♦️قدمت این گذر پیاده رو در خیابان ولیعصر حوالی میدون ونک از بسیاری کشورها بیشتر است
✾📚 @Dastan 📚✾
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔹 بعد از ظهور نه !
قبل از ظهور «عباس»های امام مهدی علیهالسلام انتخاب میشوند!
🎤حجه الاسلام شجاعی
✾📚 @Dastan 📚✾
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📣 ولادت حضرت ابوالفضل العباس علیه السلام
✾📚 @Dastan 📚✾
📌رحلت آیتاللّه ملا محمد جواد صافی گلپایگانی
🔹محمدجواد صافى گلپایگانى در روز ۱ آذر ۱۲۴۹ در بیت علم و فضیلت در گلپایگان دیده به جهان گشود. پدر وى از بزرگان و شخصیتهاى مورد احترام مردم و مادرش فرزند ملا محمدباقر ادیب گلپایگانى بودند.
🔸ایشان، از همان آغاز نوجوانى به تحصیل علوم دینى روى آورد. وی مقدمات و سطوح را در گلپایگان و سپس در اصفهان فراگرفت. وى لحظهای از کوششهاى علمى توقف نکرد تا پس از نگارش رسالههایى در مسائل فقهى، اخذ اجازات متعدد اجتهادى نایل آمد. وى در حوزه علمیه اصفهان همراه با بزرگانى چون آیت الله بروجردى، آیت الله سید ابوالحسن اصفهانى و حاج آقا رحیم ارباب، در محضر اساتید بنام شرکت کرد.
🔹مبارزه با انحرافات دینى مانند بهائیت، مخالفت با خانها، رویارویى با کشف حجاب و مفاسد دوران پهلوى و احیاى شعائر دینى و بزرگداشتهاى مذهبى از جمله اقدامات آیتالله صافی بود.
🔸 از ایشان تألیفات گوناگونى در فقه، اصول، حدیث، اخلاق، تاریخ و ادبیات مانند رسالههاى متعدد فقهى و اصولى، اصول فقه منظوم و ... به جاى مانده است.
🔹مرحوم آیت الله گلپایگانی در ۹۱ سالگی در شب ۱۵ بهمن ۱۳۳۷ در گلپایگان فوت و پیکرش به قم انتقال داده شد. پس از اقامه نماز توسط آیت الله بروجردى، در مسجد بالاسر قم در نزدیکى ضریح مطهر حضرت معصومه سلاماللهعلیها به خاک سپرده شد.
#تقویم_تاریخ
#بهمن_۱۵
#آیتالله_صافی_گلپایگانی
✾📚 @Dastan 📚✾
6.86M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
نذر امام حسین و حضرت عباس کرده بودن بچهدار بشن
الان اومدن نذرشون رو ادا کنن
✾📚 @Dastan 📚✾
📌 ولادت حضرت ابوالفضل علیه السلام و روز جانباز
🔹️ولادت حضرت عباس علیهالسلام را در روز چهارم شعبان سال ۲۶ هجرى در مدینه نوشتند. پدرش امیرالمؤمنین علی علیه السلام و مادرش فاطمه کلابیه بود که بعدها با کنیه امالبنین شهرت یافت. امام على علیهالسلام چندین سال پس از شهادت حضرت فاطمه سلاماللهعلیها، با امالبنین ازدواج کرد.
🔸️کنیه و القاب حضرت عباس علیهالسلام عبارتند از: ابوالفضل: در بین کنیههای ایشان، ابوالفضل (ابوفاضل، ابوالفضائل) مشهورترین است.
🔹️باب الحوائج: حضرت عباس ع در دوران زندگی امام مجتبی ع پیوسته در کنار آن حضرت به مددکاری مردم و برآوردن نیازهایشان میپرداخت. این رویه در زمان امامت امام حسین ع و پیش از جریان عاشورا نیز ادامه داشت تا آن جا که هرگاه نیازمندی برای کمک خواستن نزد امام میآمد، حضرت عباس ع مأمور اجرای دستور ایشان میشد.
🔸️باب الحسین علیهالسلام: شدت دلبستگی حضرت عباس ع به برادر بزرگتر خود، امام حسین علیهالسلام تا آن جا بود که همواره خود را خدمتگزار او میدانست و برای اجرای فرمایشات ایشان همیشه پیش قدم بود.
🔹️سالگرد میلاد حضرت ابوالفضل العباس علیه السلام، روز جانباز نیز نامگذاری شده است. زیرا ایشان بزرگ جانباز تاریخ انسانیت است که صحنه کربلا را تجلیگاه ایثار و جانبازی نمود. فداکاریهای ایشان برای امام حسین علیهالسلام در تاریخ بشر مانندی ندارد.
#تقویم_تاریخ
#شعبان_۴
#ولادت_حضرت_عباس_علیه_السلام
✾📚 @Dastan 📚✾
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
♦️آبروی ایران
زین العابدین🌸
🔹 ولادت با سعادت امام سجاد علیه السلام بر همه شیعیان مبارک باد
✾📚 @Dastan 📚✾
#داستان_آموزنده
🔆خادم العباس
مرحوم آيت الله العظمى اراكى رحمة الله عليه از مرجع بزرگ حضرت آيت الله العظمى ميرزا محمد حسن شيرازى صاحب فتواى معروف تنباكو نقل كرد كه ايشان فرمودند:
من براى زيارت مرقد منّور امام حسين (علیه السلام ) از سامرا به سوى كربلا روانه شدم ، در مسير راه به يكى از طوايفى كه در آنجا سكونت داشتند رسيدم و به آنها وارد شدم .
رئيس طايفه از من پذيرائى گرمى كرد، در اين ميان زنى نزد من آمد و گفت :السلام عليك يا خادم العباس ، سلام بر تو اى خادم عباس .
من از اين جور سلام كردن متعجب شدم ، از رئيس طايفه پرسيدم اين زن كيست ؟ گفت : خواهرم است . گفتم : چرا اينطور به من سلام مى كند؟!
گفت : علت دارد گفتم : علتش چيست ؟ گفت : من سخت بيمار بودم به طورى كه همه بستگانم از درمان و ادامه زندگيم نااميد شدند، مرگ هر لحظه به من نزديك مى شد. در حال احتضار بودم ، ناگهان منظره اى در برابر چشمم آشكار شد، ديدم خواهرم بر بالاى تپه اى كه جلو محلّ طايفه ما قرار دارد رفت و رو به سوى بارگاه (حضرت عباس (علیه السلام )) كرد با گيسوى پريشان و ديده گريان گفت : (يااباالفضل از خدابخواه به برادرم شفا عنايت كند.)
ناگهان ديدم دو بزرگوار به بالين من آمدند، يكى از آنها به ديگرى فرمود: برادرم ( حسين ). ببين اين زن مرا وسيله شفاى برادرش نموده از خدا بخواه او را شفا دهد.
آقا امام حسين (ع ) فرمود: برادرم ( عباس ) اين شخص بايد از دنيا برود، كار از كار گذشته ، باز خواهرم براى دومين بار و سومين بار از مولانا العباس (ع ) تقاضاى عنايت و لطف كرد، ديدم حضرت عباس (ع) با ديده اشكبار به امام حسين (ع )فرمود: برادرم از خدا بخواه اين بيمار شفا يابد و گرنه لقب باب الحوائجى را از من برداريد و بگيريد.
امام حسين (ع ) با توجهّى كامل فرمود: اى برادر خدايت سلام مى رساند و مى فرمايد:
اين لقب برازنده وجود توست و تا قيامت پابرجاست و ما به احترام تو اين بيمار را شفا داديم .
من سلامتى خود را باز يافتم ، از آن به بعد خواهرم به هركس كه ارادت خاصى داشته باشد و مقام نورانى او در قلبش جاى بگيرد، او را( خادم العباس ) مى خواند، اين است راز سلام دادن خواهرم به اين نحو مخصوص .
📚الوقايع و الحوادث ، 3/36 .
✾📚 @Dastan 📚✾
📣 تو ماه دامان ام البنینی ،
که کم کرده روی ماه آسمان را❗️
در مردانگی ، امیرالمؤمنینی❗️
در همت ، پناه مسلمینی ❗️
در وقار و ادب ، الگو همه عالمینی❗️
🔸میلاد حضرت عباس عليه السلام مبارک باد💐
#میلاد_حضرت_عباس
✾📚 @Dastan 📚✾
#داستان_آموزنده
🔆اظهار نعمت و شكر توفيق
يكى از اصحاب امام زين العابدين عليه السّلام و از راويان حديث كه به نام زهرى معروف است ، حكايت كند:
روزى به همراه آن حضرت ، نزد عبدالملك مروان رفتيم ؛ عبدالملك ، احترام شايانى نسبت به حضرت سجّاد عليه السّلام به جا آورد؛ و چون چشمش به آثار سجود در چهره و پيشانى مبارك امام زين العابدين عليه السّلام افتاد، گفت :
اى ابو محمّد! خود را بسيار در زحمت عبادت انداخته اى ، با اين كه خداوند متعال تمام خوبى ها را به تو داده است و تو نزديك ترين فرد به رسول اللّه مى باشى ، تو داراى علم و كمالى هستى كه ديگران از داشتن آن محروم مى باشند!
امام سجّاد عليه السّلام فرمود: آنچه از فضل پروردگار و توفيقات الهى براى من گفتى ، نياز به شكر و سپاس دارد.
و آن گاه فرمود: پيغمبر خدا صلّى اللّه عليه و آله با اين كه تمام خطاهاى گذشته و آينده اش بخشيده شده بود، آن قدر نماز مى خواند كه پاهاى مباركش ورم مى كرد، به قدرى روزه مى گرفت كه دهانش خشك مى گشت و مى فرمود: آيا نبايد بنده اى شكرگزار باشم .
و سپس حضرت در ادامه سخنانش افزود: حمد خداوندى را، كه ما را بر ديگران برترى بخشيد و به ما پاداش خير عطا نمود، و در دنيا و آخرت حمد و سپاس ، تنها مخصوص اوست .
به خدا سوگند! چنانچه اعضاء و جوارحم قطعه قطعه گردد و در اثر عبادت نفسم قطع شود، يك صدم شكر يكى از نعمت هاى خداوند را هم انجام نداده ام .
چگونه مى توان نعمت هاى الهى را برشمرد؟! و چگونه توان شكر نعمتى از نعمت هايش را خواهيم داشت ؟!
نه به خدا قسم ! خداوند هرگز مرا غافل از شكر نعمت هايش نبيند.
و چنانچه عائله ام و ديگر خويشان و سائر مردم حقّى بر من نمى داشتند، به جز عبادت و ستايش و مناجات با خداوند سبحان ، كار ديگرى انجام نمى دادم و سخنى به جز تسبيح و ذكر خداى متعال نمى گفتم تا آن كه نفسم قطع شود.
زهرى مى گويد: سپس امام عليه السّلام به گريه افتاد و عبدالملك نيز گريان شد و گفت : چقدر فرق است بين كسى كه آخرت را طلب كرده و براى آن جديّت و كوشش مى نمايد و بين آن كسى كه دنيا را طلب كرده است و باكى ندارد كه از كجا و چگونه به دست مى آورد، پس چنين افرادى در آخرت سهمى و نجاتى برايشان نخواهد بود.
📚 بحار الا نوار: ج 46، ص 52، ح 10.
✾📚 @Dastan 📚✾
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
♥️ امام سجاد علیه السلام در تعامل با مسلمین
🔸 برگرفته از جلسات "کدام حسین علیه السلام؟ کدام کربلا؟"
•┄┅✫❁🌸❀🌺❀🌸❁✫┅┄•
✾📚 @Dastan 📚✾
27.1M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
✅شرح حدیث زندگی ۲
📍قسمت دهم
🔹شرح حدیث ابتدای درس خارج فقه مقام معظم رهبری (مدظلهالعالی)
موضوع: اهمیت آشنایی با قرآن
🗓۱۳۷۸/۰۷/۱۸
#حدیث_زندگی
#کلام_معصوم
✾📚 @Dastan 📚✾