محبتش را به من این طوری نشان می داد
خیلی کم خانه بود. ولی ،همان وقت کمی هم که پیش خانواده می گذرانید ،سرشار از مهربانی و ایمان و محبت و آرامش بود. روزهایی که خانه بود،در کار خانه کمک می کرد. همسر شهید می گوید که یک روز صبح دیدم پایین شلوارش را تا کرده آستین ها را بالا زده و رفته در آشپزخانه. ازش پرسیدم :حاج آقا،چرا اینطوری کرده ای؟گفت:به خاطر خدا و برای کمک به شما. بعد هم وضو گرفت و شروع کرد به جمع و جور کردن وسایل ها. ناراحت شدم.رفتم که نگذارم کاری کند. چون می فهمیدم چقدر سخت است تا آمدم وارد آشپزخانه شوم ،در را به رویم بست و گفت:خانم ،بروید بیرون ،مزاحم نشوید.پشت در التماس می کردم:حاج آقا،شما را به خدا،بیایید بیرون.من ناراحت می شوم.خجالت می کشم.می گفت: چیزی نیست.الان تمام می شود.آشپزخانه را مرتب کرد.ظرف ها را چیده بود سر جایش.روی اجاق گاز را تمیز کرده بود.بعد شلنگ آورد و کف آشپزخانه را شست.در را که باز کرد ،آشپزخانه شده بود مثل دسته گل.نمی دانستم چه بگویم.تکیه داده بودم به دیوار،گفتم:آخه چرا این کار را می کنی من خجالت می کشم.گفت :می خواستم من هم کمی کمکتان کنم.از من ناراحت نباشید.محبتش را به من این طوری نشان می داد.
[خاطره ای ازشهید صیاد شیرازی به روایت همسر شهید ، کتاب یادگاران، انتشارات روایت فتح]
🍃🌹🍃🌹🍃🌹🍃🌹🍃
@Arshian_helal313
🔵 خودتان را پیدا کنید ❗️
خودتان را پیدا کنید به دنبال خودتان بگردید. مثل کسی که انگشتر طلا یا عقیقش در میان آشغال ها گم شده و او آنقدر به دنبال آن می گردد تا آن را پیدا می کند. پس شما هم بگردید و خودتان را پیدا کنید. جواهرید شماها ، بخصوص شما جوانها ؛ در روایت آمده « تعجبم از کسی که به دنبال گمشده هایش می گردد تا آن را بیابد ولی به دنبال خودش نمی گردد.»
[ فرازی از سخنان آیت الله مجتهدی تهرانی (ره) ]
🍃🌸🍃🌸🍃🌸🍃🌸🍃
@Arshian_helal313
💢تاريخچه پيدايش بورس در ايران
مطالعات اولیه بر روی شکلگیری بورس در ایران و صنعتی سازی سهام، در سال ۱۳۱۵ هجری شمسی مصادف با حکومت رضاشاه پهلوی، آغاز شد.
فردی بلژیکی به نام «ران لوترفِلد» پس از انجام مطالعات گسترده درباره تأسیس بورس در ایران، اساسنامه داخلی بورس را تهیه و به مسئولان ایرانی ارائه کرد.
با توجه به شرایط آن زمان و وقوع جنگ جهانی دوم، عملاً موضوع بررسی و تأسیس بورس در ایران بیش از ۲۵سال به تأخیر افتاد.
بالاخره در سال ۱۳۴۱، کمیسیونی در وزارت بازرگانی و با حضور نمایندگان وزارت دارایی، وزارت بازرگانی و بانک توسعه صنعتی و معدنی ایران تشکیل و موافقتنامه اولیه تأسیس بورس سهام در این کمیسیون، تنظیم شد.
در اواخر همان سال یعنی سال ١٣٤١، هیئتی از بورس بروکسل به سرپرستی دبیر کل این بورس برای مشارکت در راهاندازی بورس ایران، به کشورمان دعوت شدند و بالاخره پس از چهار سال، در سال ۱۳۴۵ قانون تشکیل بورس اوراق بهادار در مجلس تصویب و برای اجرا از سوی وزارت اقتصاد به بانک مرکزی ابلاغ شد.
حدود یک سال بعد از ابلاغ قانون تشکیل بورس اوراق بهادار، در پانزدهم بهمنماه سال ۱۳۴۶، بورس اوراق بهادار تهران با انجام چند معامله بر روی سهام بانک توسعه صنعتی و معدنی که بزرگترین مجتمع واحدهای تولیدی و اقتصادی در آن تاریخ به شمار میرفت، بهطور رسمـی فعالیت خود را آغاز کـرد.
بورس اوج و فرودهای بسیار زیادی را تجربه کرده است. از سال ۱۳۴۶ تا ۱۳۵۷، تعداد شرکتها و موسسههای پذیرفته شده در بورس اوراق بهادار تهران از ۱۰ بنگاه اقتصادی با سرمایه ۶/۲ میلیارد ریال به ۱۴۲ شرکت با بیش از ۳۰۸ میلیارد ریال افزایش یافت.
با پیروزی انقلاب اسلامی، تعداد شرکتهای پذیرفتهشده از ۱۰۵ شرکت، به ۵۶ شرکت کاهش یافته و تا سال ۱۳۶۸ غیر فعال بوده و پس از آن با شاخص ۱۰۰ آغاز بکار کرد.
#مستندات
🔻مرتبط
🔸 #بورس ؛ به نام تولید ، به کام سفتهبازی
🔸 تحلیلی از شرایط بورس در ایران
🔸 چرا برای ورود به بورس هشدار میدهند؟
🔸 اشکال از بازار است یا شما؟
🔸 اساس #بانک بر #ربا و ریشه #بورس در #قمار است
🔸 ۶٠برابر اختلاس سه هزار میلیاردی در مدت بیست ماه از بورس تهران پرید
🔸مردم و نگاه کن. راحت برای خودشون میچرخن. اصلا خبر ندارن قراره چه اتفاقی بی افته...
#بورس #حباب #سفته_بازی #رانت_اطلاعاتی #فساد #قمار #اقتصاد #انقلاب_اقتصادی
@Arshian_helal313
💢 نموداری که از خسارتهای بیژن زنگنه
1️⃣ جریمه قرارداد کرسنت ۱۴.۵میلیارد دلار
2️⃣ جریمه صادرات گاز به ترکیه ۱.۹میلیارد دلار
3️⃣ جریمه و بدهی قراداد واردات گاز ترکمنستان ۲میلیارد دلار
4️⃣ حذف کارت سوخت ۲۳میلیارد دلار
5️⃣ عدم پیگیری صادرات گاز به عمان ۲میلیارد دلار
6️⃣ عدم پیگیری و اجرای قرارداد صادرات گاز به کویت ۷میلیارد دلار
7️⃣ ضعف دیپلماسی و لغو قرارداد صلح بین پاکستان و هند و خط لوله ایران ۵۶میلیارد دلار
🔻مجموعا حدود ۱۱۷میلیارد دلار
📎 خبرگزاری مهر
@Arshian_helal313