دفاع مقدس
📽 گردان خط شکن امیرالمومنین ( ع ) - (لشکر 14 امام حسین(ع) 1
18.08M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
📽 گردان خط شکن امیرالمومنین ( ع ) - (لشکر 14 امام حسین(ع)
2️⃣ قسمت دوم
🆔 @DefaeMoqaddas
✅ کانال "دفاع مقدس"
دفاع مقدس
📽 گردان خط شکن امیرالمومنین ( ع ) - (لشکر 14 امام حسین(ع) 2
36.19M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
📽 گردان خط شکن امیرالمومنین ( ع ) - (لشکر 14 امام حسین(ع)
3️⃣ قسمت سوم
🎞 گردهم آیی بازماندگان و پیشکسوتان گردان
🆔 @DefaeMoqaddas
✅ کانال "دفاع مقدس"
هدایت شده از دفاع مقدس
👈کانال "دفاع مقدس" @DefaeMoqaddas
─ ایتا:
🆔 https://eitaa.com/DefaeMoqaddas
─ تلگرام:
🆔 https://telegram.me/Defa_Moqaddas
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
⬛️◼️◾️▪️➖─ ┄ مرگآگاهی
امام علی علیهالسلام:
🍁🍁🍁 «دلهاتان را از دنیا بیرونکنید، پیش از آنکه بدنهای شما را از آن بیرون بَرند.»
🆔 @DefaeMoqaddas
✅ کانال "دفاع مقدس"
🍁🍁🍁 مرگآگاهی
➖ گفتاری از : #شهید_مرتضی_آوینی:
🔺 نفسهای انسان، گامهای است که به سوی مرگ برمیدارد. حضرت علی(ع) سخنانی از این دست، که مالامال از مرگآگاهی باشد بسیار دارند.
🔹 مرگآگاهی کیفیتِ حضور مردان خدا را در دنیا بیان میدارد. تا آنجا که هرکه مقرّبتر است مرگآگاهتر است. و بر این قیاس، باید چنین گفت که حضور علی علیهالسلام در عالم، عینِ مرگآگاهی است. مرگآگاهی یعنی که انسان همواره نسبت به این معنا، که مرگی محتوم را پیش رو دارد آگاه باشد و با این آگاهی زیست کند و هرگز از آن غَفلت نیابد.
🔸 مردمانِ این روزگار، سَخت از مرگ میترسند و بنابراین شنیدن این سخنان برایشان دشوار است. اما حقیقت آن است که زندگ انسان با مرگ در آمیخته است و بقایش با فنا. پیش از ما، میلیاردها نفر بر روی این کرۀ خاکی زیستهاند و پس از ما نیز.
▪️ اگر مولا علی علیهالسلام میفرماید: «وَالله اِبنِ ابیطالِب با مرگ، اُنسی آن چنان دارد که طفلی به پستان مادرش.» این اُنس که مولای ما از آن سخن میگوید چیزی فراتر از مرگ آگاهی است؛ طلبِ مرگ است. طلبِ مرگ، نه همچون پایانی بر زندگی. مرگ پایان زندگی نیست. مرگ، آغاز حیاتی دیگر است؛ حیاتی که دیگر با فنا و مرگ در آمیخته نیست. حیاتی بیمرگ و مُطلق.
🔺 زندگی این عالم در میان دو عَدَم، معنا میگیرد؛ عالم پس از مرگ، همان عالم پیش از تولد است و انسان در میان این دو عَدم، فرصت زیستن دارد. زندگی دنیا با مرگ در آمیخته است؛ روشناییهایش با تاریکی، شادیهایش با رنج، خندههایش با گریه، پیروزیهایش با شکست، زیباییهایش با زشتی، جوانیاش با پیری و بالاخره وجودش با عدم. حقیقت این عالم، فنا است و انسان را نه برای فنا، که برای بقا آفریده اند:
🌸 «خُلِقتُم لِلبَقا لا لِلفَناء وَاسمَعو دَعوَهَ المَوتِ آذانَکم قَبلِ اَن یُدعی بِکُم»؛ دعوت مرگ، را به گوش گیرید، پیش از آنکه مرگ شما را فرا خواند.
🍀 و همۀ این سخنان، از سَرِ مرگآگاهی است و راستش، لذت زندگیِ مرگآگاهانه را جز اولیای خدا، کَس نمیداند؛ این لذتی نیست که به هر کس عطا کنند. تنگنظری است اگر به مُقتَضای تفکّر رایج، به این سخن پشت کنیم و بگوییم :
⭕️ « تا کجا از مرگ میگویید؟ کَمی هم در وصفِ زندگی بسرایید! دل بستن در دنیا، دل بستن در فناست و مرگ بر ما سایه افکنده است.»
🌺 این علی است که چنین میفرماید. همانکه راههای آسمان را بهتر از راههای زمین میشناسد. سخنان او سرودههای شاد و مُفَرّح در وصف زندگی است. آن زندگی که با زَهرِ فنا و مرگ در نیامیخته است. مُنتَهی غفلتزدگان بیشتر میپسندند که با غفلت، از مرگ، به سَرابِ شادیهای آمیخته با غصّه دل خوش کنند. بگذار چنین باشد. اما اگر اولیایِ خدا در جستجوی فنای فِیالله هستند، بقای حقیقی را طلب کردهاند. بودنی را که از دسترس مرگ و فنا و رنج و غصّه و شکست دور باشد.
🌼🍀🌸 به سخن علی علیهالسلام گوش بسپاریم: «دلهاتان را از دنیا بیرون کنید، پیش از آنکه بدنهای شما را از آن بیرون بَرند.»
🆔 @DefaeMoqaddas
✅ کانال "دفاع مقدس"
دفاع مقدس
🍁🍁🍁 مرگآگاهی ➖ گفتاری از : #شهید_مرتضی_آوینی: 🔺 نفسهای انسان، گامهای است که به سوی مرگ برمیدار
شهید مرتضی آوینی - مرگآگاهی.mp3
621.4K
⬛️◼️◾️▪️➖─ ┄ مرگآگاهی
📢 صوت | #شهید_مرتضی_آوینی:
➖ به سخن علیعلیهالسلام گوشبسپاریم:
🍁🍁🍁 «دلهاتان را از دنیا بیرونکنید، پیش از آنکه بدنهای شما را از آن بیرون بَرند.»
🆔 @DefaeMoqaddas
✅ کانال "دفاع مقدس"
🔺مادری که خواندن و نوشتن آموخت تا وصیت نامه فرزند شهیدش را روی قالیچه ببافد
خانم گل بانو سوری مادر ۷۵ساله شهید عزتالله کرمعلی از شهرستان #نهاوند در اقدامی مادرانه در حال بافتن وصیتنامه فرزند شهیدش بر روی قالیچه است تا بتواند از این راه نام و یاد فرزندش را برای همیشه زنده نگه دارد
مادر شهید کرمعلی : کار بافتن وصیتنامه بر روی قالی در حالت عادی بسیار سخت و مشکل است و برای من هم که سواد نداشتم تقریباً غیرممکن بود ولی با کمک فرزندانم این کار را شروع کردم
با کمک اهالی محل و فرزندانم به کلاسهای نهضت سوادآموزی رفتم و به خاطر هدف بالایی که داشتم با این سن و سالم سواد خواندن و نوشتن را آموختم تا بتوانم وصیتنامه را بخوانم
وقتی از فرزندانم درخواست میکردم وصیتنامه پسرم را برایم بخواند شور و شوقم برای بافتن آن زیاد میشد و به هیچچیز دیگری فکرنمیکردم
برای بافت این فرش خیلی زحمت کشیدم و فرزندانم نیز به من خیلی کمک کردند و این قالیچه را با عمق عشق و ارادت مادرانه نسبت به فرزند شهیدم بافتهام
برای بافتن این فرش همیشه وضو داشتم و با صلوات و خواندن دعای فرج شروع به بافتن آن کردهام
🆔 @DefaeMoqaddas
✅ کانال "دفاع مقدس"
میدانید ۶۴۱۰ روز اسارت یعنی چه؟
میدانید 18 سال گذران عمر در سلولهای انفرادی رژیم بعث چه طعمی دارد؟
✍️اولین اسیر و آخرین آزاده جنگ، وقتی رفت 28 ساله بود، وقتی برگشت 47 سال از عمرش می گذشت. پیر و شکسته شده بود و موی سیاه در سر نداشت؛ دندانهایش همه ریخته بود و اینها همه آثار شکنجه ها بود. شیرینی دیدار چهره تغییر کرده اش را از یادم برد. پسر چهار ماه مان حالا 18 ساله شده بود و برای اولین بار پدرش را می دید... اینها گوشه ای از صحبت های خانم حوّا لشکری همسر سرلشکر خلبان شهید حسین لشگری است؛ درد روزهای نبودن و 18 سال اسارت همسر کم کم داشت به دست فراموشی سپرده می شد که شهادت برای همیشه این دو را از هم جدا کرد و دیدار را به قیامت انداخت..
راوے : #همسر_شهید
#شهید_سرلشگر_خلبان_حسین_لشگری
#سیدالأسرای_ایران🌷
📷 تصویر پایین: دیدار #شهيد_حسین_لشگری با رهبر انقلاب در تاریخ ۱۳۷۷/۱/۱۹
⏳ بہ مناسبت سالگرد شهادت ۱۹ مرداد ۱۳۸۸🌷
@DefaeMoqaddas
کانال دفاع مقدس
دفاع مقدس
میدانید ۶۴۱۰ روز اسارت یعنی چه؟ میدانید 18 سال گذران عمر در سلولهای انفرادی رژیم بعث چه طعمی دار
💠 آخرین نگاه:
⏳19 مرداد ماه 1388 نماز که خواندند، دیدم دست شان را سه بار بلند کردند و برای تعجیل در فرج امام زمان (عج) دعا کردند. چهار ساعت بعد هم در خانه در اثر ایست قلبی، تمام کردند. ساعت دو نیمه شب بود که ایشان از پشت به زمین افتاده و حالت خفگی به ایشان دست داده بود به طوری که صورت شان کبود شده بود و اصلاً نمیتوانستند صحبت کنند ولی به من نگاههای عمیقی میکردند. با گریه و دستپاچگی گفتم، حسین جان چه شد، چه کار کنم خدا و...😰 میدیدم هر لحظه که این نفس تنگتر میشود، نگاهش بیشتر به من دوخته میشود. من میگفتم چه کار کنم و او فقط نگاه میکرد. آن قدر نگاه شان قشنگ و زیبابود که محال است تا پایان عمرم فراموش کنم. آخرین مکالمه ما نگاهی بود که میدید من گریه میکنم و او میگفت: نگران نباش...نگران نباش...
🌴 رهبر معظم انقلاب اسلامی در مراسم تجلیل از امیر آزاده سرلشکر "حسین لشگری" فرمودند: " لحظه به لحظه رنجها و صبرهای شما پیش خدای متعال ثبت و محفوظ است و پروردگار مهربان این اعمال و حسنات را در روز قیامت که انسان از همیشه نیازمندتر است به شما بازخواهد گردانید...
▫️برگرفته از کتاب: "مرواریدهای بی نشان"
@DefaeMoqaddas
🌷 امیر حسین لشکری متولد 1331 در یکی از شهرهای استان قزوین به دنیا آمد و در تیر ماه 1356 با درجه ستوان دومی خلبانی فارغ التحصیل شد و در یگانهای نیروی هوایی دزفول، مشهد و تبریز دوره شکاری را تکمیل کرد، با آغاز جنگ تحمیلی به خیل مدافعان کشور پیوست و پس از انجام 12 ماموریت، هواپیمای وی مورد اصابت موشک دشمن قرار گرفت و در خاک دشمن به اسارت نیروهای بعثی عراق درآمد. در سه ماهه اول دوران اسارت در سلول انفرادی بود و پس از آن در مدت 8 سال در کنار 60 نفر از دیگر همرزمان در یک سالن عمومی و دور از چشم صلیب سرخ جهانی نگهداری میشد اما پس از پذیرش قطعنامه وی را از سایر دوستان جدا کردند که دوران اسارت انفرادی وی 10 سال طول کشید، امیر لشکری سرانجام پس از 16 سال اسارت به نیروهای صلیب سرخ معرفی شد و دو سال پس در 17 فروردین 1377 به خاک مقدس وطن بازگشت، و در بدو ورود به وطن لقب "سيد الاسراي ايران" را از مقام معظم رهبري دريافت كرد، وي پس از سالها تحمل رنج و آلام ايام اسارت بامداد روز دوشنبه نوزدهم مرداد 88 در بيمارستان لاله تهران به درجه رفيع شهادت نائل آمد.
@DefaeMoqaddas
🗓 ۲۰ مرداد مصادف است با :
🔸شهادت امیر ابراهیم ذوالفقاری، سید محمد سیدباقری (۱۳۶۰ ه.ش)
🔹شهادت علیرضا رمضانی (۱۳۶۱ ه.ش)
🔸شهادت هاشم آل آقا (۱۳۶۳ ه.ش)
🔹شهادت علی سیفیان آرانی، مسلم کردرضایی (۱۳۶۵ ه.ش)
🔸شهادت مهدی دولتآبادی (۱۳۶۶ ه.ش)
🔹شهادت مدافع حرم موسی علیزاده (لشکر فاطمیون) (۱۳۹۴ ه.ش)
🔸شهادت مدافع حرم ابوالفضل مرادی (لشکر فاطمیون) (۱۳۹۵ ه.ش)
@DefaeMoqaddas