❌ هزاران نفر از سراسر جهان دارن با همخوانی سلام یا مهدی، از فلسطین اعلام حمایت میکنن!
🔹تا الان ۱۸۰هزار پست و ده ها میلیون بازدید ترند تیک تاک، از مسلمان و غیرمسلمان، از کشورهای مختلف در این چالش شرکت کردند! مسلمان شیعه این کارو میکرد عجیب نبود اما الان اهل سنت و مسیحی، اروپایی، کره ای، آمریکایی و... هم در این چالش شرکت کردند.
#عجل_الولیک_الفرج
✅4ربيع الثاني سالروز ولادت حضرت عبدالعظيم حسني عليه السلام
👌پیام بسیار آموزنده حضرت رضا علیه السلام به شیعیان از طریق سیدالکریم، حضرت عبدالعظیم حسنی
💥مرحوم شیخ مفید در کتاب اختصاص، پیام جامع، آموزنده و جالبی را از حضرت رضا علیه السلام نقل می کند که آن بزرگوار آن پیام را به وسیله جناب عبدالعظیم حسنی به شیعیان و دوستداران اهل بیت علیهم السلام فرستاده اند. دوستان گرامی توجه داشته باشند که انتظار مولایمان حضرت صاحب الزّمان علیه السلام از ما شیعیان، مفاد پیامی است که جدّ بزرگوارش، حضرت رضا علیه السلام برای شیعیان ابلاغ فرموده اند.
رُوِيَ عَنْ عَبْدِ الْعَظِيمِ عَنْ أَبِي الْحَسَنِ الرِّضَا علیه السلام قَالَ: يَا عَبْدَ الْعَظِيمِ! أَبْلِغْ عَنِّي أَوْلِيَائِيَ السَّلَامَ، وَ قُلْ لَهُمْ: أَنْ لَا يَجْعَلُوا لِلشَّيْطَانِ عَلَى أَنْفُسِهِمْ سَبِيلاً...(الإختصاص، ص247)
جناب عبدالعظیم حسنی از حضرت رضا علیه السلام نقل می کند که فرمود: ای عبدالعظیم! سلام مرا به دوستدارانم برسان و به آنان بگو:
در دلهای خویش برای شیطان راهی نگشایند و آنان را به راستگویی در گفتار، و ادای امانت، و سکوت، ترک درگیری و جدال در کارهای بیهوده و بی فایده امر کن. همچنین به آنان امر کن که به یکدیگر روی آورند، و به دیدار هم روند، زیرا این کار سبب تقرّب و نزدیکی آنها به من می شود.
به شیعیان بگو که بعضی از آنها آبروی دیگری را نبرند که من سوگند خورده ام و با خود عهد کرده ام که هر کس مرتکب چنین کاری شود، و یکی از دوستانم را ناراحت و خشمگین سازد، از خداوند بخواهم که او را به سخت ترین کیفر دنیوی عذاب کند، و چنین فردی در آخرت نیز از زیانکاران خواهد بود.
به دوستان ما آگاهی ده که خداوند نیکو کاران آنان را مورد بخشایش خویش قرار می دهد و از بد کاران آنان به جز آنهایی که به او شرک ورزند می گذرد.
همچنین به دوستان ما آگاهی ده که اگر کسی یکی از دوستداران ما را برنجاند، یا در دلش نسبت به وی قصد سوئی داشته باشد، خداوند وی را نمی آمرزد تا آن که از این نیّت باز گردد. پس اگر همچنان بر این نیّت بماند، خداوند روح ایمان را از قلبش می برد، و چنین فردی از ولایت من خارج می شود و از ولایت ما بهره ای نخواهد داشت، و من از این لغزش ها به خداوند پناه میبرم.
میخوای وقتت تلف نشه بیا اینجا👇👇👇
💖💖💖💖💖💖
https://eitaa.com/joinchat/4269604865C0c65b3c535
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 جزئیات ارسال نخستین محموله کمکهای هلال احمر به غزه
🔹حجم این کمکها ۶۰ تن است که شامل مواد غذایی، دارویی و مایحتاج روزانه مردم است.
میخوای وقتت تلف نشه بیا اینجا👇👇👇
💖💖💖💖💖💖
https://eitaa.com/joinchat/4269604865C0c65b3c535
7.62M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
سَیعلَمُ الّذینَ ظَلَموا أَی مُنقَلَبٍ ینقَلِبونَ
📺داستان این انیمیشن رو این روزها بهتر درک میکنیم
👥 ببینید و به اشتراک بگذارید
به امید روزی که لکه ننگ اسرائیل از صفحه تاریخ محو بشه🤲
#القدس_لنا
#فلسطین
#قدس
میخوای وقتت تلف نشه بیا اینجا👇👇👇
💖💖💖💖💖💖
https://eitaa.com/joinchat/4269604865C0c65b3c535
هدایت شده از کانال محتوای ثامن(آران وبیدگل)
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🖤🖤ای داد بیداد 🖤🖤
😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭
داداشش رو تروریستهای کودک کش صهیونیست به شهادت رسوندن
دارن میبرن خاکش کنن.
میگه یه تیکه از موهاشو بهم بدید پیشم باشه
نکته:
حقوق بشر و سازمانهای بین المللی حرف مفتی بیش نیست.
قانون حاکم،قانون جنگله.
اگر میخواهی بمانی فقط باید قوی باشه و بس.
#ثامن
4_5791935884542609352.mp3
21.06M
💬 قرائت دعای "عهــــد"
🎧 با نوای علی فانی
هدیه میڪنیــم به امام زمــان ارواحنافداه ❤️🌹
میخوای وقتت تلف نشه بیا اینجا👇👇👇
💖💖💖💖💖💖
https://eitaa.com/joinchat/4269604865C0c65b3c535