🔺 گزارش تصویری نماز عبادی سیاسی جمعه این هفته شهر نوش آباد در فضای باز مسجد عتیق جامع
🌸👆۲۹ مرداد ماه👆🌸
📌به ما بپیوندید:
🔶 کانال اطلاع رسانی دفتر امام جمعه شهر نوش آباد
🆔 https://eitaa.com/DAnooshabad
بیست و یکم اوت هر سال که مصادف با 31 مرداد است، روز جهانی مساجد نامگذاری شده است. در سال 1348 در چنین روزی مسجدالاقصی که قبله اول مسلمین جهان است توسط صهیونیست ها به آتش کشیده شد.
ـ کعبه نخستین خانهتوحید و یکتا پرستی و اولین جایگاهی است که برای پرستش خدای یگانه ساخته شده است.
ـ مسجد در اسلام، قلب تپنده حیات این دین حنیف و جایگاه پیوند آسمان و زمین است، و انسان به عنوان اشرف مخلوقات در آن رشد و تکامل مییابد.
ـ مسجدالأقصی در اسلام، دومین مسجد به شمار میآید و از نظر درجه اهمیت، پس از مسجدالحرام و مسجدالنبی قرار میگیرد. از آنجا که مسجدالأقصی قبله اول مسلمانان بوده، نزد آنان از جایگاهی والا برخوردار میباشد.
💥حضور امام جمعه محترم شهر نوش آباد در مرکز بهداشت و درمان ثامن الحجج (علیه السلام) و تزریق واکسن کوئید ۱۹ (برکت) ویژه اساتید حوزه و دانشگاه
✅ حضرت حجة الاسلام والمسلمین علوی ضمن بازدید از بخشهای مختلف مرکز بهداشت گفتند: ثمرهی اعتماد به جوانان انقلابی و نگاه به پتانسیل داخلی این است که ایران اسلامی جزو شش کشور جهان در تولید واکسن کرونا میشود.
📌به ما بپیوندید:
🔶 کانال اطلاع رسانی دفتر امام جمعه شهر نوش آباد
🆔 https://eitaa.com/DAnooshabad
تاریخچه روز پزشک در ایران
اول شهریور هم زمان با روز بزرگداشت و تولد ابوعلی سینا پزشک، فیلسوف و حکیم ایرانی، روز پزشک نامیده شده است. از آنجا که ابن سینا را پدر علم پزشکی میدانند به همین علت در ایران روز تولد وی را برابر با روز پزشک نامگذاری کردهاند.
ابوعلی سینا کیست؟
ابوعلی سینا پزشک، دانشمند، فیلسوف و شیمیدان بزرگ قرن چهارم هجری با نام کامل ابوعلی حسین بن عبدالله بن حسن بن علی بن سینا، یکم شهریور سال ۳۵۹ هجری شمسی در بخارا به دنیا آمد. او ۴۵۰ کتاب با موضوعات مختلف نوشته است. از جمله آثار مهم او میتوان به کتاب قانون در طب یکی از کتابهای معروف در زمینه علم پزشکی، کتاب شفا و دانشنامه علایی اشاره کرد. ابن سینا با مطالعه و هوش زیادی که داشت توانست در ۱۸ سالگی بر بسیاری از علوم زمان خود تسلط کامل پیدا کند و به دلیل تسلط بر علوم مختلف مانند پزشکی، ریاضیات، نجوم، روانشناسی، جغرافیا، زمینشناسی، فیزیک، شیمی، شعر و ادبیات، منطق و موسیقی، او را همه چیزدان مینامیدند.
وی دوم تیر ۴۱۶ هجری شمسی، در ۵۷ سالگی از دنیا رفت و در شهر همدان به خاک سپرده شد.