جزوههای کلاسی که کامل و مرتب و تایپ شده باشد جزء فعالیتهای کلاسی لحاظ میشود.
18.33M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 نزنید مردم را آقای مکرون! نکشید مردم را
🔹️اینها جوانان محلات پاریس هستند که شجاعانه میخواهند حقشان را بگیرند؟! چرا نمیپذیری منطقهای از فرانسه مثل موناکو را تحویل این جوانان شجاع بدهی؟! چرا اجازه نمیدهید پرچم خودشان را داشته باشند؟
🔸️الان وقت این است که سفیر ایران در فرانسه برود و از گالری زنان کتک خورده پاریس بازدید کند. الان وقت این است که سفیر ایران در فرانسه پرچم کردستان فرانسه را در صفحه مجازیاش بگذارد.
@Drsalaam
بازار ارز، خسته از #سراب_آزادی، تشنه سیاست تثبیت بود که فرزین با قوت این سیگنال را داد. منتظر آرامش در #نابازار ارز هستیم.
@DrSaeedi
🔴 اگر امروز جامعه مدرسین حوزه علمیه قم سکوت کند در این ظلم و حق الناس شریک است و به همین دلیل سکوت نخواهد کرد
▫️ حضرت آیت الله حسینی بوشهری، صدای همه کارشناسان اسلامی از ام الفساد آپارتمان و معماری سبک زندگی غربی درآمده است و نباید اشتباهات گذشته در ساخت منازل آپارتمانی تکرار شود
▫️یکی از راهکارهای فوری و قطعی افزایش جمعیت کشور و کاهش آسیب های فرهنگی و اجتماعی، ساخت منازل مسکونی ویلایی است که در این راستا علمای انقلابی و حوزه علمیه نباید از مطالبه به حق در ساخت منازل مسکونی ویلایی با معماری ایرانی و اسلامی کوتاه بیایند
▫️متأسفانه باخبر شدیم در قم مادر انقلاب اسلامی، ام القرای اسلام، مسئولان قم، برخلاف دستور رئیس جمهور میخواهند بار دیگر ام الفساد آپارتمان بسازند که اگر در این موضوع جامعه مدرسین حوزه علمیه قم سکوت کند در این ظلم و حق الناس شریک است و به همین دلیل سکوت نخواهد کرد.
نشرحداکثری
🌹 حوزه انقلابی
╭┅───────────┅╮
🕌 eitaa.com/joinchat/307429376Ccb9b7c02da
╰┅───────────┅╯
🔰 انجمن علمی اقتصاد با همکاری دانشکده اقتصاد برگزار میکند :
💠سلسله نشست هایی با عنوان
« تئوری آزادی »
🔺نشست هفتم
#ویژه_خواهران
🔹زمان : یکشنبه ساعت ۱۰/۴۵
🔸مکان :سالن یاس
▫️▫️▫️▫️▫️▫️▫️▫️▫️▫️▫️▫️▫️▫️▫️
💰انجمن علمی اقتصاد دانشگاه قم
🆔 @tesa_qom
امروز ساعت ۱۹:۱۵ رادیو معارف برنامه راهبرد پخش میشود که در آن، درباره انواع تحریمها و مبادی تحریمکننده ایران گفتگو کردهام. علاقمندان میتوانند از موج اف.ام ردیف ۹۶.۵۰ گوش کنند.
آقای کوچکی نژاد، نماینده مجلس:
افزایش یکنواختی ۲۰درصدی حقوق کارکنان منطقی نیست و باید به صورت پلکانی اعمال شود به ویژه برای افرادی که کمترین سطح حقوق را دریافت میکنند. با تورم بالای ۷۰ درصدی که هماکنون داریم نمیتوان با افزایش ۲۰درصدی، پوشش مخارج زندگی را تامین کرد پس هیچ همخوانی ندارد.
http://www.didbaniran.ir/fa/tiny/news-146883
و این دقیقا همان کاری بود که دکتر عبدالملکی شعارش را نداد بلکه انجامش داد و رسانههای مخالف، با همین بهانه، شب و روز بر او تاختند!
@DrSaeedi
آخرین مهلت تحویل فعالیتهای کلاسی برای تمامی دروس (شامل حل تمارین، جزوات درسی، ارائههای کلاسی و تحقیقهای درسی) روز جمعه ۱۶ دی است.
🏢 ارتفاع سازی، توسعه ی عمودی شهرها و شروع مشکلات زندگی !
اگر شیوه و شکل شهرسازی و معماری همین چندی قبل کشور خودمان را تصور کنیم، می بینیم مثلاً در هر کوچه، بیست، سی، خانه ی یک طبقه یا نهایتاً دو طبقه وجود داشته و جمعاً در آن کوچه، سی تا چهل خانوار زندگی می کردند.
هر چه جلوتر رفتیم با ارتفاع سازی، جمعیت کوچه را به طور تصاعدی و متمرکز بالا بردیم. کوچه ای که تا دیروز بیست خانه داشت و سی، چهل خانواده در آن زندگی می کردند، الان هر خانه به یک آپارتمان بیست واحدی تبدیل شده. در این مثال، کوچه از ٣٠ خانوار به ٣٠٠ خانوار رسیده. کوچه نماینده ی شهری است که همه یا اکثر کوچه ها و محلاتش چنین شکلی پیدا کرده است. تجمیع تصاعدی و متمرکز جمعیت!
کوچه ها همان کوچه های ده متری! اما با افزایشِ جمعیّت کوچه، وسایل نقلیه ی (موتور و ماشین و..) مورد استفاده افراد آن محله افزایش پیدا کرده. خیابان ها و محلّه هایی که ظرفیّت عبور و مرور وسایل نقلیه دیروز را داشت و برای آن میزان وسایل بهینه بود، حالا قرارست به سبب تراکم جمعیّتی، چند برابر ماشین و موتور در آن تردد کنند! با ارتفاع سازی و حذف حیاط خانه ها و حذف پوشش های گیاهی و افزایش وسایل نقلیه، آلودگی هوا هم به مشکل ترافیک و تراکم جمعیت اضافه شده است!
مردمِ این محلّه، در گذشته، به دلیل بهره مندی از فضای نسبتاً وسیع و بهره مندی از حیاط و باغچه، اگر فعالیت های تولیدی، شغل اصلیشان نبود، حداقل بخشی از زندگی خود را به فعاليت هاي تولیدی اختصاص می دادند، هرچند قبل تر از آن، تمام وقت و اصلاً شغل تمام وقت آن ها، تولیدی بود! با آپارتمان نشینی و حذف حیاط و باغ و باغچه شغل های تولیدی هم کنار می روند و مصرف گرایی بهینه می شود !
با حذف محیط هایی مثل حیاط و باغ و باغچه و کوچک شدن مساحت خانه و حذف فضاهای مناسب کار، محیط کار از خانه و خانواده جدا می شود و بین خانه و کار فاصله می افتد. با تفکیک محیط کار از محل سکونت، شاهد افزایش شدید رفت و آمدها و در نتیجه افزایش ترافیک، آلودگی و... هستیم. به تهران و کلانشهر ها نگاه کنید! غالب افراد از خانه تا محل کارشان باید یک ساعت در مسیر باشند!
با توجه به حذف حیاط از خانه ها و آپارتمان نشینی، غیر از تفکیک محل کار از سکونت، محل تفریح هم از محل خانه جدا می شود!
با این آپارتمان ها و قفس های هفتاد هشتاد متری، دیگر فرزند آوری، صله رحم و رعایت ارزش های اخلاقی چون حیا و عفّت هم بهینه نیستند!
این ها تنها بخشی از مشکلات ارتفاع سازی و توسعه عمودی شهرها و حذف حیاط از خانه هاست. چه بسا به خاطر همین مفاسد و آسیب های فراوانِ ارتفاع سازی است که در روایات بر آن فسق اطلاق کرده اند: إِنَّ اللَّهَ عَزَّ وَ جَلَّ وَکَّلَ مَلَکاً بِالْبِنَاءِ یَقُولُ لِمَنْ رَفَعَ سَقْفاً فَوْقَ ثَمَانِیَةِ أَذْرُعٍ أَیْنَ تُرِیدُ یَا فَاسِقُ. (١) (خداوند عزّوجل فرشته ای را مقرر فرمودند که هر کس سقفی بیش از هفت ذراع بنا می کند خطاب به او می گوید: ای فاسق! چه کار می کنی؟). إِذَا بَنَی الرَّجُلُ فَوْقَ ثَمَانِیَةِ أَذْرُعٍ نُودِیَ: یَا أَفْسَقَ الْفَاسِقِینَ أَیْنَ تُرِیدُ (٢).
١- کافی (ط - الاسلامیة) ج۶ ص۵٢٨
٢- محاسن برقی، ج٢، ص۶٠٨
حجت الاسلام مهران فر
دوشنبه ۶ تیرماه، بعد از نماز عصر
شهر مقدس قم
#معماری_و_شهرسازی_اسلامی
#احتکار_زمین
#احیاء_موات
📌جهانِ پساکرونا👇
🌐https://eitaa.com/joinchat/476184625C62ff62b069
دکتر علی سعیدی
🏢 ارتفاع سازی، توسعه ی عمودی شهرها و شروع مشکلات زندگی ! اگر شیوه و شکل شهرسازی و معماری همین چندی
متأسفانه غلبۀ منطق #فایده_گرایی (#مطلوبیت_گرایی) اقتصادی که همۀ ارزشهای الهی و انسانی و اجتماعی را قربانی #سود_سرمایه میکند، باعث گسترش مرتفعسازی و از بینرفتن آسایش و امنیت روانی و فرهنگی مردم ما شده است. وحشیانهترین نوع فایدهگرایی را در مدرنترین شهرها ملاحظه میکنیم و جالب اینجاست که طرفداران این نگاه، برای همراه کردن مردم، از جلوههای بصری و تبلیغات گسترده استفاده میکنند تا تصویر زیبایی از این جنایت تاریخی بیسابقه در ذهن مردم ایجاد کنند و متأسفانه مردم عادی زیادی را میبینیم که از یک سو، قربانی چنین ساختار معماری اضطرابآور و افسردهکننده هستند اما از سوی دیگر، در سراب کسب سود، آب به آسیاب سرمایهداری غارتگر میریزند!
@DrSaeedi
May 11
در حالی #بانکداری_خصوصی در پژوهشهای فارسیزبان تمجید و تقدیس میشود و از محسنات و مزایای آن جاز زده میشود که مطالعات خارجی نشان میدهد عملکرد بانکهای خصوصی در کشورهای مختلف همراستا با نوسانات اقتصادی، منجر به تشدید بحرانها و رکودهای اقتصادی میشود در حالیکه عملکرد بانکهای دولتی، عمدتا به کاهش رکود و ایجاد ثبات اقتصادی کمک میکند.
به عنوان نمونه:
Brei, M., & Schclarek, A. (2013). Public Bank Lending in Times of Crisis. Journal of Financial Stability.
@DrSaeedi