیت مالیاتی هنرمندان
🌐 www.aparat.com/v/zIEC2
📍مالیات سلبریتی ها و درآمد ستاره های سینمایی
🌐 www.aparat.com/v/6gWZi
📍 ارتباط سلبریتیها با سفارت فرانسه و آلمان
🌐 www.aparat.com/v/EjZkC
📍مردانگی به سبک سلبریتی ها
🌐 www.aparat.com/v/ECSaL
📍تفاوت سلبریتی های ما با سلبریتی های اونا
🌐 www.aparat.com/v/Z9iAJ
📍مغز متفکری که سلبریتی ها را کنترل می کند کیست؟
🌐 www.aparat.com/v/LUyQc
📍مغز متفکری که سلبریتی ها را کنترل می کند کیست؟
🌐 www.aparat.com/v/j4Ttf
📍مردم درباره سلبریتی های فضای مجازی چه می گویند؟
🌐 www.aparat.com/v/LpMhe
📍قانون اگه قانون باشه، سلبریتی ها باید پوستشون کنده بشه
🌐 www.aparat.com/v/B6iWR
📍رفتار سلبریتی ها تابع احساساتشان است
🌐 www.aparat.com/v/46lL2
📍چرا سلبریتی ها ازدواج نمی کنند؟
🌐 www.aparat.com/v/4dxcp
📍امپراطوری سلبریتی ها
🌐 www.aparat.com/v/CsYyd
📍سلبریتی های غیر متخصص
🌐 www.aparat.com/v/Ph1TW
📍عاشقانه ای به سبک سلبریتی ها
🌐 www.aparat.com/v/C6O7r
📍سلبریتیهای یک شبه
🌐 www.aparat.com/v/478kj
📍پایان عصر سلبریتی ها
🌐 www.aparat.com/v/VT5b4
📍تقابل با سلبریتی ها حماقت یا تدبیر
🌐 www.aparat.com/v/RYybH
📍سلبریتیها؛ مغزهای کوچک با جیبهای بزرگ!
🌐 www.aparat.com/v/JCLzU
📍سخنرانی استاد رائفیپور - سلبریتی وطن فروش یا وطن دوست
#فرهنگ_شهرت | #سلبریتی | #انسان_سازی
🆔@cultural_governance
💢 فرهنگ سلبریتی زده، مانعی اساسی در تحقق جامعه اسلامی
🔰 به گزارش خبرنگار پایگاه خبری – تحلیلی مفتاح علوم انسانی اسلامی به نقل از اندیشکده رهیافت، محمدصابر اسدی در مطلبی نوشت؛
🔹 با بررسی مؤلفههای سازندۀ فرهنگ سیاسی مطلوب در گفتار و رفتار امیرالمؤمنین (علیهاسلام) و آراء و سیره اندیشمندان اسلامی مانند امامخمینی(ره) و شهید محمد باقر صدر(ره) شاهد این هستیم که توجه به ساحت تعقل افراد جامعه و ملزومات معرفتی آن اهمیت بالایی دارد.
🔹 زمانی که ملاک توجه و گرایش به یک فرد یا گروه، صرفاً هیجانی باشد که هیچ پشتوانهای از آگاهی در آن دیده نشود، یعنی توجه اصلی انسان به طبیعت حیوانیاش است؛ و جامعهای که چنین افرادی در آن غالب باشند، فرسنگها از فرهنگ سیاسی اسلامی فاصله دارد، چرا که «بدون تردید یکی از اصول بنیادین سیاست در اسلام، نگرش تربیتی آن در راستای فضیلت مداری است و انسان فطرتی دارد که پشتوانه آن روح الهی است.
🔹 البته آن چه در این سالها شاهد آن هستیم این است که گویی توافقی نانوشته بین عدهای از سیاسیون جناحهای مختلف و عدهای از سرمایهداران اقتصادی وجود دارد که با عملگی عدهای از اصحاب هنر و رسانه، فرهنگ همجٌرعاع را گسترش دهند و با ساختن گروههای مرجع کاذب برای مردم آنها را از ریشههایشان جدا سازند تا مانند گیاهان بی ارزش، سیلاب سلبریتیها را گل آلود کرده و صید ماهی قدرت و ثروت را برای آنها راحت تر سازند.
📚 متن کامل:
🌐http://ihkn.ir/?p=28407
#فرهنگ_شهرت | #سلبریتی | #انسان_سازی
🆔@cultural_governance
مواجهه رسانه ملی با سلبریتی.pdf
893.2K
🎥مواجهه رسانه ملی با سلبریتی
🖌علی مومنی
#سلبریتی
🆔@cultural_governance
🗂پرونده ویژه
🔰فراخوان ارسال اثر
📌ذائقه شناسی نسل زِد(جدید)
🔸دنیا پر شده از قضاوت، دور و اطراف خودتون رو نگاه کنید. همیشه نسل جدید توسط نسل قدیم مورد قضاوت قرار می گیرد و نوع مواجهه هر نسل با نسل پس از خودش درست تنظیم نشده است.
🔸فاصله بین نسلها، اگر به درستی تبیین نشود می تواند از یک مساله فرهنگی به یک بحران اجتماعی تبدیل شود.
🔸بایستی ذائقه، خواست، بینش، هویت نسل دهه هشتاد و نودی ها را بشناسیم و نظام فرهنگی و اجتماعی خودمان را دست خوش تغییرات قرار دهیم تا اثرگذاری و زبان مفاهمه بین نسلی را به وجود بیاوریم
🔸شما همراهان گرامی میتوانید آثار خود را با موضوع تیپ شناسی نسل جدید را در قالب یادداشت کوتاه،مقاله و ... به ادمین کانال ارسال نمایید.
#نسل_زد
🆔@cultural_governance
بسم الله الرحمن الرحیم
از عینک یک نوجوان به قضیه نگاه کنیم!
واکاوی نقش سرکوبهای جنسی در ظهور نسل هنجارشکن
#ارسالی_مخاطبین
1. «میل عظیم» تعبیری است که خدا با آن «غریزه جنسی» را در قرآن توصیف میکند (نساء/27) و بلافاصله پس از آن میفرماید انسان (در اینباره) ضعیف آفریده شده است! (نساء/28) این غریزه چنان قدرتی دارد که خدا به خاطر آن حکم عدم همبستری با همسر در ماه مبارک رمضان را نسخ میکند و به پارسایان و روزهداران! جامعه اسلامی میگوید که خالق جهان میداند که شما (تاب این حکم را ندارید و) خیانت میکنید پس خدا شما را در اینباره عفو کرد (بقره/187) و از این دستور کوتاه آمد.
2. در سنت اسلامی، برای مهار این میل عظیم، از یک سو احکامی در حوزه حیا، عفت و حجاب وضع شده است که به کاهش حداکثری تحریک جنسی در جامعه بیانجامد و از سوی دیگر چارچوبهای حلال برای ارضای این نیاز به صورت حداکثری ایجاد و تجویز شده است. چارچوبهایی که حالا کمتر کسی حتی جرئت به زبان آوردن آنها را دارد تا مگر متهم و محکوم به شهوترانی نشود!
3. جوامع غربی نسخه دیگری برای غریزه جنسی دارند. آنها هم تنوع و شدت تحریک جنسی در سطح جامعه را بالا میبرند و هم ساختارهایی عموما خارج از چارچوبهای تعریفشده دینی برای ارضای این نیاز فراهم کردهاند و البته با این نظام جنسی جامعه را کنترل میکنند و نام آن را پورنوکراسی گذاشتهاند.
4. در این میان جمهوری اسلامی راهبرد تحریک حداکثری و ارضای حداقلی را در عمل اجرا میکند. راهبردی که پیش از این توسط کلیسای قرون وسطی تجربه شده و نتیجه آن طغیان مردم علیه نهاد دین و شکلگیری نهضتهای پروتستانتیزم و در نهایت سکولاریته شدن جامعه اروپایی بود.
5. نسل امروز نوجوان ایرانی، از زمانی که چشم باز کرده با انواع تحریکهای جنسی پنهان و آشکار روبهرو بوده که از اینستاگرام و سینما تا مهمانی و خیابان گسترش داشته است. از طرف دیگر، هنجارهای جامعه دائما او را از اعلام و افشای این نیاز پرهیز داده چه برسد به ارضای آن! او حتی آینده خود برای یک ازدواج موفق را با توجه به وضعیت ازدواج و طلاق در جامعه از همین حالا از دست رفته میداند.
6. خدایی که برای نوجوان امروزی تصویر شده، خدایی است که با شهوت جنسی که خودش خالقش بوده مخالف است! جمهوری اسلامی از نظر او حکومتی زورگوست که با نیازهای اولیه طبیعی او مبارزه میکند. نهادها و اشخاص گوناگون آنها را بیهویت، بیادب و شهوتپرست میخوانند و دائما به تقوای الهی ارجاع میدهند. تقوایی که در واقع همان رهبانیت مسیحی است که شهید مطهری آن را حرام میدانست.
7. این نسل کم کم رفتارهای اعتراضی خود را برای احیای حق مسلمش که ارضای نیاز جنسیاش است در همان چارچوبهای محدودی که در اختیار دارد شروع میکند: استفاده از ادبیات چالهمیدانی و زیرنافی، گوش دادن به موسیقیهای مستهجن و جنسی ساسیها و تتلوها، رقصیدن و جلوه گری در لایوها و پستهای اینستاگرامی، ارتباطهای ناهنجار و ناایمن با جنس مخالف در فضای حقیقی و مجازی و هر اتفاق به ظاهر کوچک دیگری که بتواند به نوعی برونداد اعتراضی جنسی او باشد. نشانههایی ظاهرا تاسفبرانگیز از وضع فعلی نوجوان ما که همچنان نادیده انگاشته میشوند.
8. و حالا از نگاه او جمهوری اسلامی دختری از دختران این مملکت را به خاطر وضع حجابش در مقر پلیس کشته است. از زاویه نگاه او این یعنی اعلام جنگ! نوجوان ما صحنه را آماده اعتراض میبیند و با خشونتبارترین و مستهجنترین شکلی که میتواند به صحنه میآید و با تمام ناپختگی اعتراض میکند. دشمنان این مرز و بوم هم خوشحال از این وضعیت، از آب گلآلود ماهی میگیرند.
9. او حاضر به گفتوگو نیست. چون میداند که در این مسیر «پسر دخترهای مدرسهای شهوتران هنجارشکن» آنها هستند و اول و آخرش محکوم. او فیلسوف یا ادیب نیست و نمیتواند خواسته به حقش را در قالب کلمات مودبانه و اندیشمندانه بیان کند. او فقط میداند که این وضع را نمیخواهد و با همه وجودش این را بیان میکند.
10. این اعتراض هم، با قوت قهری حکومت فروکش میکند و نوجوان ما باز هم به خانه برخواهد گشت. اما این نسل همیشه نوجوان باقی نمیماند. آنها روز به روز قدرت بیشتری خواهند گرفت و اگر از حالا فکری به حال سیاستگذاری امر جنسی در جمهوری اسلامی نکنیم باید منتظر فردایی سیاهتر باشیم. هر چه سرکوب بیشتر، طغیان بزرگتر...
محمد جواد نوروزی اقبالی
#نسل_زد
🆔@cultural_governance
📚🎥نگاهی به مصرف کالای فرهنگی دهه هشتادیها
🔻 سرخوردگیهای دهه شصتی باعث شده که آنها نسل دهه هشتادیها را منتقم ببینند اما این نسلی است که تا حدودی خودش از همان ابتدا بدون چشمانداز خاصی به میدان اجتماع هل داده شد و طبیعتا رویایی مشخصی نداشت که رسیدن به آن سر خورده شود.
🔻از کســانی که ســریال های خارجــی می بیننــد ســوال شــده کــه «کدامیک از ایــن ســریالها بیشــتر مــورد علاقــه شــما هسـتند؟ (بـه ترتیـب تـا دو اولویـت نـام ببریـد)» سـریال گیمآفترونـز در هـردو اولویـت، بـا 46 درصـد و 20 درصـد در میـان مخاطبـان سـریال های خارجـی بیشـترین بیننـده را دارد. در اولویت اول، سـریالهای ترکیـهای بـا 17.6 درصـد، فـرار از زنـدان بـا 6 درصـد، برکینـگبـد بـا 6.5 درصـد، فضیلـت خانـم بـا 3.9 درصـد، وایکینگهـا بـا 2.2 درصـد و واکینـگدد بـا 2 درصـد پـس ازسـریال گیمآفترونـز بیشـترین مخاطـب را داشت.
🔻از کسانی که از دستگاههای شنیداری استفاده میکنند سوال شده «ازدستگاههای شنیداری، معمـولا چـه برنامههایـی را گـوش میکنیـد؟» مطابق این پیمایش باکاهش سـن، شـنیدن موسـیقی و بـا افزایـش سـن شـنیدن قـرآن و نواهـای مذهبـی، سـخنرانی، جـوک و برنامههای سـرگرمی، قصه و داسـتان، افزایـش مییابد. در بین سنین 15 تا 25 سال، به میزان 87 درصد موسیقی گوش میدهند. درمورد سبک موسیقی مورد علاقه هم افراد بین سنین 15 تا 25 سال، بیشتر علاقهمند به سبک موسیقی پاپ ایرانی هستند.
🔻همچنین از این افراد پرســیده شــده «از دســتگاههای دیــداری، معمــولا چــه برنامههایــی را تماشــا میکنیــد؟» بـاکاهـش سـن، دیـدن برنامههـای موسـیقی و شـو، برنامههـای آموزشـی و فیلمهـای سـینمایی افزایـش پیـدا می کنـد و بـا افزایـش سـن، دیـدن برنامههـای مذهبـی و مسـتند افزایـش مییابــد. افراد بین سنین 15 تا 25 سال، به میزان 78 درصد فیلم سینمایی و سریال میبینند و 12.5 درصد موسیقی و شو تماشا میکنند. در ردههای بعدی برنامه های آموزشی با 5.6 درصد و مستند 1.4 درصد، کارتون 1.1 درصد، برنامههای مذهبی 1 درصد تماشا میکنند.
✍️میلاد جلیل زاده
#نسل_زد
🆔@cultural_governance
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔰دهه هشتادیها ، گوششان آماده شنیدن صدای« انا بقیةالله » است.
#حاج_حسین_یکتا
#نسل_زد
🆔@cultural_governance
آموزش و پرورش در کجای جریان ایستاده است؟
🔸آموزش و پرورش خود باید کلاهش را قاضی کند و به این سوال پاسخ دهد که چه شده که بخشی از نوجوانان این مملکت که در مدارس همین مملکت آموزش و پرورش یافته اند، به این حد رسیده اند که برای فحشا و ابتذال یقه پاره می کنند و مفاهیمی چون حیا و عفت و حرمت و ارزش های اخلاقی برایشان بی معنی شده است
📲 منکر تهاجم فرهنگی نیستیم، ولی سوءمدیریت فرهنگی نیز مشهود است و متاسفانه آموزش و پرورش فعلا اقدام ملموسی در جهت بهبود اوضاع صورت نداده است
⚠️ هشدار جدی:
این نسل با این حد از لمپنیسم، در آینده مملکت را به نابودی خواهد کشید اگر چاره اندیشی نشود ... قطعا در نسل دهه هشتادی نیز بخشی هستند که پیرو همان آرمان های انقلاب هستند و نباید همه را به یک چشم دید، ولی این را نیز نمیتوان انکار کرد که ابتذال نسل به نسل بیشتر و بیشتر میشود...
1️⃣ فضای مجازی ولنگار (بویژه اینستاگرام)
2️⃣ -رنگ باختن اعتقادات مذهبی در خانواده ها و رعایت حلال و حرام و...
3️⃣ بی تفاوتی والدین نسبت به تربیت صحیح کودکان
4️⃣ پولی شدن نظام آموزشی و توجه با مادیات
5️⃣ بی تفاوتی معلمین نسبت به مسائل تربیتی دانش آموزان
6️⃣ رواج فرهنگ فرزندسالاری و رو دادن بیش از حد به کودکان
7️⃣ کم کاری صداوسیما و نهادهای فرهنگی
8️⃣ تهاجم فرهنگی دشمن با کانالها و شبکه های ضدارزشی
دست در دست هم، بخشی از نسل جدید را به تباهی کشیده اند./عموفیدل
♻️ اعتقاد مجدد خود را تکرار می کنیم، علت چنین حرکت هایی دو عامل هست:
1️⃣ فضای مجازی بی در و پیکر
2️⃣ برخی معلمين منحرف
🔺 مسئولین آموزش و پرورش!
گیرم فضای مجازی دست شما نیست
مدرسه و معلمين که دست شماست.
🎞 متاسفانه کلیپهایی نیز از مدارس دخترانه که بسیار اندک هستند با بزرگ نمایی در برخی از کانالهای انقلابی ساده لوح منتشر میشود که نه تنها سودمند نیست بلکه برخی از کانالهای انقلابی را ناخواسته به پادوی رسانه های بیگانه تبدیل میکند، چرا که این فیلمها توسط عوامل مزدور رسانه های بیگانه تهیه و پخش میشود تا فضا را متشنج نشان دهند و ما با ساده لوحی تمام اقدام به نشر همان کلیپها میکنیم.
#نسل_زد
🆔@cultural_governance
🕌آیه قرانی ضرورت شناحت نسل z
🔸ومَا أَرْسَلْنَا مِنْ رَسُولٍ إِلَّا بِلِسَانِ قَوْمِهِ لِيُبَيِّنَ لَهُمْ ۖ فَيُضِلُّ اللَّهُ مَنْ يَشَاءُ وَيَهْدِي مَنْ يَشَاءُ ۚ وَهُوَ الْعَزِيزُ الْحَكِيمُ
آیه 4 سوره ابراهیم
🔸و ما هیچ پیامبری را جز به زبان قومش نفرستادیم تا [بتواند به وسیله آن زبان، پیام وحی را به روشنی] برای آنان بیان کند. پس خدا هر کس را بخواهد [به کیفر لجاجت و عنادش] گمراه می کند، و هر کس را بخواهد، هدایت می نماید، و او توانای شکست ناپذیر و حکیم است.
🔖نکته های تفسیر نور حاج اقای قرائتی
مراد از «لسان قوم» در اين آيه، تنها لغت و زبانِ مردم نيست، زيرا گاهى ممكن است گويندهاى با زبان مردم سخن بگويد ولى مردم حرف او را درست نفهمند، بلكه مراد آسان و قابل فهم گفتن است، به گونهاى كه مردم پيام الهى را بفهمند، چنانكه در آيات ديگر مىفرمايد: «يَسَّرْناهُ بِلِسانِكَ» «1» ما قرآن را به زبان تو آسان كرديم. حضرت موسى نيز از خداوند مىخواهد كه گره از زبانش گشوده شود تا مردم كلامش را بفهمند. «وَ احْلُلْ عُقْدَةً مِنْ لِسانِي يَفْقَهُوا قَوْلِي»
#ارسالی_مخاطبین
#نسل_زد
🆔@cultural_governance
#فراخوان
💠 فراخوان جذب پژوهشگر:
⬅️ مرکز پژوهشی مبنا وابسته به وزارت علوم، تحقیقات و فناوری با رویکرد ارتقای کارآمدی حکمرانی دینی در کشور و براساس سیاستهای ابلاغی مقام معظم رهبری (مدظله العالی) در مورد برنامه هفتم توسعه، به جهت تکمیل کادر پژوهشی خود در موضوعات مختلف، اقدام به جذب پژوهشگر میکند.لطفا در کانال مرکز پژوهشی مبنا عضو شوید و منتظر اطلاعات تکمیلی باشید.
📅مهلت ثبت نام: ۱۰ آذر ۱۴۰۱
👈جهت ثبت نام
🌐mabnarc.ir/index.php/component/k2/item/5889-event140
#جذب_پژوهشگر
🆔@cultural_governance
پدر، مادر، ما متهمیم
🔺رفیقم میگفت یکی از نوجوونهای اغتشاشات رو گرفته بودیم، پدرش اومد شروع کرد به کتک زدن بچش. با گرفتاری جلوش رو گرفتیم، ول کن نبود. پدر درد میکشید، پسر هم درد میکشید. اما چه کسی مقصر بود؟
🔺تو جمعی بودم، مادر چادری گفت امروز از فلان خیابون رد میشدم تنم میلرزید عبور کنم، این چه وضعیه آخه.میترسیدم چادر از سرم نکشن. دخترش هم نشسته بود. دختر نوجوان و شل حجابش به مادر گفت این همه تن ما لرزید، حالا نوبت شما است تنتون بلرزه. مادر با غصه و تعجب به دختر خودش نگاه میکرد. کی مقصره مادر یا دختر یا کی؟
🔺مادری میگفت دخترم علاقمند به عرفانهای حلقه شده، میگه به جای نماز و مناسک دینی بهتر نیست دستورات اینها رو عمل کنیم؟ جواب سوالهاشو بلد نیستم چه کنم؟ مستاصل بود. دلم برایش سوخت. کی مقصره مادر یا دختر یا کی؟
🔺راستی کدومهاتون اولین بار که شنیدید اکثر اغتشاشگرها نوجوان هستند، تعجب کردید؟ فکر میکنید چرا؟ نوجوون چرا؟
🔺بخواهیم یا نخواهیم قوانین عالم ثابته، تغییر نمیکنه. این بچه ها تو فضای مجازی دارن زندگی میکنن. اونجا دارن بزرگ میشن. فضایی که تحت حاکمیت ظلمه، تحت حاکمیت کفره، تحت حاکمیت طاغوته. الله ولی الذین آمنوا یخرجهم من الظلمات الی النور و الذین کفروا اولیاؤهم الطاغوت یخرجونهم من النور الی الظلمات.
هر جا تحت ولایت طاغوت برویم خروجیش ذره ذره فاسد شدنه. اون پدر و مادر نمیدونن بچه هاشونو دادن دشمنشون تربیت کنه، مدیران و مسوولین ما هم نمیدونن؟
🔺من طلبه به چند نفر توضیح بدم که استقلال یک کشور رو فقط کومله و جیش الظلم وهابی خراب نمیکنه، جامعه ای که حیات نسل آینده اش در مملکتیه که حاکمش طاغوته ، یعنی فضای مجازی، خروجیش ذره ذره فساده و تباهی و نادانی.
🔺تو جمع معلمهای یک دبیرستان خوب بودم. دیدم معلمها هم دارن اتهام قتل و شکنجه به نظام رو تکرار میکنن. آدمهایی به ظاهر خوب، فرهنگی، معقول. چرا به این جمع بندی رسیدند؟ کی مقصره؟ این روزها مثل آب خوردن میتونی بفهمی کی به کجا اعتماد داره و کجا زندگی میکنه. این فضای مجازیه، معلم رو هم میبره، دانش آموز رو هم میبره، مادر و پدر رو هم میبره، هر جا حاکمیت رو به طاغوت بسپرید، مسیر کج میشه به سمت فساد و تباهی. قبول کنید یا نه.
🔺باور میکنید، همون مادرهایی که درباره نسبتشون با دخترهاشون نوشتم، نگران فیلتر اینستا و واتساپ و امثالهم هستند؟ میگن نباید فیلتر بشه. میدونید چرا متوجه این تناقض شون نمیشن؟
🔺چون باور نمیکنند ریشه درد همانجایی است که درش نفس میکشند و حاکمیت دشمن را در آن پذیرفته اند. تجزیه کشور اینجا است. نفی استقلال کشور و پرچم آتش زدن اینجا است. طاغوتی شدن اینجا است. جنگ اینجا است . اغتشاش اینجا است. کشور باید بسیج شود همه مدیرانش همه نخبگانش. و الا این قصه دنباله دار خواهد بود.
✒️ علی مهدیان
#نسل_زد
🆔@cultural_governance
💠 تاثیر رسانههای جهانی بر هویت فرهنگی جوانان
🔸یکی از مسائل روانشناختی درباره اینترنت، هویت ناشناس کاربر است.
هویت، واجد سه عنصر است: عنصر شخصی، فرهنگی و اجتماعی، که هر یک در تکوین شخصیت فرد نقش مهمی را ایفا میکنند. در مقایسهها، هویت شخصی ویژگی بیهمتای فرد را تشکیل میدهد و هویت اجتماعی در پیوند با گروهها و اجتماعات مختلف قرار میگیرد.
🔹اینترنت صحنه فرهنگی و اجتماعی است که فرد خود را در موقعیتهای متنوع نقشها و سبکهای زندگی قرار میدهد. در این فضای عمومی، مهارت فرهنگی جدیدی لازم است تا با تنظیمات نمادین بتوان بازی کرد.
پایگاه شخصی نمونهای مدرن است که چگونه کاربر اینترنت خود را برای مخاطبان جهانی معرفی میکند برای بیان افکار،احساسات، علایق و آراء،از متن مناسب، گرافیک، صدا و فیلم استفاده مینماید.
«میلر» اهمیت و پیوندهای پایگاه شخصی را ذکر میکند و میگوید: «به من بگو لینکهایت چیستند تا بگویم که چه شخصی هستی.»
🔸با امکانات و گزینههای فراونی که رسانههای عمومی از جمله اینترنت در اختیار جوانان میگذارد، آنان دائماً با محرکهای جدید و انواع مختلف رفتار آشنا میشوند. چنین فضایی هویت نامشخص و دائماً متحولی را میآفریند، خصوصاً برای نسلی که در مقایسه با نسل قبل با محرکهای فراوانی مواجه است. همچنین از طریق رسانههای جمعی، افراد خط مفروض میان فضای عمومی و خصوصی را تجدید سازمان میکنند و این امکانی است که جوانان فعالانه از آن استفاده میکنند.
💢جوان، به خصوص در دوران بلوغ که مرحله شکلگیری هویت اوست و همواره به دنبال کشف ارزشها و درونیکردن آنها میباشد، با اینترنت و حجم گسترده، حیرت انگیز و گوناگون اطلاعات مواجه میشود و ناچار است که در این دنیای مجازی، هویت خویش را از این طریق پیدا کند. لذا ممکن است اینترنت در ایجاد هویتیابی جوانان اثر منفی داشته باشد.
از سوی دیگر، گاهی برخی از ویژگیهای شخصیتی مانند: سن، تحصیلات، محل سکونت و حتی جنسیت در اینترنت از بین میرود؛ به عنوان نمونه، بسیاری از افرادی که در اتاقهای چت مشغول گفتگو با یکدیگر میباشند، با مشخصاتی غیرواقعی ظاهر شده و از زبان شخصیتی دروغین که از خود ساختهاند و آن را به مخاطب یا مخاطبان خود معرفی کردهاند، صحبت میکنند و همین شخصیتهای ناشناس تأثیرات شگرفی را بر یکدیگر مینهند.
#نسل_زد
🆔@cultural_governance
🔺 چرا کودکان اولویت برنامهسازان در رسانهی ملی نیستند؟
◽️بسیاری به صدا و سیما انتقاد دارند که آنطور که باید و شاید، آنتنِ خوبی برای کودکان آماده نکردهاست که جایگزینی برای انیمیشنهای دور از سبک زندگی ایرانی اسلامی باشد و آنها را پایِ محتوای رسانهی ملی بنشاند.
◽️مجموعه تلویزیونی "کلبه عموپورنگ" از فردا در حالی دوباره به آنتن شبکه دو سیما میرسد که دغدغه همه اهالی این کلبه، توجه بیشتر به کودکان در رسانه ملّی است.
◽️صحبت های عوامل این فیلم پیرامون ضعف برنامه های رسانهی ملی شنیدنی است: داریوش فرضیایی در پاسخ به سؤال :"رسانه ملّی برای اینکه با کودک و نوجوان امروز بتواند همذاتپنداری کند و نوعی این اقشار را با صدا و سیما آشتی دهد که بیننده پروپاقرص برنامهها و سریالهایش باشند باید چه رویکردی را در دستور کار خودش قرار دهد؟ چرا ما شبکه کودک و امید هم راه انداختیم ولی نتوانستیم در حوزه کودک و نوجوان به موفقیت برسیم؟"اینگونه جواب داد " امروزه همهی مشکلات برنامهسازی به فقدان اتاق فکر برمیگردد". او در ادامه توضیح داد:ما نمیخواهیم ساختارشکنی داشته باشیم و ریسک کنیم. با روش جدید برنامه و سریال بسازیم، بلکه الان دیگر آن شیوهها و سبکهای سنتی ساخت برنامه و سریال را نمیطلبد و جایی ندارد در نتیجه باید به سراغ فکرها و اندیشههای جدید برویم. ما جوانان ِخوشذوقی داریم که باید به آنها میدان بدهیم.
◽️فرضیایی همچنین با اشاره به اینکه کودک و نوجوان اولویت مدیران تلویزیون نیستند، گفت: هنوز هم کودک و نوجوان برای مدیران تلویزیون اولویت نیستند. درباره راهکار برونرفت از این فضا و رفتن به سمت اشاعه فرهنگ اصیل ایرانی، باید بگویم که صداوسیما باید فضا را باز کند تا کسانی بیایند که بچهها دوستشان دارند و آنها را پَس نزند و بجای اینکه هزینههای هنگفت برای برنامههایی که دیده نمیشود را اختصاص دهد؛ آن کسانی را که بچه ها دوستشان دارند را حمایتشان کند.
◽️احمد درویشعلیپور، کارگردان این مجموعه تلویزیونی، کودک و نوجوان را در تلویزیون مظلوم میداند و تأکید کرد: کودک و نوجوان در تلویزیون مظلوم واقع شدهاند. یعنی شبکه ایجاد کردیم و تعداد کارها را افزایش دادیم اما از تربیت و پرورش آدمهای کاربلد و متعهد غافل شدیم.
◽️مسلم آقاجانزاده تهیهکننده مجموعه کلبه عموپورنگ، به این نکته اشاره کرد که خیلی از خانوادهها تنها سرگرمی و تفریحشان دیدن تلویزیون است. اگر رسانهملی نتواند روحیه بچهها را شاد کند و محتوایی به آنها انتقال دهد؛ نسل آینده، نسلی پراسترس و بدون طراوتی تربیت میشود.
◽️آقاجانزاده با اشاره به اینکه کار برای کودکان ساختن، سختتر از کار برای بزرگسالان است، افزود: باید همه شبکههای سراسری و فراگیرِ ما گروه کودک داشته باشند و بودجه خوبی هم به آنها اختصاص دهند.
#نسل_زد
🆔@cultural_governance
ابرقهرمانان و نسل زد.pdf
12.52M
📺داستان مصور و تاثیر ان برنسلz
🦸♂️مروری کوتاه بر ابر قهرمانان
🖌سوپرقهرمان و نوجوانان
#عصر_هشتادیا
#نسل_زد
🆔@cultural_governance
🎥معروف ترین قهرمانان کمپانی دی سی و مارول
💵متوسط درامد کارکترهای ابر قهرمانی
#نسل_زد
🆔@cultural_governance
🎥کارکترهای قهرمان زندگی دهه هفتادی
👤مقایسه شود با قهرمانان نسل بعد از آنان
#نسل_زد
🆔@cultural_governance
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📺 تیزر همایش ملی منطق بازسازی انقلابی ساختار فرهنگی کشور
🔻 محورها؛
🔹 هویت ساختار انقلابی فرهنگ
🔹 نقَادی ساختار فرهنگی کنونی
🔹 وضعیت مطلوب ساختار فرهنگی کشور
🔹 چگونگی بازسازی انقلابی ساختار فرهنگی کشور
🎙با حضور:
🔸 محمد قمی
🔸 علی اکبر رشاد
🔸 محمدمهدی اسماعیلی
🔸 سید سعید رضا عاملی
📆 زمان: شنبه ۲۳ مهرماه/ ساعت ۸صبح
🏢 تهران، مرکز همایشهای بینالمللی صدا و سیمای جمهوری اسلامی ایران
💻 لینک: iict.ac.ir/hamayeshb
#حکمرانی_فرهنگی
🆔@cultural_governance
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴 یک جوان دهه هشتادی از آلمان، بی بی سی فارسی رو با خاک یکسان کرد
🔹 آخرش عجب جواب دندان شکنی به سوال حاشیه دار مجری بی بی سی فارسی داد که مجری مجبور شد حرفشو تایید کنه و به مِن مِن افتاد 😂👏
#نسل_زد
🆔@cultural_governance
💠 آیتالله سید محمد مهدی میرباقری
📢 نمیشود جوان را از سرِ صبح تا بعد از ظهر در مقابل علم و عقلانیت غربی تحقیرش بکنم، بعد با یک درس اخلاق، توقع داشته باشم مثل غربیها لباس نپوشد! چرا نپوشد؟ به چه دلیل، شیوۀ آرایش غربی بد باشد؟ مگر همان دانش و عقلانیت نیست که این سبک زندگی غربی و این نوع پوشش را ایجاد کرده است؟
📢«نکتهای را سالها قبل در جلساتی با حضور دبیران عرض کردم؛ جلسهای بود راجع به اینکه برای اخلاق جوانها چه کار کنیم؟ ناچار شدم عرض کنم که: شما از اول صبح تا بعد از ظهر که سر کلاس هستید، دانشجوهایتان را در مقابل غرب تحقیر میکنید، هر معادلۀ علمی که میگویید با زبان غرب میگویید؛ یعنی گاهی زبانتان زبانِ فارسی نیست و اصطلاحاتتان اصطلاحاتِ غربی است. نام دانشمندان غربی را هم تجلیل میکنید و بالاسر آن میگذارید!
📢بعد به چه جرأتی به جوان میگویید موهایت را مثل آنها نزن و مدل لباست مثل او نباشد و سبک پوشاکت را عوض بکن؟!
او سبک آرایشش را چرا عوض بکند؟! مگر همان دانش و عقلانیت نیست که این سبک زندگی غربی را ایجاد کرده است؟! چرا من جوان را از سر صبح تا بعد از ظهر در مقابل غرب تحقیرش بکنم، بعد با یک درس اخلاق، توقع داشته باشم مثل غربیها لباس نپوشد! چرا نپوشد؟ به چه دلیل، شیوۀ آرایشش بد باشد؟ اگر بنیانِ تمدن جدید بر اومانیزم است چرا وقتی به سبک زندگی و به شیوۀ آرایش که میرسد پوچی و نیهیلیزم و فوکولیزم را شما بد میدانید؟ چرا بد میدانید؟ چرا وقتی به شیوۀ آرایش که میرسد، میگوئید بد است؟
(معنای این شیوههای جدید آرایش این است که زیبایی اصلاً هیچ معنای مطلقی ندارد. دیدهاید: هر روز، یک قیافههای عجیبوغریبی درست میکنند که انسان وقتی نگاهش میافتد متنفر میشود. اما بعد از یکمدتی، در خیابان جوانهای زبادی همان قیافه را به خودشان میگیرند!)
📢به جوان میگویم آقا در سبک پوشاکت از او تبعیت نکن! چرا تبعیت نکند؟ چرا الگوی خوراکش را از آنها برداشت نکند؟ چرا فستفودها شلوغ نشود؟
اگر واقعاً دانشگاههای ما، همۀ دانشش وارداتی است و همۀ عقلانیتی که آنها آوردند عقلانیت حقی است و دانش است و علم است و محترم است و مبارک است، چرا این سبک زندگی مبارک نباشد؟ چرا مدل شهرسازیشان و مدل معماریشان، بد باشد؟ چرا سبک خوراک و پوشاکشان بد باشد؟
📢چه کسی مأموریت دارد که نسل جوان را با این نقطهضعفهای تمدنی آشنا کند و از منحل شدن در این تمدن باز بدارد؟ جز شما اساتید چه کسی هست؟ و جز با اینکه نسبت به این تمدن، واقعاً افشاگری کنید و این تمدن را عریان نشان بدهید و نشان بدهید که این تمدن، یک مجموعۀ بههمپیوسته است و بهراحتی نمیشود خوب و بدش کرد و بلکه باید استحالهاش کرد. من نمیخواهم بگویم صددرصد فاسد است و نقاط مثبت در آن وجود ندارد و نمیشود استفاده کرد، اما میگویم جهتِ حاکم بر او، جهت حقّی نیست. و الاّ در کاخ فرعون هم، موسی کلیم رشد میکند؛ یا آسیه همسر فرعون و مؤمن آل فرعون در کاخ فرعون هست. بنابراین نمیخواهیم بگوییم که در تمدن غرب اصلاً عنصر خوب پیدا نمیشود.
📢ولی ببینید این جریان، یک جریان به هم پیوسته است. نمیشود بهراحتی غربِ خوب و بد کرد. نمیشود بهراحتی ژاپن را اسلامی درست کرد. ژاپن ایدئولوژی خودش را با خودش بههمراه دارد و اثر میگذارد. این غربِِ به هم پیوسته، لایههایی دارد. ظاهرش محصولاتِ مدرن است. ظاهرش نظم خیابانی و کارخانه و شهر و فستفود و ماشین بنز است. این ظاهر آن است. باطنش عقلانیت است و سرّش ایدئولوژی غرب است. این مجموعه را شما باید به نسل جوان معرفی بکنید و بهخصوص این کار را بهشکل عالمانه و تخصصی در حوزۀ دانشی خودتان انجام بدهید. یعنی نشان بدهید که این دانش با فلسفهاش با ایدئولوژیاش یک پیوستارِ به هم پیوستهاند. نمیشود بگویید من دانش اقتصاد غربی را قبول میکنم، ولی ایدئولوژی غرب را قبول ندارم، نمیشود.
📢نمیشود بگویید من علوم انسانی آن را لااقل، قبول میکنم ولی ایدئولوژیاش را قبول نمیکنم! اصلاً ایدئولوژیِ تجسّدیافته در حوزۀ عقلانیت، تبدیل به دانش میشود و ایدئولوژیِ تجسدیافته در حوزۀ عینیت تبدیل به مظاهر تمدنی میشود. شهر و جاده و خیابان و کارخانه و برق و همۀ اینها تجسّد آن میشود. ایدئولوژی در عقلانیت تجسد مییابد. ساختارها و علوم و فناوریها و رسانههای غربی، فرهنگ غربی را به همراه خود میآورد.
📢البته این تمدن را نمیشود کنار گذاشت؛ باید به قلههای علمِ مدرن دست یافت و حتی مرزشکنی کرد. مقدمهٔ عبور از تمدن غربی و منحل کردن آن در تمدن اسلامی، تسلّطِ به قلههای علمی موجود و استحاله آن در جهاز هاضمه تمدن اسلامی است، اما این «تسلّط» بهمعنای «مسخّر شُدن» نیست.» (۱۳۹۰)
#نسل_زد
🆔@cultural_governance
🔴 روزنامه جوان:
٩٠ درصد بازداشت شدگان حوادث اخیر دوست پسر و دوست دختر بوده اند/ در تجمعات اخیر،رویکرد جنسی نقش تعیین کننده داشت
📝روزنامه جوان نوشت: براساس گزارشات به دست آمده از سوی یک دستگاه امنیتی، ۹۳ درصد حاضران در تجمعات اخیر در بازه سنی تا ۲۵ سال بودند که نشانگر به وجود آمدن نسل نو اغتشاشگران در کشور است.
🔺همچنین این گزارش نشان میدهد بهرغم اینکه گفته شد جنس تجمعات زنانه است، اما حضور جداگانه دختران و زنان در تجمع اخیر بسیار کم بوده است، اما در مقابل بیش از ۹۰ درصد بازداشت شدگان در سن پایین دوست دختر-دوست پسر بودند که برای هیجان آشوب و... وارد صحنه شده و حتی در بازجوییهای اولیه نیز اعلام کرده بودند برای نمایش قدرت و شجاعت و... در مقابل دوستانمان اقدام به آتش زدن سطلهای زباله و... کرده بودیم که به تعبیری مسائل جنسی در به صحنه آوردن نسل جدید برای تجمع عنصر تعیینکنندهای بوده است.
#نسل_زد
🆔@cultural_governance
🔴 درد دل یک دهه هشتادی...!
#ارسال_مخاطبین
بنده یک دهه هشتادی متولد ۸۲ هستم.
رفیق آشوبگر دارم (دیشب پیشش بودم)؛
رفیق معترض هم دارم (تقریبا کسی نیست که معترض نباشه از جمله خودم)؛
رفیق بسیجی دارم؛
رفیق دانشجوی اطلاعات و امنیت دارم (سپاه و وزارت هر دو)؛
رفیق مخالف نظام و موافق نظام دارم و از قضا توی جمعهای مختلف که زمین تا آسمون با هم فاصله اعتقادی دارن هستم.
بهجای اینکه در مورد دهه هشتادیا نظر بدین حرفاشونو بشنوید.
حرف یه جوون توی سن من چی میتونه باشه؟
شاید باورتون نشه ولی اولیش سرگرمیه!
ما جوونیمونو توی فجازی زندگی کردیم
با پابجی و کالاف دیوتی و PS4 و PS بزرگ شدیم؛ نه؛ باهاشون زندگی کردیم؛ توش هویت پیدا کردیم. از کلش اف کلنز خلاقیت و درس استراتژی گرفتیم. با انواع سلاحها و شیوههای پیروزی و گذران مرحله در انواع گیمها آشنا شدیم و سعی کردیم به روشهای مختلف یه مرحله سخت از یه بازی سخت رو بگذرونیم
بازیهایی که آدم کشی روال ترین بخشش هست!
اما دهه هشتادیا بزرگ شدن؛ قد کشیدن؛ الان دانشگاه میرن؛ سر کار میرن؛ ولی با یه چیزی مواجهن؛ تفاوت عظیم با نسل قبل و قبلتر خودشون. با چاله عظیم نداشتن هیجان و سرگرمی در زندگی واقعی و در مقابلش تصویرسازی و رؤیاپردازی شدید مجازی از یه زندگی پر از هیجان. توی فجازی هویت پیدا کردیم و اکانت اینستا و توییترمون شد همه رسمیتمون.
حالا اما جامعه به ما به چشم بچه نگاه میکنه؛ بچه بیتربیت!
میفرمایید تقصیر خانوادشه شده آشوبگر.
عه! واقعا؟ یعنی الان دنبال مقصریم؟ بیخیال! بنظرم بحث قصور رو پیش نکشیم چون سفره این دل اگر باز بشه حرفهایی زده میشه که شاید حتی به بلاک شدن و بن شدن بنده منتهی بشه!
نسل من چیزی از انقلاب به دستش نرسید.
زمان جنگ هشت ساله امام خمینی بحرانیترین وضعیت ممکن رو سپرد به کسی همسن من، الان دسته بیل هم به بنده نمیدن!
درس بخون درس بخون!
جدا؟ ما برخلاف نسل قبل خودمون عاقلیم و ترسی از قضاوت جامعه نداریم.
درس بخونیم؟ جدا؟ چی بخونیم؟ چی بخونیم که توی این کشور بها داشته باشه؟
طولانیش نکنم؛ این نسلی که کف خیابونه نه چیزی از انقلاب به دستش رسیده نه چیزی یه اسم به رسمیت شناخته شدن و نه مفاهیم عمیق دینی و ارزش های اصیل انسانی.
از حجاب هیچی نمیدونه؛ با مفهوم عفاف آشنایی نداره؛ سود و ضررشو نمیدونه.
از صبح تا شب با سینما و سریال و رسانه تو گوشش کردن حجاب اجباری.
از صبح تا شب با مستندسازی و شبههاندازی تو منوتو اصالت انقلابشو ازش گرفتن و سال ۵۷ رو اوج جهالت مردم نشون دادن.
برخلاف جمهوری اسلامی جهودای بیشرف هزارتا برنامه براش پیاده کردن.
سلبریتیش دعوتش کرده به گل و وید کشیدن
نوجوونیشو با پورن گذرونده و شده معتاد پورنوگرافی.
یه سری جهش یافته هم داره که از مرحله مجازی به واقعی رسیدن و رسما مفهومی رو وارد قصه کردن به اسم فری ریلشن؛ بعدم وقتی کنار هم قرار گرفتن دیدن حرف مشترک زیاد دارن. تفاوت جنسیتی رو هم فراموش کردن و شدن اکیپهای دوستانه دختر و پسر بدون ذرهای مخفی کاری و علنی.
یه سر به پارکها و کافهها بزنید متوجه خواهید شد.
اینایی که کف خیابونن یه شبه به خیابون کشیده نشدن.
فضا یه کاری باهاش کرده که درگیری با پلیس براش تفریح محسوب بشه؛ هیجان داره؛ کیف میکنه.
از جهالتش گفتم تا هیجانش.
قصه حجاب و گشت ارشاد بالاخره تموم میشه اما درد بی برنامگی سیستم برا نسل پیشران کشور همچنان بدون ذررررررهای توجه باقی میمونه و صداش چند ماه دیگه با یه قصه دیگه شنیده خواهد شد.
اگر دستتون رسید درد دلای صادقانه بنده رو به نیابت از نسل چهارم انقلاب به اهلش برسونید.
برا ظهور امام زمانمون تا آخرش پای جمهوری اسلامی هستیم و بالاخره به هر زوری شده علم رو به صاحبش میرسونیم.
یا علی
#دهه_هشتادی
#نسل_زد
🆔@cultural_governance
⭕️ چالشهای اینستا؛ مینگذاری: امروز؛ انفجار: فردا
🔹 روزی که #اینستاگرام چتر نحس خویش را بر فراز حریم الکترونیک کشور گسترانید، اعضای حقیقی #شورایعالی_فضای_مجازی، بجای ایستادگی دم بزنگاه متاسفانه پیجی برای خویش علم کردند و در جمع آوری فالور بیشتر گوی رقابت از همکاران ربودند. در بزنگاهی که عضو محترم شورا باید بصیرت به خرج می دادند و با اختیارات نابی که #رهبر انقلاب به این افاضل تفویض کرده بودند، قدمهای انقلابی بر میداشتند؛ ولی شوربختانه در آن بزنگاه تاریخی آقایان در آرزوی رساندن تعداد فالورهایشان به رقمهای نجومی فالورهای #شاخهای_مجازی مشغول بودند.
🔸 چه مفتضحانه از این شاخ ها جاماندند و این طنز تلخ تاریخ به نام آنها ثبت شده که فلان شاخ مجازی صرفا با داشتن هنر پخش لایو باد معده خویش برای عموم میلیونها فالور از آقایان جلو افتاده است.
🔹 عزیزان قصه #تلگرام به تکرار رسیده و اینستاگرام به لطف این سهل انگاری نابخشودنی بعنوان امپراطوری این شاخ ها همچنان پابرجا مانده است. اکنون چند دهه هفتادی گمراه مثل ندا یاسی و میلاد حاتمی و.. با میلیونها فالور، رسانه ای همگانی در اختیار دارد که تهدیدهایی جدی از رسانه رایگان خود برای کل نظام فراهم کرده است
🔰سئوال جدی اینجاست که چه کسی این رسانه بزرگ را به شاخ ها پیشکش کرده است؟ آقایان اعضا! اکنون در فاز دوم اجرایی نقشه اینستاگرام و شاخ هایش در ایران به سر می بریم. شاخ ها از آن سوی مرزها دعوتنامه گرفته اند و به کانادا، ترکیه، اتریش و انگلیس مهاجرت کرده اند، هزینه های مهاجرت و اقامت آنها در اروپا و آمریکا برایشان با افتخار پرداخت شده و اکنون در حاشیه امن در خارج از کشور اپوزیسیون هایی نجومی شده اند که در حال اجرای فاز دوم نقشه های نظام سلطه در داخل کشور هستند.
و سئوال اینجاست که نظام مجبوراست چه هزینه سنگینی برای دستگیری یک دختربچه دهه هفتادی یا هشتادی یا یک پسرک دهه نودی پرداخت کند.
🔸 اکنون سونامی فجیع #چالش های اینستایی به سمت نظام و فرهنگ جامعه #ایران نشانه رفته است. آقایان کلاه خود را بالاتر بگذارید این بچه شاخ های مجازی کوکی با چالش های متعدد اینستایی نظام را در چالشی فرهنگی، اجتماعی و امنیتی غافلگیر کنند. نگویید اطلاع ندارید که چند چالش شیطانی در معیت این بچه شاخها در کشور کلید خورده است، اگر روزی از نهنگ آبی و موموی وارداتی می ترسیدیم اکنون بچه شاخ ها چالش های ضد فرهنگی و امنیتی گسترده ای را در کشور اجرایی کرده اند.
اهداف اصلی این نوع چالش ها که اغلب آنها «خانواده» را نشانه گرفته اند، قبح شکنی حرمات اخلاقی و جنسی ابتدا در محیط خانه و خانواده است.
🔰موفقیت گسترده آنها در همراه کردن نوجوانان و جوانان کشور با نقشه های ضد فرهنگی شوم اپوزیسیون غیر قابل کتمان است. آیا باید چشمان خویش را به روی چالش تظاهر نوجوانان به حاملگی نامشروع نزد والدین و انتشار گسترده آن در پیج شاخ ها ببندیم، آیا از چالش سیگار کشیدن غافلگیرانه نوجوانان جلوی والدین باید کبک گونه درمان سر در برف کردن را پیشه کنیم؟ آیا از کنار انتشار گسترده فیلم باد معده ول کردن دخترکان نوجوانمان جلوی #خانواده باید بی اعتنا عبور کنیم؟
🔻 روشنفکری های تان، صبحانه های بی محل تان، ناآگاهی تان همچون تلگرام دوباره بر فضای حریم الکترونیک کشور سایه سیاه خویش را گسترده است. چرا از تصویب یک «نه» بجا دریغ کردید؟ چقدر کارشناسان گلو پاره کردند که اینستا به مراتب از تلگرام و غیره ناپاک تر است ولی شما در وسط این میدان ناپاک صبحانه ها تناول کردید دریغ از آنکه یک «نه» ی بجا در بزنگاه اولیه!
🔻 دوستان نگاهی به پشت سر بیندازید روزی که ویچت و وایبر و نظایر آن فیلتر شدند چون در بزنگاه اولیه این اقدام انقلابی صورت گرفت دیگر بودن یا نبودن آن محلی از اعراب ندارد ولی اینستاگرام امروز چطور، به جرات باید اعتراف کرد تقریبا غیر ممکن است.
🔰اکنون دیگر، راهکار، بستن جوی نیست بلکه امروز وظیفه تاریخی اعضای شورای عالی فضای مجازی برخورد با مجریان چالش ها در داخل کشور است. چالش های مجازی هنوز عمر چندانی ندارند. در بزنگاه چالش های مجازی قرار داریم. تا چالش های مجازی، چالش گسترده ای برای نظام و کشور فراهم نکرده باید قانونگذار در اولین فرصت ممکن سکوت قانون را در برابر این پدیده شوم نوظهور بشکند و آنرا با فوریت به جرم مشخص کیفری تبدیل نماید تا در سهل انگاری تاریخی مسئولین، حداقل #خانواده های ایرانی خود پا به میدان عمل بگذارند و جلوی چالشهای مجازی را تا چالشی جدی برای فرهنگ و نظام نشده از ریشه بگیرند.
#نسل_زد
🆔@cultural_governance
دهه هشتادی ها چه کتابی می خوانند.pdf
43.88M
📂گزارش امایشی نسل z
📚دهه هشتادی های چه کتاب هایی را می خوانند؟
#نسل_زد
🆔@cultural_governance
20میلیون_ایرانی_مشتری_روزانه_بازی_رایانه_ای.pdf
37.75M
📂گزارش امایشی نسل z
💻امارهای وضعیت بازی های رایانه ای در ایران
📌بیست میلیون گیمر ایرانی، مشتری روزانه بازی های کامپیوتری
#نسل_زد
🆔@cultural_governance
امارهای عجیب دختران.pdf
17.72M
🔺امارهایی عجیب از دختران دور از تحصیل و مهارت
📌این ارقامرا دلسوزانه بخوانید: ۴۰ درصد دختران ۱۵ تا ۲۴ سال نه درس میخوانند، نه شغل دارند، نه در حال مهارتآموزی هستند
#نسل_زد
#زنان
🆔@cultural_governance
سبد مصرف فرهنگی دهه هشتادی.pdf
23.83M
📂گزارش امایشی نسل z
🎞سبد مصرف محصولات فرهنگی دهه هشتادی ها
#نسل_زد
🆔@cultural_governance
نوشت افزار داخلی.pdf
48.76M
📂گزارش امایشی نسل z
🖍55 درصد نوشت افزار در دست تولید کنندگان داخلی
#نسل_زد
🆔@cultural_governance
دانش اموزان و کتابخانه.pdf
15.4M
📂گزارش امایشی نسل z
👨🎓نیمی از دانش اموزان ایرانی عضو کتابخان های ایرانی هستند
📚بررسی وضعیت کتابخانه در نوجوانان
#نسل_زد
🆔@cultural_governance