✨﷽✨
🔴دعای مجیر
✍مرحوم آیتالله مجتهدی تهرانی:بر خواندن دعای «مُجیر» در روزهای 13، 14 و 15 ماه رمضان تأکید داشتند، زیرا هر کس این دعا را در وقتش بخواند، گناهانش آمرزیده میشود، هرچند به عدد دانههاى باران، برگهاى درختان و ریگهاى بیابان باشد.
دعای مجیر در بین دعاها از جایگاه بلندى برخوردار است و از حضرت رسول(ص) روایت شده و دعایى است که آن حضرت هنگامى که در مقام ابراهیم مشغول نماز بودند، جبرئیل آورد و علامه کفعمی در «بلد الامین» و «مصباح» این دعا را ذکر کرده و در حاشیه آن به فضیلت آن اشاره کرده است.
از جمله اینکه هر که این دعا را در «ایام البیض» ماه رمضان یعنی در روزهاى سیزدهم و چهارهم و پانزدهم این ماه مبارک بخواند گناهش آمرزیده مىشود، هر چند به عدد دانههاى باران و برگهاى درختان و ریگهاى بیابان باشد! با این وجود خواندن آن براى شفاى بیمار، اداى دین، بی نیازى، توانگرى، رفع غم و اندوه سودمند است
@Dastan1224
#جواب_آیت_الله_بهجت_ره
سؤال: مدتی است شیطان و هوای نفس در تزکیه بطن و لسان، کمخوری، کمگفتن و کمخوابیدن اذیتم میکند، برای رفع این معایب چه کنم؟
جواب: بسمهتعالی، گوی سبقت را نمازشبخوانها ربودند مخفیانه. ترتیبی برای تقلیل طعام ذکر میشود، إنشاءاللّه. هرچه را که قصد دارید بخورید، اول جدا نمایید ـ مثلاً در سینی جداگانه ـ و قناعت هم نکنید، آن وقت فقط از آن میل کنید؛ این را باید عمل نمایید تا معلوم گردد.
@Dastan1224
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔸 راهکار حفظ خانواده در آخرالزمان
🔹 استاد مسعود
@Dastan1224
🌷 آیت الله میانجی (ره) :
☘ توصیه نمیکنم نماز شب بخوانید ، زیارت عاشورا بخوانید ؛ درحالی که اینها بسیار خوبند .
👌 فقط عرض میکنم : گناه نکنید.
@Dastan1224
🌷 امام حسن (علیه السلام) فرمودند :
👌 نه پاکـدامنی، روزي را از انسـان دور می کنـد و نه حرص، روزي زیاد می آورد؛ چون روزي قسـمت شـده است و حرص زدن باعث مبتلا شدن به گناهان می شود.
📖 تحف العقول ، ص 234
@Dastan1224
#اگه_دنبال_عزت_هستی❓
🍃علامه طهرانی : کسی که قناعت پیشه گیرد ، پیوسته عزیز است و کسی که در امور دنیویّه بی رغبت باشد و اظهار تمایل و درخواست نکند ، همیشه بی نیاز است و کسی که سعی و کوشش خود را برای وصول به دنیا کم کند ، راحت است
@Dastan1224
✅بگویم امروز در منزل چکارکردی
✍ یکیاز طلاب با تقوی گفتن روزی به خدمت آیت الله بهجت رسیدم ،عرض کردم دستوری به بنده بفرمائید. آقا فرمود گناه نکنید! عرض کردم آقا من با این سن بالا گناه نمیکنم ذکری یا دستور دیگری به من بفرمائید. آقا فرمودن بگویم دیروز در منزل چکار کردید و گفتن با شنیدن مطلب از تعجب و خجالت خشکم زد وبا خدا حافظی سریع از محضرشان دور شدم.
📚فریادگر توحید. ص.۲۱۷
@Dastan1224
🌸🍃🌸
🍃🌸
🌸
🌺 #هفت_حقیقت_غیرقابل_انکاردر_زندگی
1. سلامت روانی شما مهم تر از پول و شغل و نظر دیگران است
2. هیچکس آنقدر که در مجازی نشان می دهد موفق و زیبا نیست
3. اگر میخواهید به مشکلی بال و پر بدهید مدام بهش فکر کنید
4. 99درصد صدمات رو از طریق خودتون و افکارتون به خودتون میزنید.
5. توقع شما از دیگران میزان زود رنجی شما را رقم خواهد زد.
6. اگر حس میکنید خودتون رو گم کردید بیشتر باخودتون وقت بگذرانید تا دیگران
7. تنها به حرف ها اعتماد نکنید!
🌸
🍃🌸
🌸🍃🌸
@Dastan1224
📚آتش بیار معرکه
این اصطلاح را برای کسی به کار میبرند که در ماهیت و اصل دعوا و مشاجرهی میان چند تن شرکت ندارد، اما کارش تشدید این دعوا و مشاجره و گرم نگاهداشتن آتش اختلاف در میان آنان است.
دو ساز ضرب و دف از چوب و پوست ساخته شدهاند. پوست این دو ساز در بهار و تابستان خشک و منقبض و در پائیز و زمستان که موسم باران و رطوبت است مرطوب و منبسط میگردد. در بهار و تابستان لازم است که این پوست هر چند ساعت یک بار مرطوب و تازه گردد تا صدای آن به علت خشکی و انقباض تغییر نکند. این وظیفه بر عهدهی دایره نمکن بود که ظرف آبی جلوی خود قرار داده و ضرب و دف را نم میداد و تازه نگاه میداشت. در پائیز و زمستان همین شخص که حالا آتشبیار نامیده میشد پوستهای مرطوب شده را روی منقل آتش میگرفت و با حرارت دادن خشک میکرد.
این شخص از موسیقی چیزی نمیدانست و نه میتوانست ساز و ضرب و دف بزند و نه به آواز و خوانندگی آشنایی داشت، اما وجودش به قدری موثر بود که اگر دست از کار میکشید دستگاه طرب میخوابید و بساط معرکه و شادی مردم برچیده میشد. تا جایی که مخالفان موسیقی و طرب در گذشته گناه اصلی را وجود آن آتشبیار میدانستند و بر این باور بودند که اگر او ضرب و دف را آماده نکند دستگاه موسیقی و عیش نیز خودبهخود از کار میافتد. از آن پس تا امروز افراد سخنچین و فتنهانگیز را که در اصل مشاجرات شرکت ندارند، ولی با بدگویی کردن و ایجاد شبهه، آتش اختلافات را دامن می زنند، به آتش بیار معرکه تشبیه میکنند.
@Dastan1224
چهارتوصیه خداوندبه حضرت موسی (ع)
خداوند، موسی علیه السلام را خطاب کرد که: «مراقب باش»
تا نفهمیدی که گناهانت را بخشیده ام مشغول اظهار عیب دیگران مشو ...
تا نفهمیدی که خزائن و ثروت من تمام شده غم روزی مخور ...
تا نفهمیدی که قدرت من زایل شده به غیر من امیدوار مباش...
تا هنگامی که یقین پیدا نکردی شیطان مرده است، از مکر و حیله او خود را در امان نبین...
منبع.حکایات وداستانهای حضرت موسی(ع)
┏━✨🕊✨🕊✨┓
@Dastan1224
🌙چشمانت را ببند و فقط برای یک لحظه تصور کن:
میتوانستی جزو کسانی باشی که نامشان از بین مهمانان امسالِ خدا خط خورد
و مهلتشان پایان یافت
و خاک راه آنها را بست.....
کسانی که در حسرت یک یاربِّ دیگر
یک استغفار
یک لااله الا الله
و هزاران یاحسین (ع)
ماندند و قصه شان به سر رسید...
حالا با تمام وجود ببین که اگر هستی،
یعنی خدایت خودش نامت را نوشته و ثبت کرده
و فرصتات داده....
بنده ی من!
( فلان ابن فلان)!
امسال هم میهمان من باش
و بر دریای رحمتم وارد شو...........
🌙✨الْحَمْدُ لِلَّهِ الَّذِی جَعَلَ مِنْ تِلْکَ السُّبُلِ شَهْرَهُ شَهْرَ رَمَضَانَ، شَهْرَ الصِّیَامِ، وَ شَهْرَ الْإِسْلَامِ، وَ شَهْرَ الطَّهُورِ، وَ......
سپاس خدای را که ماه خود، ماه رمضان را قرار داد ماه روزه، ماه اسلام، ماه طهارت، ماه آزمایش، ماه قیام، ماهی که قرآن را در آن نازل کرد برای هدایت مردم، و بودن نشانه هایی روشن از هدایت و مشخص شدن حق از باطل....
📚«صحیفه
@Dastan1224
#داستان
✍علاّمه انصاری لاهیجی که ازشاگردان مرحوم قاضی هستند ، فرمودند: روزی از ایشان پرسیدم که : در مواقع اضطرار و گرفتاری چه در امور دنیوی و چه در امور اخروی، و در بن بست کارها به چه ذکر مشغول شوم تا گشایش یابم؟
سید علی قاضی در جواب فرمودند: ”پس از پنج مرتبه صلوات و آیة الکرسی ، در دل خود بدون آوردن به زبان بسیار بگو: «اللّهُم اجعَلنی فی دِرعِکَ الحَصینَةِ الّتی تََجعَلُ فیها مَن تَشاءُ»“. إن شاء الله گشایش یابد. علاّمه انصاری فرمودند:من در مواقع گرفتاری های صعب و مشکلات لاینحلّ به این دستور عمل کردم و نتیجه های عجیب گرفتم.
@Dastan1224