eitaa logo
دفاع مقدس
4.4هزار دنبال‌کننده
21.7هزار عکس
13.9هزار ویدیو
1.1هزار فایل
🇮🇷 کانال دفاع مقدس 🇮🇷 ✅مرجع‌ نشر آثار شـ‌هدا و دفاع‌مقدس ⚪️روایت‌گر رویدادهای جنگ تحمیلی #کپی_آزاد 🌴اینجا سخن از من و ما نیست،سخن از مردانی‌ست که عاشورا را بازیافته،سراسر از ذکر﴿یالیتناکنامعک﴾لبریز بوده و بال در بال ملائک بسوی کربلا رهسپار شدند🕌
مشاهده در ایتا
دانلود
20.33M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 فیلم | 🕊🕊 .... پرواز به سوی بهشت 🌷🌷🌷 🎞 صحنه هایی از دوران 🌷 لحظات 🆔 @DefaeMoqaddas ✅ کانال "دفاع مقدس"
🌈 ما با ایمانمان می جنگیم 🌴 جاویدالاثر حاج احمد متوسلیان
دفاع مقدس
🌈 ما با ایمانمان می جنگیم 🌴 جاویدالاثر حاج احمد متوسلیان
بسیج است که در حقیقت تعیین کننده ی خط مشی جنگ و رقم زننده ی تاریخ جنگ است.همین بسیجی ها بودند که اسیر می گرفتند و اینها بودند که به پیش می رفتند و شهید و مجروح می شدند.» حاج احمد متوسلیان دی ماه 1360
🌷 "شهید سید ولی جناب" از یاران حاج احمد متوسلیان در کردستان از یاران قدرتمند حاج احمد بود و در کردستان نفس ضد انقلاب را گرفته بود رزمی کار بود و هر وقت در مأموریت و عملیاتی کار گره می خورد، او بود که خط شکنی می کرد و کنترل میدان را به دست می گرفت شهادت: مریوان، خرداد ۵۹ مزار غریبانه شهید سید ولی جناب در گلزار شهدای بهشت زهرای (س) تهران قطعه ۲۴، ردیف ۳۳، شماره ۶ ✅ کانال "دفاع مقدس"
دفاع مقدس
🌷 "شهید سید ولی جناب" از یاران حاج احمد متوسلیان در کردستان از یاران قدرتمند حاج احمد بود و در کرد
بخشی از سخنرانی حاج احمد متوسلیان فرمانده وقت سپاه مریوان درباره سختی های جنگ در کردستان: 🔹 آن زمان فقط همین ماندن عادی هم در کردستان دشوار بود چه برسد به اینکه می خواستی در آنجا بجنگی مخصوصا اگر از شهر و دیاری دیگر آمده بودی تلاش و جهادی که ارتش و سپاه و بسیج در غرب انجام دادند گاهی سختی اش از نبرد با صدام در جبهه های جنوب مشکل تر و پیچیده تر بود خیلی از قدرتمندترین و قوی ترین نیروهای ما در کردستان و غرب ساخته شدند و حتی همین امروز هم از تجربیات گرانبهای آنها در ایران و منطقه استفاده می کنیم و هنوز هم نکات آن جنگیدن سخت در کردستان و غرب خیلی از جاها به کارمان می آید ا▫️▪️▫️▪️▫️ « تمام صحبت های من نتیجهٔ دو سال و سه ماه حضور در کردستان از زمان شروع ماجراهای کردستان است به خدا سوگند که ما خود را به آب و آتش زدیم تا بتوانیم به مرز برسیم و با صدام بجنگیم ما در غرب در دو جبهه می جنگیم یکی جبههٔ داخلی= که گروه های ضد انقلاب هستند و می دانید که چه تعداد از برادران ما را شهید کردند وقتی صحبت از جنگیدن و شهید دادن می شود صحبت از جنگیدن در ۹ متر برف است جایی که انسان یخ می بندد و تحمل ده دقیقه نگهبانی سخت است به شکرانهٔ خدا برادران ما تاکنون مقاومت کرده اند جبههٔ دوم هم= جبهه صدام می باشد سرما و برفی که بیش از حد در این منطقه حکم فرماست باعث شد که حدود یازده نفر از برادران ما از بالای ارتفاعات برف گرفته سقوط کرده و در ته درّه ها پاره پاره شوند .... » ۱۳۶۰/۱/۷ - اصفهان، سمینار سراسری فرماندهان سپاه 🌴 صلواتی هدیه به شهدایی که از خانه و کاشانه خود هجرت کردند قید آسایش و راحتی خود و خانواده هایشان را زدند و خونشان مظلومانه در کردستان و غرب به زمین ریخته شد 🆔 @Defa_Moqaddas ✅ کانال "دفاع مقدس"
🌷 غفور جدی اردبیلی، خلبان جنگده اف ۴ دوره تکمیلی را در آمریکا گذرانده بود و در جنگ ایران و عراق شرکت داشت. او پس از سرنگون کردن لشکر ۹ زرهی عراق جنگنده‌اش مورد اصابت گلوله توپ قرار گرفت و شهید شد. وصیت کرده بود که کفنش پرچم ایران باشد... پیکر سرهنگ جدی به پایگاه ششم منتقل شد - در قسمتی از وصیت نامه او نوشته شده بود: دوست دارم کفنم پرچم ایران باشد. روحش شاد ✅ کانال "دفاع مقدس"
👆👆👆 نمونه ای از توطئه های جناح های مخالف و گروهک های معاند در اوائل انقلاب 📃 - -۳ مرداد ماه ۱۳۵۸ 📜 آخرین اخبار تحولات مرزی کردستان و آذربایجان غربی: ⭕️ عناصر مسلح چند واحد ژاندارمری را خلع سلح کردند!
📃 - -۳ مرداد ماه ۱۳۶۰ 📜 گردان های مجهز و گروهان ویژه عراق در بلندی های غرب متلاشی شد 🔺 به اسارت درآمدن فرمانده گردان و ده ها مزدور عراقی 🔥 توپخانه ارتش صدام اهواز را گلوله باران کرد! 🔹 راه ارتباطی بیاره و طویله عراق در محور نوسود به تصرف نیروهای ایرانی درآمد
📃 - -۳ مرداد ماه ۱۳۶۰ 📜 ارتفاعات "شنام" در خاک عراق (محور مریوان) به تصرف رزمندگان اسلام درآمد 🔺در عملیات تصرف "شنام" ۱۳۸ مزدور بعثی کشته و زخمی شدند