توضیحاتی در رابطه با مزیّت های حفظ قرآن کریم در کشور ایران که خیلی از حافظان قرآن کریم از آن غافل اند و لازم است که بدانیم و از فواید آن در بخش های مختلف استفاده کنیم...
👈🏻برای حافظان قرآن کریم 10 جزء و 20 جزء و 30 جزء هر ساله توسط سازمان تبلیغات اسلامی کشور در هر شهری آزمون هایی برگزار میشود که بسیار سخت میباشد و نیاز به تمرین دارد و چنانچه ۱۰ جزء باشید و شرکت کنید مدرک معادل دیپلم با هر سن و سالی که باشید، و ۲۰ جزء معادل فوق دیپلم و ۳۰ جزء معادل لیسانس را میتوانید دریافت کنید و چنانچه حافظ ۳۰ جزء قرآن کریم باشید میتوانید معادل فوق لیسانس و دکتری را نیز با سختی بیشتر و همت بیشتری دریافت کنید، که هر ساله به دو بخش کتبی و شفاهی آزمونی برگزار میشود و پس از قبولی در آزمون و دریافت مدرک تخصصی حافظان از سازمان تبلیغات، میتوانید در دانشگاه ها در رشته های مخصوصا علوم قرآن و حدیث یا رشته های معادل آن شرکت کنید با هر سِنی که باشید.
مؤسسه دارالقرآن امام علی (ع)
توضیحاتی در رابطه با مزیّت های حفظ قرآن کریم در کشور ایران که خیلی از حافظان قرآن کریم از آن غافل ان
قانون اعطای مدرک به حافظان قرآن، فرصتی بی نظیر است:
این قانون مهم و استثنایی امکانی را برای حافظان قرآن کریم فراهم می کند تا در کوتاه ترین زمان ممکن، بدون گذراندن مراحل طولانی آموزشی به بالاترین مدارج علمی و درجات تحصیلی دست یافته و لیسانس حفظ قرآن را کسب کنند.
تاکنون بسیاری از حافظان قرآن از این قانون استفاده کرده و علیرغم سن کم به مقاطع ارشد و دکتری ارتقا یافته اند...
مؤسسه دارالقرآن امام علی (ع)
قانون اعطای مدرک به حافظان قرآن، فرصتی بی نظیر است: این قانون مهم و استثنایی امکانی را برای حافظان
چرا حافظان قرآن باید از این قانون استفاده کنند؟
اگر یکی از نزدیکانتان بلیطی به شما بدهد که با ارائه آن بتوانید با همان میزان امنیت و با همان هزینه با هواپیما در 90 دقیقه از تهران تا مشهد که با قطار یا اتوبوس حدود 12 ساعت طول می کشد سفر کنید. پاسخ شما چه خواهد بود؟
حفظ قرآن کریم و رسیدن به مقام والای حافظ قرآن، برگ سبزی است که علاوه بر ثواب معنوی و اخروی، امکانات فراوانی را برای شما فراهم می کند. یکی از آن امکانات، ادامه آسان و کوتاه مدت تحصیلات عالی است.
در ادامه به برخی از مزایای این قانون و قوانین مربوطه اشاره خواهیم کرد:
1- یکی از مهمترین ویژگی های قانون اعطای مدرک کارشناسی به حافظان قرآن، نداشتن پیش نیاز برای هر گونه مدرک تحصیلی یا شرط سنی خاص است. به عنوان مثال بسیاری از حافظان جوان قرآن توانسته اند در سنین بسیار پایین مدرک لیسانس بگیرند و سپس در سال بعد با همین مدرک می توانند در آزمون کارشناسی ارشد شرکت کنند. در هر زمینه ای (از جمله رشته قرآن و حدیث). ) و در صورت قبولی با همان سن کم وارد مقطع کارشناسی ارشد می شوند و سپس برای پذیرش در مقطع دکتری با بقیه دانشجویان به رقابت می پردازند.
جالب است بدانید که تاکنون خیلی از حافظان قرآن کریم در رشته علوم قرآن و حدیث پس از دریافت مدرک توانستند به دانشگاه بروند و با دیگر افراد رشته دکتری علوم قرآن و حدیث را بخوانند...
مؤسسه دارالقرآن امام علی (ع)
چرا حافظان قرآن باید از این قانون استفاده کنند؟ اگر یکی از نزدیکانتان بلیطی به شما بدهد که با ارائه
فواید اخذ لیسانس حفظ قرآن
یکی از سوالات رایج داوطلبان این است که اساساً چرا باید این مسیر نسبتاً دشوار را طی کنیم؟ آیا آوردن ما به این راه ارزش این همه تلاش را دارد؟
آنچه در این زمینه می گوییم بر اساس تجربه زیاد و مشاهدات ما در این راه است. ما صدها و حتی هزاران داوطلب را پشت سر گذاشتیم و امروز در مورد تجربیات همه آن شرکت کنندگان با شما صحبت می کنیم.
دلایل ما برای اهمیت و ضرورت اخذ این مدرک عبارتند از:
اخذ مدرک لیسانس که معمولاً طی 4-5 سال اخذ می شود، اما اخذ لیسانس در مدت زمان کوتاه و کمتر از یک سال به خودی خود آنقدر ارزشمند است که نیازی به ذکر موارد دیگر نیست.
این قانون هیچ پیش نیازی برای سن و تحصیل ندارد. از طریق این قانون بسیاری از حافظان 10 تا 12 ساله قرآن توانسته اند قبل از رسیدن به 20 سالگی وارد مقطع دکتری شوند و در مدت کوتاهی تحصیلات تکمیلی خود را در آنجا به پایان برسانند. جالب است بدانید اغلب در دانشگاه هایی که رشته های قرآن و حدیث دارند، جوان ترین دانشجویان آن دانشگاه معمولاً یک یا چند حافظ قرآن هستند که از این طریق وارد شده اند.
قانون آموزش حافظان قرآن کمک دیگری است که به هیچ وجه نباید از آن غافل شد. این گواهی معتبرترین گواهینامه ای است که می توانید در هر جایی ارائه دهید، می توانید از این مزیت استفاده کنید.
کمک هایی که نهادهای دولتی در خصوص به کارگیری حافظان قرآن و یا عدم خدمت آنان و امثال آن دارند، از همه آنها می توان به کمک این سند استفاده کرد.
از همه اینها مهمتر، مطالب بسیار ارزشمندی است که حافظان قرآن کریم به آن نیاز مبرم دارند و جز از این راه برایشان به دست نمی آید. دروسی که حافظان قرآن برای اخذ این مدرک می خوانند عصاره ای از دروس دانشگاهی این رشته بوده و مفید و کاربردی بودن آن ها بسیار حائز اهمیت است.
در پایان باید بگوییم که به تجربه دریافتیم حافظان قرآن که قدم بعدی آنها در دوران پس از حفظ مشخص نیست، معمولاً پس از مدتی خسته و دلسرد می شوند و حفظ خود را نیز فراموش می کنند. این پیوند ارزشمند به حافظ انگیزه حرکت و رشد می دهد و همچنین مسیر درستی را پیش روی آنان قرار می دهد تا علاوه بر پیشرفت تحصیلی و گرفتن مدرک، آنان را از سقوط در ورطه سردرگمی و ناامیدی نجات دهد که البته خود تلاوت قرآن نیز بزرگترین انگیزه است اما سردرگمی باعث نا امیدی شده است....
مؤسسه دارالقرآن امام علی (ع)
فواید اخذ لیسانس حفظ قرآن یکی از سوالات رایج داوطلبان این است که اساساً چرا باید این مسیر نسبتاً د
نقشه راه حافظان قرآن برای کسب مدرک کارشناسی ارشد رشته علوم قرآن و حدیث چیست؟
برای استفاده از این قانون، ابتدا باید کل قرآن کریم را حفظ کنید( چه مدرک تخصصی سازمان تبلیغات داشته باشید و چه نداشته باشید، اما اگه نداشته باشید خود دانشگاه آزمون حفظی خواهد گرفت) و بعد در سایت سازمان سنجش رشته علوم قرآن حدیث را ثبت نام کرده و روال کار هم به این صورت است که شما با ثبت آن مدرک معادل لیسانس که از سازمان تبلیغات دریافت کرده بودید یا اگه نداشتید خالی میگذارید اما گزینه حافظ قرآن را انتخاب میکنید و خود را برای آزمون کارشناسی ارشد رشته علوم قرآن و حدیث که در فروردین ماه هر سال برگزار می شود، آماده کنید.
معمولا حافظان قرآن برای این آزمون به ۶ تا ۸ ماه آمادگی نیاز دارند...
مؤسسه دارالقرآن امام علی (ع)
نقشه راه حافظان قرآن برای کسب مدرک کارشناسی ارشد رشته علوم قرآن و حدیث چیست؟ برای استفاده از این قا
دروس علوم قرآن و حدیث برای کنکور ارشد چیست؟
آزمون ارشد قرآن و حدیث شامل دروس و ضرایب زیر است:
1 – عربی (ترجمه و قواعد نحو و نحو): ضریب 4 – شامل 20 تست.
2 – زبان ( الهیات عمومی و تخصصی ) : ضریب 2 – شامل 30 تست
3- تفسیر قرآن (سوره های قاف تا طاهریم): ضریب 3 – شامل 20 تست.
4 – علوم قرآنی (تسلط بر قرآن و تاریخ و …): ضریب 3 – شامل 20 تست.
5- علوم حدیث (تاریخ و اصطلاحات حدیث): ضریب 3 – شامل 20 تست.
بدیهی است که ضریب هر درس به معنای اهمیت و نقش آن درس، در نمره کل، نسبت به بقیه دروس است...
مؤسسه دارالقرآن امام علی (ع)
دروس علوم قرآن و حدیث برای کنکور ارشد چیست؟ آزمون ارشد قرآن و حدیث شامل دروس و ضرایب زیر است: 1 –
نمره قبولی حافظان قرآن در این آزمون علوم قرآن و حدیث چقدر باید باشد؟
هر داوطلب در 5 درس به 110 سوال چهارگزینه ای پاسخ می دهد. و برای هر درس از 0 تا 100 نمره دریافت می شود که پس از محاسبه معدل به درصد یا همان نمره نهایی می رسیم. طبیعتا این امتیاز نهایی عددی بین صفر تا 100 خواهد بود.
اما حد نصاب وعده داده شده در این مرحله هر سال بین 15 تا 30 درصد متغیر است. یعنی در برخی سالها دانشجویان با میانگین نمره اسلات تایلندی 15 به مرحله بعد راه یافتهاند و در برخی سالها حد نصاب بالاتر و حداقل درصد قبولی حدود 30 درصد بوده است.
دلیل آن هم این است که معیار سازمان سنجش برای پذیرش حافظان قرآن، کسب نصف نمره نفر اول (یا نفرات اول) در آزمون همان سال بوده است. به عنوان مثال، اگر در یک سال، نمره نهایی رتبه(های) اول 50 درصد باشد، حافظانی که حداقل 25 درصد را کسب کرده باشند، قبولی اعلام می شوند. اگر بیشتر باشد طبیعتا شرایط قبولی سخت تر است و اگر آزمون سخت باشد و مثلا رتبه اول حدود 40 درصد باشد حافظان قرآن هم کار راحت تری خواهند داشت و نمره 20 درصد هم می توانند قبول شوند...
مؤسسه دارالقرآن امام علی (ع)
نمره قبولی حافظان قرآن در این آزمون علوم قرآن و حدیث چقدر باید باشد؟ هر داوطلب در 5 درس به 110 سوال
قبولی در این آزمون چقدر سخت است؟! تحت چه شرایطی؟
صادقانه بگوییم، قبولی در این آزمون آسان و دشوار است. برای برخی از داوطلبان، دسترسی به آن بسیار دشوار و برای برخی آسان و راحت است. اما اگر بخواهیم بگوییم چه کسانی در این آزمون ها راحت تر می گذرند، می توان شرایط زیر را بیان کرد:
1- کسانی که حداقل 6 ماه وقت جدی می گذارند.
2- کسانی که راهنما یا مشاور حاذقی دارند و حداقل سه یا چهار بار در ماه مسیر را با او چک می کنند.
3- کسانی که می دانند چه منابعی را بخوانند و چه منابعی را نادیده بگیرند.
4- کسانی که از معلم عبرت می گیرند.
5- کسانی که به صورت دسته جمعی درس می خوانند و بحث می کنند.
راستش این مسیر برای حافظان قرآن چندان هموار نیست.
نداشتن برنامه و استراتژی درست
در طول مسیر خسته و ناامید می شوند
مطالعه منابع و کتب اصلی (به جای مطالعه خلاصه کتاب های امتحانی)
بی توجهی به تکنیک های تست و غیره
همچنین آفات مهم این مسیر است که باید دقت کرد...
مؤسسه دارالقرآن امام علی (ع)
قبولی در این آزمون چقدر سخت است؟! تحت چه شرایطی؟ صادقانه بگوییم، قبولی در این آزمون آسان و دشوار ا
بعد از قبولی در آزمون کارشناسی ارشد علوم قرآن و حدیث چه مسیری در پیش دارید؟
خب پس از اینکه حد نصاب لازم را به دست آوردید و نام شما نیز در فایل پی دی افی که سازمان سنجش هر سال به عنوان قبولی مرحله اول منتشر می کند پیدا شد، اکنون وقت آن است که ثابت کنید حافظ قرآن هستید. یا نه.
اگر گواهی سرپرستی عمومی از سازمان تبلیغات دارید فقط باید همان را ارائه دهید تا بی دردسر به شما مدرک لیسانس بدهند.
اما در صورت نداشتن مدرک حفظ از سازمان تبلیغات در این زمینه، باید خود را برای آزمون حفظ که معمولاً سازمان تبلیغات در شهریور ماه برگزار می کند، آماده کنید. از آنجایی که این آزمون فقط برای کسانی است که از طرف وزارت علوم به عنوان قبولی در مرحله اول اعلام شده است، در مقایسه با آزمون سازمان تبلیغات آسان تر است و از هر سه جزء یک سوال دارد، بدون اینکه سخت گیری شود. صدا و لحن مسابقه برگزار می کنند.
قبولی شما در این آزمون آخرین مرحله است که پس از آن مدرک لیسانس کاملا معتبر در رشته علوم قرآن و حدیث خواهید داشت که ارزش استخدامی آن مانند سایر مدارک دانشگاهی است و می توانید در هر رشته ای وارد کنکور ارشد شوید. این درجه در صورت تمایل می توانید در این راه بسیار کوتاه شرکت کنید و مدارک تحصیلی خود را یک به یک تکمیل کنید...
مؤسسه دارالقرآن امام علی (ع)
بعد از قبولی در آزمون کارشناسی ارشد علوم قرآن و حدیث چه مسیری در پیش دارید؟ خب پس از اینکه حد نصاب
استخدام در چه مواردی میتوان شد؟
اما در بحث استخدامی پس از گرفتن مدارک تخصصی میتوانید دانشگاه فرهنگیان و آموزش و پرورش و سپاه و ارگان های رسمی کشور با توجه به اطلاعیه هایی که زده شده بروید...
👆👆👆👆👆👆👆👆👆👆
توضیحات مزیّت هایی برای حافظان قرآن و توصیه میشود مطالب را ذخیره و در جایی نگه داشته باشید و از ابتدا تا انتها بخوانید و دوستان حافظ خود را نیز در جریان امور بگذارید.
امشب نیز آخرین شب مهلت ثبت نام حافظان کل قرآن برای شرکت در رشته علوم قرآن و حدیث میباشد و حتما حتما حافظان کل برای کارشناسی ارشد اقدام کنند و از این فرصت غافل نمانند...
دیگر امکان تمدید ثبت نام کارشناسی ارشد علوم قرآن و حدیث نیست تا سال آینده ان شاءالله با تعداد حافظان بیشتر👌
آدرس سایت سازمان سنجش:
👉🏻 http://www.sanjesh.org
پشتیبانی دارالقرآن: @Admin_128
چگونگی ثبت نام پیام زیر🔰🔰🔰
مؤسسه دارالقرآن امام علی (ع)
👆👆👆👆👆👆👆👆👆👆 توضیحات مزیّت هایی برای حافظان قرآن و توصیه میشود مطالب را ذخیره و در جایی نگه داشته باش
🪴
راهنمایی کامل ثبت نام کنکور 《ویژه حافظان قرآن کریم》😇
پیش نیازها: آماده داشتن اسکن عکس ۳*۴ با حجم کم و سایز ۲۵۰*۳۰۰ پیکسل داشتن کارت عضو شتاب که دارای رمز دوم باشد. اطلاعات داخل شناسنامه و کارت ملی و آدرس دقیق و کدپستی حافظان عزیز جهت ثبت نام در کنکور برای اخذ مدرک کارشناسی در رشته علوم قرآن و حدیث، مراحل ذیل را انجام دهید: آدرس سایت سازمان سنجش: www.sanjesh.org به سایت سازمان سنجش رفته و گزینه «خرید کارت اعتباری» را انتخاب نمایید. سپس در صفحه باز شده از سمت راست گزینه «خرید کارت» را برگزینید. در صفحه بعد گزینه کارشناسی ارشد را کلیک کنید. در صفحه نشان داده شده گزینه اول را که در شکل مشخص است را انتخاب و تعداد ۱ را درج نمایید. سپس کادر های نشان داده شده در پایین را (مشخصات داوطلب) تکمیل کنید. یکی از بانکهای موجود را انتخاب نمایید. (برای فرض ما در اینجا بانک سامان را انتخاب کرده ایم). از تمامی کارتهای عضو شتاب (برای بانک های مختلف) که دارای رمز دوم هستند را می توانید استفاده کنید. پس از انتخاب، صفحه مربوط به پرداخت نشان داده می شود. شماره کارت و رمز دوم و تاریخ و … را وارد نمایید. در صورت موفقیت آمیز بودن پرداخت سیستم شماره پرونده و رمز عبور را نشان می دهد. حال مجددا به صفحه اول سایت سازمان سنجش رفته و گزینه ثبت نام را انتخاب کنید. پس از وارد کردن شماره پرونده و رمز عبور فرم مربوط به آپلود تصویر ۳*۴ داوطلب نشان داده می شود. توجه نمایید که تصویر اسکن شده بایستی دارای حجم کم و سایز ۲۵۰*۳۰۰ باشد. سپس تایید و به صفحه بعد روید. در این فرم نشان داده شده تمامی مشخصات فردی را وارد کنید. چند بند موجود در فرم که ممکن است داوطلب در تکمیل آن دچار مشکل شود در ذیل توضیح داده شده است.
ردیف 19:
کد 3001 وارد شود.
ردیف 20:
کد 9999وارد گردد.
ردیف 21:
داوطلبان حافظ قرآن دیپلمه سال ورود به دانشگاه خود را 1400 و سال فراغت را 1403 وارد کنند
ردیف 22:
متقاضي ابتدا بايد تاريخ دقيق دريافت مدرك كارشناسي خود را به صورت روز، ماه و سال در محل مربوطه درج كند.
ردیف 23:
فارغ التحصيلان مقاطع كارشناسي پيوسته يا ناپيوسته معدل كل اكتسابي خود را براساس معدل مندرج در مدرك
فارغ التحصيلي و همچنين دانشجويان سال آخر مقاطع فوق لازم است ميانگين واحدهاي گذرانده را تا تاريخ 1402/6/31 بر مبناي
0 تا 20 و يا 0 تا 4 و تا دو رقم اعشار از چپ به راست در محل مربوط درج كنند.
به عنوان مثال: براي معدل 2/85 ، در قسمت
عدد صحيح 02 و در قسمت اعشار عدد 85 درج شود.
ردیف 25:
(الف) داوطلباني كه معدل آنان در مدرك تحصيلي برمبناي 0 تا 4 است، گزينه معدل 0 تا 4 را علامت بزنند.
(ب) حافظان قرآن (دارندگان مدرك ديپلم و زير ديپلم) كه جهت
دريافت مدرك كارشناسي علوم قرآني و حديث با استفاده از
قانون اعطاء مدرك كارشناسي و بالاتر به حافظان كل قرآن مجيد، در رشته علوم قرآن و حديث اين آزمون شركت ميكنند،
گزينه
حافظ قرآن – دريافت مدرك كارشناسي را علامت بزنند.
(ج) حافظان قرآن كه داراي مدرك كارشناسي علوم قرآني هستند و از مزاياي قانون اعطاء مدرك كارشناسي و بالاتر به
حافظان
كل قرآن مجيد، استفاده نكردهاند، جهت تحصيل در كارشناسيارشد علوم قرآني با استفاده از قانون فوق در رشته علوم قرآن و
حديث اين آزمون شركت ميكنند، گزينه حافظ
قرآن تحصيل در كارشناسيارشد علوم قرآني را علامت بزنند.
(د) حافظان قرآن كه در سالهاي گذشته مدرك كارشناسي خود را با استفاده از قانون اعطاء مدرك كارشناسي و بالاتر به
حافظان كل قرآن مجيد، دريافت كردهاند، جهت ادامه تحصيل در مقطع كارشناسيارشد، گزينه حافظ قرآن داوطلب آزمون
كارشناسي ارشد را علامت بزنند.
ردیف 26:
متقاضي بايد دايره مربوط به نام گروه امتحاني را كه در آزمون آن شركت خواهد كرد، با علامتگذاري مشخص كند
ردیف 27:
متقاضي كد مربوط به مجموعه امتحاني اول (اصلي) را از جداول مندرج در صفحات 33 تا 72 استخراج و در محل
مربوط درج كند. داوطلباني كه منحصراً داوطلب شركت در
يكي از مجموعه هاي امتحاني شناور جدول مندرج در صفحه 28 اين
دفترچه راهنما هستند، لازم است مجموعه امتحاني مربوطه را در بند 27 تقاضانامه ثبتنام اينترنتي وارد كنند.
تبصره: در اين مرحله از آزمون نيازي به تعيين و انتخاب گرايش نيست. سؤالات آزمون در قالب مجموعه گرايشها تهيه و تنظيم
ميشود و داوطلبان لازم است بنا به علاقه و با توجه
به ضرايب دروس در اين دفترچه راهنما در جلسه آزمون به سؤالات گرايش
يا گرايشهاي دلخواه پاسخ دهند.
ردیف28:
متقاضي بايد زبان خارجي مورد علاقه در مجموعه امتحاني اول (اصلي) را با علامتگذاري فقط يك دايره مشخص كند.
تذکر: دفترچه کارشناسی ارشد ناپیوسته سال 1403 و بند 9 و 10 را با دقت مطالعه کنید....