آخرین مهلت تحویل فعالیتهای کلاسی برای تمامی دروس (شامل حل تمارین، جزوات درسی، ارائههای کلاسی و تحقیقهای درسی) روز جمعه ۱۶ دی است.
🏢 ارتفاع سازی، توسعه ی عمودی شهرها و شروع مشکلات زندگی !
اگر شیوه و شکل شهرسازی و معماری همین چندی قبل کشور خودمان را تصور کنیم، می بینیم مثلاً در هر کوچه، بیست، سی، خانه ی یک طبقه یا نهایتاً دو طبقه وجود داشته و جمعاً در آن کوچه، سی تا چهل خانوار زندگی می کردند.
هر چه جلوتر رفتیم با ارتفاع سازی، جمعیت کوچه را به طور تصاعدی و متمرکز بالا بردیم. کوچه ای که تا دیروز بیست خانه داشت و سی، چهل خانواده در آن زندگی می کردند، الان هر خانه به یک آپارتمان بیست واحدی تبدیل شده. در این مثال، کوچه از ٣٠ خانوار به ٣٠٠ خانوار رسیده. کوچه نماینده ی شهری است که همه یا اکثر کوچه ها و محلاتش چنین شکلی پیدا کرده است. تجمیع تصاعدی و متمرکز جمعیت!
کوچه ها همان کوچه های ده متری! اما با افزایشِ جمعیّت کوچه، وسایل نقلیه ی (موتور و ماشین و..) مورد استفاده افراد آن محله افزایش پیدا کرده. خیابان ها و محلّه هایی که ظرفیّت عبور و مرور وسایل نقلیه دیروز را داشت و برای آن میزان وسایل بهینه بود، حالا قرارست به سبب تراکم جمعیّتی، چند برابر ماشین و موتور در آن تردد کنند! با ارتفاع سازی و حذف حیاط خانه ها و حذف پوشش های گیاهی و افزایش وسایل نقلیه، آلودگی هوا هم به مشکل ترافیک و تراکم جمعیت اضافه شده است!
مردمِ این محلّه، در گذشته، به دلیل بهره مندی از فضای نسبتاً وسیع و بهره مندی از حیاط و باغچه، اگر فعالیت های تولیدی، شغل اصلیشان نبود، حداقل بخشی از زندگی خود را به فعاليت هاي تولیدی اختصاص می دادند، هرچند قبل تر از آن، تمام وقت و اصلاً شغل تمام وقت آن ها، تولیدی بود! با آپارتمان نشینی و حذف حیاط و باغ و باغچه شغل های تولیدی هم کنار می روند و مصرف گرایی بهینه می شود !
با حذف محیط هایی مثل حیاط و باغ و باغچه و کوچک شدن مساحت خانه و حذف فضاهای مناسب کار، محیط کار از خانه و خانواده جدا می شود و بین خانه و کار فاصله می افتد. با تفکیک محیط کار از محل سکونت، شاهد افزایش شدید رفت و آمدها و در نتیجه افزایش ترافیک، آلودگی و... هستیم. به تهران و کلانشهر ها نگاه کنید! غالب افراد از خانه تا محل کارشان باید یک ساعت در مسیر باشند!
با توجه به حذف حیاط از خانه ها و آپارتمان نشینی، غیر از تفکیک محل کار از سکونت، محل تفریح هم از محل خانه جدا می شود!
با این آپارتمان ها و قفس های هفتاد هشتاد متری، دیگر فرزند آوری، صله رحم و رعایت ارزش های اخلاقی چون حیا و عفّت هم بهینه نیستند!
این ها تنها بخشی از مشکلات ارتفاع سازی و توسعه عمودی شهرها و حذف حیاط از خانه هاست. چه بسا به خاطر همین مفاسد و آسیب های فراوانِ ارتفاع سازی است که در روایات بر آن فسق اطلاق کرده اند: إِنَّ اللَّهَ عَزَّ وَ جَلَّ وَکَّلَ مَلَکاً بِالْبِنَاءِ یَقُولُ لِمَنْ رَفَعَ سَقْفاً فَوْقَ ثَمَانِیَةِ أَذْرُعٍ أَیْنَ تُرِیدُ یَا فَاسِقُ. (١) (خداوند عزّوجل فرشته ای را مقرر فرمودند که هر کس سقفی بیش از هفت ذراع بنا می کند خطاب به او می گوید: ای فاسق! چه کار می کنی؟). إِذَا بَنَی الرَّجُلُ فَوْقَ ثَمَانِیَةِ أَذْرُعٍ نُودِیَ: یَا أَفْسَقَ الْفَاسِقِینَ أَیْنَ تُرِیدُ (٢).
١- کافی (ط - الاسلامیة) ج۶ ص۵٢٨
٢- محاسن برقی، ج٢، ص۶٠٨
حجت الاسلام مهران فر
دوشنبه ۶ تیرماه، بعد از نماز عصر
شهر مقدس قم
#معماری_و_شهرسازی_اسلامی
#احتکار_زمین
#احیاء_موات
📌جهانِ پساکرونا👇
🌐https://eitaa.com/joinchat/476184625C62ff62b069
دکتر علی سعیدی
🏢 ارتفاع سازی، توسعه ی عمودی شهرها و شروع مشکلات زندگی ! اگر شیوه و شکل شهرسازی و معماری همین چندی
متأسفانه غلبۀ منطق #فایده_گرایی (#مطلوبیت_گرایی) اقتصادی که همۀ ارزشهای الهی و انسانی و اجتماعی را قربانی #سود_سرمایه میکند، باعث گسترش مرتفعسازی و از بینرفتن آسایش و امنیت روانی و فرهنگی مردم ما شده است. وحشیانهترین نوع فایدهگرایی را در مدرنترین شهرها ملاحظه میکنیم و جالب اینجاست که طرفداران این نگاه، برای همراه کردن مردم، از جلوههای بصری و تبلیغات گسترده استفاده میکنند تا تصویر زیبایی از این جنایت تاریخی بیسابقه در ذهن مردم ایجاد کنند و متأسفانه مردم عادی زیادی را میبینیم که از یک سو، قربانی چنین ساختار معماری اضطرابآور و افسردهکننده هستند اما از سوی دیگر، در سراب کسب سود، آب به آسیاب سرمایهداری غارتگر میریزند!
@DrSaeedi
May 11
در حالی #بانکداری_خصوصی در پژوهشهای فارسیزبان تمجید و تقدیس میشود و از محسنات و مزایای آن جاز زده میشود که مطالعات خارجی نشان میدهد عملکرد بانکهای خصوصی در کشورهای مختلف همراستا با نوسانات اقتصادی، منجر به تشدید بحرانها و رکودهای اقتصادی میشود در حالیکه عملکرد بانکهای دولتی، عمدتا به کاهش رکود و ایجاد ثبات اقتصادی کمک میکند.
به عنوان نمونه:
Brei, M., & Schclarek, A. (2013). Public Bank Lending in Times of Crisis. Journal of Financial Stability.
@DrSaeedi
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 پیمان پولی دوجانبه در دستور کار ایران و قطر
🔹 مذاکرات رئیسکل بانک مرکزی ایران با همتای قطری خود در دوحه از ساعتی پیش آغاز شد.
🔹 فرزین: با افزایش همکاریهای پولی و بانکی میان دو کشور به همراه در دستور کار قرار دادن پیمانهای پولی دو و چندجانبه قطعا به اهداف پیشبینی شده در مناسبات تهران دوحه خواهیم رسید.
🔹 رئیس کل بانک مرکزی قطر: از هر ابزاری برای تعمیق و افزایش همکاریها و مناسبات بانکی و پولی بین قطر و ایران استفاده خواهیم کرد.
کشور نیازمند چنین اقدامات ایجابی البته در سطحی کلانتر است.
@DrSaeedi
برنامه راهبرد-۱۳ دی ۱۴۰۱.mp3
14.41M
#صوت برنامه راهبرد #رادیو_معارف
در این برنامه دربارۀ اهداف و انواع تحریمهای اقتصادی علیه ایران و مراجع تحریمکننده گفتگو کردیم. در قسمتهای بعدی دربارۀ میزان و نحوۀ اثرگذاری تحریمها بر بخشهای مختلف اقتصاد ایران و نیز چشمانداز آیندۀ اقتصاد گفتگو خواهیم کرد.
@DrSaeedi
✒️ سلسله درسگفتارهای تفسیر موضوعی شهید صدر
📍 ۱۲ جلسه به صورت حضوری و مجازی
📍 زمان ثبتنام: ۲۰ تا ۳۰ دیماه
📍 شروع دوره: از ابتدای بهمنماه
📃 همراه با اعطای مدرک پایاندوره از دانشگاه قم و عرضه با تخفیف آثار شهید صدر
🔸 موضوعات:
✔️ تاریخچه و پیشینه تفسیر موضوعی شهید صدر
✔️ تفسیر موضوعی در نظام اندیشه شهید صدر
✔️ ویژگیها و نوآوریها در تفسیر موضوعی شهید صدر
✔️ اصطلاحشناسی تفسیر موضوعی شهید صدر
✔️ فرآیندشناسی تفسیر موضوعی شهید صدر
✔️ بررسی کاربستهای تفسیر موضوعی شهید صدر
✔️ کارکردشناسی تفسیر موضوعی شهید صدر در حوزه علوم انسانی و نظام اجتماعی
✔️ تفسیر موضوعی شهید صدر و دانش هرمنوتیک
✔️ بررسی نقدهای تفسیر موضوعی شهید صدر
📱 جهت ثبتنام در پیامرسان ایتا یا از طریق پیامک، نام و نامخانوادگی و مدرک تحصیلی خود را به شماره ۰۹۱۲۷۵۴۰۱۳۱ (آقای محمدی) ارسال کنید.
🆔 @shahidsadr
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
⛔️ صنعت خودروسازی از رویا تا واقعیت
🎙گفتگو با سیدامیرحسین حسینی/پژوهشگر اقتصادی
🔷 رویکرد مردمی و مصرفی ایران در صنعت خودرو بر خلاف رویکرد تجاری و منفعتی ژاپن در این صنعت
🔶 خودروهای ایرانی متناسب با قدرت خرید مردم/ واردات خودرو با کیفیت مشابه دناپلاس حداقل ۱میلیارد خواهد بود
🔷 ایران یکی از بهترین خودروسازهای جهان
🔶 بسیاری از کشورهای دنیا تشنه خودروهای با کیفیت ایران هستند
🔷 ماجرای تحقیر مردم ژاپن با خودروهای بی کیفیت ژاپنی
🆔 @sandali_baz
میانگین بهای تمام شدن هر لیتر فرآورده های تولیدی پالایشگاه تبریز از سال ۱۳۶۸ تا ۱۴۰۰:
اگر تصور می کنید این اعداد دلیل تورم و کاهش ارزش پول ملی نیستند در علمی که خوانده اید شک کنید و یا هدف دیگری دارید!
@hemmatgholizadeh
قیمت #گاز_طبیعی در ایران تقریبا صفر است. این نه #یارانه_پنهان است و نه منتی بر سر مردم، صرفا آنچه مال مردم است به خود مردم داده میشود! البته اسراف خوب نیست و صرفهجویی لازم است اما چارۀ کار، #گران_کردن انرژی نیست. سیاستهای غیرقیمتی متنوعی وجود دارد که سیاستگذار باید به آنها توجه بیشتری بکند.
@DrSaeedi
🔶 پیش نشست علمی جشنواره مدافعان اقتصاد مردمی با همکاری پژوهشکده مطالعات اسلامی در علوم انسانی دانشگاه فردوسی مشهد
🔎عنوان نشست:
بررسی و نقد شاخص های اقتصاد مردم بنیان در مستندات علمی
🎙باحضور:
دکتر وحید ارشدی
حجتالاسلام دکتر علی نعمتی
دکتر سعید سیدحسین زاده یزدی
دکتر علی سعیدی
جناب آقای مازیار عطاری
📆زمان: شنبه ۸ بهمن ماه ۱۴۰۱ _ ساعت ۱۵تا۱۷
📌 مکان: سالن شورای پژوهشکده مطالعات اسلامی در علوم انسانی دانشگاه فردوسی مشهد
🌐 پیوند ورود به وبینار
https://vroom.um.ac.ir/iish
@fum_iish
https://ble.ir/ehfestival
@DrSaeedi
✍️ چند نکته دربارۀ عرضۀ خودرو در بورس کالا:
🔸 اولا انگیزۀ اعلامشده از این طرح، کاهش قیمت بازاری خودرو بوده است ولی نمودار قیمتها نشاندهندۀ روند افزایشی قیمت خودرو بعد از عرضه در بورس کالاست.
🔸 ثانیا قیمت خودروها در بورس کالا بالاتر از قیمت کارخانه است و این یعنی لنگر قیمت خودرو از قیمت کارخانه به قیمت بورس منتقل شده است که هم بالاتر است و هم بیثباتتر.
🔸 ثالثا اگرچه قرعهکشی روش مطلوبی نیست، اما منصفانهتر است از سپردن تعیین قیمت خودرو به بورسبازانی که عمدتا همان دلالان بازار بهاصطلاح آزاد هستند.
🔸 رابعا برندۀ این بازی، نه مصرفکنندگان نهایی خودرو و نه حتی شرکتهای خودروساز هستند که میخواهند از ملاحظات قیمتگذاری شوری رقابت آزاد شوند، بلکه همان سرمایهداران بخش خصوصی سفتهباز و دلالان هستند! و البته دولت هم درآمد خوبی از مالیات بر این خودروها دریافت میکند.
🔸 خامسا بازارهای مالی به دلیل ماهیت بیثبات و شکنندۀ خود، همواره مستعد ایجاد و تشدید بحرانهای اقتصادی هستند. کافیست دلالان بازار خودرو تصمیم بگیرند قیمت خودرویی افزایش یابد، در آن صورت این کار به راحتی در بازار بورس رخ میدهد، همانگونه که برای برخی از خودروها اتفاق افتاد و قیمت بورسی آنها از قیمت بازار هم بیشتر شد.
🆔 @DrSaeedi
📣 آیت الله حائری شیرازی:
علوم انسانی، رسالۀ عملیه است
🔸 علوم انسانی، درواقع «رساله» است. این رساله عملیه است که از غرب میآید و در داخل شما اسمش را میگذارید کتاب جامعهشناسی و فکر و خیالتان راحت میشود! خیر، اینها رساله عملیه هستند. بانکداریتان علم بانکداری است یا رساله عملیه بانکداری؟ شما رسالهها را آرمِ علم زدهاید و نفس این عمل اشتباه است. رساله که علم نیست. رساله فتوی است و علوم انسانی هم فتوی است.
🔸اینکه در روایات داریم که مسلمانها در آخرالزمان احکامشان را از علمای یهود و نصارا میگیرند، معنایش همین است. آیا شما منتظرید که یک رساله از طرف آنها بیاید که اسمش توضیح المسائل باشد؟! اینطور نیست! رساله آمده است! سالهاست که آمده و دارد اجرا میشود. همین علوم انسانی که در دانشگاهها تدریس میشود، رساله عملیه آنهاست
🔸اینکه وزارت اقتصاد ما، وزارت کشور ما، وزارت ارشاد ما، مسائل را بر مبنای علوم انسانی آنها حل میکنند، این همان رساله عملیه آنهاست
🔸رساله عملیۀ هرکسی متناسب با خودش است. مفتی آنها هم دانشمندان علوم انسانی هستند.
🆔 @DrSaeedi
هدایت شده از اندیشکده قصد
📌بسیج دانشجویی دانشگاه قم با همکاری اندیشکده قصد برگزار میکند:
📎سلسله نشست های علمی اقتصادی
کارآمدی اقتصادی انقلاب اسلامی
🔻موضوع جلسه اول: انقلاب ،راه نجات
🔻با حضور استاد مجتبی غفاری
پژوهشگر اقتصادی
⏰زمان: پنجشنبه ۱۳ بهمن ماه ۱۴۰۱
ساعت ۲۰
لینک شرکت در جلسه:
https://www.skyroom.online/ch/saman2/doreghom
@qasdway رسانهاقتصادی قصد
هدایت شده از اندیشکده قصد
🌟 بسیج دانشجویی دانشگاه قم با همکاری اندیشکده قصد برگزار میکند:
💢 سلسله نشستهای علمی اقتصادی
🔻 با محوریت کارآمدی اقتصادی انقلاب اسلامی
🔸 موضوع جلسه دوم: جنگ شناختی اقتصادی
🔹 با حضور: استاد حسین عباسی فر، پژوهشگر اقتصاد و رسانه @h_abasifar
⏰ زمان: شنبه ۱۵ بهمن ماه ۱۴۰۱، ساعت ۲۰
📎پیوند شرکت در جلسه:
https://www.skyroom.online/ch/saman2/doreghom
@qasdway رسانه اقتصادی قصد💠
📢📢 #اطلاعیه
#نشر_حداکثری
📚 آیین رونمایی از کتاب
«پهلـــــوی بـدون سانســــور»
"روایتهای شنیده نشده از پهلوی پدر و پسر"
💠 با حضور:
- حجتالاسلام راجـی[به صورت مجازی]
- دکتـر موسی حقــانی
- آقای محمدرضا ورزی (نویسنده و کارگردان سریال معمای شاه)
⏰ زمان: سهشنبه ۱۸ بهمن ۱۴۰۱ - ساعت ۱۴
🏡 مکان: تهران، مجموعه فرهنگی تاریخی سعدآباد (سالن آمفی تئاتر کاخ موزه ملت)
#پهلوی_بدون_سانسور
💠 انتشارات گام دوم، وابسته به خانه طلاب جوان
-----------------------
🌀🌀 خانه طلاب جوان در "ایتــا" و "بلــه" "روبیـکا"
هدایت شده از اندیشکده قصد
📎 بسیج دانشجویی دانشگاه قم با همکاری اندیشکده قصد برگزار میکند:
💢 سلسله نشستهای علمی اقتصادی
🔻 با محوریت کارآمدی اقتصادی انقلاب اسلامی
🔸 موضوع جلسه دوم: روایت موفق تولید ملّی
🔹 با حضور: استاد حسین زمانی میقان
پژوهشگر اقتصادی
کارآفرین و تولیدکننده نمونه کشوری
⏰ زمان: دوشنبه ۱۷ بهمن ماه ۱۴۰۱، ساعت ۲۰
📎پیوند شرکت در جلسه:
https://www.skyroom.online/ch/saman2/doreghom
@qasdway رسانه اقتصادی قصد💠
واژۀ economy در قرن پانزدهم از فرانسوی وارد انگلیسی شده است و به معنای «تدبیر منابع مادی» است که پیش از آن از واژۀ oikonomia به معنای تدبیر منزل گرفته شده است (فرهنگ لغت آکسفورد).
متفکران فرانسوی با افزودن واژۀ political به ابتدای آن، علم «اقتصاد سیاسی» را پایهگذاری کردند که درواقع به دنبال «تدبیر منابع مادی ثروت در سطح یک شهر یا دولتملت (کشور به معنای مدرن)» است.
بعدها اقتصاددانان لیبرال برای فرار از انتقادهای مارکسیستها و سوسیالیستها، تلاش کردند اقتصاد سیاسی را به دو شاخۀ اقتصادسیاسی محض و اقتصادسیاسی اجتماعی تقسیم کنند و با تشبیه اقتصادسیاسی محض به علوم طبیعی، چیزی به نام #علم_اقتصاد را ابداع کردند که با تکیه بر ریاضیات و آمار، مبانی ارزشی و هنجاری خود را پنهان کنند.
اگرچه امروزه با تطوراتی که در مباحث علمشناسی رخ داده است، امکان و ضرورت چیزی به نام «علم محض» که عاری از هر گونه ارزش و قضاوت باشد از بین رفته است و هیچ عالم و فیلسوفی در دنیا از آن دفاع نمیکند، اما همچنان در کتابهای درسی اقتصاد و بهویژه در پژوهشهای اقتصادی به زبان فارسی، چنین تلقی #علم_زدهای از دانش اقتصادسیاسی وجود دارد!
متاسفانه این تلقی علمزده، در میان سیاستمداران هم رسوخ کرده است و عدهای اقتصادنخوانده یا مهندسان اقتصادخوانده تصور میکنند آنچه به عنوان #علم_اقتصاد در دانشگاهها تدریس میشود، مانند علوم طبیعی، قواعدی جهانشمول و فارغ از ایدئولوژی و تاریخ و جامعه ارائه میدهند و اگر این قواعد و نظریات را در هر کشوری به کار ببندیم، آن کشور به بهترین نحو اداره خواهد شد!
در مقابل هر چه استدلال بیاورید که این نظریات اقتصادی مشحون از تعلقات و باورها و ارزشهاست، جز بیاعتنایی و تمسخر چیزی عایدتان نمیشود، اما همین که از دایرۀ زبان فارسی و کتب درسی اقتصاد خارج میشوید، متوجه میشوید که این تلقی چقدر مضحک و منسوخ است!
برای مطالعه بیشتر در این زمینه، شما را به مطالعه مقالۀ زیر از دونالد مکلاسکی ارجاع میدهم:
http://ensani.ir/fa/article/262859/خطابه-علم-اقتصاد
🆔 @DrSaeedi
هدایت شده از اندیشکده قصد
📎 بسیج دانشجویی دانشگاه قم با همکاری اندیشکده قصد برگزار میکند:
💢 سلسله نشستهای علمی اقتصادی
🔻 با محوریت کارآمدی اقتصادی انقلاب اسلامی
🔸 موضوع جلسه چهارم: تعاون،تمایزانقلاب
🔹 با حضور: استاد علی اکبر ابراهیمی نژاد
پژوهشگر اقتصادی
مدیرعامل سابق مرکز نوآوری تعاون ایران (منتا)
⏰ زمان: چهارشنبه ۱۹ بهمن ماه ۱۴۰۱، ساعت ۲۰
📎پیوند شرکت در جلسه:
https://www.skyroom.online/ch/saman2/doreghom
@qasdway رسانه اقتصادی قصد💠
دفاع فریدمن از ربا.pdf
220K
این هم از دم خروس!
دفاع فریدمن از #ربا
در این یادداشت کوتاه، آقای میلتون فریدمن، تئوریپرداز سرمایهداری پولی، برای کارگرانی که پساندازهای خود را در بانک گذاشتهاند اشک تمساح میریزد و نگران آنهاست که چرا فدرال رزرو اجازه نمیدهد این بیچارگان بختبرگشته نرخ بهره بیشتری را برای پساندازهای خود دریافت کنند!
این مقاله را بخوانید تا معنای «يَتَخَبَّطُهُ الشَّيْطَانُ مِنَ الْمَسِّ» را در آیۀ ۲۷۵ سورۀ بقره بفهمید!
🆔 @DrSaeedi
تبدیل نفت به ابزار قدرت اقتصادی
مصاحبه با قدسآنلاین
🔸 پیش از پیروزی انقلاب اسلامی، نفت خام، بیش از ۹۵ درصد صادرات ما را تشکیل میداد و این بدان معنا بود که هر گونه نوسانی در نرخ نفت یا تغییراتی در فضای اقتصاد سیاسی نفت، میتوانست آسیبهای جبرانناپذیری به کشورمان وارد کند.
🔸حالا به جایی رسیدهایم که برپایه آمار، ظرفیت تولیدی ما نزدیک به ۳/۵میلیون بشکه در روز است که بیش از دو میلیون بشکه در داخل تبدیل به فراورده میشود. بدین ترتیب شاید یک میلیون بشکه نفت برای صادرات خام ظرفیت داشته باشیم و این یک دستاورد بسیار چشمگیر است که نزدیک به دو سوم نفت تولیدی خود را به فراوردههای نفتی تبدیل میکنیم.
🔸۷۰ درصد بودجه کشور پیش از انقلاب از درآمدهای نفتی تأمین میشد که الان این رقم به کمتر از ۳۰ درصد هم رسیده است.
🔸برای اینکه بتوانیم نفت خام را تبدیل به ابزار قدرت کنیم باید بتوانیم آن را به ارز ملی خودمان قیمتگذاری کنیم.
🔸نسبت به ابتدای انقلاب که عمده شرکای تجاری ما اروپایی، آمریکا و ژاپن بودند، اکنون شرکای ما متنوع شدهاند و کشور ما وابسته به منطقه و کشور خاصی نیست.
متن کامل مصاحبه: https://qudsonline.ir/x9d99
🆔 @DrSaeedi
📌منتشر شد...
🔹دغدغۀ قد کشیدن؛ الگوهای پیشرفت در کشورهای اسلامی منتخب
🔹در این کتاب، ضمن جریانشناسی رویکردهای مسلمانان به مسئلۀ پیشرفت در دنیای مدرن، به تلاشهای صورتگرفته در کشورهای ترکیه، مالزی، عربستان و ایران در زمینۀ پیشرفت پرداختهام.
🔹این کتاب که به همت کانون اندیشۀ جوان منتشر شده است، برای مخاطب جوان تألیف شده است. تلاش کردهام تا حد امکان متن کتاب ساده و اطلاعات مستند باشد.
🔸لینک تهیۀ کتاب:
https://www.iranketab.ir/book/102166-dagh-daghe-ghad-keshidan
🆔 @DrSaeedi
🇮🇷به توان جوانان ایران
▫️مجمع همافزایی جوانان انقلابی▫️
🇮🇷جشن بزرگ چهل و چهارمین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی
و مراسم نورافشانی
▫️دکتر میثم لطیفی معاون رئیس جمهور
(رئیس سازمان اداری و استخدامی کشور)
▫️جمعه ۲۱ بهمن . بعد از نماز مغرب و عشاء . ساعت ۱۹
▫️قم . بلوار عماد مغنیه (صفاشهر) . نرسیده به میدان مفید . باغ موزه دفاع مقدس
#گام_دوم
#ده_شب_ده_مسجد
#دهه_فجر
🆔 https://eitaa.com/hamafzaii
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴صحبت های طوفانی مهدی حسن در مناظره با اسلام ستیزان در دانشگاه آکسفورد.
✅ اطلاع از اخبار و تحلیل های #مهم از سراسر کشور:👇👇
📡 https://eitaa.com/joinchat/3706585090C97ae2221c1
🔥 @Moohem