💠 #حماسه_پاوه
در روزهای پایانی #مرداد_1358 و در جریان پاکسازی منطقه #کردستان و به دنبال محاصره شهر #پاوه #شهید_چمران به همراه نیروهای پاسدار معروف به « #دستمال_سرخها» به فرماندهی«#شهید_علی_اصغر_وصالی» توانستند پس از چند روز درگیری در حالی که روزه دار بودند منطقه را از لوث وجود #ضد_انقلاب پاک سازی کنند که در این درگیری ها خون مطهر عده ای از جمله 25 پاسدار مجروح بیمارستان پاوه که بی رحمانه بدست ضد انقلاب به شهادت رسیدند، تقدیم آرمانهای انقلاب گردید.
آن چه در حماسه پاوه کمتر بدان پرداخته شده است ورود رهبر انقلاب به میانه میدان بود. #امام_خمینی با به دست گرفتن فرماندهی جنگ کردستان تاکید کردند «من به عنوان #ریاست_کل_قوا به #رئیس_ستاد_ارتش دستور میدهم که فوراً با تجهیز کامل عازم منطقه شوند؛ و به تمام پادگانهای ارتش و #ژاندارمری دستور میدهم که بی انتظارِ دستور دیگر و بدون فوت وقت - با تمام تجهیزات به سوی #پاوه حرکت کنند؛ و به دولت دستور میدهم وسایل حرکت #پاسداران را فوراً فراهم کنند.
تا دستور ثانوی، من مسئول این کشتار وحشیانه را قوای انتظامی میدانم. و در صورتی که تخلف از این دستور نمایند، با آنان عمل انقلابی میکنم. مکرر از منطقه اطلاع میدهند که دولت و ارتش کاری انجام ندادهاند. من اگر تا ۲۴ ساعت دیگر عمل مثبت انجام نگیرد، سران ارتش و ژاندارمری را مسئول میدانم. والسلام.»
این فرمان حماسی و انقلابی روح تازه به پاسداران انقلاب و ارتشیان وفادار به اسلام داد و منطقه در کوتاه ترین زمان ممکن از لوث وجود کفار و منافقین پاکسازی شد.
🆔 @Defa_Moqaddas
🌴 ۲۸ آبان ۱۳۶۶ - سالروز عملیات غرورآفرین ظفر۴
🔸مکان عملیات: استان دهوك عراق، ۲۵۰ كیلومتری محور شمالی جبهه دشمن
🔸نوع عملیات: نامنظم
🔸رمز عملیات: یا رسولالله(ص)
🔸ارگان عملکننده: رزمندگان سپاه پاسداران انقلاب اسلامی در قرارگاه برونمرزی رمضان و معارضان كرد عراق
🔸اهداف عملیات: انهدام تأسیسات نظامی - اقتصادی و تأسیسات سد شهر كركوك عراق
🆔 @Defa_Moqaddas
10.07M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🌼اللهم ارزقنی رزقاً حلالاً طیباً واسعاً🌼
🎥فیلم کوتاه- گزیده «روایت فتح»-ساخته:شهیدمرتضی آوینی
🌸🍀رزمندگان،صبحگاهان پس از خواندن زیارتعاشورا و دعای فرج،پای سفره حضرت زهرا(س)مینشینند
@Defa_Moqaddas
دفاع مقدس
🎥 فیلم | سرلشکر محسن رضایی، فرمانده کل سپاه پاسداران در دوران دفاع مقدس: 🌷شهید محمدعلی شاهمرادی(مسئ
💠 موتورسیکلتی میان انبوه دشمن
🔹 #عملیات_والفجر_مقدماتی در زمستان سال ۱۳۶۱ در منطقه جنوب انجام گرفت. شهید #شاهمرادی تا آخرین لحظه عبور سفارش بسیجیها را به فرماندهان کرد .
از آن پس نیز با بیسیم سفارش میکرد . صبح ساعت ۶ گروهی از نیروها به محاصره دشمن افتادند و هدایت با بیسیم و پیک کارگر نیفتاد.
🔸 همه قطع امید کرده روحیهها تنزل کرده بود، ناگهان نیروهای محاصرهشده دیدند یک موتورسیکلتسوار از میان انبوه نیروهای دشمن به سرعت به سمت آنان میآید. وقتی موتور رسید دیدند شاهمرادی است.
▪️ بسیجیها با دیدن این فرمانده شجاع و دلسوز که شخصاً به یاری آنان آمده بود ناگهان به وجد آمدند و روحیهشان چند برابر شد. با کمک او با یک یورش، حلقه محاصره شکسته شد و رزمندگان نجات یافتند. وقتی به عقب میآمدند خود شاهمرادی یکی یکی نیروها را از مَعبر میدان مین رد میکرد تا خدای نکرده آسیبی نبینند.
🆔 @Defa_Moqaddas
13.37M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 فیلم | شهدای غواص #عملیات_کربلای_4
🌴 دوران #دفاع_مقدس
🆔 @Defa_Moqaddas
8.88M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎬 کلیپ - سالروز تولد شهید ابراهیم هادی
@Defa_Moqaddas
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎬 کلیپ - شهید ابراهیم هادی و مجروح عراقی
@Defa_Moqaddas